Връзка с 18 години по-голям мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с 18 години по-голям мъж
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 2413 пъти
Здравейте, пише ви момиче на 20 години. В момента си нямам приятел, досега съм имала 2-ма, но с нито един от тях не се получи нищо сериозно. От известно време се виждам с мъж на 38 години. Не е семеен, нямал е жена, нито дете. Познаваме се може би от една година, но никой не е предприел нищо през този период. Засякохме се случайно преди 1 месец и от тогава започна да ми пише. Виждаме се почти всеки ден (да подчертая, че не правим секс). Вика ме на работата му, за да ме види за 10 минути (той е полицай и много често му правя компания докато работи), запозна ме и с приятелите си, някои от тях дори са около моята възраст. За секс дори не ми е намеквал, личи си, че има сериозни намерения, на мен също ми се иска нещо сериозно, но знам, че нямаме бъдеще заедно. Аз също работя много, предимно нощни смени, понякога почивам само веднъж в седмицата, бих казала, че взимам много добра заплата, сериозно момиче съм, но просто нямаме бъдеще заедно. Все пак той е на 38 години, време му е за жена, деца, а аз не мисля да си съсипвам живота с тези неща от сега. Уча и висше образование, просто животът е пред мен. Много се разбираме иначе, и той е същата луда глава като мен, постоянно излиза по дискотеки, напред-назад, не е като някакъв, , пенсионер'', което много ми харесва. Виждам, че е хлътнал по мен, пише ми буквално през всяка една свободна минута, но аз с всеки изминал ден се чудя дали да приключа всичко това, защото ако отлагам дълго, накрая ще се влюбя и ще стане още по-трудно. Наскоро споделих на сестра ми, че се виждам с въпросния човек, а тя започна да ми мрънка (тя е на 28 години), че бил голям, започна да пуска разни шеги, от което не ми стана приятно. Е, предполагам, че ако се получи нещо, и на другите хора реакциите ще бъдат такива, а родителите ми сигурно ще ме отпишат, макар че вече съм голяма, издържам се абсолютно сама и не съм зависима от тях. Моля ви, кажете ми как да постъпя? Много съм объркана. В един момент си казвам, че това трябва да приключи, и че трябва да си намеря момче на около моята възраст, а в другия момент си казвам, че щом двама души се искат, възрастта няма значение и т. н. Дайте ми съвет, моля ви...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: d778cba751
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Следвай сърцето си. Понякога трябва да живееш за момента и да спреш да гледаш бъдещето. Утре може нещо да се случи. Стига с тези предразсъдъци. И човекът не е намекнал за брак и деца, как предполагаш, че му е време? Може и той да не иска. Ако имаш някакви чувства, човекът се държи добре към теб и си пасвате, защо не?

Julian

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 57cbe189a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен годините не са фактор ,да 18 години са много ,но ако наистина те обича и има намерения към теб ,защо не?

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b1c5fd429c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Пф :D Некъв утрепан кука, който ако го мерна из улиците и да го позная ще му строша кофата просташка. Кво кат е некъв мизерен ченгяк? Ако трябва да съм честен аз съм лична охрана и не от тея старовремските, ами от тия дето са 193 сантима и по 120 кила. Обаче не се срещам със 40 годишни баби (в твоя случай дядка). Нека да отбележа, че съм на 22 години и ме е срам от близките ми набори от твоя тип.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: fa32677778
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Готова ли си за семейство и то с толкова по-възрастен от теб мъж? Та ти си само на 20. Как се виждаш след 5 години с него и евентуално дете/деца?
Късай докато нее решил, че вече имате връзка...на него му е време, даже му позакъснява, но ти ли ще се жертваш защото на него му е време?

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: dfc20d2991
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Здравей! Ще те посъветвам нещо което аз самата в такава ситуация бих направила. Ако имаш чувства към този човек, както и той към теб - КАКВО ПРЕЧИ? Никой няма право да ти забрани тази любов. Плановете за бъдещето винаги можете да ги изградите заедно! 18 години разлика щеше да са проблем ако ти беше на 13, но си зряла жена. Животът си е твой, а и знае ли човек.. може пък това да е твоята любов и щастие. Съветвам те да опиташ. Винаги можеш да спреш, ако не върви.

Много усмивки и щастие ти желая ^^

Ж. 19

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 99a0d372e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сама си писала, че усещаш, че като отлагаш така ще се влюбиш, явно в това отношение добре усещаш себе си, което занапред ще ти носи само позитиви.
Изчукайте се няколко пъти да ти мине мерака и после продължавай напред.

Сега може да ти се струва още свежо парче и сигурно наистина е такъв, но ако се вкараш във връзка с него буквално ще ти изконсумира най - свежите години от живота ти, когато трябва активно да живееш, тепърва да опознаваш себе си като личност (защото човек реално до към 28-29 е неоформен характер, поради което мисленето ти по най - различни, някои от тях доста важни неща ще се смени по 1-2 пъти в някои случаи).
А той вече се е наживял един вид и най - вероятно търси някое наивно момиче, което да му отдаде най - свежите си години да сбъдва основно неща от неговия.. да го наречем 'житейски план'.
Сестра ти е права (една години съм по - голяма от нея), макар че реагира по тотално прогрешен начин, който ти създава афект и поради това си мислиш за 'връзка' с този. Игнорирай това, че ти се смее, защото е права и се замисли за своите си планове и мечти.

И да, нормално да излиза постоянно по дискотеки и барове - нали трябва да си намери малка женичка, която да му ходи по акъла... Иначе ти гарантирам на 100%, че не е същата 'глава' като теб, е сега може и да е 'луда', но със сигурност не е същата. От различни поколения сте най - малко. Сама си писала, че не ти е до задомяване.
Намери момче на твоята възраст, с което взаимно да градите живота си, взаимно да правите компромиси един към друг в името на връзката ви - да давате по равно, заедно да си поставяте цели и да ги постигате. С такива драстично по - възрастни винаги ти ще си тази, която ще прави повече компромиси, която ще трябва да дава повече от себе си! Те младостта са си я изживяли както им е било кефец. И както ти казах сега този просто иска да ти открадне най - свежите ти години.

Игнорирай коментари, които ще те приканват да му вържеш за връзка, защото това са просто разни, които са солидарни с него.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7ad641e34c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Опитай, после можеш да съжаляваш! Дай шанс на връзката, може би няма да имаш такав човек, и втори шанс и горко ще съжаляваш, какво значи, че ще се влюбиш-нима това не най-хубавото, което иска човек. За какво ти е връзка без ЛЮБОВ. Получаваш-даваш.... годините, не са фактор! Умно -умувай! ж49

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a80d0e1ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Последвай сърцето си! Ти си умно момиче и мисля, че и по - рано да се случи да предприемеш някои по - сериозни крачки в любовта в бъдеще ще постигнеш това, което желаеш във всички сфери от живота ти. Не знам, аз бих с и живяла любовта, пък и като гледам, момчето не бърза в нищо.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7042bb3ebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Комплексар, който те използва само за показване. Жалки демонстрации за пред колегите и приятелите, а може би и заради друга жена. Ти подчертаваш, че не правите секс, но за него е по-важно другите да си мислят, че го правите. Познай какво мислят приятелите и колегите му по въпроса? Дали си мислят, че ходиш само да си говорите и да му правиш компания, докато работи?
Манипулатор е! Ако ти харесва да си кукла на конци - давай, влюбвай се! Млада си, имаш време за губене... или за уроци.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 550b780b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   номер9, какво момче? !?
На 38 години? !?
Момче? !?
Е ти специално от километри си личи, че си мега солидарен с чиченцето! Ужас. Я да ходи да се заговаря с момичетата" на неговите години, това 38 годишно момче".
А на авторката ѝ пожелавам да си намери някой умен и перспективен като нея самата връстник, с който заедно да постигнат всичко, което желаят във всички сфери на живота, с който заедно да вървят по пътя на порастването и после заедно! по пътя на остаряването.

С 38 годишното момче" това няма как да стане, защото то" съвсем скоро ще пристипи на прага на остаряването, докато за тази авторка тепърва настъпва пролет!

Изобщо, ужасявам се от всички солидарни към 38 годшишното момче".... според мен е крайно време обществото ни да започне да дава повече увереност на реалните момчета на по 18, 20, 24, 27 години... така те ще имат повече самчувствие да си хванат момиче като авторката например... и заедно да са щастливи и красиви, а сега какво - младите момчета се мачкат психически, унижават и омаловажават, а 40 годишните закъсляци масово се рекламират и подбутват към обърканите мисли и все още неизяснените усещания за АЗ-а си млади момичета.
На 20 била зряла жена... ахаа значи на 20 е зряла жена за да върже на 38 годишен, но ако ставаше дума за други неща хич нямаше да я дефинирате като зряла жена.. тогава щеше да е малка, недорасла и. т. н.
Стига с този ориенталски манталитет!

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1cc54434c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Защо да нямате бъдеще заедно? Годините не са решаващ фактор. Важното е да чувстваш близост и взаимност от негова страна. На тази възраст той има и опита и преценката до къде може да стигне. Мисля, че може да се получи нещо сериозно и истинско между вас. Ти си на 20, можеш да му народиш куп деца. Ако той иска семейство, ти си точния човек за него. Едва ли би предпочел негова връстница, пред младо и свежо момиче като теб. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 02d467e502
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Моето мнение е да не слушаш, който и да е коментар. Следвай сърцето, това е всичко, което ще ти кажа. Всеки се произнася тук през неговата призма, ограничено и не дотам мнение.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: fa32677778
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Н 11, точно, именно застаряващите мъже са които мачкат младите момчета! Завист, страх от остаряването, надежда за последно "изсмукване" на млада енергия т.н.
В никакъв случай мъж на/около/над 40 не може да бъде равностоен на младо момиче пълно с енергия и мечти, не както би било едно момче на подобна възраст.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5701bf89dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ако авторката иска куп деца ще е най - добре да се насочи към някое 20 - 25 годишно момче, което ще има много по - голям шанс за финансово развитие, защото днеска има много по - добри възможности един млад човек да се развие, отколкото преди 18 години да кажем, и следователно едно 20 - 25 годишно момче ще има много по - добри възможности да подсигурява този куп деца, защото ВРЕМЕТО Е ПРЕД НЕГО!
Макар че авторката спомена, че не ѝ до задомяване още, но все пак трябваше да уточня заради поредната доза очеизбодна евтина солидарност към момчето" (на 12ти номер).

А 38 годишното момче" да се оправя както може. 12ти номер как го изкара само - сякаш тоя е в позиция да предпочита.. евтина и долна обработка на чувствата и изобщо себевъзприятието на авторката.
Авторке, знай и запомни, че ти си в позиция да предпочиташ, а не някакви си 38 годишни момчета"... изобщо някакви, който са 10-15-20 години по - възрастни от тебе... или още по - възрастни.. осъзнай го това и добре го осмисли и запомни!

от номер11

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 368f8987a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   ДО НОМЕР 3 - ОТ КОГА ОХРАНИТЕ СТАНАХА МУТРИ БЕ КЕЛЕШ? !
До теб мило момиче, според мен направи това което ти самата смяташ за добре. Наистина 18 години не са никак малко, но не са толкова важни. Важното е ти да се чувстваш щастлива. Късмет, дано направиш правилния избор за теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker