Нито напред, нито назад. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (82819)
 Избор на редактора (109)
 Любов и изневяра (18756)
 Секс и интимност (9830)
 Тинейджърски (18663)
 Семейство (3971)
 Здраве (6804)
 Спорт и красота (3586)
 На работното място (1580)
 Образование (4665)
 В чужбина (1034)
 Наркотици и алкохол (832)
 Измислени истории (697)
 Проза, литература (1317)
 Други (10975)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нито напред, нито назад.
преди: 10 месеца, 19 дни, прочетена 1236 пъти
Аз съм на 38 г., съпругата ми също. Децата ни на 9 и 7 г. момчета. Любовникът на жена ми на 43 г., съпругата му на 40 г. Две момичета тинейджерки - 11 и 15 години. Познати семейства сме, не точно близки, но се познаваме.
Действието се развива преди три месеца. Съпругата на любовника на жена ми разбира за извънбрачната им връзка, а оттам разбирам и аз. Интелигентни хора сме, колкото и да боли се събираме да решаваме проблема. Няма скандали, няма побоища, няма повишаване на тон. Всичко понасяш дълбоко в себе си и душата си. Не знаели как се е случило, но се влюбили. Всичко започнало от една случайно среща на улицата, тъй като се познават пили по кафе, възникнала симпатия, общи интереси, втора, трета среща и накрая в леглото. И така година и половина. Хората са влюбени, а може ли да се пречи на любовта - не, разбира се! Една скоба, през това време при съпругата ми нямаше промяна на поведението и трижа, внимание към мен, аз към нея, секс, почивки, разбира се и грижи по децата, просто нормално семейство. Единствено понякога се разплакваше без повод, това е.
Събираме ги и ги патаме какво правим оттук - насетне. Съпругата ми няма дом и няма къде да отиде, всичко е мое преди брака. Тя е от малък град и в тяхната къща се шири брат и семейството му, с който не са в добри отношения. Предлага ме им да заживеят заедно на квартира или другаде - не. Те без децата си не можели да живеят. Съпругата ми каза, че нейните деца са на първо място, онзи също. Обясняваме им, че никой няма да им пречи за децата нито да ги виждат, нито да ги обгрижват. Викам на моята, нали разбираш, че нашите момчета трудно биха се адаптирали с чужд мъж, а и той не ти предлага нищо насреща. Казвам и - дай ти някакво разумно предложение. Отговорът е рев. От три месеца е на лексутани и някакви антидепресанти, стана страшно разсеяна затова и забраних да шофира, ще направи ПТП. Любовникът и мълчи като шушумига, повтаря само, че от децата си се неотказва и че много ги обича. Питам го директно пред моята - поемаш ли отговорност за децата ми. Той ми казва - аз не съм готов, ние такава уговорка нямаме. Моята реве като магаре през това време. Жена му накрая избухна и вика: абе, хора вие деца ли сте, губите нашето време, губите вашето си време, определете какво искате, как да продължим напред, нали се обичате. Тогава съпругът и тръгна да я прегръща и да вика, че я обича много, тя го блъска и му казва "оставиме бе глупак". Моята през сълзи ми мънка и аз те обичам много. Е, хубава работа - викам - обичаш ме, а си сваляш гащите пред друг. Пак рев. Не можем да разбереме влюбени ли са, обичат ли се, абе въобще пълна каша. Времето минава, а на мене цялата тая работа не ми се отразява добре, сърцето ме пресвива, страх ме е да не стане някоя беля с мене, че мойта не може да се оправи с децата. Жената на любовника на съпругата ми също не се чувства добре, системни болки в корема, нередовен цикъл и т. н. Абе, колкото и да сме държеливи изживяваме им изневярата. А, тези двамата се назландисват не могат да вземат решение. На последния разговор, преди три дни, любовникът на жена ми страшно я унижи. Аз от цялото това невидение избухнах и му викам: "Какъв мъж си бе, не можеш ли да поемеш отговорност? - той отговаря - "Аз не съм карал насила твоята жена да ляга с мен". Моята пак се разрева. Жената на оня му вика: "махай ми се от очите, до 24 часа да си напуснал апартамента". Той отвръща няма - "той е и мой". Ние се прибираме, моята ми вика да я застрелям щото не издържала на напрежението. Няма, няма - викам - много лесно искаш да се отървеш.
Държа да ви кажа, че е добра майка и съпруга. Не съм видял лошо от нея. Мисля, че и аз съм се държал добре с тея. Питах я - лош ли съм, груб ли съм, студен и безчувствен ли съм към нея, какво зло съм и причинил - получих отговор - "нищо не си ми причил. не знам какво ми стана, за да тръгна по този грешен път".
Тръгна ли с грубост това ще я убие съвсем, тя и без това не е добре сега, няма дом, ако тръгна да и отнемам децата още по лошо. Тя без ме е загубена. Склонен съм да простя, но не знам дали не си вкарвам автогол така.
Ще бъда благодарен на всякакви съвети. Дано повече жени се включат, на тяхното мнение повече разчитам, защото те по добре познават душевността на жената. Мъжете сме по крайни. Абе, с една дума объркан съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 585978f5ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Сега прощаваш и съвсем наскоро пишеш тук отново за поредната изневяра от нейна страна. За такива жени, на които нищо не им липсва в къщи, но въпреки това се "забиват" с първия който им е отправил предложение го правят просто за забавление и не изобщо не им пука за близките хора, деца или съпруг. До момента в който биват разкрити всичко е наред според тях, но разкрият ли ги, се започва с актьорското изпълнение от рода много те обичам, но не знам как се получи. Прав е другия мъж, че не я е карал на сила да си сваля гащите. Това актьорско изпълнение на силно влюбена съпруга ще продължи до следващия случай когато ще се появи следващия ебач. Тогава ще прецени, че щом веднъж си простил, то ще го направиш отново, че виждаш ли без нея не можеш. Разликата ще бъде, че ще бъде по внимателна от сега и по трудно ще разбереш, не че сега си разбрал, де. Моят съвет е, изпращай я с дрехите при избранника ѝ, обясни на децата защо го правиш и не ги ограничавай при вижданията им, защото както казах, отново ще си прецакания, на такива жени изневярата им е просто вродена и не им пука за никой друг освен за личната им изгода. Сега е натясно и веднага вади картата "децата", но защо не помисли за тях по време на изневярата

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: a1b1272fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Ти не си мъж, а *утка. Изгони я и си гледай децата. Какви са тия унижения, на които се подлагаш?!

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 427d0214b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз съм жена и не мога да си представя какво е привлякло съпругата ти в този нещастник без топки, честно.
Може би просто е лесен и достъпен за авантюра/адреналин (ако сте влезли прекалено в сивата зона у дома) и уговорка да не си развалят семействата, но са били разкрити. Тоест, просто друг мъж, но сигурност, че няма да създава проблеми.
Може и да те обича, но определено не с любов....
В момента е паникьосана, че губи всичко, а всичко си ти, защото тя няма свое нищо. Вижда се на ръба на пропаст.
Но!!! Възможно е именно сега да се влюби отново в теб.
Ако си готов да опиташ, не ти препоръчвам да и "прощаваш" леко и меко. Постави условия за съжителство като съквартиранти, да продължавате заедно да се грижите за децата както до сега и ще видите с времето как ще се чувствате.
И наблюдавай поведението и от там насетне. Кажи и, че нямаш против да остане до навършване пълнолетие на децата и още в първите 3-4 месеца ще разбереш дали си само нужда или много повече.
По-важното обаче точно сега е да се погрижиш за себе си. Вземи си няколко дни и замини някъде, релаксирай, не мисли по възможност или поне не насилствено, отговорите и без това сами ще си дойдат.
Ако трябва се и позабавлявай "настрани" ако ще се почувстваш по-добре от това, но трябва да ги поотпусне тези нерви и притеснения.
Хм... някои слущаи като вашият завършват със семейство между излъганите...

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: e660ca5e35
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Първо поздравления за трезво-иронично мъжкото подхождане към сутацията и процеса :). Сериозна работа, лесно решение няма и то ще е на твоите плещи. Моят съвет е да не бързаш, в смисъл прибери си я и й дай време. Сега й и тежко а и аз вече се убедих че жената не е като мъжа! Онзи явно е мухлъо. Дай й време и поговорете като се успокои. Всеки прави грешки та дори и такива. Раздяла ще я убие, теб ще нарани а децата ще травмира. Дай и време и опитай да простиш. Живота на мъжа е кръстопът, но истинския мъж никога не избира само своя път! М 43.

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 95a32164d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Те са си взели решението още в началото, сега разиграват театър. Защо го правят ли? Защото те са нямали намерение да се събират да живеят заедно и т. н. нито пък се обичат, но ако си признаят че ей така да си се познават от време на време за повдигане на самочувствието ще ги изритате и изобщо няма да сте разбрани и толерантни. Аз като жена ми става много хубаво и едно такова се извисявам като другите мъже ми правят комплименти и ми се предлагат, а моят освен да ме критикува и недоволства и незачита мнението и желанията ми друго не може. Дали и ти не си постъпвал така? Аз не бих изневерила - против природата ми е т. е. пример в моето семейство, възпитание, ценностна система. Какви са тия клишета имали общи интереси? -да се чукат без ангажименти ли? Помисли само -ти се грижиш за жена си, любовникът няма нужда да се напъва. Той от своя страна пък е глупак и мъж под чехъл. Сигурна съм, че жена му е "мъжът" в семейството. Той едва Ли се грижи, подкрепя съпругата си намерил е лесното в живота. Мисли се за тарикат, но не е такъв, един глупак. Жена му отдавна го е разбрала че не става за нищо и затова е поела контрола тя. А твоята мила глупачка го е помислила за бог и го е хванала за оная работа. Казваш, че обичали децата си, съжалявам но не е така. Един родител трябва да е пример на детето си да го учи кое лошо и кое добре, да го учи че най-важно е семейството. А тя си сваля гащите за друг мъж и най-лицемерно без грам съвест си играе на семейство. За прошка говориш? Аз не бих простила изневяра на такъв човек - който няма уважение и доблест да признае истината и говори тъпотии за да печели време и да те обърква. Говори с нея кажи и че ще и простиш щом я обичаш но ако бъде честна за всичко защо е започнала тази връзка, какво си е мислила, какво я е накарало. Това, което ти е казала до сега са глупости и неискрени клишета. Оф много се ядосах направо много ми стана мъчно за теб и ми иде да оскубя жена ти честно

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 6b6b00dfed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ох, Чичо!
Изглежда много държиш да ти повярваме, че с жената на любовника вече сте си толкова близки, че тя споделя с вас, че имала системни болки в корема, нередовен цикъл и т. н.
Седите и си разговаряте, викаш! И много благородни се пишете, предлагате им да заживеят на квартира. Добре пишеш, ама хал-хабер си нямаш от жени, и как реагират, когато са им изневерили. Очите ще издерат на любовницата, а не да седят и да слушат какви са "бъдещите творчески планове" на прелюбодейците!
За пореден път ти казвам, появи ли ти се непреодолим стремеж към писане, пиши в раздел измислени.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: fcec595a4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Първо искам да Ви поздравя за интелигентността, която притежавате Вие и другата жена! Много похвално. Относно любовника очевидно е, че нито е влюбен, нито обича жена Ви. Просто е имал възможност да си топне чушлето и на друго място освен при жена си. Историята Ви е още един чудесен пример как хубави семейства се развалят, ей така от няма нищо, просто за спорта. Според мен жена Ви наистина много съжалява, но просто се е поддала на някаква авантюра/фантазия или както там искате го наречете. Ние жените имаме склонността да искаме животът ни да е като от някакъв роман и да ни се случват приключения. Личи си, че много я обичате и според мен няма да си вкарате автогол, ако останете с нея, НО ще мине много време, докато тя успее да спечели доверието Ви отново. Двамата ще страдате, ще се обвинявате, ще плачите, но ако тя е Жената ще минете и през това Заедно като Семейство.

 
  ...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: d8ca4b4b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз съм жена и според мен, ако обичаше наистина любовникът си, няма да му мисли много - ще те напусне. Щом “реве” и се обяснява, с една дума не си тръгва от теб и семейството ви, може би държи на теб повече и както сама е казала е “тръгнала по грешен път”. Поговорете само двамата и я попитай какви са й реалните намерения към теб, обича ли те още, ако да - всеки греши, дайте си втори шанс :)

 
  ...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: 9c8df35811
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От цялата история съжалявам искрено теб и жената на другия мъж и ви симпатизирам за силата да се справяте с подобна ситуация. Като жена мога да ти кажа само ,че при нас емоциите имат голяма роля и лесно им се поддаваме. Жена ти явно е тръгнала по този път и се е увлякла. Не е нужно ти да си направил нещо ,очевидно проблема не е в теб. Но понякога не можем да направим нищо ,когато човекът до нас изпитва желание за близост с друг. Разбира се ,тази неприятна ситуация може да послужи като много добър урок на жена ти и да разбере ,че в края на краищата ти си чпвекът ,който е до нея и ѝ помага. Много двойки минават по този път и най-голямата гадост е ,че дори да простиш и всичко да стане както преди ,белегът от изневярата си остава. И вечно ще присъства въпроса „Дали не го прави пак?”. В други обстоятелства (ако жена ти имаше възможност да се изнесе) бих те посъветвала да я осатвиш и да продължиш с живота си на чисто. Обстоятелства и лаболното ѝ състояние обаче просто те принуждават да останеш с нея. Не очаквай от другия мъж разбиране или поемане на отговорност. Няма да ги получиш. Можеш единствено да говориш с нея и да ѝ обясниш колко те е заболяло от постъпката ѝ и колко нечестно е това за теб ,който винаги си бил до нея и за децата ви.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: eb513b22da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Най-добре излез и поговори само с жената на другия. И двамата сте в една и съща позиция и вземете решение какво да правите с връзките си. Не чакай на твоята жена или на другия. Нямат смелост да направят нищо.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: 4541f0d4ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Винаги съм смятал, че тези, които прибягваш до такива неща...не обичат истински човека до себе си. Казват ти, че те обичат, показват ти го, доказват ти го, но в крайна сметка правят точно обраното, което са казали, че никога няма да го направят.

А, кажи ми сега това нормално ли е? Какво нормално има в това да спиш със съсед - кретен, който нито е мъж, нито каквото и да е било. При положение, че си имаш такъв човек до себе си и две прекрасни деца.

Бой с лопатата по главата, иначе няма да се научат. От мен да знаеш. С добро като не става, трябва с лошо. Нека да я боли, да знае и да се научи. За съжаление това е начина. Кофти, не кофти - всеки сам си го прави.

В началото им е било много интересно и за това са продължили тази 'тръпка', която ми се струва детинска. Ума ми не го попира. И при мен се случи...слава Богу, че нямахме даца. И винаги дойде ли момента за сериозен разговор...започват да реват, ама като са ги таковали...хич не са плакали.

Мърши долни до една. Не заслужават нито любов, нито каквото и да е било. Но има кой да ги накаже, няма страшно. Всеки сам си пише присъдата.

Авторе, тегли им една майна. Дръж децата при теб, то като дойдат от Закрила на детето и като майката каже, че няма жилище...при кого си мислиш, че ще останат? При теб, разбира се. Грижи се за тях и ги научи никога да не допускат и да не правят такива грешки.

 
  ...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: 7a0bf9efff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Аз съм от крайните мъжове. Ако е само това - прости ѝ. Ако обаче си я хващал да послъгва (не за това, а по принцип, за различни неща), няма да го бъде.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: 255dcba6e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Била съм в дълготрайни връзки, в които не съм изневерявала и не съм си помисляла за това, била съм в такива, където съм изневерявала, постепенно си извадих изводите за моята схема на функциониране, ако не намирам достатъчно внимание в дадена връзка, го търся другаде.
Коментарът на номер 12 ме накара да реагирам, освен че съм изневерявала на мъже, които не са могли да дадат внимание, а само са изисквали такова, то реакциите ми са включвали и цели сценарии, не само послъгвания.
Много се радвам на един пасаж от книга на Хенри Милър, където описва приятелката си и нейната любима, пише че е невъзможно за него да разбере кога се вживяват в руски роман и кога не фантазират.
От вече три години съм във връзка с режисьор, в момента съм се влюбила виртуално в българин, живеещ в Канада. Виждам се с бивши, прегръщаме се, понякога стигаме и до интимност. Моят режисьор пък намира това за нормално. "Просто" ми е казал да не споделям с него интимните си преживявания. А за българина от Канада.. ми каза, че ще наблюдава развитието и че въобще не се притеснява.
Как да не го обичам този човек? !
Вземи си я по мъжки, жените искаме да сме избрани и да сме нежната половинка, пък даже и да грешим.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker