Обсебен съм от бившата си приятелка... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обсебен съм от бившата си приятелка...
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 2792 пъти
Ние бяхме заедно доста дълго време, изобщо беше ми като жена и тя е тази, която отказа брак, защото все не беше готова, но не това беше причината за раздялата ни, а купища други неща, които по-късно станаха. Вече аз минах 40-те години, тя е в средата на 30-те, така че не сме някакви тийнове, да вметна.
Какво мога да кажа за нея. Няма да преувелича, ако я нарека "фаталната жена". Тя е естествено много красива, магнетична, умее да комуникира с хората и да ги омайва. Но само който е живял с нея, може да разбере какъв нарцис е/беше. Човек, който без да се замисли, винаги поставя себе си първо. Като казвам винаги, означава абсолютно пред всеки! Ако застанеш на пътя на амбициите и целите й, тя те мачка. Неслучайно не общуваше със семейството си, а приятели и мъже задържа само за кратко. Типична лъвица - 01. 08, зодията й в най-лошата си форма (аз пък съм скорпион - 09. 11).
Ние с нея изпитахме моментално привличане от пръв поглед и смея да твърдя, че и аз съм оставил някакъв отпечатък в сърцето й, за разлика от другите, с които си е играла. Тя ми изневери обаче, за да ме раздразни в най-трудния период за връзката ни, когато аз на всичкото отгоре имах здравословни проблеми, отделно щях да вляза в депресия. Тогава я изгоних от жилището ми, а тя ме молеше за прошка. Бях много наранен и не я приемах месеци наред, бях нервен, а пък хич до друга жена не ми е било. Самата изневяра дори бих я нарекъл двойна, защото тя е поддържала паралелна връзка с друг мъж, като и той не е знаел за мен. Не знам даже как е успяла.
Минало и заминало. Изтече вода и от тогава. Когато негативните чувства ме напуснаха, нямаше безразличие. А отново любов! Още по-изпепеляваща. Друга жена не съм погледнал. Вярвайте, с друга след нея, секс не съм правил. Излизах по срещи, но на всяка намирах кусури, защото не е тя. А имаше много свестни, красиви и приятни жени. Но сърцето, очите и умът ми искат само една. Всеки ден гледам социалните й мрежи с часове, слушам нашите песни, вече не съм същият весел човек като преди. Сложил съм нейна снимка на нощното си шкафче, на екрана на телефона и лаптопа. Обсебен съм от нея. Иначе се сдобрихме като приятели, но тя не иска да се събираме, защото смята, че сме токсични един за друг. По ирония на съдбата и двамата сме още сами, тя все още твърди, че аз съм бил любовта на живота й, но приказката била свършила. Аз обаче не смятам, че някой ще я обича и глези повече от мен, искам си я! Мога ли да си я върна? И защо тегля към нещо, което ми е причинило повече болка отколкото щастие (макар че най-щастливите ми моменти също са били с нея)?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3317006ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз ще съм първи. Здравей. На 24 съм и сега ще се опитам да ти кажа някои неща, които се надявам да ги възприемеш, като съвет от приятел. Абстрахирай се от идеята, че съм на 24 и съм по-малък от теб.
На 40 години си и казваш, че не си тийн, обаче това, което си написал говори точно за тинейджърски постъпки от твоя страна. Не се обиждай, но тя ти е изневерила 2 пъти, като ти сигурно знаеш само за тези 2, а още колко има не е ясно.
Защо по дяволите мъжете се самоизмъчват така, не разбирам. Ти не си влюбен в нея, а в представата за нея.
В образа, който си си изградил за нея. Издигнал си тази кучка на пиедестал и инвестираш цялото си внимание в нея. Мислите и емоциите ти са свързани с нея.
Наистина ли си мислиш, че си оставил някаква следа в жена, като нея?
Наистина ли си мислиш, че след като е имала едновремена връзка с 3-ма мъже, от които ти си бил единия, тя си мисли само за теб? Бил си любовта на живота и? Били сте си станали приятели?
Човек, стегни се извинявай, че така ти пиша, но адски много се нервирам. Ние сме мъже, имаме достойнство.
Не може да позволиш да отделиш цялото си внимание за жена, която 5 пари не дава за теб.
Повярвай ми вие не сте приятели и със сигурност не си голямата и любов. Това, което ти казва е просто, за да намали гнева ти към нея. Още, когато си я изхвърлил е трябвало да е за последно. След като си я допуснал отново при теб, просто си и казал- ето можеш да правиш каквото си искаш с мен. Твой съм. Моделирай ме, води ме, ти си жената, а аз съм твойто кученце.
Седни и хубаво помисли наистина ли я обичаш след това, което ти е причинала.
Не се ли чувстваш, като глупак знаеки, че е спала едновремено с още 2-ма?
Следвай целите си, мачкай и ти, но не позволявай идеята за една жена да те принизява толкова ниско.
Пак ти казвам ти просто си влюбен в идеята, която с годините си изградил за нея.
Хубаво си помисли това ли заслужаваш, ако си истински мъж ще разбереш грешката, която си направил много, много отдавна. Просто прекрати всякакъв контакт с нея и започни да се уважаваш повече.
"Искам си я", звучи по-зле и от изповедта на някой
тиийн. Разбери, че тя те манипулира и те върти на малкия си пръст. Гарантирам ти, че се ебе с още 2-ма, докато ти и гледаш профила с часове и слушаш любимите ви песни.
Спри с тея глупости. Отиди някъде, изкарай си гнева, напсувай я на глас, викай крещи, чупи и накрая просто я забрави. Ще ти олекне.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8b25b70657
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Все едно четох за мен (лъвица съм) и моят бивш скорпион...
Не, нямаш шансове за връщане. Обрисувал почти 1-1 същата одисея като нашата. Обсесивен скорпион който обижда с недоверието и налагането. С лъвица подобни не минават, не за дълго. И да, и на мен ми беше писнало да доказвам очеизвадни неща и след години недоверие и следене накрая просто му нанизах рогата и си тръгнах. Беше нещо като "ок, ами дръж щом толкова настояваш и ме поставяш постоянно в позиция на защитаваща се без причина" също така "ще си правя каквото си искам, щом не оценяваш/разбираш компромисите които правя".
Страшно обсебващи сте скорпионите и го знам категорично след две връзки с такива, една сестра и двама приятели от двата пола.
А лъвиците сме прекалено горди за да ви се кланяме, откровени сме, не бихме били с някого ако е защото искаме, но наложи себе си, отнеми личното ни пространство, обиждай ни с недоверие и...ще получиш именно това.
И когато лъвицата каже НЕ е не!
Мисля, че няма да преъвелича ако кажа, че сме единствените в целият зодиак откровени до болка, някои го наричат вулгарност, тези които живеят в лъжа...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 46405a1b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Колега, излагаш ни, честно ти казвам, аз също съм скорпион 26. 10, и знам, че държа да е моето и никога няма да моля която и да е, лично аз съм такъв, видя ли, че не си струва казвам край и до тук! Стегни се!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8022fb45f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Обсебен си, най-вече защото скорпионите изразяват по-такъв начин любовта си към другия - чрез обсебване, пренебрегване на себе си за сметката на другия. Казва ти го човек, със силно влияние на скорпион.
Аз също съм обсебена от мъж, който никога няма да бъде мой и точно това е причината да съм обсебена от него. Ако беше лесно достъпен и сам дошъл при мен с отворени обятия и искрено влюбен - отдавна нямаше да ми бъде интересен. Такъв е явно живота. Единият обича - другият не. Остава ни просто да го приемем...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d4c211a1b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Защо ти е да си я връщаш? Замислил ли си се защо тя е имала паралелна връзка, когато е била с теб? Защото не е била щастлива и е търсела утеха при друг. Ако тръгнете това пак ще се повтори. Тя го знае, затова и не иска да подновявате връзката ви. Даже нарича отношенията ви 'токсични'. Вслушай се в това, което ти казва. Тя е деликатна и не иска да те обиди като ти каже, че не е била щастлива с теб.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 90e36ec91c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Колкото и парадоксално да е, мъжете се увличат по такъв тип жени и има биологично обяснение за това. Инстинктът им подсказва, че такава жена ще мине през огън и лед и чрез този свой "егоизъм" ще успее да добие и даде най-доброто на децата си. Тоест неговите деца. Ще бъде силна и добре оцеляваща майка, която по същия начин, както се грижи за себе си, така ще бъде полезна за децата си - децата му.
Природата казва, че в "егоизма" няма нищо необяснимо и лошо. Измислена дума - няма нищо по-естествено от това да отстояваш правата и интересите си, в противовес на това в какво те превръща живота, ако се оставиш по течението му.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 61ffb960cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не знам какво е това чувство, което ти изпитваш. Но много моля, тя ти е изневерила!? Изневерите са недопустими в любовта, ако ще това да е любов или просто привързаност. Тя не е имала никакво право да го прави. За да ходи с друг, трябва първо да скъса с теб. Това, че намираш кусури на други хора, не означава, че още я обичаш. Това не е обич. Това е просто навик. Свикнал си да бъдеш с нея. Не съм специалист, но като имам предвид ситуацията, която описваш тук, ще те посъветвам едно - махни тези нейни снимки. Очевидно жената е красива, но така още повече те оплита в мрежите си. Тя самата едва ли съзнава това. Не бива да бъдеш дотолкова зависим от такъв човек, това е вредно за теб. Направи го, рискувай, но никога не оставяй мислите ти да бъдат контролирани от друг, освен от теб. Срежи линията, която ви свързва и нека всеки поеме по своя път. Защото това е твоят път. Един път се живее, дявол го взел!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3942373651
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   №2 намери си някой овен като мен, пасваме си с лъва и сме много широко скроени. Също сме ѝ откровени до болка :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker