Бившият ме търси редовно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившият ме търси редовно
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 2608 пъти
Здравейте! Давам направо по темата.

Бившият ми приятел, с който не сме заедно от около 5г. вече и с който нямахме контакт доста дълго време, потърси контакт с мен през лятото. Преди имах много силни чувства към него. Бяхме заедно около година и няколко месеца, но той прекрати взаимоотношенията ни. Той тогава се забърка с едни пропаднали хора и тръгна по техния път (наркотици и тем подобни). Тогава се промени много и нашата връзка пропадна, докато не започнахме да се виждаме само по 1 път на 2-3 седмици. Въпреки това го смятам за страхотен човек, който много ми е помагал, на много неща ме е научил и много го обичах.
Сега имам друга връзка с мъж от 2 години, с който като цяло нямаме много допирни точки. Разбираме се, но като цяло не виждам да имам бъдеще с него.
Този мой бивш ми писа през лятото, че не е трябвало да се разделяме по този начин. Трябвало да се видим, за да ми обясни, че сме се разделили за мое добро. Тогавашните му забърквания в каши го подтикнали към недобрата посока, но сега се бил променил. И наистина виждам промяна, защото той учеше висше, след което прекъсна, тогава и не работеше. Сега обаче си беше намерил стабилна работа и продължи с образованието си.
След няколко негови молби се решихме да се видим на кафе. Срещата така и не се състоя, защото на него му изникна работа и помоли да я отложим с няколко часа, но аз реших, че не искам да го чакам.
Пишем си от 4-5 месеца. По-скоро той на мен. Написа ми, че още ме обича. Преди 2 месеца замина да работи в чужбина (електроинженер е на кораб). Постоянно когато са на сушата и се сдобие с интернет ми звъни, пише, праща ми гласови съобщения, снимки и тем подобни. Говори ми сякаш сме заедно с мили обръщения. Аз не отвръщам на това и понякога не му отговарям, но... Още ми е тръпка. Събуди в мен онези стари чувства, но ме е страх да не се поддам.
Със сегашния ми приятел изобщо нищо не върви. Той е с 16г. по-голям от мен. Колеги сме в университета. Нито учи сериозно, нито работи в момента. Лятото само работеше и от 2 месеца се "опитва" да си намери работа, но според мен е супер мързелив и не му се работи. Техните му помагат финансово и мисля, че разчита на това. За мен това е ужасно егоистично и тъпо. Привидно няма желание да се развива. Вече не ме привлича. Не е много умен, не се интересува от много неща. По цял ден лежи и гледа телевизия, докато аз ходя на работа. Не сме правили секс от лятото, защото все е изморен или е преял и му е тежко. Жалка картинка. Със зор го карам да се изкъпе или обръсне. Грижи се за мен, но... Но не искам да се разделяме, защото вярвам, че ще се оправи. Родителите му са страхотни и много се разбираме. Надявам се да го мотивират и да му повдигнат самочувствието.
Но понякога се чудя дали да не се върна при стария ми приятел. С него наистина си приличаме в много отношения. Разбираме се само с поглед. Имаме повече общи неща.
Много съм объркана вече.
Не спирам да мисля за бившия си. Представям си как сме отново заедно, но просто сега е много по-хубаво от преди.
Той беше първия мъж в живота ми, в когото съм се влюбвала. Много е красив, сръчен, умен, любознателен, винаги ме е пазил.
Попадали ли сте в подобна ситуация? Как сте постъпили?
Връщали ли сте се при бивш и как се развила връзката ви?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: abfd58acd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мен повече ме притеснява сегашния ти приятел. Ако кажем, че ти си на 20-23 години, то той е на 36-39 и живее с парите на родителите си, не работи, не сте правили секс от половин година. Какво правиш с него? Забрави за момент бившия и се вгледай в настоящия. Мислиш, че 40 годишен мъж ще се промени? Не бъди наивна. Според мен на първо време трябва задължително да оставиш сегашния лентяин, а после да мислиш за друга връзка.

А сега по темата. Напълно е възможно момчето да се е променило и да иска да ти го покаже. Със сигурност му е трябвало голяма смелост да те потърси след 5 години. Явно го е мъчил начинът по който сте приключили. Никой не може да ти каже как би се развила тази връзка. Факт е, че хората се променят /някои за добро, други за лошо/. Ако го искаш и няма какво да те спира, просто му дай шанс. Не цял живот да се чудиш "какво ли би станало ако...."

ПП: Съвет: не се дръж като маймунка (не пускат предния клон докато не хванат нов). Остани сама, изясни се със себе си и тогава действай.
Успях!
Ж24

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 171dfcf0ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще ти кажа в прав текст: бягай и от двамата. Настоящият явно е мамино детенце, отраснало с мисълта, че е център на вселената и всички около него са му длъжници. Не ми е ясно какво разбираш под "грижи се за мен", след като по цял ден лежи и гледа телевизия, вечер е изморен или преял и не иска да се поти със секс, не се къпе, не се бръсне, не работи (т. е. ако ти купи подарък или те заведе някъде, мама и тате плащат)? !? И как по-точно се грижи за теб? !? Родителите му естествено, че ще се държат много добре с теб, защото явно са хора интелигентни, осъзнават, че са отгледали един паразит, и тъй като няма да живеят вечно, крайно време е да намерят някоя патка (извинявай, но точно това е думата! ), на която да го лепнат и която да го обгрижва до живот. Още повече, че по мои груби сметки (тъй като не си писала на колко години си), той трябва да е на около 40! А ти си точно във възрастта, когато вече гледаш на живота и обективно, а не само със сърцето си. Много е късно да се " оправи", пък и не виждам какво му е, че да се оправя! Той всъщност си живее живота (или това, което според него е живот! ) на гърба на околните. Така че не си слагай сама камък на шията, ами си събирай багажа и се махай! Още повече, че явно от твоя страна и чувства няма, и слава Богу, иначе щеше да си провалиш живота! Не си мисли, че някой някого може да промени, човек е такъв, какъвто е, просто с течение на годините се развиват различни негови качества, които са били в зародиш, така да се каже, а други, които всъщност е демонстрирал, без наистина да притежава, изчезват - защото не ги е имало, били са театър. Що се отнася до бившия, ще кажа само едно: където е имало дрога, пак ще има. Да, много е страшно, на практика може и да съществува човек, който е успял да скъса окончателно, но аз за такъв не съм чула. Може години да минат, пак се започва. Държа да отбележа, че това го казвам от професионален опит, и то 25-годишен. Така че, мило момиче, продължи напред! Най-хубавото в живота ти предстои, но за да го изживееш, трябва да позволиш на миналото да си остане наистина минало! Първата любов си е първа, но с изненада ще установиш, че не е задължително да е единствената, от която ти се подкосяват краката (това също го казвам от личен опит! ). Не знам дали ще имаш търпение да изчетеш това, много дълго стана, но ще напиша само още едно изречение: когато двама се женят, жената си мисли, че мъжът ще се промени; мъжът си мисли, че жената ще остане все същата. Накрая и двамата са излъгани! Така е и с дългите връзки и съжителството, написах " когато се женят" поради липса на по- точна дума (или аз в момента не намерих такава). Бъди щастлива!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 80139bba7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Събери се с бившия. Нали те търси от лятото. Всичко ще бъде наред . Предвиждам,че нещата при вас ще тръгнат по мед и масло. Очаквам другото лято да се похвалиш! Всичко хубаво!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c2846624eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мнение от мъж. С настоящия си губиш времето, това е факт. Както те бяха посъветвали - първо остани сама, за да разбереш какво искаш. След това помисли за бившия, не че ти казвам да не се върнеш при него ( самият аз в момента се боря за бивша ), но това с наркотиците не е хубава работа! Като цяло си мисля, че трябва да е някой нов, тези двамата не струват, поне не и за семейство и сериозни отношения. Деца от наркоман или непрокопсаник, който ще си бърка по цял ден в нова, а и секс няма, просто нямам думи.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f0caeb436d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Авторке, как си? Нещо случи ли се?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker