Какво да направя, за да си го върна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да направя, за да си го върна?
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1240 пъти
Здравейте, аз съм на 16, а той на 17. Познаваме се от 2 години и мога да кажа, че беше любов от пръв поглед. И двамата тренираме волейбол. Един път останах да гледам момчетата с една приятелка и го видях за пръв път и просто се влюбих както в играта му, така и в него. След като се прибрах вкъщи, той ми прати покана във фейсбук и почна да ми пише. Писахме си всеки ден и почнахме да се сближаваме. Проблемът е, че аз си имах гадже и нямаше как да направя нищо.. След като скъсах с гаджето си, почнахме да излизаме в една компания с даденото момче и той много ме харесваше, но просто винаги ставаше нещо и не тръгвахме. Мина 1 година откакто нищо не се получаваше, но няколко дни преди Коледа просто не исках да увъртаме повече и му казах, че го харесвам и искам да тръгнем. За жалост на него вече му беше писнало и ми каза, че не иска повече връзка. Аз разбира се го убеждавах, че не искам друг, а именно него, но той вече не изпитваше същото /или поне така казваше/, защото няма как да си кажеш спирам да харесвам някой и да стане на секундата. Когато ме отряза, аз продължавах да ми пиша, да излизаме и да се опитвам да направя всичко, за да тръгнем, но без резултат. Имах чувството, че все още ме харесва, защото ми казваше, че ме обича, когато му пращах снимки ми казваше, че съм красива и просто си мислех, че имам шанс... И така стана лято.. Един път отодохме на басейн и тогава може да се каже, че беше най-хубавият ми ден, защото постоянно търсеше начин да ме метне, гушкаше ме и за малко да се целунем.. Тогава всичките му приятели ми казваха, че сигурно ме харесва и всичко ще се нареди. Аз много го ревнувах и постоянно страдах, когато излезе в компания с момичета.. Минаха 1-2 месеца и един от приятелите му ми каза, че си има гадже.. Тогава изпаднах в депресия, от тогава всеки ден рева и си мисля за него.. Рождения ми ден беше в края на ноември и реших да му направя подарък с мисълта да оправя нещата и по някакъв начин да променя отношенията ни. Понеже вече съм в друг град и накарах приятелка да му го подари. След като получи подаръка ми, той ми звънна и мо благодари 716252 пъти и ми каза, адски много му е харесал. Също каза, че ще си сложите снимките на бюрото му /един от елементите на подаръка беше наши снимки/. Минаха 2 седмици от рождения му ден и всеки ден го сънувам и просто искам да е мой. Моля Ви дайте ми съвет какво да направя и как да си го върна отново..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: a5990eb6f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Обсебвала си го, била си твърде настоятелна. Момчетата трябва да "гонят" момичетата, а не обратното, просто им е в природата те да бъдат "ловците", в противен случай много от тях се чувстват притиснати и се плашат. Знам за равенството между половете и че сме 21 век, но това е моят опит до момента - колкото и пъти аз да съм била инициативната и настоятелната, никога не се е получавало. От друга страна, когато оставям момчето да ме търси повече (не, че не проявявам никакъв интерес, просто го търся по-рядко, отколкото той мен, и оставям на него инициативата за повечето срещи, за първа целувка и т.н.) се получава обратното - той не може да издържи един ден, без да ми пише. :)
Според мен отдавна са отминали нещата с това момче, явно е имал тръпка, но му е минала. Не се вживявай, продължавай напред. И имай предвид за в бъдеще - не ги гони ти и не им се предлагай на тепсия, остави ги да са ловци и да се постараят да те "спечелят", така "наградата" им ще е много по-сладка.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 760f3d2466
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Тоест когато сте се запознали ти си била на 14г. И вече си си имала сериозно гадже. После решваш, че искаш това момче. Насила хубост не става. Ако той те е искал щеше да тича след теб. Но той си има друга приятелка. За момента нищо не може да се направи. Може да изчакаш докато се разделят (ако се разделят) и да се пробваш отново. Но на момчетата им харесва те да гонят момичето. А не обратното. Докато ти го преследваш, той няма да прояви интерес.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: feab1a31d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен това е обещана от бъдещето реалност. Расбираш ма какво искам да ти кажа. Или не ма разбираш?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker