С какво сгреших? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

С какво сгреших?
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1777 пъти
Здравейте. Пиша тук за съвет, защото като цяло не съм споделяла това с много хора. Казано накратко преди седмица се видях с едно момче за първи път, като преди това от доста време си писахме-главно се уговаряхме да се видим, но все нещо изникваше. Той е малко по-голям от мен, ако това има значение. Та отидохме на кино, той се държа доста мило, обръщаше ми внимание през цялото време, целувахме се, гушкахме се и всякакви подобни лигавщини, говорихме си и като цяло мина доста добре. След това ми писа да му пиша като се прибера, което не направих, просто защото много ми се спеше и директно си легнах веднага щом се прибрах. На следващия ден ме пита дали съм добре, отговорих му с „да, защо” и това беше. Не ми сийна, не ми писа повече. Продължава да следи какво качвам в социалните мрежи, но не се сеща да ми пише и това си е. Да отбележа също, че ме пита къде искам да отидем като се видим пак, но втори път едва ли ще има. Знам, че звучи обсебващо и глупаво от моя страна да изпадам в размишления, но просто наистина харесах момчето и останах със същото впечатление за него. Въпреки това от чиста глупава гордост няма да го потърся. Ако може мъжката половина да даде мнението си, каква може да е причината за „проблема ми” ще се радвам много, защото да си призная това доста ме измъчва напоследък. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 79de31766f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще ти кажа как би ми се сторило на мен, макар да съм вече на 28. Всичко окей с киното, но си му казала, че ще пишеш/звъннеш. Най-малкото, човекът е стоял 2-3 часа вечерта(не си е легнал) само за да изчака да драснете няколко реда, пък макар да са и "изморена съм, извинявай, прекарах супер, лека нощ". Има много хора, които си играят с теб, да проявиш интерес, а после се правят на недостъпни. В случая момчето би могло да си помисли, че му го правиш нарочно и изобщо да не иска да се занимава или и той да ти прави нарочно.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: eec07a1184
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако смяташ целувката с човек за лигавщина, ти не заслужаваш да си щастлива никога.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: fa1a51744b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Доста инфантилно поведение си имала спрямо момчето, аз ако бях на неговото място, втора среща нямаше да има. Могла си да му драснеш няколко реда, тоест - била си длъжна, за да му покажеш желание и Уважение! На следващия ден, вместо да се извиниш за това, ти си му писала - ''да, защо''. А, сетне, чак щяла да чака от гордост той пак да я потърси ? Не знам на колко години си, но дано да си на 15-16, иначе лошо за теб.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: cc9f6bbcb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Той те епомолил да му пишеш като се прибереш. Може да се е притеснявал как ще се прибереш. Ти обаче не си му писала и той се е засегнал. Дръж се коректно с хората, които харесваш.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a7ea433c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Знам, че беше малко глупаво от моя страна, но ми се стори, че го казва просто ей така и не го интересува много много, за да му се обяснявам. Въпроса е, ако се е „засегнал” аз ли да му пиша сега?

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 087cf3f374
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много момичета сте така. Смятате, че всеки мъж ви е длъжен, а на вас ви свиди и една дума за без пари. Че сега и "от гордост" няма да му пишеш. Много е неприятно така, изглежда, че си го използвала, за да си повишиш самочувствието.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 84e685c7ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Всички обвинявате момичето. А момчето толкова като се е притеснявало, защо не я е изпратил до у тях, вместо да я кара да му пише като се прибере. Аз съм момиче и ако бях в същата ситуация като твоята, много щях да се обидя ако момчето не ме изпрати до вкъщи. Така че, мисля, че човекът, който трябва да се сърди, е авторката, а не въпросния младеж.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0bbc59f83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е как може да се чудиш и да не го потърсиш.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6346e011dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Не е голям проблем, че си забравила да му пишеш вечерта, като си се прибрала. Било е късно, спяло ти се е - случва се. Можеше да му пишеш обаче на следващия ден. Общо взето, макар и че е малък детайл, правиш впечатление на човек, на когото не може да се разчита.

По-големият проблем е с това „да, защо“, което си му отговорила. Имай предвид, че при текстови съобщения липсва интонацията и езика на тялото, които по принцип носят близо 90% от комуникацията, особено що се отнася до свалки и флирт. Заради това един такъв текст може да бъде изтълкуван по хиляди различни начини. Лично аз това „да, защо“ бих го възприел като арогантно и високомерно, един вид „Добре съм, естествено. Ти какво очакваш? Защо ми пишеш? Не ме занимавай повече. “. Съответно той това и прави - не те занимава повече.
Другото е, че въпросът ти „защо“ е напълно излишен. Знаеш, че те помолил да му пишеш, когато се прибереш. Знаеш, че не си го направила, така че би трябвало да знаеш защо ти пише.

Не искам да те обидя, но с такова поведение и такава криворазбрана „гордост“ ще филтрираш свестните момчета/мъже и ще ходиш с по-груби и агресивни типове, които не разбират от намеци и не се отказват лесно. След време ще пишеш по форумите „Къде са свестните мъже? “.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker