Всяко ДОБРО...за ЗЛО - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Всяко ДОБРО...за ЗЛО
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1717 пъти
Не, не съм объркал поговорката и заглавието не е грешно.
Това е факт. Това е моят живот.
Накратно... случва се нещо много хубаво, прекрасно и не след дълго раже понякога и рамките на деня се връща обратно като засилен бумеранг към мен и ме удря силно. Не мога да го проумея. Колко голям карък трябва да си за да ти се случват такива неща.

Този път бе свързано с момиче... и една несподелена любов. Познавахме се и се опознавахме близо два месеца. Спахме даже заедно и на следващият ден тя ми каза : Нямам чувства към мен.
Преди няколко часа се чувствах най-щастливият човек на земята. А след това съкрушен до болка. Бях използван... само за една вечер? Само за толкова ли ставам?
Където отиде любовта? Чувствата... милите думи, ало? Какво се случва? Защо на света има толкова слаби и страхиливи хора? Само за едното... и после айде чао? Къде са смелите? Къде е желанието да се задълбочат нещата, да се опита ако ли не друго?

Мислех, че само момчетата правят такива номера. Само за единият секс, но днешно време разбирам, че момичетата и жените са тези, които го правят по-често и от момчетата и мъжете. Какво става, май си разменихме ролите нещо напоследък? Или може би винаги е било така? Не зная, аз съм още на 20г., но от това, което видях и виждам... оставам с впечатление, че вече няма любов, няма чувства, няма връзки. Всичко е власт, секс, пари и интереси.
Забранявам на хората вече да изричат тази дума "любов"... нямат тази чест да го правят, още по-малко пък я разбират.

Какво се случва с вас... мили момиченца и жени? Бройката на момчетата и мъжете с които сте спали се увеличава... става повече, отколкото връзките, които сте имали. Къде сте... онези до вчера очакващи своят принц, сложили розовите очила и всичко, което правите да е толкова вълшебно? Къде е любовта? Да не е в отпуск нещо... и аз да не знам? Или може би вече прекалено много я боли и нея... , че да се раздава на всеки, който не я заслужава...

Отново сам... и най-вероятно винаги ще е така. ;/
Всичко хубаво и... видите ли любовта - поздравете я от мен. Било то с прегръдка, целувка или среден пръст - вие решете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 14a7e3cb4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прочети темата Истината за взаимоотношенията между мъжете и жените.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 5d8c2dcb1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Говореше ли с нея за сериозна връзка?

Ако се е правила че търси сериозна връзка, че не е такава и търси принца, еми да излъган и изигран си.
Да, поне си стигнал правилно до истината, че момичетата/жените са "леки", те търсят еднократните връзки, те са първичните, те свалят и изоставят.
Ако преди 10, 20 години не е било така, сега е съвсем различно и сбъркано.
По принцип съм на мнение, че 50/50 е положението на мъжете и жените.
Научи- Материалните блага и секса са преди всичко останало.
Аз съм си намерила любовта, имах късмета да го намеря от първия път, така че не е невъзможно, но докато чакаш любовта, не ставай "плейбой" за една нощ, защото не в тях а в теб ще е проблемът.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1998530ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   За съжаление за много неща си прав, авторе. Аз съм омъжена жена, майка на две деца и никак не искам да морализаторствам, но това което виждам, слушам, чета за сегашните момичета и млади жени ме ужасява. Имаше тук, в този сайт тема нещо от сорта с колко мъже сте били. Видях цифри, които ме хвърлиха в потрес. И това от 18-19 годишни момичета. Аз десет живота да живея, не бих могла да ги събера тези бройки. И не само това. За тях няма табута-не признават брак, семейство, деца, връзка. Едно време нашите майки ни пазеха от момчетата-сега май трябва да е обратното. И като финал на всичко, което написах май най удачния поздрав към Любовта е ще е със среден пръст....

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: bf90ca33b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това е случва, понеже жените биват употребявани като предмети, и за да оцелеят, се научават да бъдат безсърдечни и безскрупулни.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 211a5e4673
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   До номер 3 от АВТОРА

Какво да Ви кажа...смесени чувства изпитвам. А по принцип за мен чашата винаги е била на половина пълна, даже и да има една капка в нея. Не разбирам как човек с чисти мисли, помисли и чувства попада винаги при такива хора. Как отдава времето, вниманието, мислите, сърцето, душата и тялото си на такива? Как пък един път не стана всичко както трябва :D Смея се даже на себе си...какъв голям карък трябва да си.
Ако има 1,000,000 лотарийни билети и 999,999 от тях да са печеливши...аз ще изтегля този 1-ия, който е НЕпечеливш. Трагикомично ми е даже. Но какво да се прави, явно се случват такива неща. Явно вината е в мен, че подхождам с такова доверие и давам всичко и името на любовта. Аз съм на принципа, че ако не ти се получават нещата...явно не ги правиш както трябва. Но знам ли...то ще ми бъде показано във времето.

А за тези, които са намерили вече любовта на живота си...какво да им кажа. Освен да не я пускате...затворете я в някой килер или маза...давайте и само храна, вода и безгранична любов. Не им трябва повече :D

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1648bd3e13
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Разбирам как се чувстваш мой човек. И мен ме глождят същите горчиви мисли - живота все едно ти дава нещо само колкото да му се зарадваш и в същия момент ти го изтръгва от ръцете. Тия дни приключих една... сложна връзка, сложна защото беше с обвързана жена, в началото и аз бях обвързан, но понеже се знаех какво искам и не мога да лицемернича или лъжа, се освободих като се надявах, че може да се получи между нас (нямаме деца и бракове). Обещания реално не съм имал, но ми говореше отношението й, силните й емоции когато сме заедно, немалко думи, а и самия факт, че търси моето внимание и присъствие. За съжаление тя през цялото време се чудеше и беше несигурна, жалваше се по детински и според мен дори лицемерно за това което се случва, въпреки че чувствата й крещяха. Преживяхме не много, но доста силни моменти, прекарахме и 7-8 нощи заедно. Лошото е, че отношенията ни все се движеха нагоре-надолу, на мен просто не ми достигаше и аз исках цялостна връзка от нея, или повече време за да проверим такава възможност, но тя не можеше или не искаше да ми го даде. При края на отношенията ни преди няколко дни, на фона на много силни думи отпреди това ("само с теб се получава Така, липсваш, обичам, това го няма и в дългогодишни връзки"... ала бала) подвързани и с мимики и силен емоционален израз накрая получих фразата "не мога да се почуствам по начина по който да ти отговоря"... Не знам какво да ти кажа за да се почустваш по-добре или да те насоча. Дори и да кажем че е било "опит", следващата няма гаранция че няма да те изненада с някоя нова тъпотия в разрез с всякой човешки разум. Жената не е като човека (без да ми се сърдят дамите). Прехапвай устни, преболедувай, съхрани хубавото ако е имало такова и keep rollin'. Зная че е тежко, но не се блокирай защото от това въпреки, че е първата инстинктивна дефанзивна реакция - добро няма да видиш. Все ще дойде и твоето. Опитай се да не си рязък с чувствата и не се отпускай докато не видиш по-ясни сигнали... И не се замесвай с ангажирани че си е е... м...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3dd6510ba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе разбирам те донякъде.. и напоследък сякаш ролите се разменят, за което си прав. Сякаш в днешно време истинските чувства и любов се превръщат в нещо назадничево, а причините са много. Не изпитвай гняв. Не съжалявай за това, че си дал нещо, а в замяна то не е същото или затова, че не е е било оценено. Да ще те боли известно време, но ще отмине. След всяка буря идва дъга. Не се отчайвай. Все още има хора, способни да даряват с истинска любов и да бъдат честни с човека до себе си. Аз също търся истинска любов макар и с доза отчаяност, но не спирам да вярвам, че я има. Сигурна съм, че я има и че ще се появи един ден. Вярвам, че всеки рано или късно намира правилния човек и разбира защо не се е получило с другите. Дано съм ти помогнала, пък дори и малко. Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker