Отношението към жените? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отношението към жените?
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1917 пъти
Как ви се струва един мъж да е дипломатичен, като отношение към дамите и да говори любезно и културно с тях? Като срещате един мъж и той е привлекателен за вас, какво оглеждате по външността му? Какво означава един мъж да изглежда привлекателно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 02cdeb01c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Божеее... Абе мъже, не разбрахте ли, че трябва да бъдете себе си, каквито и характеристики да притежавате? Просто се приемете такива, каквито сте.
За мен няма нищо по-отблъскващо от престорената любезност и красноречие, вървящи наред със силна натрапчивост и необходимост за общуване/контакт във всяка свободна минута.
Такива мъже ме задушават и отблъскват с присъствието си, което дори не е насочено пряко към мен, а към тях самите, към тяхното самолюбие, изразяващо се в непрекъснато хвалене и преоткриване, а ролята на жената е да потвърди мнението им за тях самите, като им вдигне акциите и егото още по-нависоко.
Предпочитам мъжете, които са себе си. Какъвто и да е човека отсреща, когато е себе си, нещата стават спонтанно, естествено, без да е нужна формула за това.
Формули за успешна комуникация няма да получиш в коментарите.
Бъди себе си. Ако нещо не харесваш - опитай се да го промениш, но не се преструвай и не преигравай. Бъди такъв, какъвто си, в противен случай ЩЕ СЕ ИЗМОРИШ от филма, в който сам се вкарваш, а най-лошото е, че ще привлечеш към себе си неправилните хора.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 239b55ad03
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Най-привлекателното: поведението му да няма абсолютно нищо общо с това на комплексираните българи, за нищо неставащи и на нищо не приличащи и да си избиват комплексите за малоценност и несполуките върху жените.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 02cdeb01c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И последно да добавя относно привлекателността. Отново ще ти го кажа - бъди себе си. Ако се чувстваш комфортно в собствената ти кожа - значи всичко е окей.
Може да изглеждаш облечен за 2лв/образно казано/ или да си със най-старите си дрехи, буквално да изглеждаш като цървул, и пак ще те хареса/влюби тази, която си спечелил без дори да си бил облечен с новите си дрехи или да си си носил дебелия портфейл/да си си карал скъпата кола.
Искреното и истинско харесване и оценяване на другия става СПОНТАННО, изведнъж, непреднамерено, а не по конкретна формула за 'изисканост' и 'дипломатичност' - това е глупаво, ако не ти е присъщо и не ти идва отвътре, т. е ако не си такъв.
Дано си проникнал в смисъла на думите ми.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 55d038afd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да е чист, , спретнат, облечен без крайности или с анцуг. Ако е дипломатичен още по-добре, значе и добре възпитан и вероятно интелигентен.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d1ad1845b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Харесва ми да ми правят комплименти, да се държат мило и романтично с мен, да ме карат да се чувствам единствена. Това може да ме накара да се влюбя в един мъж, като външността остава на заден план. От нея забелязвам лицето, но никога не обръщам внимание на тялото. Мразя лабилни, слабохарактерни, потайни мъже. Харесвам позитивни и самоуверени, които да говорят директно и открито с мен.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 52d137e24c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   повечето жени харесват мъже тип Динко от Ямбол.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 916ece6c8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   , , Как ви се струва един мъж да е дипломатичен, като отношение към дамите и да говори любезно и културно с тях? "
Това е нещо прекрасно, но обикновено подхождам с известна доза подозрение. Не за друго, а защото твърде рядко срещам възпитани мъже, които да нямат някакъв мотив за поведението си. Във всеки случай оставам с едно добро впечатление, че мъжът е възпитан и любезен. Всеки би предпочел хубавото пред лошото отношение. Едно е "Моля те, подай ми чашата. Благодаря ти. ", друго е "А'ре ма, дай го туй вино. ". Приятелят ми например винаги взима тежките торби, отваря врати и това беше първото, което забелязах в него.

, , Като срещате един мъж и той е привлекателен за вас, какво оглеждате по външността му? "
Нямам стереотип, един човек или ме привлича, или не ме привлича. Не е задължително да е голям красавец, това което ме кара да се чувствам привлечена е харизмата, чарът. Гледам това как ме кара да се чувствам около него. Не искам да има големи мускули, не си и падам по такива мъже, но ме привлича усещането на безопасност. Пак давам пример с приятеля си, той не е културист, дори не ходи на фитнес, но се държи като мъж и аз се чувствам сигурна с него, защото знам, че ще ме защити. Иначе като външност, гледам очите и ръцете най-често.

, , Какво означава един мъж да изглежда привлекателно? "
Добра хигиена, чисти и здрави дрехи (изключваме работните, защото е нормално те да не са нито чисти, нито здрави), да изглежда като здрав човек. Ако има брада да е сравнително поддържана, ако има по-дълга коса да не е мазна. Да се усмихва често, да не е някакъв вид енергиен вампри или както там ги водят. Привлекателен най-просто казано, за мен поне, означава да изглежда прилично, ако ще и да е в спортни дрехи.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 212f255f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Да, на мен ми харесва интелигентен мъж, възпитан, не да псува. На външен вид гледам да е висок, защото и аз съм висока, ако не бях може би нямаше да имам претенции за това, красиво лице и да не е прекалено слаб.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 4145519962
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ж 20г.
Ами аз харесвам корави мъже с татуировки
Чисти дрехи, МНОГО ВАЖНО чисти обувки, много ги забелязвам
Абе мъже тип Динко от Ямбол, но по-интелигентни :)
По принцип мъжете ме впечатляват със знания и речник.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker