На крачка от изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На крачка от изневяра
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 3221 пъти
Здравейте,

Дълго време не знаех дали да споделя историята си, но все пак се реших и ето че го правя, защото имам нужда от съвет и странично мнение. Благодаря на всички Вас предварително.

На 26 години съм. Омъжена съм от 3 години, но сме двойка от седем.
Откакто се познаваме не съм имала никога интимни взаимоотношения с друг мъж и двамата сме си били верни един на друг.

В началото на годината бях в командировка и на едно изложение във Франция се запознах с един мъж. Видях го и сякаш всичко и всички около нас не съществуваха вече. Виждах само него и в рамките на няколко секунди разбрах, че го искам! Да, исках го, просто така, без да мисля за това, че съм омъжена, без да мисля за това, че може би и той не е сам, без да се интересувам колко точно е по-голям от мен и каква националност е, просто го желаех. Всичко това никога не ми се беше случвало преди. Винаги съм успявала да поставя и намеря границата.

Запознахме се и след изложението, когато се върнах в България, го намерих в интернет. Започна размяна на мейли, после се видяхме отново във Франция, защото пътувам там почти всеки месец, пихме кафе, след два месеца отново и така до ноември.

През времето, в което не се виждаме, непрекъснато си пишем и си споделяме страшно много неща, мислим по един и същи начин, виждаме живота по един и същи начин, искаме да постигнем едни и същи неща. Той се оказа на 42, женен без деца.

Ноември месец останах за уикенда във Франция и го прекарахме цялото време заедно. Дойде моментът, в който трябваше да прекараме нощта заедно, но така и нищо не се случи, защото аз се уплаших (никога не съм целувала друг мъж, след като се запознах с моя съпруг и никога не съм изневерявала) и се отдръпнах. Той не ме притисна и каза, че ще ме изчака, защото не иска да е с мен, знаейки, че не съм готова и че на следващия ден има вероятност да съжалявам. Каза ми да не очаквам нищо от него, защото не иска да напуска жена си и не иска да се влюбвам в него. От него знам, че той е изневерявал и преди на жена си.

След тези няколко дни, които прекарахме заедно продължавам още повече да мисля за него и ако трябва да съм честна пред себе си, знам, че следващия път няма да успея да устоя и ще спя с него. Обвинявам се страшно много, защото знам, че не е редно да причинявам това на съпруга ми, но от друга страна съм страшно привлечена от този мъж и не мога да спра комуникацията между нас.

Отношението му също ме обърква, защото си задавам въпроси като защо е готов да ме чака толкова време, ако става въпрос само за секс и защото ми споделя наистина доста лични неща, някак си не поставя граница, както предполагам се очаква от един женен мъж да постави такава.

Той твърди, че ме чувства до голяма степен като приятелка, на която може да сподели всичко и на която се е разкрил наистина много.

Януари се очаква отново да пътувам и знам, че ще се видим. Мисля, че тогава вече няма да успея да се отдръпна и нещата ще се случат.

Били ли сте в такава ситуация? Можете ли да ми дадете съвет и изобщо мислите ли, че той е просто играч и ловец, който се забавлява да преследва плячката си и после след като вече я има, ще я захвърли?

Благодаря Ви предварително за мненията. Знам, че ще има много хора, които ще ме съдят, но повярвайте ми, аз се съдя достатъчно много и сама.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: c1b9f3e3e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така и така ще го направиш, и ще нараниш човека до теб, ще се влюбиш в него понеже си емоционално обварзана с него. После ще съжаляваш. Този човек ясно ти е заявил, че няма какво друго да има с теб освен секс. Вярвай ми ако преспиш с него той ще ти даде ласки които никога не си изпитвала и тогава хептен ще се вържеш. Поне евала му правя че е искрен. Мислила ли си след това? До кога мислиш, че ще продължи цялата история ? Ако мъжът ти разбере ? Заслужава ли си, като ще е просто секс ? Вярвай ми счупеното не се лепи. Онзи човек рано или късно ще изчезне и после какво правиш ? Помисли си. Не бъди егоист, не си сама. Това е изпитание от живота, всеки му се случва, но мялцина мислят преди да действат.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7032406752
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом вече не изпитваш романтични чувства към съпруга си, е редно да бъдеш откровена с него и да се разделите. Защото поведението ти показва точно това - всякаква липсва на уважение и обич към законната ти половинка. Той ще бъде по-малко наранен ако се разведете, отколкото ако изневериш зад гърба му - не си мисли че спестявайки му развода му правиш услуга. Ако пък наистина го обичаш - прекратявай всякакъв контакт със французина. Сам ти е казал че нищо няма да получиш от него, а глупостите да не се влюбваш са заучен номер, като вече му е ясно че си хлътнала като ученичка. В случай че не искаш да се разделиш със съпруга си просто защото ти е удобен, тогава с право съдиш себе си, и други също ще те съдят.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 423a1a53e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Какво да се прави, такъв е живота

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4d6bfcd094
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Той ти е казал, че нищо сериозно не може да има така че, не знам за какво захвърляне говориш, човекът е бил съвсем ясен.
Секс и до там. Иначе за изневяра и т. н. за мъжът ти... вече никак не съм на мнение, че трябва да сме коректни с мъжете. Начетох се и тук на мъжки мнения и "нужди".
Ами и ние си имаме нужди, нали така? !
Защо да поставяме техните пред нашите? А интересното е, че дори и те знаят, че един-единствен мъж НЕ задоволява нуждите на една жена, само правим компромис до като не разберем, че те раздават на страни и 20% само от това което иначе могат да дадат спрямо 100% нужди на жената...
Сигурна ли си, че мъжът си няма също "приятелка" на която е казал, че няма да се развежда? Често пътуваш, често остава сам.
Сами мъжете казват, че щом гледали и си вземали от други, значи нещо у дома не получавали хахаха, ами същото и за жените. Щом искаш друг, значи мъжът ти нещо не ти дава и готово.
Лесно оправдание, мъжете би трябвало да го разбират и приемат, те го измислиха

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 69c4364f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Днес имаш пеперуди в стомаха за този мъж, след време ще те превлече други, после трети и така. Спиране няма да има! Ще те гризе в началото съвеста, после въобще няма да ти пука и така докато съвсем накрая изстинеш към съпруга си или самия той не разбере и ти бие шута. Изневярата нищо добро не е донесла на никой. Сега е момента да спреш! След това става късно и само лицемерието остава...
Пиша го от опит. Животът и съдбата ти са в твоите ръце.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d280a45f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Гледала ли си филма Damage? . Ако не си, го гледай задължително...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 003100d573
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Простичко е, никой човек не заслужава да бъде лъган или унижаван. Ако държиш на мъжа си, просто се отдръпни и прекъсни всякакви контакти с този човек и всеки подобен. Нямам какво да го мислиш, постъпи достойно. Другото са приказки. Човек винаги може да съжалява за това, което е направил или изпуснал, но за едно не може да съжали, а то че е бил достоен.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8bf93d7237
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не го прави и прекрати комуникацията.
Ж30

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 66f05c5013
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ох, и аз така се крих, бягах, отказвах 10-ина пъти и накрая така ме гръмна, че свят ми се зави!
Обаче с такава страст и стръв сме се любили, че все едно светът щеше да се издъни! Все едно поемаш глътка животоспасяващ въздух. Все едно цял живот си се потискала и сега осъществяваш най-най-най-съкровените си желания. И това няма нищо общо с мъжа ти, колко го обичаш, колко го уважаваш, колко готин е той, или дали и колко би го наранила. Поне аз го почувствах като някаква дълбока, непреодолима, екзистенциална нужда. Ако не беше станало това, щях да изперкам, да откача, да изпадна в дългогодишна депресия, каквато и без това борех.
След такива моменти на човек му светва пред очите. Някак си вижда, усеща, уверява се, припомня си, че има любов, има надежда, има светлина в живота.
Струва ми се, че най-нещастните хора на света са тези, на които разумът и сърцето им говорят противоположни неща. Едното трябва да отстъпи. И двете трябва да заговорят едно и също, макар и да е "грешно" според общоприетите представи.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9d546c7b8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Мила, предполагам какви ще са повечето от коментарите, но аз ще те посъветвам да се пуснеш по течението.
Бъди с него, даже за един път, но пробвай. Щом това искаш действай. Звучи гадно, защото имаш половинка, но понякога си мисля, че няма по-гадно нещо от моногамията.
А да не говорим, че ти никога до сега не си била с друг. А само с един мъж... Такива жени са ми супер странни, които остават верни на първия и цял живот без да вкусят от '' сладкото '' на живота.
Имам приятел от близо 10 години и имах един период, в който доста пъти кръшках. Само за един му бях признала, но се наживях. И в момента от много време не съм поглеждала друг.
Той моя приятел винаги ми е казвал, че не съм жена за един мъж, хаха. И не съжалявам за нищо...
Нямаш идея какво е да бъдеш с друг.. Да се отпуснеш на страстта и даже да се чудиш '' това аз ли съм ''.
Давай.. Животът е само един и лети, а сега са ти най-хубавите години!
Ж, 26

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 377940343c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Здравей! Никой няма право да те обвинява! На теб ти е достатъчно трудно и без това! Моят съвет към теб е да спреш всякакви контакти с мъжа от Франция. Знам, че ще ти е трудно, много трудно... но ако си силна и имаш приятел с когото да преминеш през тази емоция ще се справиш. Явно в брака ти липсва нещо, което си открила във Франция. Обърни повече внимание на съпруга си, отидете на почивка, бъдете заедно или в компанията в която излизате. Или пък отиди някъде сама, дай си почивка, момиче! Мъжа от Франция не си заслужава, защото ти, като жена го обръщай на емоции, а за него е само секс. Ако смяташ, че не можеш да се справиш, отдай се на емоцията изживей това което изпитваш във Франция, но според мен трудно ще преживееш изневяра и ще се измъчваш повече. Струва ли си? Замисли се... :) Надявам се да съм ти била полезна!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 445a391643
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Тъжни са жените които не могат да намерят страстта с постоянния си партньор и я търсят другаде, защото никога няма да могат да получат дълготрайно удовлетворение. То си е чисто психологически проблем породен от комплекса за девицата и уличницата, който явно спохожда дамите също толкова често колкото и господата. Такива жени се притесняват да не изглеждат като курви в очите на партньора си, затова го правят с други, а за 'сериозната' връзка се преструват на света вода ненапита. Съжалявам хора които гледат на връзките по подобен начин, това да се преструваш през човека който трябва да ти е най-близкия е ужасно тъжна история.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9268d9aa26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Вечната тема и вечния отговор, че щом искала да кръшне, значи нещо във връзката й липсвало... Ами това е най-естественото нещо на света, да липсва, не сме съвършени. Многамията е едно възможно решение на семейната връзка. Традиции и религия са го облекли в одеждите на свещеността, за да го поднесат на по-простия, масов човек. Сега живеем в съвсем различно време, всичко е различно, моногамията е подложена на силен стрес. В такива динамични времена, хората обикновено изпадат в крайности - или се вкопчват отчаяно в старото или изведнъж избухват в отричането му и съответно, сляпо вкопчване в другата крайност. Моят съвет е бъди непредубедена и разумна - слушай емоциите си, но не им се подчинявай - прецени какво би било разумно, ако ще бъдеш открита с половинката си, бъди открита докрай, ако ще криеш, гледай да не се случат неприятни последствия, които няма как да скриеш - болести, нежелана бременност, сконфузни ситуации и т.н., и най-вече - ако смяташ че за теб е човещина една авантюра, трябва да си готова да приемеш същото и за твоята половинка.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9d39ccf1a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Спри контакти с французина. Просто отрежи. Ако преспите, ще се влюбиш, ще се разкриеш, ще направиш мазало. Мъжът ти ще те зареже, франсето - също. Ще седиш сама и ще рониш горчиви сълзи. Харесва ли ти картината?

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 120b543335
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Моя съвет е да се отдадеш на момента, но с условието, че си наясно че става въпрос само за секс!!! Ако се влюбваш в този човек, по добре прекрати всичко още в този момент, за да не страдаш после и да съсипеш и твоя брак! И още един съвет, ако се случат нещата с този човек, след това да не направиш грешката да споделиш с мъжа ти! Успех и щастие ти желая.

>М. 31г<

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4822b23df9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Уау това българките и източно европейките сте като акули - гледате да налапате богат паралия западняк. Сега вече знам, че вие сами им приставате и им се натискате. Това изречение казва всичко:

"Запознахме се и след изложението, когато се върнах в България, го намерих в интернет."
Тоест българките и други източно европейки сами се натискате на западняците, така както никога не го правите с мъже от вашите страни. :)

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c962d4b3cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Много е просто-прави каквото си искаш, човек си плаща за всичко в живота. Ако си готова да платиш цената-действай. Номер 13 е все още много млада, тепърва ще си плаща.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 068d4085a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Мисля,че не трябва да го правиш.И то не заради някакви морални норми...не и заради съпруга ти-сигурна ли си,че в подобна ситуация той няма да поддаде?Не го прави заради собственото си спокойствие-та ти вече си очевадно влюбена,а той категорично и честно ти е казал-просто секс...Досещаш ли се какво ще стане?Ти ще хлътнеш още повече,а за него....за него просто ще си още един прочетен вестник.Моя много близка беше в подобно унизително положение-иначе окомуш и оправна жена,а беше жалка като бито куче просто защото и тя се влюби в мъж,който я използваше и и подхвърляше като на куче малко секс от дъжд на вятър.Те хубаво те съветват тия по-горе"давай,живота лети",ама после няма да реват те,а ти....

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4d6bfcd094
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   19 естествено, в България не останаха мъже. Не говоря за същества от мъжки пол, а за мъже :) там е разковничето.
Повтаряме ви го от много време, ще си стоите самички, не щем Ганьовци. Правилно си разбрал, хубавото е, че ВЕЧЕ започвате да го разбирате.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3b64574af8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Предполагам проблемът е, че със съпруга ти нямате деца. Всички дяволи ще ти избягат от главата, ако си направите деца.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9d546c7b8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   До номер 20
И защо да си плащам? Затова, че имам по-различни разбирания за живота, за обичта, за секса, за отношенията между мъжа и жената. Затова ли да си плащам, че моето мислене е по-различно от твоето, че ти не може да ме разбереш, че аз не се подчинявам на общоприетите догми?
Убих ли някого, откраднах от някой нещо ли, блъснах с колата си някой ли, че да си плащам. Такива тежки коментари...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: dd15860b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Защо бил готов да те чака толкова дълго? Този въпрос сериозен ли е изобщо? ! Кой не е готов да чака за лесен секс? ! По-добре късно, отколкото никога, толкова е просто.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 12f40d855c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Отговорът се крие в неговите думи. Да не се влюбваш, а да е само секс. Различни са ви чувствата и намеренията, което означава, че няма да се срещнат, защото ти се вече влюбена. И ще стане още по-страшно. Наистина много ще ревеш...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7032406752
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Номер 20 - подобно предателство си има цена. Да не се изненадваш после че никой не те уважава. Иначе си имай 'модерните' разбирания - прави секс със който искаш. Но това междувременно да лъжеш някого - който трябва да е най-близкия ти човек всъщност - си е доста долно. Ако пък не ти е толкова близък - разделете се и прави каквото искаш на воля.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c962d4b3cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Номер 22 а истинските жени къде са? Повечето момичета не могат да готвят, любовта за тях е някаква сделка. Мъжете трябва да са смели, добре, а жените не трябва ли? Коя от вас е Жана Д'арк, че аз не съм виждал такава.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 585c6df7bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Абе хора, защо се жените и обвързвате, като при първия удобен случай хуквате при други?
Този чужденец, не иска нищо, освен само едно и то е секс, да не мислиш че те чака и не прави секс?
Прави секс с жена му, прави секс и с някоя друга мацка, а ти си мисли че си единствената.
Бъди пич, кажи на съпругът ти, че вече не го желаеш, че си влюбена в друг, че всички години от връзките ви са загубени, трябва ли да се криеш като мишка?
Не може вечно да седиш на два стола, никой не ти е опрял нож, имаш избор, сама си решаваш.
Ако искаш да си просто една любовница, ок.
Ако искаш да бъдеш обичана, уважавана и неотритната, тогава си стой до мъжа.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c600cb763a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Авторке, отговора на въпроса, да го, или, да не го, е в твоето светоусещане.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 18e150fcd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Чета, чета и умувам - как, аджеба, се е задържала тази емоция у теб?
Да поясня - напълно разбирам, че е възможно да се почувстваш силно привлечена от конкретен мъж и да поискаш (напълно първосигнално) да спиш с него. Жени сме, емоционални сме, хормони играят роля - окей. Не че е оправдание, но го разбирам.
След това обаче идва грозният факт - не, не говоря за това, че е женен. Това е едно на ръка. Говоря за това, че е абсолютно безскрупулен. Изневерявал е много пъти, не му дреме, че ти имаш терзания, просто чака момента, в който ще му се хвърлиш на врата. Той знае, че този ден ще дойде, сигурен е. Дала си му предостатъчно сигнали за това, а и той по този път е минавал доста пъти, така че сценарият му е ясен.
Няма какво да се лъжем, ще си направите кефа, само че теб после съвестта ще те съсипе (а вероятно и разбито сърце така като гледам), а той ще гледа към следващата двайсет и няколко годишна.
Та затова ти се чудя. Тези прозрения и размишления на мен 1000 пъти да ми бяха охладили страстта досега.
Помисли добре за последствията. Веднъж се живее, ама и веднъж човек яко се омазва в живота.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4d6bfcd094
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Н8, ще готвиш ти или имаш изискване да готвачка непременно? Ама не разбрахте ли, че за такива нужди ще трябва да си наемате прислужници? Сега, ако тиси от поколението на баба ми, просто ще трябва да се насочиш към баби, свободни вече, пенсионирани, а някои може и с радост да се въртят около печка, пералня т. н.
Но жена за връзка тип дом. помощница... такава също ще предпочете чужденец защото той ще и осигури всичко което ти не можеш. Ти и много като теб искате жената след работа да работи/си отглежда мъжът у дома също като мама с екстрата-секс.
Ами това в миналото поколение е минавало, вече не.
Търсете си и вие чужденки :) няма такава луда обаче.
Е, та кой трябва да се променя, жените имаме избор.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4d6bfcd094
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   33 съм, имах в предвид н 28.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2b4317f9de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   След коментара на 32 не мисля, че има какво много да се добави. Винаги съм се чудил на жени, които сами се поставят в ролята на парцал. Дъртият коцкар те е подушил и сега си играе като котка с мишка, това със споделянето на уж съкровени неща е доста стар трик, приказките "готов съм да те чакам", "искам да съм с теб, но нямам намерение да се развеждам", разходките, вечерите, свещите, подаръците, всичко, което ти се случва са кукички, които той е хвърлил навсякъде, пък която риба се хване е добре дошла. На мекерето му е много добре известно, че пишейки ти за незначителни неща ти сама започваш да се навиваш и рано или късно ще му клекнеш. Дори и да не му се вържеш той нищо не губи, ако вземеш да хлътнеш той пак ще е невинен - ТОЙ те е предупредил, че няма намерение да се развежда.
Не ми се мисли за още по-сложния сценарий, не забравяй, че си в чужда държава, от къде си сигурна къде ще те заведе, дали ще е сам, дали не е някакъв перко, садо, мазо и т. н. идиот. Ако толкова много ти се иска да си интимна с него поне го покани тук в БГ - хотелчета, мотелчета бол и на никого не му прави впечатление, че наше курве е с чужденец, но поне си си тук и ако се наложи да бягаш ще знаеш на кого да звъннеш.
Между другото, ако беше някоя 40 годишна скумрия по-бих те разбрал, но на твоята възраст най-вероятно ще си вкараш един голям автогол.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: de5eaf7cf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Винаги съм се чудел, как доста хора са готови с лека ръка да си развалят семействата и то прекрасни семейства според собствените ми думи. На всичкото отгоре, отсреща стои не някакъв свестен човек, а дърт курвар, който директно си казва, че иска само секс и изневерява на жена си. Най-вероятно и с деца не му се занимава и затова и няма. Какво толкова им харесвате на подобни мухльовци, наистина не ми го побира главата. Авторке, не мисли, че те нападам или нещо подобно, но обърната, твоята ситуация е все едно мъжът ти да си легне с някоя 45-годишна проститутка с много силикон и прекарала безброй мъже. Гадно си е, нали?

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ea6309927f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Мога да добавя едно мнение от мъжка страна за сходна ситуация. Почнах отношения с моя колежка на работа, тя на 29 аз на 35 - двамата без бракове, без деца, тя 5г. връзка, аз 8г., и двамата не сме "играчи", а емоционални натури. Почна невинно и неочаквано, не знаех на къде ще отиде но го искахме и двамата. Мен ме разкриха защото не мога да лъжа, а и не исках да крия, исках да се случи - за това прекратих отношенията си които и без друго бяха тръгнали натам. Случи се, първоначално тя беше по-влюбена от мен, после обаче... останах само аз. Силни, невинни във вината си, страстни и видимо взаимни емоции, които обаче блеснаха за един миг и угаснаха с голяма горчилка. Сега съм в емоционален колапс защото тя се отдръпна, въпреки че по-скоро тя запали фитила. Исках нещата между нас да станат официални и сериозни, но... или избързах и я отблъснах, или "план-скицата" никога не е била такава въпреки, че чувства, мимики, думи говореха друго. Обещания наистина нямаше, но силата на емоциите, които бяха демонстрирани поне на мен говореха нещо по-силно от "обещавам ти... " Не е като да не виждам Карма-та в това, заслужих го малко или много, но това е др тема... Ако си емоционален човек - внимавай, станете ли по-интимни със сигурност ще е нещо уникално за теб, ще излееш емоциите си, а човека е ясен, че търси нещо неангажиращо, голяма е вероятността да се нараниш - блокирай докато не е станало късно. От друга страна бих ти казал да се поддадеш на момента, а резултатите - само от теб зависи как би минала през тях, дали ще можеш да ги покриеш и преживееш, без да не навредят на връзката ти, и дали няма да те разкъсат, но зависи какъв характер си. Желая ти начина по който постъпиш да ти донесе само щастливи мигове, и без грам разочарование. П. С. Не можа да избереш някой по-млад и ти... (това в сферата на шегата).

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: bb9f7eb3d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Аз съм мъж на 55 и това, което мога да кажа е, че подобно нещо - гръм да те удари, останалия свят да изчезне, ми се е случвало 4 пъти в живота. Два от тях пропуснах и дълбоко съжалявам за това. Бракът не съм си разрушавал, децата - отгледани. Но най-хубавите ми лични мигове са били извъм него.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c962d4b3cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Всеки иска да кръшка, ама като стане въпрос за неговата половинка-дума да не става!

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2ae66168bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Аз съм момче на 20 и в момента съм изпаднал в сходна ситуация. Запознах се с момиче от друга държава и излизахме няколко дни, а после тя замина. Просто остави в мен прекрасно впечатление, но откакто замина тя не отговаряше много често на съобщенията ми, меко казано "игнорираше" ме. Както и да е след месец-два се запознах с друго момиче, с което нещата просто потръгнаха. С първото момиче продължавах да си пиша веднъж на седмица и поддържахме контакт, но обстоятелствата се стекоха така, че започнах връзка с второто. Мислих, че чувствата ми към другата ще отминат, но не става... просто вече година и половина по-късно постоянно мисля за нея и мисля, че съм пропуснал своя шанс. Това доста ме мъчи и пречи на сегашната ми връзка. Аз също не съм имал интимни отношения с друго момиче и явно има период на "наиграване" след който вече човек може да бъде отдаден на половинката си, не знам, може и да не съм прав. Моят съвет е, че човек трябва да следва сърцето си, но последствията може да не са добри. Ако не го направи, обаче, човек ще се мъчи цял живот за това.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e7f20715d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Ами, мила и аз бях така, с тази разлика, че човекът е българин. Не му се поддадох, устоях и мога да ти кажа, че това е най-умното и хубаво нещо, което съм правила и, че сега, когато "ми мина" тръпката към въпросния човек се чувствам толкова горда и благодарна, че казах Не.
На сестра ми ѝ се случи нещо много подобно, пак с французин, Рене се казваше, майтап да е същия човек. А още по-голям майтап ще е, ако си сестра ми, хахаха.
Но стига с майтапите, сестра ми като поразпита малко за него, се оказа, че той освен, че я зарибява нея, си има постоянна любовница и няколко по-непостоянни. Човекът просто си живее живота.
Моят съвет е да не се поддаваш. Повярвай ми, няма да съжаляваш за това цял живот. Честно!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 450e6be16c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Най-лесният начин да устоиш на изкушението е да му се отдадеш! Може би после ще имаш база за сравнение и ще знаеш дали съпругът ти успява да ти даде това, от което се нуждаеш!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 04fd3a2698
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Остави да дойде любовта
неочаквана и непозната
както пада над гората дъжд
и след туй е весела гората.

Остави я като вятър лош
слязъл от небесната морава
да нахлуе в твойта тъмна нощ
и на пепел всичко да направи.

Като вик от ада да е тя,
като шепот ангелски от края
остави да дойде любовта
както тя от векове си знае.

Евтим Евтимов

====
Тихичко, на пръсти
във сърцето ти ще вляза.
Няма да усетиш.
Няма да боли.

После, съчка подир съчка,
огън ще разпаля,
за да изгорим и двамата,
първо аз и после ти.

======
Любов - едничка дума
за толкоз много страсти.
Крие се всякаква чума
в нейните храсти.

=====

Самотна бе душата,
самотно бе сърцето.
Ти влезе без покана в мен
Настъпи слънченият ден.

======
Докоснах се до тебе,
потрепнах във възторг,
сърцето ми политна
в небесния простор.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker