Отчаян и отегчен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отчаян и отегчен
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1588 пъти
Привет на всички. Историята ми е малко сложна. На 18 години съм и имам уж връзка вече 4 години. С момичето се запознах когато бяхме 8-ми клас. Тези четири години за мен бяха доста динамични. Обаче вече се чувствам толкова отегчен от търсенето на любов и сродна душа и ще кажа защо. През всичките тези 4 години дори и за на която съм, винаги аз съм давал в тази връзка, като се започне от любов и нежност до подкрепа, помагане и др. Момичето е доста затворено, но постепенно започна да си показва същността. Все едно ме мрази. Нито си показва любовта по подобаващ начин - дойде, прегърне ме и ме целуне и с това се решава въпросът според нея. Аз се нуждая от обич, работата не е само в ласките, трябва и жестове да се показват.. Много е дълго за разказване, но вече искам да изляза от тази връзка. Неприятно ми е и се чувствам гадно, като гледам как в много други връзки момичетата дават всичко за момчетата си, а при мен само аз давам, а не получавам нищо в замяна... Нужна ми е обичта, уважението към мен, но нищо от това не се вижда при мен. Чакам да свърши 12 клас и просто да се махна от тази връзка, но за този период от време доста неща видях, пък и съм се зарекъл отсега нататък във връзка аз да съм пасивният откъм всичко, защото явно така се печели любов...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: c2ea29e32b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти като мъж ако си пасивен, нищо няма да постигнеш. Малко са жените, които ще те гонят. Повечето сме свикнали мъжът да е инициативният (говоря за началото, за свалката) и тълкуваме липсата на инициатива в един мъж като липса на интерес, следователно му теглим една.
Вече в една установена връзка е добре двамата да дават по равно от себе си. Но да минеш от едната крайност в другата няма да ти донесе нищо добро.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9fc31788d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сигурен ли си,че проблема е в нея? Това,че не си показва любовта по начин,по който ти искаш,не означава,че не те обича. И защо чакаш да свърши 12 клас,за да кажеш край? 4 години са дълго време,сигурен ли си,че просто тръпката не е изчезнала? Ако не искаш да си с нея просто и го кажи,нека не се залъгва момичето,защото разбирам колко голяма е болката. Дай малко по-подробно.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3fbaec1c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Все едно слушам (чета) себе си. Преди 4 седмици излязох от 4-годишна връзка с точно такъв човек. Давах й всичко и получавах минимум от това всичко обратно. От дълго време знаех, че тази връзка бъдеще няма, явно и ти си го осъзнал това за себе си. Хубавото е, че когто приключи, ще осъзнаеш, че не е толкова зле, колкото си си мислил най-вече защото няма да има какво толкова да ти липсва. Обичах бившата си и ми беше тъпо в началото като скъсахме, но знам, че това е пътят напред. Както веднъж ми каза един приятел, по-добре 2 години, отколкото 20 за такива връзки (е при нас ще да са 4 години, но надявам се схващаш). Аз съм 3ти курс, по-голям съм от теб, но дори и сега чувствам, че навреме се измъкнах. А ти, ти си още 12ти клас, просто се постарай да влезеш там, където искаш и остави тази връзка, която не ти дава нищо. Няма смисъл да си казваш "ще стане по-добре след време" - щом за 4 години не е станало, няма и да стане. От това, което написа, виждам че вече сам знаеш истината и пътя, аз само ще ти кажа, че няма от какво да те е страх - ще ти е тъпо няколко дни, седмица, месец (едва ли) но след това ще видиш, че се чувстваш по-добре дори и да си сам. По-лошо е да очакваш нещо от някого и да не го получаваш, отколкото да не очакваш нищо от никого, защото тогава, като не го получиш, няма да си разочарован.
А относно бъдещите връзки, няма мужда да си задник за да вървят нещата, но поне вече ще знаеш да не си обезценяваш усилията и вниманието, като ги даваш безрезервно, мислейки си, че и другият човек ще направи това (защото няма да го направи). Уважавай първо себе си и това, което можеш да дадеш на хората, за да го уважават и те. Всичко най-хубаво, по-добри дни идват!

P. S. Фокусирай се повече върху себе си, а не върхъ умиращата ти връзка. Тренирай, учи, яж правилно, намери хоби, излизай с приятели и се запознавай с нови хора - изтъркано клише, но е ефективно!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2404f9f1dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Раздели се още сега. Какво чакаш?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker