Излиза с друга - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Излиза с друга
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1608 пъти
Здравейте!
С приятеля ми сме във връзка от почти половин година. И двамата сме обсъждали, че искаме сериозна връзка и нещата вървят добре. Проблемът е че имаме обща позната, която се води негова близка приятелка, която нон стоп иска да излизат на кафета и тя му разправя любовните си драми, преживявания до най-дребните подробности които ме е срам дори да напиша, искала съвети... Аз направих скандал веднъж като разбрах какви неща от интимния си живот му споделя, в крайна сметка тя няма ли си приятелки ня които да се терзае, какъв е той че да слуша женски тревоги и неволи? Според мен не е нормално тя да му споделя чак толкова лични неща от сорта на какво прави по време на секс, с кого мисли да излиза или е излизала и врели некипели. Той ми казеа че тя била просто приятелка нито тя го харесва нито той-какви са за бога тези приятелски отношения? ! Ок и аз имам наистина 3 много близки приятелки целия ни живот е минал зардно, но нито аз нито те намират за нормално неговото поведение а дори нейното, защото как ще разправяш в такива детайли любовния си живот? Дайте ми съвет как да подходя, трябва ли да му поставя ултиматум да не се виждА с нея или да излизам винаги с тях, макар че тя пред мен не говори такива неща? Ще съм ви благодарна за коментатите :)

Ж. 23г

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: e85f11fffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нека аз да попитам ти пък ква си му, че да му поставяш ултиматуми? Пък и ще ти кажа, че жени под дърво и камък. Ако реши да ти изневери или да те зареже, да не мислиш, че ще го спреш по какъвто и да е начин? Много си глупава, да знаеш. Ето за това не искам да имам връзка с която и да е. Ако ще мис Задник да бъде. Не искам да страдам заради птичи мозъци като теб.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1b5bc4c4ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако някой от тук ти каже, че това е нормално да се гръмне и да го тестваме по същия начин. Според мен трябва да говориш с него, като уточниш че не ти е приятно и че и нямаш доверие просто. Обясни му го така - "Както вие мъжете знаете на какво са способни жените, така и ние знаем" относно тези приятелства и аз не съм много за.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1caa083ab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Няма по-гадна връзка от такава с ревнив партньор. Направи услуга на момчето и изчезни от живота му.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8f3a67bb31
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Той може да прави каквото и с когото реши. Не сте женени, за да му държиш сметка. Може всичко да ти казва, но е ясно, че му е интересно с приятелката, щом слуша историите й. Ти по-добре не се коси, че ще се сбръчкаш. :D

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: fecc3b4144
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Според мен, няма проблеми. В студентските си години имах подобна приятелка. Любовни мъки не ми е споделяла, но приключенията в леглото й не бяха тайна за мен. И ние бяхме постоянно заедно, на лекции и след тях на по кафе. Въпреки това не сме правили нищо нередно, просто защото и двамата бяхме обвързани сериозно и го знаехме. Не веднъж ми е казвала, че би спала с мен при други обстоятелства, честно казано и аз с нея, но поставяйки си ясна граница, имахме само приятелство. И до сега сме с тогавашните си партньори, след повече от 10 години.

М32

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 67bf490dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Много интересна ситуация. Тази негова така наречена "добра приятелка" имала ли е интимни отношения с твоето гадже? Защото да му разправя така до най-малка подробност неща от сексуалния и любовния си живот, най-вероятно са имали нещо общо преди! По добре предложи на приятеля си и ти да идваш с него, когато излизат те заедно на кафе. Така хем няма да му поставяш ултиматум, който може да доведе до край на отношенията Ви, хем и все едно нямаш нищо против да ходят на кафе, но заедно с теб. :)

>М. 31г<

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0d733447ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разбирам те на 1000%!
Уж тази наша обща позната ни запозна с моето момче, (бях 10-ти клас), а с нея в един клас... нещата се получиха, но те такива вече- най-добри приятели, и тя на него му споделяше точно същите неща, както въпросната госпожица на твоето момче... колко сме се карали, и съм се разплаквала пред него, докато се обяснявам, ама той си държеше на нея все пак... някъде ок. 2 години и нещо им ИЗТЪРПЯХ приятелството и поставих сериозен ултиматум (докато завърша гимназията, отношенията да приключат или ме губи), който той в началото не приемаше, но постепенно се отдалечаваха, постепенно спряха контактите, просто защото си държи в крайна сметка най-много на мен и вече 4 години ми го показва, на вас ви пожелавам много по толкова...
Та... съветвам те да си открита с него, да му го кажеш в прав текст ако той иска ти да си СПОКОЙНА и ЩАСТЛИВА, ще я изтрие от живота си, пък нека тя си намери някоя/някой като нея...

Успех и вс хубаво! И пиши отново

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 37cea004dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ай ай моля ви се
Кво го защитавате тоя боклук ще го нарека...
Той е във връзка и трябва да изпитва уважение, към половинката си! Авторке, как показва че те уважава, като ходи с няква си там да му разказва колко свир*и е правила и как си е мятала задника ли? (Сигурна съм че той се възбужда от разкази те и! )
Ти най-малко имай уважение, към себе си, защото той явно няма!
Вместо да ходи да си пропилява времето с оная, може да го оползотвори в прегръдките ти..
Боже боже как може да има такива хора? Че и на всичкото отгоре има и такива които го защитават...
Оставяй го тоя и си гледай живота да види какво е без теб, да си стои при оная... изнервих се.

Към всички защитаващи го!!

Ако авторката си има "много добър" приятел мъж, който и разказва колко му е голям, как го мята на ляво и дясно, на коя по какъв начин го дъни.. как ще се почувства нейното мъжле а?
А вие веднага ще я нарече кур*а ;)

Авторке, сигурна съм че има доста нещо който не знаеш все още!
Или го вкарвай в пътя тоя, или го премахне от живота си Delete. И точка!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: efb8a55cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ултиматумите никога не водят до нищо добро. Забраненото е най - сладко, казват. Но и тези срещи с приятелката и споделяния.... на мен лично никак не биха ми харесали.
Моят съвет е: не поставяй ултиматуми, нито да не се виждат, нито да излизаш с тях. Ти вече си показала на приятеля си достатъчно ясно, че техните срещи и разговори не са ти приятни и те дразнят, но той продължава да се среща с приятелката. Тоест на него не му пука особено за теб, за емоционалното ти състояние, а мен ако питаш - и за връзката ви. Така че ще постъпи както на него му е кеф, каквото и да му кажеш. А може и да започне да те лъже, ако вече не е започнал. Че не се среща с нея, например, а ще го прави тайно.
По мое мнение човек, който не се съобразява с теб, на който не му пука, че те дразни и наранява, не е опция за връзка, какво остава за сериозна такава. Аз бих го зарязала, но всеки решава за себе си. Но ако ще оставаш с него, намери си и ти един приятел /желателно с голям.... / и често излизай на кафе с него. Какво ще си говорите, никой освен вас двамата няма как да разбере, но на приятеля си казвай, че той ти разказва как е в леглото, какво обича да му правят и колко мацки му се точат. Ако любимия се опита нещо да възрази, му кажи, че сте просто приятели.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 589dcd1dfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Зарежи го да си ходи при "добрата приятелка" и си намери нормално момче. Такива като него, номер 1 и номер 4 не стават за сериозна връзка, защото приятелство между мъж и жена няма и рано или късно от сладки приказчици на по кафенце ще се стигне до чук- чук в леглото. Но ми е много интересно ако такива мъже имат приятелки, които обсъждат и най- малкия детайл от интимния си живот с такъв "добър приятел" при всяка среща, дали биха били толкова либерални? Вероятно не.
Когато си в затворена връзка, трябва да си поставиш ясни граници, защото обикновено нещата тръгват надолу.


Black Sabbath

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0e16f1df83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Колебая се какво да те посъветвам. Ако му беше съпруга, директно щях да ти кажа незабавно да отсвириш приятелката. Не че не съм съгласна с №3, че е гадно да имаш ревнив партньор, но една колежка на моят съпруг така си споделяше и се оплакваше пред него от нейния си мъж-че се скарали, че я пренебрегвал... Познай докъде стигнаха от дума на дума. Но №1 и №4 и те са прави-ти не си омъжена за него и наистина е смешно да имаш претенции. В друга позиция ще си, ако си съпруга, майка на децата му. Не знам дали само аз така мисля, просто си изказвам мнението. И все пак опитай, говори с него, кажи му, че не ти е приятно. По реакцията му ще разбереш дали държи на теб..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker