Голямо момче се влюби в малко момиче и сбърка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Голямо момче се влюби в малко момиче и сбърка!
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 6562 пъти
Здравейте на всички. :) Не искам да описвам подробно нещата, но ще отбележа възрастовата ни разлика тя(18) и аз(29). Взаимно силно привличане и пътища, които рано или късно щяха да се разделят. От три месеца се познаваме. Виждам в нея нещо, което не съм виждал при друга - откровена човечност, привлекателна външност и симпатична лудост в едно. Тя реши да сложи край преди две седмици! Здраво се влюбих. Просто се чувствам така, както се чувства един хлапак.. и само защото тя е идеализираната ми представа за жена, казвам жена, защото изглежда на повече от 18г. Сега искам да я забравя, а не мога.. Всяко преживяване, всеки миг и място са в главата ми. Исках да говоря с нея последно на живо, а тя просто отказа.. Отказа ми по една причина, няма как да ме погледне в очите и да каже " Не искам да се виждаме" обратното иска и се мъчи и тя, ама така е решила. Да се откажа ли от нея или да си пострадам няколко месеца и да отлети всичко?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 58

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4c79667aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти с годините за мен ли пишеш. Точно същите.
А пък ние 4 г се познаваме. И за мен тя е единствена.
Ми по - добре си пострадай няколко месеца.
Щото как ще стане?
Ти тъкмо ще се приспособиш без нея ще ти помине. И тя ще почне да те търси. Да ти се натиска, пак да се съберете. Дразнещо ама така е.
Преживял съм го най - малко два пъти.
Ама сега изглежда, вече по - зряла.
Щото на 18 те кефи. Щото е готина. Откровена лудотина. Де да имаше и зряло мислене. Тогава нямаше да имаш проблеми.
А моята пък не е красавица. И е срамежлива.
Но поне вече има разумно мислене. Ама докато го придобие голям зор видях.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1c5ad1673b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   да приятелю много добре те разбирам, само че малко момиче се влюби в голям мъж( той не знае), но може би с времето ще мине така че не се коси

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5a2d894455
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не разбирам проблема ти. Какво може да ви раздели? Може би просто те е използвала за секс?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0e588b5780
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знаеш ли причината да се откаже изобщо? Защото може и това да иска просто, а ако е така -най-добре я забрави. Няма смисъл да се бориш за загубена кауза.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e7b752529b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Остави намира момичето. Не я притеснявай повече. Приеми, че не те иска.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6a31fc9b12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз в момента си комуникирам с едно момиче на 18, но много внимавам с чувствата, защото съм си напатил достатъчно. Общо взето си зависи от човека, а ти щом си на 29 най-вероятно търсиш нещо сериозно /поне така предполагам/. И при мен ситуацията е малко игра на котка и мишка, ако аз я игнорирам тя ме търси, ако аз тичам след нея тя ме игнорира - лудница направо. Почнах и аз да се чувствам, като тийнейджър. :D
Моя съвет е малко да се отдръпнеш и да и дадеш малко въздух и свобода. Успех и дано да си оправите взаимоотношенията.

>М. 31г<

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4c79667aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 2. Разкажи своята история. Ако искаш пусни я в друга тема. Примерно със заглавие малко момиче, се влюби в голям мъж.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d07ff32fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Правилно е решила. Вие сте на различен етап от живота си. Ти си вече за семейство, а тя тепърва ще учи, ще опознава себе си, а и мъжете... Ако не го направи сега, ще го направи докато сте заедно и ще те боли. Намери си някоя близко до твоята възраст и я остави да порастне.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3f64c5b501
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не знам тя какво мислене има, но твоето не ми се струва особено зряло, като за 29-годишен, но може и да греша, съдя само по няколко написани изречения все пак.
Моето мнение е да оставиш момичето да се изучи и да си търси щастието другаде, тя тепърва ще се среща с хора и ще се запознава, решила е да сложи "края" между вас, така е преценила, че ще е по-добре и за двама ви, може би ще си мисли за теб, ще ѝ липсваш, но ще ВИ мине, времето отмива всичко. Остави я да си живее живота, ти вече и почти на 30, извинявай за въпроса, но не мислиш ли вече за създаван на семейство с жена на по-подходяща възраст, не мисли че НИКОГА не би се влюбил отново

Ж, 20

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 36a6f9b5eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много различни етапи от живота имате. Предстои ѝ или бал, или сесия... никак не може да ти даде домашен уют, близост и разбиране, които търсиш. Колкото и да е зряла, тя има да учи, има да се развива кариерно, има приятели и моменти, които просто сега ѝ е време да изживее, а за теб ще са или детински, или безсмислени, или някак ще те объркват и изнервят. По-добре го преживей за няколко месеца, ориентирай се към жена, която не просто е зряла и красива, а е изживяла момента, в който си младеж (хем възрастен, хем не). Когато бях на 17/18 се сближих с мъж на 26, не сме имали връзка нито физически контакти, но много добре си паснахме като характери. Казахме си мнението за другия, споделихме си, че много си допадаме, но решихме, че не е времето и не е начина. Ако аз бях няколко години по-голяма, или той няколко години по-голям, нямаше и да се замислим, но, уви. Всеки имаше път, по който да поеме, просто бяха много различни пътища. Не беше разумно, щеше да ни хареса, щеше да стане един пожар, но освен да изгорим- нищо повече. Той щеше да загуби няколко години, аз щях да се изнервям за глупости, щяхме да се караме... решихме да си спестим драмата и да си запазим добрите отношения. Беше ни гадно няколко месеца, спряхме да контактуваме, мина ни, устроихме си животите и останахме приятели.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 505981ccbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   До Номер 5 - едвам се отскубна от мен последната среща. Отказва да се види с мен на живо, точно защото иска да сме с часове заедно и смята, че това й бърка плановете с развитието. Аз съм искал да се видим час, а тя се отплесва с мен часове. Не аз й преча, тя няма воля. Опитвал съм да й обясня нещата, да обмислим варианти.. нямаме пречка да се виждаме понякога, за нас е пределно ясно, че рано или късно това ще приключи, ама можеше да е по-разбрано. Поне да се виждахме от време на време, какво толкова. Изведнъж реши, че не й трябва да се занимава с мъже.
И какво означава "остави намира момичето"? Не я преследвам и следя. Имам номер, знам къде живее.. уважавам я и съм я оставил
сама с мислите й.
До номер 9 - Ако не ви се струва зряло, понеже се занимавам с младо момиче и съм на възраст за семейство, ще ви кажа така: Тя ме искаше и ми завъртя главата, а аз никога не съм си поставял за цел неща с думата "трябва"! За стереотипите на обществото ни "трябва" такива като мен да мислят за семейство, а според мен всеки сам решава семеен ли ще е или не. И така е редно. Колкото до нея, да, тя определено един ден ще има семейство и заслужава цялото щастие на света, но този ден няма да е днес, утре или дори след две години, много е млада за семейство. Чувствахме се шастливи заедно и си личеше от километри. Благодаря за мнението на всички все пак.

Автора

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4c79667aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Понеже съм в същото положение 29/18 с разлика, че моята връзка е щастлива. Имам не малко наблюдения, и съм преживял не малко. За това ще си позволя да отговаря на някой коментари.

Номер 8: Не са в различен етап и да бяха това не е от голямо значение. Тя няма да учи те първа. А тъкмо завършва и сега ще навлезе в живота на зрелите. Малко или много тя вече знае коя е. И да на него му е време за семейството но и на нея. Освен това, тя вече познава мъжете. 95% от момичетата познават различните мъже още преди 18 г Да порасне? Колко? На 60 добре ли е?
Нали вече е пълнолетна колко да пораства?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4c79667aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Номер 6 и ние бяхме така. Два пъти съм я зарязвал.
Ама когато направи 18 взе да мисли, много зряло.

Номер 8: Останаха ли жени на 29 Дето да са свободни. И да нямат деца. Ако има трябва да се запитаме защо са сами?

Номер 9 и аз съм мнение, че трябва да я остави щом тя решава да спре. Ама тъкмо ще я прежали и тя ще почне да му се моли което е дразнещо.
Аз също съм близо до 30. Няма защо да се извиняваш, просто питаш.
Мисля за семейство и деца и смятам, че 18 г е супер възраст за момиче относно семейство.
Защо?
Имат повече енергия и свикват по - лесно с нови условия.
Пък ти на 20 не се мисли за много зряла. За мен между 18 и 20 няма разлика.
Вероятно ще се влюби отново. Ама авторе изчакай няколко месеца защото е много вероятно да почне да ти се моли пак. И ако си с друга ще се чудиш тая ли, новата ли и това ще те съсипе. Мислиш че вероятно ако си харесал нова, няма да погледнеш тази. Обаче жените са много хитри и чак нагли когато искат нещо. Преследват до край. Просто не скачай веднага в нова връзка.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 505981ccbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Само да допълня към отговрите на номерата 5 и 9. Писала е във фейсбук по всяко време на денонощието, гърмеше ми месинджъра от съобщения. Когато ме беше видяла в обща компания и си хвърляхме погледи, тогава разбра че я харесвам и на другия ден се започна. От тая среща минаха почти два месеца, пращаше мои снимки и пишеше, че ме сънува и ме иска и.. след това се видждахме само двамата. Имахме интимни преживявания и това не ми изглеждаше безралично от нейна страна., изглеждаше изключително щастлива и привързана. Не знам в какво да вярвам вече, не знам. За себе си съм убеден, че съм влюбен и знам какво чувствам, а тя дали е играла театър? Дали просто си повдигаше самочувствието или искаше малко да натрупа опит с мен? Изведнъж е решила да си обръща внимание, да си гледа живота и да не се занимава с мъже, как така? Преди време съм имал заигравки и не съм влагал чувства, сега е много различно. Или е била добра актриса и се е забавлявала, или има натиск от нещо, някой, обстоятелства или друго. Не се чувствам в положение да загърбя това и да отшуми, не се чувствам добре да ме използват, не се чувствам добре като глупак. Просто ме посъветвайте дали е глупаво да я търся за отговори.

От автора

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e188133082
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   От моя опит мога да те посъветвам да оставиш момичето. И аз на нейната възраст имах връзка с мъж по-голям от мен с 10 години. Не се получиха нещата, защото имахме различни виждания за живота. След това той си намери половинката и аз също.
Що се отнася до това което ти е казала, че не може да ти каже в очите че не иска да те вижда, според мен е лъжа. Приеми че момичето не иска да е с теб и както се казва: не си пада по теб. На нейната възраст и аз съм говорила такива неща за да не се срещна с човек който не ми допада.
Забавлявали сте се, изживяли сте нещо хубаво и по-добре нещата да останат така, да останат само хубави спомени. ;)

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6a75a12ea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Мисля, че тук се заформиха два лагера. Единият казва давай другият недей.
Понеже аз създадох първият лагер, не мога да не споря със всички който казват не дей. Ама защото аз имам отлична връзка с момиче на 18 не знам защо ти да нямаш.

Номер 10: Може да му даде всичко което иска.
Ти изхождаш от там, че и предстой учене. Аз питам защо? Може би пък и предстой имено семейство.
Хайде пак да попитам колко жени ( не младежи) нямат деца още?
Поради страх, какво може да стане сте се отказали да изживеете истинска любов и сега се мъчиш да се убедиш, че си взела правилно решение. Дано успееш да се убедиш.
Аз също имах предразсъдъци, сигурната бе тя. Два пъти и тя се розколиба и я оставях. Всеки път съжаляваше. Сега любовта ни е по - силна от всякъде.
Та да пожар имаше. Ние за разлика от теб не спряхме когато пжпаднахме във водовъртежа. Да изгорини. Но после любовта се изграждаше по - силна от преди. Подобно на феникс.
Накрая се породи нещо което не мислих, че съществува. Ние станахме една личност. Вече не говорим, че аз това, тя онова. А говорим ние ще направим еди какво си и всеки се бори да постигне целта.
Но от задоволство ще кажа, нейната цел е да е с мен. Останалите цели поставям аз.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6a75a12ea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 15: Имали сте различни виждания, пък не сте се сетили да поприказвате. Да изложите аргументи да помислите за правотата на другият и да направите взаимен компромис? Значи любов е нямало.
Може и да не го харесва. А може би и тя зарязва любовта си, под влияние на останалите.
Имено защото останалите най вече родители и се месиха а тя не можеше да се опълчи се разделяше с мен.
После съжаляваше и накрая спря да слуша всеки освен мен.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6a75a12ea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Авторе: Казваш, някой ден ще приключи. Ами ако не приключи. Ти си в сагата от 3 месеца. А аз 4 г. Сега изглежда че тя хем те иска хем не. Не може ли един отговор. Така е, защото тя се бори със себе си. Обича те, но мисли като повечето тук, нямаме бъдеще. Но тъй като любовта е подсъзнателна побеждава. В един момент за да се премахне дис хармонията в мислите и. Разумът започва да мисли не дали а как.
Бих те по съветвал да не бягаш.
Но аз багах. Сърдих се, не се примерявах. Но не съм си позволявал да я от режа окончателно. Не съм играл на безумно влюбен. Та аз обичах себе си, повече от всичко.
Казвах с това няма да се съглася и тя отстъпваше само че периодите траеха с месеци. Когато попиташе съвсем ли не ме искаш? Отговарях искам те но ти и изреждах всичко което исках да се промени и тя се съгласяваше със всичко. Искаше само да спре дисхармониятя. Мога да го сравня като наркоман на който казват ако искаш дрогата ще трябва да направиш и тя се съгласяваше на всичко. Нейната дрога бях аз. И още съм :)
В труден момент си който мислиш, че няма да свърши, ще свърши. Ама сега трябва да си търпелив.

Да не ние, те ни завъртат главите ама никой не ни вярва, аз съм го преживял и знам, че е така.
Ееее Говориш че останалите са със стереотипи и самият ти си. Малка била за семейство. Законът на република България потвърждава, че момиче на 18 може да има семейство, тоест законът вече не приема 18 г като малки.
Ми защото не са. И по добре да са по - млади майки, за да имат повече енергия.
Не е театър истинско е. Но под влияние на външен натиск има нещо като замисляне. Мъчат я въпроси като тия дето ти изредиха.
Нея търси за отговори, тя не се разбира и сама търси отговори. Ще си отговори и ще почне да те търси. Тогава откликни. Бъди най разбиращият. Не я съди. Дай и натрупаната любов. И тя ще се побърка от любов. Ще бъдеш всичко за нея, целият свят.
Хората тука говорят, ама никой не е преминал през цилия процес, а аз съм и съм търсил отговори не с часове а с месеци, години. Тя не може да си отговори защо. Но аз трябваше да знам.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: af5657dcc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   До номер 15 - Не ми е казвала, че не може да ми каже в очите, просто няма желание да ми го каже, защото е обратното и го е показала с поведение. Ако е искала да ми го каже, да го е казала. Писаниците по фейсбук, скайп и вайбъри аз ги виждам несериозни. Истинско е един срещу друг. И не съм се забавлявал с никой. Има причина и тя не се дължи на отношението ми към нея, а на външни фактори.

Автора

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 37e6b08c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Съдейки по това което си написал, изглежда че момичето не знае какво иска и няма смисъл да я търсиш за отговори. Тя ти ги е дала

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3f64c5b501
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Номер 9 съм : Много съм съгласна с номер 15. Съветите ѝ са полезни, и дори да е болезнено, това е истината! А аз от своя страна нямам за цел да те обиждам с думата "незрял", но зрелите хора не остават емоциите да ги завладяват напълно. Зрелите хора гледат напред и действат за доброто на бъдещето си. "... не се чувствам добре да ме използват, не се чувствам добре като глупак. Просто ме посъветвайте дали е глупаво да я търся за отговори" -според тези думи ти сам осъзнаваш донякъде, че изглеждаш като влюбен хлапак, все пак не искаш да губиш мъжкото си достойнство, нали? ! Една жена /момиче/ ако иска да е с теб- повярвай ми-нищо и никой няма да попречи, а ако има някакви 'пречки' би могла да ти каже, че заедно ще ги преодолеете, НО тя не е останала до теб, авторе! Един бивш ми беше казал "Любовта е за двама. " Трябва да е взаимно, авторе, не на приказки, а на действия... следи ѝ действията и прецени сам!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3f64c5b501
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   от номер 9 до номер 13: "че 18 г е супер възраст за момиче относно семейство." Бог да пази момичетата от мъже като теб, още по-незрял. Всяко съвременно момиче (жена), както и нейното семейство иска тя да получи добро образование, да ѝ се отворят възможности и различни врати в живота, да завързва приятелства, да има интимна връзка ОК, но семейство?? И как ще осигури по този начин добро бъдеще за това дете? С помощта на мама и тати? Не трябва ли първо да знае (след като завърши) как се вадят парите, първо себе си да изгради, пък после деца да създава, тя пак ще си е млада, та няма на 40 да ражда, но 25-годишна възраст приблизително за мен е нормалната. Но това вече е друга тема.

А, и още нещо: "не се притеснявай" за мен, не се мисля за много зряла, но пък имам дълга връзка, градим планове и знам какво и защо говоря!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6a75a12ea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Авторе: Вярвам, че момичето те обича. Но настина в повечето случаи има много странични фактори, които затрудняват връзката ви. Но понеже любовта идва от сърцето. Тези външни фактори, с времето ще останат зад нея. И ще вижда само теб. Но трябва да си търпелив.
Ще е хубаво да и покажеш, че ти също мислиш за нея. Вместо да пишеш с нас, пиши с нея. Било да и кажеш, всичко което мислиш, да споделиш мислите си.
Така де нас ли предпочиташ или нея?

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6a75a12ea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Номер 20: Момичето знае какво иска но се бой да вземе решение. След време обаче ясно ще осъзнава какво иска и ще преследва целта си, момчето, като ще е готова на всичко.
Номер 21: много си сигурен, кое е истината. Защо?
Защото така предполагаш? Щом предполагаш значи няма как да знаеш. А щом не знаеш, не можеш да твърдиш. Не говорим за други подобни случаи, а за този конкретен. Само момичето на автора знае истината, ама едва ли ще я сподели с нас.
Понякога емоциите са толкова силни, че за мъгляват разума. Аз смея да кажа, че съм разумен човек и с години съм се борил да патисна чувствата си към, , неподходящи; личности. И знаем, че това е много ужасно и болезнено.
Едва когато чувствата съвпадат с мислите едва тогава има щастие. Но някой лишени от емоции хора се оправдават с зрял разум. Но пък в такова болестно състояние са изключително малко хора.
Според определението ти за зрялост. Да гледат за доброто на бъдещето си. Аз смятам, че доброто бъдеще е имено с нея. Нищо че в момента тя не е осъзната.
И това което описваш е егоцентризъм. Има по - висше ниво на зрялост и това е да мислиш за доброто на семейството си. И в тази връзка е по - добре майката да е по - млада за да може да се грижи за децата и дома.
Това че в момента се колебае под въздействие на външни фактори, не значи, че не иска да е до него.
За любовта са нужни двама. Да - само че автора като отказва да говори с нея макар и виртуално той я игнорира. Виждам двама желаещи се но отбягващи се което не е много разумно.
Инак съгласен съм. Следи действията и поведението й. За да разбереш дали те желае. Вярвам, че е така.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6a75a12ea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Номер 22: Бог да пази момичетата. Но този справедлив бог ги такива като мен. Относно зрялото мислене, не смятам, че си достатъчно компетентен за да даваш оценки, кое е зряло. Като казваш всеки, това говори за по - широко понятие от твойте виждания. Не знам дали го разбираш. Съгласен съм, че 90% от семействата желаят най - доброто за членовете си. Но е твърде спорен въпрос, кое е по - добро. Образование или семейство. Ти казваш образование, аз винаги съм смятал, че семейството е на първо място. Те са нещо прекрасно.
Знаеш ли колко висшисти не се реализират, много голям процент. Е трябва ли да се загубят 4 г за учене. Вместо те да се вложат в семейно щастие? А защо не, да учи докато е семейна?
За мен имено семейството е идеял. Естествено е, хората да се стремят към това. Да срещат се изключения който не желаят. Ама са сравнително малко. Не разбирам с каква цел съветвате хората да чакат кой знае до кога вместо да постигнат целта си като по - млади. И да се радват на деца и внуци. Не били зрели? Човек се учи докато е жив. Значи ли това, да не го създават изобщо?
Нямало на 40 да раждат. Че защо какво им е на 40 г тъкмо имат по - голям опит от 25 г.
На 25 г било чудесно? Е ти пък. Тъкмо завърше висше и да ражда. Че тя още кариера не е направила.
Както виждаш, винаги ще се намери причина да не създават семейство. На 40 ще е завършила. Ще има кариера. Но сега казваш е стара. То излиза. Че човечеството трябва да свърши. Добре, че повечето не мислят като теб.
Права си, това е друга тема но аз съм готов да говоря с всеки който има предразсъдъци относно възраст.
Още повече закона възраст.
Как ще гледа детето. И грам не призна, че бащата също има роля в отглеждането на детето. А той играе голяма роля. Хора нека да нямаме ксенофобски настроения. Нека се обединим, за да се справяме по - добре в живота.
В случая с автора на 18 неговото момиче може да няма неговият опит но когато се събират той може да и предаде от неговият. И така да я направи по - зряла. Както аз с моето момиче. Първо да изгради себе си.
Тя ще се изгради. Но непременно ли трябва да е сама в начинанието? Няма ли начин да го направи с помощта на партньор? Знам, че има риторика. Но искам да се замислиш.
Радвам се, че имаш дълга връзка и правите планове.
Надявам се, да имаш и любовни чувства към партньора, въпреки зрялото ти мислене. Те са нещо прекрасно.
Мислиш че си права. Но това е твое мнение.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 37e6b08c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Авторе, това ми напомня за мойта история, само дето аз съм трета страна в подобни отношения. Тя е на 18, а той на 29 или 30, не съм много сигурен. Тя се вижда с него и с мене. За да не ме нападнете ще кажа, че тя ме търси. Всеки път когато излиза с приятели или колеги ме вика при тях и не спира да ми пише и звъни. Но пък щом тя ме иска няма да се дърпам, проблема си е нейн. Върти го, днес съм с тебе утре не. Наслушал съм се на много неща, даже нейни приятелки му казават чичо. По-млад съм от тебе и сигурно нямам твоя опит, но те съветвам да си провериш стоката, защото историята ми звучи гнила. Успех

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: aa7fc1586b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

27.   Мъжове на по 30, не ви ли е срам да се занимавате с ученички, или до там ви стига "мъжката" сила, а може би и акълът ви е толкова, че не можете да впечатлите нещо повече от врабче, на което му се е.. Познавам такъв, набор 89 е, дадеш ли му 2 мотики ще е като малък японски багер, но все още е на издръжката на мама и тате (основно тате), работил е сумарно 5-6 месеца на различни места, има започнати 3 висши и едно не е докарал до край, най-голямото му достижение е пачавре на 16 и карането на кола с 16 цолови джанти.
Що се излагате бе мъжове, каква съпруга, майка и жена е една пикла на 18, ташак ли си правите с природата или тя си е направила ташак с вас - момиченце на 18 си мисли къде да си го навре, важна и е абитуриентската (прическа, рокля, обувки), вие сте само батковците, КАВАЛЕРИТЕ за бала, временните явления.
Обичайте, но не се влюбвайте в децата, а ако имате малко достойнство изобщо не се занимавайте с тях - някой ден може и да са ви благодарни, а може и да не са, но вие ще спите спокойно, а може и да не спите. Леко педофилско ми е мъж на 30 с женче на 20, друго е 40 на 30, съвсем друго 50 на 40, ама...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d42a84d4b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   27, познавам мъжле на 48 г на което като му каже жена "добър ден" смята, че почти е еб•л :) естествено е българин.
Сбъркаха се тотално българските мъжове, радвам се, че съм в чужбина макар, че и тук са налазили нашенските Ганьовци, но са общо взето досадни охлювчета.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4ca9215ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

29.   Морален ном. 27,
Момичетата не се кефят на връстниците си, не се кефеха и когато аз бях ученик, не се кефят на момчета в късен пубертет, няма да се кефят и след много години и забрани, защото е чисто и просто инстнкт, да търсят опитен мъж. Хайде да не се дават тежки примери, че много излишни файлетони ще се изпишат.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6a75a12ea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Номер 26: Ти на колко си?

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6a75a12ea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Номер 27: Не ме е срам, даже се радвам, че движа с ученичка. Е ми с врабче - врабче. То гургилици малко останаха, пък и малкото летят високо. Тоя набор който познаваш, не разбрах дали има някаква връзка с темата или просто просто разказваш за него?
Пикла на 18 каза краката! Каква съпруга и майка - ми страхотна може да бъде.
Природата си знае работата и мисля, че тя умишлено свързва по - възрастен мъж с по - младо момиче.
Времени явления сме били? Но връзката ми с моето момиче е 4 г.
В правните термини. Няма определение за Дете. Вместо това се използва мололетно лице - до 14 г
Не пълнолетно - до 18.
Пълнолетно - над 18.
Тоест на 18 в никакъв случай, не са деца.
Моето вече пълнолетно момиче ми е повече от благодарна, че Свързах живота си с нейният. И си спим много спокойно.
Е на теб как ти се струва, е друг въпрос. Важното е, че според закона не е педофил ско.
Ако имаш проблем с това сърди се на законотворците.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6a75a12ea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Номер 28: Имено западната демокрация въведе това на което се възмущаваш.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6a75a12ea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Номер 29: Прав си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d74035e581
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   29, номер 27 съм - къде прочете нещо за морал бе френде??? Дадох само един пример с човек на почти 30, който не може да впечатли една нормална жена на неговите или близки до неговите години - то и няма с какво да я впечатли. Не вярвам случаят на автора да е много по-различен. Въпросът беше за женчовците, които не могат да впечатлят нещо повече от ученичка, а за морала не е ставало дума, нямам и намерение да повдигам този въпрос.
Остани със здраве!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: be35f5d12c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Бе истината е че жените след 25 са презрели вече, стара стока и много употребявана. Поне белите жени, другите раси на стареят толкова бързо. Всичките едни с бръчки, ужасно е като им се стопи младежката тлъстинка в бузите и увиснат или пък надебелят.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d42a84d4b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

37.   Н 32 жена съм, живея на запад, знам разликите. Няма по-голям смешко от Ганьо! Не казвам всички бг мъже, но всички Ганьовци!
Говоря за 48 г мъж за който най-обикновен поздрав е "май еб•х тука".
За това и "ослепявам" ако случайно се засечем някъде, а от българи бягам като дявол от тамян, не искам да проверявам дали някой е изключение.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e188133082
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Когато прочетох историята ти ми стана мъчно за теб.
Не съм сигурна че и тя е влюбена. Никой влюбен човек няма на втория месец да прекрати връзката. Всеки знае че първите месеци са магия и не искате да се отделите един от друг, а тя го е направила и то с глупаво оправдание, че връзката и пречи на развитието и едва ли не си губи времето с теб. Това звучи много обидно и безсърдечно.
Според мен се опитай да я забравиш, защото дори и да се върне при теб няма гаранция че след 2 седмици няма пак да и щукне че не иска да сте заедно. Манипулира те защото вижда че си нейн и може да си прави с теб каквото иска и да си играе игри. Ти вече си възрастен човек и би трябвало да имаш малко достойнство и да не се оставяш на някакво малко момиченце да ти се подиграва на чувствата и да те върти на малкия си пръст. Днес съм с теб... Утре не и така докато земята се върти.
Бих ти дала съвет да намериш жена на твоя възраст, която да иска да е с теб, да е до теб въпреки всичко, да не се отказва толкова лесно, здраво стъпила на земята и да те подкрепя във всяко твое решение, да няма търпение да те види, да се грижи за теб и да ти дава много нежност, топлота и уют. Има все още такива и твоята те чака някъде само се огледай.

Ж. 35

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5a3b9a1d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Ж63
Бях на 18 току що завършила гимназиа и се запознах служебно с мъж на 42. Семейство, голямо дете на 16 г., жена му идваше всеки ден в кантората да го вземе. А днес, а утре, харесахме се, секс и след месец се раздели с жена си, разведе се след 4 месеца и смезаедно вече 45 години. Нямахме колебания за разликата, факт е. Имаме дъщеря, родих я на 21 година. Завърших СУ детска учителка бях. Кариера, каква кариера, всички не можем да имаме кариерно развитие, повечето професии нямат кой знае какво. Повечето хора работят нещо, вземат една заплата, като са двама стават две и живеят с любов и разбирателство, не с много пари. Семейството иска разбирателство по основни въпроси като общи възгледи за живота, хоби, разпределение на парите, отглеждане и възпитание на децата, домакинството, ежедневието изисква взаимни отстъпки.
Още се обичаме и уважаваме с моя мъж. Имахме много трудни моменти моите близки не го приеха и злословеха докато бяха живи. Приятелките ми също не го харесаха и го наричаха Старчето ти. Неговите роднини ме мразеха.
Не можем да очакваме всички много пари, това са напразни очаквания. Не може и всички да завършат висше, какъв е смисълът, ако не работиш после по специалността? Масово продавачките са завършили нещо. Искали да се забавляват? Забавлявайте се заедно, ако имате общи интереси няма значение възрастта. Ние заедно ходехме по планините, четем заедно книги и ги обсъждаме, , танцуваме и днес, . Разхождаме се и пием заедно кафе и чай. Заедно гледахме внуци. Решения взимаме заедно след обсъждане..

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: bdb946c8fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Номер 31 - когато бях на 18 и аз имах "дълга" връзка с мъж на 30 .
Уверявам те, както и да изглежда сега - временно е.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7ed413a9f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Има и друг обожател и той е малко по-малък от мен, има обаче едно голямо "но" това момче не й допада и тя му го показа многократно. Знаех за него и просто не го споменах в историята, защото не го чувствам като заплаха. Знам какво е отношението й към него. Той и неговите приятели се опитват да прилагат натиск. Става дума за интриги, драми и постановки, чрез които стигат и слухове до семейството й. Научих това от сигурен и добронамерен източник, той се знае с хора от общото ни обкръжение. Познавам един от приятелите на това момче и не се разбираме. Усетих необичайната промяна и се усъмних. Ще търся начин да се видя с нея и да науча подробности. Няма да се откажа от нея, докато не ме погледне в очите и не ми каже да я оставя. Сългасен съм да прекратим всичко, ако го чуя от нея и на живо.

Автора

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 07cb908a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Младите момичета не знаят какво искат. Затова имат поведение което трудно би се обяснило.
По - зрелите пък са прекалено зрели. И почти за всичко имат свой виждания. И са доста самостоятелни. Как да ги убедиш в своите виждания.
Младите са като бяло платно и ти вярват. Наивни са. А по - възрастните пък гледат да ти наложат свой вярвания.
Е тогава?
Зависи дали искаш да следваш или да водиш.
По - възрастните не биха те оставили да водиш. По - младите просто не знаят как да водят.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7f787655f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

43.   42, ако по възрастните не те следват, то причината е че най-вероятно си слаб лидер, а не че те искат да водят ;)
Всяка жена иска да я водят, но да я водят към взаимен успех (неин и на партньора й).

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 07cb908a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Номер 43: Няма смисъл да говорим. На различни мнения сме. Всеки е убеден в своето.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 07cb908a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Авторе : Подкрепям решението ти.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 07cb908a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Номер 40: Това, че при теб не се е получило не значи, че всички подобни връзки са обречени на неуспех.
Моята връзка е дълга и щастлива и мисля, че винаги ще се радваме един на друг.
Вярвам, че в крайна сметка и автора ще има дълга и щастлива връзка ако не се откаже и преодолеят този неприятен момент.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 07cb908a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   Номер 39: Ти си жив пример, как човек може да бъдеш щастлив с любимият. Ако не се отказва от любовта си въпреки трудностите и мнението на останалите.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2a4713a8d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Разликата в годините е проблем само и единствено за обществото. Тоест, проблема е в чуждият телевизор. Обичат ли се двама, няма възрастови граници, различно мислене и прочие. Казвам го от позицията на жена, която има 10 годишна връзка с мъж по малък с 18 години. Любовта е пред всичко и всички.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: cffd60cd12
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Аворе: Давам съвети от личен опит и наблюдения - Никога не тръгвай с големи надежди, не се доверявай. Чувствата са нещо сложно и объркано днес. Не се размеквай и не тичай след тази, друга или която и да е, защото всичко свършва по неизбежно различен от очакванията начин. Ако някоя жена те хареса и желае, ще го усетиш. Бъди загадка и накрая теб ще те преследват. Какви са ти очакванията от 18 годишна, че по мои наблюдения е тази характерна картинка, при която се търси баткото да я отрака.? То си зависи и от семейната им среда и възпитание, но хормоните са си хормони и не очаквай нищо сериозно. Казвам ти го за добро. Радвай се на сексуалните си кратки преживявания и това е, по-зелите ще те оценят истински. Търси си такива над 22 и си опичай акъла!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 07cb908a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Номер 49: Казал си, всичко опира до възпитание. Така че сериозноста не се определя от цифрата на възроста. Нито можем да сложим етикет, че 18 г търсят да ги отракат. Моето момиче на 18 е сериозно и е с мен защото съм сериозен. Тя е срамежлива, но тя е двигателят на връзката ни.
Аз няма как да разбера, когато се казва, остави я тая защото е на и търси някоя на. След като всичко е до конкретен човек.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1e613e0cb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   И аз изпаднах в същата ситуацията, като теб преди около месец. С човека, с който имах връзка бяхме за кратко заедно, аз съм жена няколко години по- голяма от приятелката ти, а той няколко години по-голям от теб. За мен 10 години разлика са си много, хванах се с него единствено, защото ми беше интересно да видя какво е да със по-голям. По никакъв начан не усетих, че съм с по-зрял човек, на каквато и възраст да станете си оставате като малки деца. Не изпитвах никакви чувства към него, но някак ми харесваше вниманието му. Гледах да се разделим по- възможно най-културния начин с него, защото не исках да го нараня, нито да го заблуждавам повече. Според мен до 5 години разлика е приемливо.

 
  ...

1-50 от 58
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker