Различни мъже, а един и същ финал - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Различни мъже, а един и същ финал
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 2573 пъти
Здравейте!
Отдавна не бях писала тук, но събитията от последните месеци ме накараха да се замисля за някои неща и да потърся отговори.
Аз съм младо момиче, последна година студентка. По стечение на обстоятелствата се издържам сама от вече 2-3 години и общо взето разчитам само на себе си сама в големия град. Работя по специалността, спортувам, поддържам се, винаги съм душата на компанията и т. н и т. н. Не е целта ми да се хваля. Споделям това, за да добиете една обща представа. Справям се с живота сама и както мога, преминала съм доста неща и определено мога да се определя като силна жена.
Досега не се бях замисляла, но от няколко месеца осъзнах, че с всичките ми връзки се повтаря един и същ сценарии, включително и с последните две.
Отначало всички са много влюбени, гонят ме, търсят ме, стараят се всякак да ме впечатлят - излизания, ресторанти, стойки, вина и т. н Едва ли не всеки се представя като най - сериозния и грижовен мъж. Някъде на втория месец сякаш когато разберат, че сама се справям и зад мен не стои никой изведнъж просто стават различни мъже - никакво старание, никакво отношение, дори в един момент се оказва че аз съм тази, която трябва да поема разходите по срещите въпреки, че съм на квартира с една заплата.
Не мога да си обясня на какво се дължи това. В ниаккъв случай не съм от онзи тип жени, които натякват постоянно колко са кадърни, нито пък комплексирам мъжете до себе си - напротив, пределно съм наясно, че мъжа трябва да се чувства мъж, а не подтиснат от жената до себе си, че има нужда се чувства силен и т. н. Не ги ревнувам, в секса нямам задръжки, но всичките ми връзки оцеляват до този момент, в който те, казано по - просто, спират да си дават зор. Общо взето картинката вече ми е толкова позната, че всичко започва и приключва за около 2 месеца и честно казано дори сякаш вече нямам желание да излизам с някого, защото знам как ще се развие всичко.
Не е ли редно по - скоро един истински мъж да оцени, че жената до него не е материалистка? Защо се оказва проблем, че нямам богати мама и тати зад гърба си, при положение, че момчетата, с които излизам също не са някакви богаташи, а да речем средна класа? Ще се радвам да чуя мненията ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 412ebe8808
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Те, мъжете ти, са различни, но ти си си все същата. Не мисля, че проблемът е защото си самостоятелна, или без богати родители. Мисля, че проблемът е в теб самата, нещо не им допада в теб, или ти допускаш да теб неподходящи, колкото да ти затвърдят теорията. Прочети повечко по въпроса, анализирай се и ще намериш отговора. Действай!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2e74418b39
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Привет,

не вярвам проблема да е, че нямаш богати родители. Мъже, които си търсят някоя да ги храни, трябва да се изпращат в трудово-възпитателни лагери.
Поздравявам те, че не си материалистка - в днешно време това е лукс. Има много свестни момчета, не се отчайвай! Ще намериш своето. Ако можеш виж общите прилики във визия/харектер на бракуваните до момента "мъже", може в това да се крие проблемът.

Поздрави и успех.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: baf68d51ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ах, горката! Мъжете са виновни. Ти си светица.:-)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5fc84ab71a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило момиче, много добре те разбирам. На близка до теб възраст съм и аз също се оправям материално в живота сама. Според мен по-голяма част от днешните мъже са несериозни и немотивирани. Не казвам, че няма истински мъже, каквито ние търсим, но те са малко.
Според мен, не ти го казвам с лоши чувства, но трябва да се вгледаш и в себе си. Държание и отношение, защото различни индивиди, един подход и един краен резултат говори и за допуснати съществени пропуси и при теб. Обмисли ситуациите и виж за грешки, които да не допускаш вбъдеще. Пожелавам ти споделена любов.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 944c7370c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Е то от целите ти обяснения се разбира единствено, че оставаш разочарована от това, че "спират да ти свалят звезди" и че си разочарована от това, че трябва да "бутенеш" някой лев на гаджето щото да речем той почнал да се скръндзи за "вина, ресторанти, излизания по заведения"....понеже е средна класа а те удоволствията и разходите по една жена винаги са извънбюджетни и непредвидени средства. Ти си поредната маргинална жена, която е окачествена от мъжете като лесна.... т.е. за 2 месеца са успявали с малко внимание да те закачат за да се раздаваш в кревата :D и после като те усетят що за стока си ...
Стойностните неща в една връзка не са свързани с мимолетните връзки които описваш, че имаш.... така че каквото търсиш намираш, сега ако си се отегчила от неудачите си се вземай в ръце и си гради живота с някой истински до теб.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2535a345ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не виждам кой знае каква драма да си плащаш сама квартирата на 24 години и да ядеш. Половината са така. Може би има други проблеми.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: cbb3a23fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здрасти! Леко съм объркан. Първо казваш, че те притеснява, че трябва да покриваш разходите по срещите (не става ясно твоите или целите), а след това казваш, че не търсиш материалното?

Иначе, както си го представям, ти си добре изглеждаща, което дава стимул на мъжете в началото, но като те поопознаят виждат, че нещо куца. Трудно е да се каже какъв характер си на базата на написаното досега, но си помисли какво може да ги притеснява.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f17db0fa15
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   " Не ги ревнувам, в секса нямам задръжки, но всичките ми връзки оцеляват до този момент, в който те, казано по - просто, спират да си дават зор." - та кой ще си дава зор след като си постигне целите? За съжаление, ако продължат тези кастинги, и до два месеца няма да се стига! Това е плод на криворазбраната еманципация!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 16ec3df8cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Жокер - не е липсата на богат тати и мама проблема. Търси го по-близо, някъде до огледалото. Отделно че не е особено сигурно какъв зор очакваш да си дават след всички усилия които явно полагат да те "свалят" и за колко време очакваш да се зорят. До живот може би? Или като всичко си влезе в реални взаимоотношения вече не ти е интересно?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 726abf2c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей! По историята ти разбирам, че си едно прекрасно момиче. Според мен просто не си срещнала мъжа, който ще те оцени. Може би попадаш на мъже, които търсят поредната авантюра, но щом те опознаят, разбират, че при теб нещата няма да се получат, т.е. ти не си като повечето момичета (лесна) ти си различна - може би дори не знаят как да подходят с такъв тип момиче и се отказват още преди да са започнали. Но точно тази различност е красивата (поне за мен). Може би греша, но ако е така поправи ме.

М25.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: cdba8b1756
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Защото, скъпа, мъжете тук масово искат да имат домашна прислужница, а не равностоен партньор. Ще си намериш някой, който не страда от такива комплекси, но това отнема време. При мен се случи преди 6 г., когато бях на 26, и не съжалявам. Сега успяваме заедно. И на теб ще ти се случи, ще видиш. И един съвет от мен - не се лъжи по тези, които ти свалят звезди. Малка си още, но ще се убедиш, че такива мъже, особено ако са по-платежоспособни, не са мъже само за една жена. Живей си живота, ще си намериш половинката.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0c2a1828ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравей! Права си, че истинските мъже трябва да оценяват силните жени, както една истинска жена ще иска до себе си силен мъж, а не някой мухльо. Затова, според мен, въпросните мъже от последните ти две връзки просто не са били истински. Разбирам те напълно, т.к. и аз съм в твоето положение. С тази разлика, че отдавна вече не съм студентка и че при мен не просто спират да се стараят, а направо се озлобяват. И аз си задавам въпроси, подобни на твоите, защото и аз като теб не се изтъквам пред мъжете, че мога да се справям сама и т.н. Оставям ги да бъдат мъже и ако не дай си Боже в нещо съм по-добра от тях, то непременно се старая да го скрия, само и само за да не засегна мъжкото им его. Но всеки път отношенията ми с мъжете завършват с озлобяване от тях към мен. Старателно ме нараняват, като ми показват колко повече предпочитат и желаят някоя друга пред мен. Не знам защо се получава така. Ще чакам отговори, макар че за мен вече сигурно е твърде късно.

Авторке, не се променяй, бъди себе си. Знам, че истинския мъж ще те оцени и обича и ще бъде щастлив, че има силна и способна жена като теб до себе си. Успех в кариерата и в любовта!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4a60c608ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Проблмът е, че повечето мъже са боклкуци.
''Влюбват'' се всяка седмица, все нещо ги ръчка у гащите да тъrсят ''тръпки'' и са много комплексирани, не знаят какво искат...
Искат всичко, а не могат да предложат нищо.
Оттам иде и тоя парадокс в поведението им.
Има и читави мъже, но те се крият милите, или са заети вече, и те така...

Ж. 31

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2535a345ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Мисля че много от жените вярват на знайни и незнайни социологически проучвания за това колко пари трябва да вадят жените, според мъжете.
Няма как с 1 проста заплата и единичен доход да живеят нормално 3 човека, често и повече.
коментар 14 - догато за мъжете 20 бройки се считат с много богат сексуален опит, жените са по над 50 са на всяка крачка.
"че повечето мъже са боклуци" - вероятно гледаш някакви сексоложки по телевизията с феминиски идеи.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2a45dc457d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Замисли се над това, че мъжете са различни а резултата един и същ. Явно проблема не е в мъжете а в самата теб. Така да кажа, вие силните жени сте вътрешно ужасно слаби, дали заради финансови възможности, дали заради комплексирани родители, дали заради кофти съруг или дуги причини, изграждате една стена на силната личност зад която трудно допускате някой друг. Когато започнете да получавате внимание и разбиране от отсрещния човек идва момента в който започвате да се чувствате на мястото си и да сте удовлетворени, но идва и другия момент, искате още и още, неспирайки да показвате и да натяквате колко сте силни как можете да се справяте сами, а всъщност имате нужда от рамо на което да поплачете, от човек за който знаейки че сте изнемощели, той ще направи всичко възможно за да се почуствате добре. Всъщност имате нужда да бъдете слаби и мъжа отсреща типично в негов стил, да се покаже като мъжкаря, като закрилника. Колкото и и груби и недодялани мъжкари да сме ние мъжете, също сме чуствителни и мъжкото его ни играе лоши шеги понякога. Мисля, че си наистина свястно момиче, отпусни се, бъди все така силна, но не прекалявай.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a8cb977a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Авторке, мъжът ми, който е значително по-млад от мен, ми отвори навремето очите по отношение на твоя проблем. Аз съм същата като теб - абсолютно независима и самостоятелна. След като отношенията ни напреднаха, той ми призна, че в началото на връзката ни буквално се е ужасявал преди всяка наша среща. Притеснявал се е дали ще се покаже на ниво и това му е разваляло цялото удоволствие. След като ме опозна, разбра, че съм просто едно момиче, което иска да бъде обичано и толкоз. Казвал ми е също така, че когато мъж срещне независима жена, която се справя с всичко, въпросът, който си задава, е: "А аз за какво съм й всъщност? " и усеща несигурност. Далеч съм от горните коментари, които те съветват да търсиш проблема в себе си, но може би трябва да си позволяваш понякога да си "слаба жена". Да кажеш: аз това тежко нещо не мога да го вдигна и мъжът да разкърши мускули и да премести табуретката. Смешно е, естествено, но аз се научих. Не че не мога да свърша нещо, но вдигам отчаян поглед към Великия Мъж и моля за помощ. Върши работа! Съпругът ми обожава да казва: нищо не пипай, остави това на мен! и се чувства важен. Ами те са като децата, скъпа. Искат похвали и признание.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ff2b253442
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   "Спират да си дават зор". Това е ключовото изречение. Една стабилна и продължителна връзка не се гради с даване на зор.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4a60c608ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   15-ти - А ти вероятно живееш в пещера, и то на друга планета.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 4733494f9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

21.   Номер 15 е много прав. За жените на тези години броика от над 10 мъже е нещо много нормално, докато за мъжете над 10 е постижение (за тези години).

Аз лично съм на 27, мъж, София. По темата искам да дам малко по различна гледна точка от очевидните. Наистина проблема е в авторката. Може да е външен вид или тежък характер, но мен по би ме притиснило това че няма бъдеще.

Сега учи, работи живее сама, след 1-2 години ще е завършила. Тогава ще работи и ще живее под наем. Проблема е че няма да мръдне от това полужение. Сама никога няма да може да събере за жилище. Взели са я наработа докато учи което значи че работата не изисква твърде клалифициран персонал и не плаща много добре.
Не ми се вярва даже да има кола, тъи като не би могла да подържа и кола в това положение.

Един апартамент в София дори със заем от банакта за 20 години, ти искат 10-20 % от сумата да имаш да дадеш. При апаратамент от 60 000 евро това са 10 000 евро в брои и 20 години по 450 евро на месец вноска. 60 000 евро за апартамент в столицата даже не стигат и тои ще е в недовършено състояние или за основен ремонт.

Авторката иска да се пръскат пари за нея постоянно, а няма какво да предложи в замяна. Да се набиват пари в някои като нея е безмисленно. За мен има голяма разлика дали момичето има нещо зад гърба си или не. Аз имам 3 апаратамента в столицата по 100 кв. Разпродахохме стари неща и взехме още 2 апартамента в столицата. Бих предпочел да си взема жена с 2 апаратамента които да наследи дори и след 20 години, отколкото някоя като авторката която да трябва да изплаща жилище 20 години.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 98853cf838
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Номер 21, без извинение, ти си ебати п*тката.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d6d4374602
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Гади ми се от мъже като номер 21 и се моля живота ми никога да не ме събира с такива хора. Човек в калъф, това е автора на конентар 21.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 52ed7a2569
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Провървяло му е много на номер 21, че се е родил със златна лъжичка в устата, щото с тази грамотност и боксониера нямаше да успее да си купи. Колко жалко.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d119dcad7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Уродката от номер 14 не става за нищо, това същество каква жена се смята? Бас държа, че е някаква скапана учителка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker