По - малък от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

По - малък от мен
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 2003 пъти
Здравейте,
Много съм объркана и искам да споделя с вас и ако получа ценни съвети ще бъда благодарна и щастлива...
Ще опитам да бъда кратка. Имам връзка с момче по - малко от мен... Аз съм на 28г. а той на 20г. На акъл и визия изобщо не му личат, чувствам се прекрасно с него. Мил, добър, романтичен, винаги гледа да се чувствам добре, обръща ми много внимание и се грижи за мен (не материално). Обмислях дали да се впусна в такава връзка, понеже никога не съм била с по - малък, но той е това от което винаги съм имала нужда, освен годините... Знам, че са просто цифра, но не знам защо толкова ги мисля постоянно. Имала съм връзки и сериозни и не чак толкова, имала съм предложения за брак, но не от подходящите хора. Желана съм, даже повече отколкото ми се иска, не е трудно да си намеря някой във всеки един момент, знам че съм на години на които трябва да мисля за нещо сериозно и точно за това не знам какво да правя, объркана съм. Не че момчето не е сериозно, но пустите години все са в съзнанието ми и това мисля постоянно. Знам, че има мъже и на по 30г. които още не са олегнали, но не знам какво мога да очаквам от връзка с толкова по - малък от мен, а и хората все говорят.... Моля дайте ми съвет. Искам просто да бъда щастлива и да изживея любовта си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 9e4d642279
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си глупава ако слушаш дзурлите на хората.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8ec32fcdb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По-голяма, по-малка, няма никакво значение. Мъжът си е мъж. В твоя случай ще го отракаш и ще ти 'духне под опашката'. Както винаги последствията са за жената. Ти си прави сметката.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0b08a4fa4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   "Знам, че има мъже и на по 30г. които още не са олегнали... "- ти щото на 28 много си Олегнала! В момента си на 20! Изживей си "любовта", кой ти пречи?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c45f119fbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Взимай го, не е чак толкова голяма разликата и двамата сте пълнолетни, ако е сериозен всичко ще е ок. Хората обикновено са два типа, едните търсят забавлението, другите сериозна връзка, първите като одъртеят и те почват да искат сериозна връзка за да се закачат за нещо преди да се сбръчкат. Тъй че ако момчето иска сериозна връзка още от сега и прави планове за бъдеще с теб, то и за в бъдеще ще си иска сериозна връзка.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c8d41c78c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Остави го. Защо?
Той не заслужава толкова егоцентричен човек като теб.
Трябва му момиче/жена която е напълно сигурна, че го иска. Няма да се вълнува от хохорското мнение. Значение ще има само той.
Дръпни се, просто не си за него.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3cb6de4467
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Последната ми връзка бепе такава. Първоначално всичко бепе добре, изглеждаше ми супер зрял, но за кратко време разбрах, че всичко е просто поза, за да ме впечатли.
Вие от колко време сте заедно? ако става дума за връзка от скоро може ситуацията да е сходна. Ако обаче сте вече от доста време заедно и все още се държи като голям мъж, явно наистина е зрял за годините си и не трябва да ти пука от разликата.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d44010da52
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен трябва да дадеш шанс на сърцето ти да избира. По-важното в случая е ти как се чувстваш в компанията му, как той се държи с теб и какво ти дава в емоционален аспект. Ако смяташ, че е достатъчно зрял, отговорен и сериозен, тогава бъди благодарна, че имаш такъв човек ди себе си. : )

М24

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 98267e4636
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Скъпа, моят мъж е с 15 години по млад от мен. Живеем си живота и се обичаме. Не се отказвай от любовта.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c1ae2c7ffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Колко такива истории като твоята зная! Мога да ти кажа много добре каква ще е развръзката... ще се виждаш с бяла рокля в годините докато си с него когато той се "отрака" или стане на 26, 27 или колкото твб просто ще бъдеш аут, а може и далеч по рано! Намери си муж, остави децата, това момче не е за теб! Имам 4 такива примера в живота като твоята история развръзката винаги е една и съща!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 633fa3e404
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Преди време бях пуснала такава история в сайта. Не искам да тласкам авторката към нещо, просто ще споделя своя опит. Преди две години бях на 29г, той на 22. Много се разбирахме, ама и мен пустите години здраво ме тормозиха. Пуснах историята си в сайта и много хора ме посъветваха да си го оставя момчето и да не се вълнувам толкова от възрастовата разлика. Така и направих. Връзката ни с това момче беше много вълнуваща, излизахме, забавлявахме се. Дори и родителите ни бяха за. Обаче, мила авторке след няколко месеца, той започна с келешските изпълнения. Как да ти обясня, като мина еуфорията, започнах да чувствам, че е детски акъл. Все едно той минаваше по път, който аз бях извървяла отдавна. Разделихме се в крайна сметка. След една година срещнах мъж на моите години. По-щастлива не съм била. Живи и здрави след 3 месеца ни е сватбата. Извода е, че според мен трябва да дадеш време на отношенията ви. Сама ще видиш, как се развиват. Като цяло, всяка връзка си има различен облик. Мисля си, че с таква разлика има много щастливи семейства, ето номер 15. Само, че ти трябва да се отърсиш от някои стереотипи и мисля, че всичко ще е наред. Успех.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: eaa5492f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До коментар номер 10, от авторката. Преди всичко честито, желая ви дълъг съвместен живот. Благодаря и за страхотния коментар. Не съм публикувала до момента история тук, още по малко да искам съвет. Забавлявам се в момента и се отдавам на връзката която имам, чувствам се някак жива с него и ми е хубаво. Мисля си за един коментар тук, че ще се отрака с мен и всичко ще приключи, но като се замисля реално се чудя дали аз не съм тази която се забавлява, а не искам да го нараня, защото е добро и много наранявано момче. Може би наистина времето ще покаже... Засега ще се забавлявам и ще се отдам на щастието.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8c139e4e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторке, добро.... наранявано момче.... Сега момчетата са като някакви вейки относно характера им. Казарма им трябва. Била съм с мъж, който не е бил в казарма и с такъв, който е бил. Разликата е огромна. Те все много наранени мъжете.... Горките, да ги ожалиш

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 828fc90c88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Няма как да знаем как ще се развие твоята връзка, но за тази сметка съм убедена, че ако прекратиш отношенията само заради годините и без да си изживяла любовта си, един ден ще съжаляваш.
Изборът си е твой!
Ж30

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker