Забремени ме и ме заряза - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Забремени ме и ме заряза
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 3056 пъти
Здрасти, на 21 съм, глупава и наивна. Излизах 2 години и половина с едно уж свестно и грижовно момче, година по-малко от мен, което никога и при никакви обстоятелства не би ме изоставило (по негови думи). И така, обичахме се, подкрепяхме се, винаги щяхме да сме заедно (ако винаги е 2 години). Тогава цикълът ми закъсня 2 дни. Не обърнах внимание, закъсня седмица. Реших да направя тест за бременност. Оказа се положителен, първоначално се стреснах, но после си казах "Ей, той е до мен". Видяхме се и му казах, а неговата реакция ме съсипа. Той беше уплашен като ученичка преди изпит, притесни се, нямаше представа какво да каже. Накрая каза просто "край". Забременях и той ме изостави. Човекът на когото разчитах и човекът, който щеше да е винаги до мен. Сега не знам дали изобщо трябва да задържам това дете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5cf5e46f6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ужас! Не знам какво да те посъветвам, но искам да кажа, че искрено ти съчувствам. Имай предвид, че аборта е много сериозно нещо и много опасно, освен че е голям грях. Ако имаш подкрепата на родителите си, най-добре си роди детенцето. Но, при всякакви положения, раздели се моментално с ''бащата'', на него няма да можеш да разчиташ никога.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 73de8a3572
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми тъпо е така да те зарежат, ама човека си гледа интереса. Не ви знам какви сте, ама с едно средно да сте, работа и да имате взимате някакви смешни пари, вероятно живеете с вашите? Ами обясни ми как ще го гледате това дете? Безотговорно е да те остави сама да се оправяш, но той не иска да си съсипва живота.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: db5461513f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Значи "Край!" и вече край - той е свободен, не носи никаква отговорност, все едно нищо не се е случило. Единственото му притеснение и "жертва" от негова страна сигурно е било това, че губи готова, в кърпа вързана секс-партньорка и тепърва ще трябва да си търси и омайва нова.

Не задържай детето, защото то ще е глупаво, нерешително, безотговорно и егоистично като баща си. А такива олигофрени не заслужават да живеят и да се размножават...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: fed2734265
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Въпреки, че много хора ще ти кажат че аборта е лошо нещо аз бих те посъветвала да го направиш. Кое дете иска да бъде с един родител?
А тоя да го разкараш от живота си, само е блафирал колко те е обичал, но когато дойде едно изпитание в което да се докаже той избяга като момиченце.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 585747a6d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

5.   Миличка, каквото и да става недей маха това детенце. Няма да си първата, нито последната. Твоя човек може и да се вразуми, ако ли не за негова сметка си е. Слушай ме, първо детенце не се маха. Децата са най-хубавото нещо на света. Ще си млада майка, ще имаш време и да си учиш и работиш. Ще видиш, другият път е ужасен. Ще се справиш с всичко, просто бъди силна.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0ab414495f
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

6.   Н 5, ти ще и гледаш ли детето? Ще плащаш ли дрехите, храната, лекарствата? А живота и, а възможностите и загубите за нея като твърде млада, самотна майка? Аман от глупостите ви вече!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4645a32ef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   За да си сто процента сигурна, изчакай 1 седмица и говори с въпросното момче/мъж. Ако иска да се съберете и да го гледате, го задръж. Ако не иска - аборт.. Колкото по-рано - толкова по-добре...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e1443904d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Грешка е да убиеш детето. Просто се надявай, че бащата ще поеме отговорност за него.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 59347861fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Абе номер 5, ти разум имаш ли?
Не става само с любов, трябват пари, мозък, подсигурено бъдеще.
Искам някой ден да стана майка, ама да забременея при положение че нямам доходи, живея с нашите, не зная още какво искам да ми е бъдещето, баща да няма детето, ее сорри ама абортът е неизбежен.
Както написа номер 6-Ти ли ще й гледаш детето?
Имаш ли си напредстава за месец, колко пари ще му е необходимо на това дете?
С една мизерна заплата от 300-400 лв, ще го обрече на глад, а съм сигурна че изобщо авторката не знае какво е работа.
Тя няма да си гледа детето, а родителите й, те ще са майка и баща буквално, те ще носят парите, те ще го обгрижват, а тя като по-голямата сестра, ще помага колкото да не е без хич.
Деца се правят и раждат, само ако психически и материално си добре, иначе в противен случай ще страдат самите дечица, а децата защо да са виновни за безотговорните си родители?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5cf5e46f6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какво като е млада и самотна майка? Всеки мъж, който си заслужава ще си я вземе. Аз, при такива обстоятелства няма и да се замисля, ще си ги гледам в комплет и обгрижвам! Срамни съвети за аборт, в какъв свят живеем само - егоистични жени способни да направят аборт, защото щели да останат самотни майки! Не, няма да сте самотни, ще имате едно малко СЛЪНЦЕ до вас! Ама, нали трябва да родим на някой паралия, че да го вържем. Позорни жени, позорна държава със хора без морал и ценностна система, срам ме е от вас.
М37

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b478d90ae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Преди няколко месеца бих ти казала да го задържиш и да не му мислиш. Нещата винаги се оправят. Ако беше в напреднала бременност също щях да ти кажа да бъдеш спокойна, защото просто вече нямаше да има какво да се стори.
Но сега не бих ти дала неблагоразумен съвет. Трябва да помислиш дали си готова да отгледаш дете. Не финансово, а психически и емоционално. Защото това ще бъде трудно и дълготрайно начинание. Не се знае дали и кога ще си намериш мъж в живота. В тази сфера малко или много може да изпиташ затруднения след като си гледаш детенце. А когато сам гледаш дете е страшно ангажиращо. От гледна точка на това, че то се нуждае от твоето внимание - не просто от двете минути да му сложиш храна и петте да го изкъпеш. То има нужда да те чувства спокойна, щастлива и любвеобилна до себе си. Ще порасне малко. Ще започне да ходи на ясла. Водиш го, тичаш за работа, тичаш за детската, бързаш да се приберете, да хапнете, да си поиграете малко, да го приготвиш за лягане. И чак тогава се явява времето за теб. Детето изцяло ще зависи от теб през първите си годинки, а ти от него също. Като е болно - вкъщи сте, като имат дървена ваканция 0 вкъщи сте, като е под карантина детската - вкъщи сте, като еди-какво-си, еди-що-си...
Остави парите. За тях винаги казвам, че нещата ше се наредят и не трябва да се задълбочаваме. Но вниманието, емоционалната стабилност, които изисква едно дете, са нещото, което е важно. Виждала си навярно истерични майки. И сигурно си си казвала, че не искаш да си като тях. Но ще можеш ли, ако цялата отговорност за детето е върху твоите плещи? Ще съумееш ли да бъдеш балансирана личност, когато имате проблеми? Ще се въздържиш ли гнева при поредната грешка на детенцето? Ако смяташ, че можеш, то роди си го. Но ако си лабилна, по-добре го махни и живот и здраве заедно с някой ще си създадете семейство след време.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3c68e482b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абортите не са нищо особено, медицината е напреднала и след това няма никакви проблеми. Правила съм и знам. Имам и деца след това. Децата искат средства, жилище, ДВАМА родители. Не обричай себе си и едно дете на мизерия. Мъже много има свестни и всякакви. Забременяла си, защото си правила необезопасен секс. Не го прави в бъдеще, ако се случи Ескапеле до 4 часа и няма проблем. Не слушай моралистите, не са в твоята кожа, няма да мизеруват вместо тебе, няма да понесат всички отвратителни думи на абсолютно всички роднини вкл.. майка ти и баща ти.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ca5b79d111
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Номер 6, номер 5 съм. Едвам изчетох мисловните ти напъни. Типично балканско мислене. Само пари са ви в главата на маймуни, като теб. Вероятно си някой комплексар стоящ пред компютъра в гадната си панелка. Към какво тласкаш момичето бе, да абортира и да и се смаже психиката до живот, така ли? ! Има и по-лош вариант да я кюртират и никога да няма деца, защото някакъв анинимен в сайт, така я посъветвал. Я се стегнете бе хора, ако малко от вас имат човечност в себе си, няма да карат авторката да си убива детето. Все повече се убеждавам, колко ви е смазана психиката на повечето хора.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: afdf829e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Детето си е твое. Него не го мисли. Мисли за теб и твоето дете и така вземи решението.
Ж30

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ae85e79827
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Носи отговорност за действията си. За сексът трябват двама. Безотговорно сте постэпили. Говори с родителите си и вземи най-правилното решение. Ако той няма да е до теб, ще имаш нужда от подкрепа.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0ab414495f
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

17.   Н13, голямата разлика между теб и мен е, че именно НЯМАМ маймунския ген в генетиката си! С твоите има-няма 3% капацитет който ти е позволен да ползваш, няма да разбереш ЧОВЕКА, rhesus macac балканска.
Предложи се на авторката да поемеш всички нужди на детето до завършване на университет и тогава можеш да квичиш колкото пожелаеш, а аз ще замълча пред твоят macac капацитет.
Ако не можеш, гледай си старините и трай, няма да се създават бъдещи роби за обслужване вкл. на сбъркани пенсии, на всичкото отгоре от възможно най-лоши гени какъвто е "мачото" изплюл се в утробата и и избягал като типичен мухльо.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1210b454f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Ако нямаш възможност не го задържай. Няма да е егоестично. Много млади майки и дори деца правят аборт. Никой не те принуждава, но можеш ли да гледаш дете от човек, който те е предал и цял живот да живееш с това?

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 88f56c0902
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Номер 18, очаквах повче от теб, поне има и спорещи с които нямаме единомислие и все пак коментарите им са адекватни. Ти плюеш и нападаш, което потвърждава мнението ми за оскъдната ти мисловна дейност. Не мислих изобщо да отговарям на глуповатите ти изказвания и все пак реших да драсна няколко реда, да запълня малко с адреналин, тъжният ти живот. Искам да те попитам, защо изкарваш авторката някаква парцалана, която няма 2 лв. в джоба? ! Никъде не е посочила финансовият си статус, никъде не се споменава, че е пред дилема да направи аборт, заради липса на средства. Много млади хора на по 21год. , учат, работят и се справят отлично с живота. Като майка на нея ще и се полага обещетение за майчинство плюс издръжка на бащата, независимо дали иска или не. Толкова за парите, които толкова страстно те вълнуват. Относно лошите гени за които споменваш, изглежд а и ти не си с най- добрите, но ето те жив и здрав, чак и със самочувствие, така че не е толкова страшно. И се замисли малко преди Коледа, какви апели даваш, макар и анонимни. Аз до старини имам много време, ама ти си стар в душата си. Факта, че призоваваш млада жена да си убие детето, говори много за осакатеното ти съществуване. Толкова от мен. Остани си със здраве макар и без много акъл. На авторката пожелавам да вземе най-доброто решение за себе си и да бъде щастлива с него.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3c68e482b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Фетусът, т. е. нероденият плод не е дете. В цял свят хората правят обезопасен секс! И в цивилизованите страни жените ори нужда правят аборт. Абортът не е убийство, #18 и др. номера като искаш намери някой идиот и си роди дете без баща да те видя после кой ще ти помага в нужда. Много приказки от човек без опит и без деца. Бебетата имат нужда от денонощни грижи, средства, храна, подслон, отопление, много неща. Всичко иска пари по цял свят. Само безотговорните раждат пък каквото стане. Отдавна се прави кюртаж само при аборел! Стига измислици на търкалета. Абортите са безопасни и нямат последствия за детеродната дейност. Нито пък жените имаме угризения след това. От собствен опит го казвам. Нямам и не съм имала.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 88f56c0902
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Авторке, ти няма ли да кажеш нещо по въпроса. Пусна темата и нито вопъл, нито стон!

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b582fbdbe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Първото което е номер 19 не съм целяла никога да засягам. Споделих мнение и трето тук сме да си помагаме, а не да се обиждаме. Не съм принуждавала авторката да прави аборт това си е нейно решение. Факт е че много хора се справят повече от добре в такива ситуации не подценявам авторката. Тя просто иска мнения а не злобни коментари и обиди към някого, който си споделя мнението. Твоята ограниченост няма да я коментирам. Живей си със злобата си и елементарното си мислене. Лек ден!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 137f675848
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Не слушай никой, а реши сама за себе си, какво искаш и кое е най-добре за теб. Може да поговориш с родителите ти, те знаят най-добре положението ти. От опит ти казвам, че абортът не е по-стресиращ от това да си бременна и сама, но пак всичко е индивидуално. Приказки че ще убиеш живо същество и т. н са глупости. Както един от коментарите по-горе казва - готова ли си емоционално за това. Не прави повече секс без предпазни средства, всички негативи остават после за жената както виждаш. Пожелавам ти успех, пиши какво си решила

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3b149f3394
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Не прави аборт - това е убийство! Ако може го роди и го остави в родилното - по-човешко е! Моля те потърси подкрепа в родителите си - не се притеснявай, Бог праща помощ, дори от случайни хора!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: afdf829e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Като самотна майка съм щастлива с децата си! Когато искаш, намираш начин! Весели празници! <3

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 439b0c5d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   НЕ прави аборт, децата са чудо! Колко жени искат да станат майки и не могат, а на теб ти се случва. :) След като се роди детето, ще се научиш още повече на обич и, като го погледнеш, ще те е срам, че си се замисляла да го убиеш.

Ще ти бъде трудно, но си заслужава.

И също така, откъде коментиралите са толкова сигурни, че няма да се справиш емоционално? Откъде и ти го знаеш предварително? Няма как да знаеш какво ще се случи, не си създавай сама страхове и не ги прави свои оправдания.

Остави детето. Ти си тук и си написала тази история, защото твоите родители са избрали да ти дадат живот, а не да ти го отнемат преди раждането. Дай живот и ти.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 71cff31654
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Наистина много ти съчуствам, не знам какво мога да ти кажа твое си е решението какво да правиш с детето.. Знам че си предадена и всичко но трябва да го понесеш и да продължиш напред. Ако абортираш мисля че ще ти е гузно за това дете. Ти ще го гледаш и всичко ще е наред просто ще си има един родител.. Но проблема е че този уж баща може да иска да го вижда и той завинаги ще остане един вид във живота ти защото все пак имаш дете от него.. Реши сама, вярвам в теб!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 55f646235c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Ако искаш детето, го осъди за издръжка. Край ли...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b4c367e029
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Неслучайно има една приказка - хората се лъжат докато са млади (да имат връзка, да се женят, да раждат и т. н. )
И това е правилно, това е добре.

Имай предвид, че докато човек е млад много по-лесно понася предизвикателствата на живота и по-лесно се впуска в тях, затова златното време жената да роди е докато е съвсем млада. Колкото по-голяма ставаш, парадоксално толкова повече ще се чувстваш НЕготова, майчинството по-нататък ще ти пречи на всичко, което си си уредила. Ако въобще искаш някога да имаш дете - сега е момента, ами то даже вече СЕ Е СЛУЧИЛО.
Досега не съм чула жена да съжали, че е родила дете. Чувала съм и виждала жени, които съжаляват, че не са родили навремето. Такива жени са ме съветвали аз самата да абортирам и очевидно те самите са правили това - днес, на 40 не могат да имат деца, а се опитват от години. Аборт при нераждала жена почти сигурно води до проблемно забременяване по-нататък.

В краен случай оправдавам аборти, когато жената вече има други деца и няма стабилна връзка, тогава е вредно за другите деца и за майката появата на нов член в семейството.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: bfeec2d951
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Чакайте малко! Какво значи не задържай детето? Егоистично? Я МЛЪК! Това е живо същество! Твоето дете! Коя си ти, че да го убиваш? Ти да не си Господ? Щом се е пръкнало, значи такава е била Божията воля, коя си ти, че да решаваш кой да живее и кой не? Може в очите на Бога това детенце да е скъпо и прескъпо, а ти да си супер незначителна... Върховен егоизъм е да УБИЕШ едно дете, за да ти е добре на теб! Ето това е ЕГОИЗЪМ! И цинизъм! И убийство! Каквото и да е, трябва да родиш! После ако нямаш възможност дай го за осиновяване. Но не можеш, НЯМАШ право да лишиш това дете от живот! Не забравяй, че то вече има душа. Може да прочетеш истории на жени правили аборти, как им се съсипват животите! От психически травми, до там да не могат да имат деца после! Така им се пада! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА РЕШАВА ДАЛИ ЕДНО НАИСТИНА НЕВИННО ДЕТЕ да умре или не! Само Бог решава, ти не си Бог, нито тези нищожества даващи ти съвети за аборт! В очите на Бог вие сте 5 пъти по-незначителни от това дете, запомнете го!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c89e5e4800
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Не обричай детето на мизерия и лош живот.
Поговори с близките си и помисли готова ли си? Не си малка за дете, нито ще си първата която прави аборт. Най-важното е да не създаваме нещастни деца само за да не абортираме. Дете на самотна майка е един от първите шамари които сътбата дава на мъничето. А стреснатия татко дано има вероятност да преосмисли и да се върне!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker