Влюбена в наркоман - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в наркоман
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1598 пъти
Здраейте. От доста време си падам по брата на най-близката ми приятелка. По-малък е от мен с 5 години ( той е на 18, а аз на 23). Но проблемът е по-скоро, че той е наркоман. От сестра му съм чувала какво ли не за него. Разказва ми за ужасното му държание към нея и родителите им. Продава всичко каквото намери у тях и постоянно е забъркан в някакви проблеми. Присъствала съм на агресивните му изблици и може би точно това у него ми харесва. Наистина симпатично момче, но агресивно, понякога дори арогантно, наркозависимо и все пак влюбена в него. Когато му беше загатнато леко за професионална помощ той откачи и колкото и ужасно да е, нервните му изблици ми харесват. Не мога да кажа на приятелката си за това, защото винаги съм била част от това семейство и знам, че няма да го приеме добре. Не мога да кажа и на него, защото не вярвам той да иска да има общо с мен. Не мога да кажа на никого, защото той върви все по-надолу и по-надолу.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: a97b39cc29
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За никаква любов не може да става дума. Чисто и просто похот те гони авторке. Агресията я асоциираш със силна сексуалност, само че покрай наркоманските истории сигурно ще те разочарова в леглото това момче. Изобщо недей да бъркаш сексуалното привличане с романтика обаче, ще си навлечеш куп бели.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 09adfd7473
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако беше добро, симпатично момче нямаше да ти носи пеперудки в стомаха. Поредното доказателство младото поколение колко сиво вещество има в главата си. Чупи си е с наркоманчето.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 00ec83822c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Стига си си вкарвала филми. Не си влюбена, а просто искаш да правиш секс с него. Ако ти се отвори възможност просто се изчукайте и си гледай бъдещето, не се занимавай с глупости.
Гледай да се запознаваш с повече нови хора, защото сега тъпчиш на едно място психически - имаш влечение към човек, който е пропаднал.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 901de4a8a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И този ли искаш да бъде баща на децата ти? Вече си голяма, осъзнай се. С него ли искаш да имаш семейство? Да продава вещите ти и да те бие?

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a448a55fbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Хахах смешкаа, какво си мислиш, че като е наркоман и е ''BAD BOY'' ще си в безопасност с него ли? Пфф хааха!! Ще го срещне някоя батка със 54 ръка и ще му разбие физиономията. Или по-лошото, ще му теглят ножа из некоя улица и андре, тва е от наркоманляка. :D

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 22c726489a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Като Ви питат : Къде са сериозните момичета? - сетете се за тази тема и как повечето си харесват точно такива : )

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 014fc794aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9, по-скоро някое момиче като пита "къде са сериозните момчета" й покажи тази тема, за да разбере защо ги няма.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c35511b1e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Звучиш като някоя отчаяна, изпуснала всички влакове, и се опитваш да хванеш товарния влак.
Запомни, че наркоман = зомби. Въпрос на време е да умре, но преди това ще направи животът на всички АД. Не го казвай на приятелката си, за да не я натъжиш, и без това, за семейството й това е огромна трагедия.
Аз съм познавала невероятно много наркомани, защото съквартирантката ми бе такава и водеше всясасви. Запомни, че съдбата на наркомана е трагична винаги, но най-страшното е, че това не са хора, не са дори подобия на себе си.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 15e76be0e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Откажи се. Била съм с наркоман. Знам, че искаш любовта ти да го промени и така нататък, но няма! Ще продаде и твоите неща за дрога, ще те бие, ще ти крещи и после ще реве, че съжелява. Имах такъв приятел, който дори не беше затънал толкова, че да краде, но ставаше адски нервен, когато не употребяваше и всеки път щом загатнех, че се нуждае от помощ се ядосваше и твръдеше, че нямам идея за какво говоря, че можел да спре и сам стига да искал и съм била много скучна и консервативна... Накрая повлече и мен по своя път! Винаги става така, просто искаш да ти е хубаво и на теб, да видиш какво е чувството, да се промениш за малко... В един момент осъзнах, че не ми трябва да се променям, заради някой друг, който съзнателно ме оставя да си провалям живота и здравето. И знаеш ли, кое е най-тъпото, че този дърт мръсник, веднага след като го зарязах омота 18 годишно момиче в мрежите си. И всъщност през цялото време докато сме били заедно той е свалял и спял с други жени. Просто безумие.
Мога да ти разкажа много гадни истории, но като цяло няма смисъл. Или ще схванеш идеята на всичко това което пишем тук и ще се откажеш или ще го преживееш сама и ще видиш.
Жените винаги се влюбваме в неподходящия, това е тъжната истина.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker