Как да си поискаме неангажиращ секс от жените? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си поискаме неангажиращ секс от жените?
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 9668 пъти
Здравейте, да попитам по-скоро жените, как да попитам някоя жена този въпрос без да се засегне? Досега съм пробвал с увъртане и като й намекна, за какво става въпрос и казва, аз не съм курва. И това става въпрос за жени с които се забивам, тоест и те ме харесват. Нямам предвид някоя случайна да й ги изтърся.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1642212c8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Покани я във вас да гледате филм, ще се усети какво и намекваш, ако е навита ще дойде и действаш, ако не е няма как да се обиди защото все това е просто филм. Мен така един пич ме покани и беше гот, аз също така съм намеквала на момче. Така и дори не избрахме филм хаха

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c77f48b362
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   По принцип те съветвам да бягаш от такива жени дето се пускат само за секс без връзка. За съжаление вече повечето станаха такива. Порното разврати и мъжете и жените. Пълен шит е бате.

По темата: най-важното е да не овърташ. Това показва много силна несигурност, което е отблъскващо качество. Или ги кани директно за "пица и секс" (правил съм го успешно) или за "филм" (и това съм правил успешно). Но както казах вече спрях да правя такива тъпотии, искам да имам нормална връзка и да се събуждам всяка сутрин до някоя жена, която ме кефи.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4258f7121c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Отиди на проститутка, а не се гаври с нормалните жени.
Жените даже не предполагат, че когато някой се интересува от тях е с цел еднократно възползване. Те искрено вярват, че са харесвани, обичани и желани. И че интересът на мъжа е началото на една сериозна връзка.
Така че, за да не си гадняр и да не ги подвеждаш - правилният начин е наистина е да не криеш, че искаш секс за 1 нощ.
Но понеже никоя няма да се навие, или в краен случай инцидентно ще се съгласи някоя закъсала нещастна жена, а може да е ниско интелигентна, и дори психично болна - по-правилно е да отидеш на проститутка, за да няма драми.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: cc5cd1c755
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами именно, защото се "зибиваш" с тях те си помислят, че искаш нещо по-сериозно с тях и това очакват. И когато вече няма накъде и си признаеш, че искаш друго, момичето се разочарова, направо бих казала, че те намразва в този момент и ти отказва, за да се изтъкне един вид, че не е лека жена и изпускаш свястно момиче. Ако искаш просто неангажиращ секс се ориентирай задължително към необвързани и го кажи на момичето още в самото начало. Това да създаваш някакви погрешни впечатления и напразни надежди у едно момиче без да имаш сериозни намерения само и единствено я наранява и не знам защо всички мъже го правят. Ако бъдеш честен с една жена още в първите ви разговори и се опиташ да й го кажеш по съвсем нормален и спокоен начин, без да си перверзен и да я обиждаш с думите и поведението си, мисля, че няма причина да не се съгласи стига и тя да търси нещо неангажиращо на този етап и да не е прекалено консервативна в мнението си за неангажиращите сексуални отношения. Но просто не лъжи, защото не знаеш как може да се почувства отсрещната страна, не си играй с чуждите чувства и очаквания, никак не е приятно, повярвай.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 570c293c1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Какво да ти кажа... Младите момичета все пак търсят партньор. Женените и по-възрастните по биха се навили само на секс. Аз съм на 40, семейна и не бих се отказала, даже друго не ми трябва, другото си го имам. Ама не ни търсят вече, няма какво да се лъжем. Но ако ти хване окото някоя семейна по-голяма, мисля, че ще имаш по-голям шанс. Казваш, не търся връзка, а забавление, гледам да взимам от живота с пълни шепи. Излъчвай нещо позитивно, наблегни на хубавата част от ситуацията, не на това, което НЕ искаш, а на това хубавото, което искаш. Без да се гледаме накриво след време, а да си останем с хубавия спомен за приятно прекараното време и т.н.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ec36cb7eaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Проститутка се наричат такива.
И другите са такива, но...по-нископлатени, но пък ти отнемат от времето, пият ти от алкохола и ти ядът от баничката.

Страхивец ли си ти или какво? Секс иска, но не и връзка. Хубава работа.
Ако искаш секс...знаеш къде може да го получиш. Не си играй с чувствата на хората, че някой ден ще си намериш майстора и дълбоко ще съжаляваш.
С любовта - шега не бива. Още по-малко, че секса е едно от тях. Но днешно време хората не знаят от какво да ги е страх.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c05d434c8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма такова нещо като неангажиращ секс.Или единият ще се влюби,или няма да ви е хубаво и на двамата.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: dd75319ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Същия като номер две съм, но какво да ти кажа, ако им кажеш директно, та дори и на най-леките - ще ти откажат! Просто не им казвай нищо, кани ги на филмче, то продължението е ясно, но ако те пита някоя дали си сериозен - не я лъжи никога, защото това е лоша карма, ще се простиш със секс, но ще задържиш мъжката си дума.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a45fce48bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

10.   Аз ако искам да съм с мъж му го показвам. И на мен ми се прави секс, а не винаги искам връзка. И не, не съм курва, защото го правя за себе си. Курвите го правят с цел изгода, а аз просто искам секс понякога.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3e0dc00a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Авторе, НЕ вярвай на коментарите писани от жени в тази тема. Пълни глупости. Жените не искали само секс?!? Според моя опит е точно обратното.
Два пъти ми се е случвало момичета да искат секс на първа среща, едната дори ме заведе в тях и останах 3 вечери. И двете имаха сериозни връзки, но мъжете им не бяха в града в този момент и затова го направиха с мен.
Днешните момичета искат едновременно сериозна връзка и ако приятеля им го няма - търсят друг мъж само за секс.
Така, че добре си се ориентирал - по-добре е да си в ролята на любовника, а не на сериозния приятел.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e976c01bb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ее, ти си много хитър. Хем искаш да ядеш, хем да не плащаш. Не става въпрос за пари, а за време, чувства, нежност, внимание. Виж сега, или някоя наивна ще ти се хване, или някоя дето иска да кръшне на мъжа си. В другия случай директно отиваш при проститутка. Или хващаш някоя пияна и надрусана, дето незнае какво й се случва.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8f166a8938
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   от автора:
Защо скачате така, това, че не искам обрвъзване не ме прави лош, безотговорен човек!?Проститутка.... вие сериозно ли? Бил съм с по-възрастна жена в такива отношения, но тя ми предложи. Започвам да се замислям над следното: "Не е срамно да си поискаш. Също така не е и срамно да ти откажат." Познавам доста красиви момичета, които предпочитам такива отношения, НО при тях проблема е, че са 2-3 години по-големи от мен. И предпочитат големи мъже. Не овъртам, а мисля директно да си кажа, какво искам, без да се притеснявам да ми откажат. Не знам при другите мъже как е, но мен някои жени просто ме привлипат чисто сексуално и нищо повече.
За протокола на 22 години съм. Търся такива взаимоотношения, защото съм от малък град и докато се махна, искам да давам необходимото на организма ми.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6c4b22a114
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Никой не е казал, че си лош, но и да поискаш, не е задължително да приемат. Аз например не се обиждам, просто любезно отказвам.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b3a8e12289
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   13, не те прави лош, но те прави НЕЕСТЕСТВЕН! Което в някой случаи е още по-лошо.
Нали знаеш какъв е истинският смисъл на секса и на връзките? Но ти не искаш и не търсиш него. Това е все едно... (какъв пример да ти дам) все едно да искаш да разговаряш с някого, но да не искаш да си казвате нищо смислено - просто безсмислени думи или само звуци... Кой нормален човек би се съгласил на това? Трябва да е луд поне колкото теб, за да ти се върже...

Искаш "да даваш необходимото на организма си, докато се махнеш". Ами намираш си жена, която иска същото и действаш! :)

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2e43a6bf91
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Всяка жена/момиче, ако те харесва би ти пуснала/о ако се държиш пичовски, без да въртиш ку*******и номера, демек. ;)
Ако се дървиш, перверзничиш, обектифицираш или унижаваш по какъвто и да е начин - пИши се бегал.
Трябва да има равенство ''на силите'' в тази работа. Иначе жената ''по дифолт'' се чувства прецакана, използвана.
Все пак тя е с по-умереното либидо, и в по-слаба позиция.
Нищо не оправдава пред социума желанието ѝ да преспи, който пожелае. Тя бива набедена за к****.
Разбираемо е да бъде предпазлива, и мнителна.
Необвързващият секс е нещо, което се случва на двама души по взаимно съгласие - не за сметка на единия!
Много пръчове се чудят защо не им се получава.
Защо ли... :Д

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6b315a35cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Човек, в малките населени места трудно се получава неангажиращия секс.
По - добре не се мъчи :)

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d4236f00aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Автора
Номер 17, говориш ми, че действията ми са равни на "празни приказки", но ти точно такива приказки ми говорих. Написа 10 изречения, за да обобщиш с едно.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6e40b683b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Два са ти проблемите, авторе. Първият, вече го споменаха, е малкото населено място, където всеки знае всичко за другия. Вторият е възрастта. Като помня себе си какво романтично девойче бях на 20-25 години, направо ти казвам, че предложиш ли в прав текст неангажиращ секс на някоя мацка под 35 години, рискуваш да получиш плесница. Но пък жени на 35 явно не те интересуват. Какво да направиш? Според мен относителен успех ще имаш, ако го играеш "най-добрият приятел". Т. е. предложиш все пак и някакви други отношения извън леглото. Много момичета са склонни да допуснат интимност с човек, на когото имат доверие, но пък има и такива, които казват "О, не! Не мога с приятел! " Според зависи е. Това, което не мога да разбера обаче, е защо въобще си слагаш някакви ограничения. Толкова ли е страшно да спиш с момичета, които наистина харесваш, с които наистина си допадаш и с които - кой знае - може да се получи хубава връзка?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9ceaee5887
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   25, как можа да изпишеш толкова глупости... май като си била на 18-20 времената са били други. Днешните момичета са по-развратни от майките си, да не кажа друга дума... само виж това нещо наречено "сузанита' и ще ти стане ясно.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ab234d72d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Момичетата и момчетата винаги са си били едни и същи по отношение на сексуалността. Независимо за кой период от историята става на въпрос.
Тя и Мерилин Монро е била голяма курва за времето си, а и не само.
Но наистина това за връзката, което намеква номер25 е адски натякващо.
На какъв език трябва да ви обясним, че някои хора не желаем да се обвързваме ? ;-)
А пуританите и монахините да ходят да плетат вълнени терлички и да не се бъркат тук и там.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 561ff57938
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Номер 5, как на 40 не ви търсят вече, бре. Няма по-хубаво от жена около 40-те. Хем все още е запазена /ако се поддържа/, хем знае кое как и няма увъртане.
Наред с това което казах, се сетих за една позната - приятели сме от доста време и между нас наистина няма как да се получи, не знам дали и ще ми стане. А и аз съм семеен, тя също, но не това е проблема. Та тя ми разказва, как постоянно си мисли за неангажиращ секс. Не толкова за един път и чао-даже не иска така, а да си гепи някой само да се чукат. Постоянно ми говори, как си представяла, че лапа, че я лижат, че я чукат яко. А с мъжът ѝ тези неща не я възбуждат вече, но и се иска здраво и само за това мисли по цял ден. И е готина мадама.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker