Страх от връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страх от връзка
преди: 15 години, 10 месеца, прочетена 4892 пъти
Брака ми се разпадаше, а той беше скаран сьс жена си. Пламна искра която премина в пожар и двамата поддадохме. Не предполага , че мога да изпитам такова нещо, незнам дали ви си е случвало - от целувка да се разтрепериш, да усещаш все едно рояк пеперуди ти се е настанил в стомаха и то денонощно, са изпитваш такова щастие, че като вьрвиш по улиците и хората около теб започват да се усмихват, да можеш да гледаш човека в очите и да имаш чуството, че света спира да се вьрти, да застанеш до него и все едно е последната част от пьзела - чустваш се цял. И така цели 6 месеца.

След отпуската се превьрна в лед. Виждах огьня в очите, но свеждаше поглед. Нямаше нужда да питам - беше се сьбрал сьс жена си. А аз се разведох, но и до ден днешен нямам желание да живея с друг мьж. Дори и с него като бях си задавах вьпроса дали при други обстоятелства бих живяла с него, но винаги категорично си отговарях - не. Сега имам друга врьзка с необвьрзан мьж, всичко е много хубаво, спокойно, секса е невероятен, но огьня липсва, дьржа го далече от себе си и нямам никакво желание да задьлбочаваме нещата. Страх ме е отново да загубя свободата си. Изпитвам панически страх от сериозна врьзка.

Предполагам, че това е от гадния брак който имах, но някой може ли да ми каже дали това ще се промени? Не че ми е зле така, интересно ми е дали е нормална реакция или не е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 10 месеца
hash: 3161b084c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На колко години си? Имаш ли деца?
Липсва ти онова...? Страхуваш се, че ще те наранят и затова не се отдаваш докрай или просто не можеш? - Всъщност се пазиш. Ако искаш да изпиташ онова истинското, трябва преднамерено да решиш, че се отдаваш до край на връзката си. А може и съдбата да ти посочи този избор, поставяйки на пътя ти каквото там е нужно. Но струва ли си да чакаш?

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 053f74149d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ОТ автора. Последните гоини от брака ми бяха кошмар. Трудно се живее сьс ревнив до болка алкохолик. И до сега не ме оставя напьлно и продьлжава да ме заплашва понякага. Имам две деца вече пубери. И те тежко преживяват всичко. Страх ме е да се отдам напьлно на друга врьзка защото нося отговорност и за децата ако нещо пак не се получи неискам да ги разочаровам. Всичките ми познати и приятели казват че просто не сьм попаднала на подходящия човек за който ще си заслужава. Може и да е така но този страх нормална реакция ли е ? Щаслива сьм че дори и за кратко изживях нещо истинско,а до другата истинска любов.....явно ще почакам.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 7105d92f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нормално е да изпитваш страх, не се притеснявай. Аз напълно те разбирам и съчувствам. Изпитала съм същото дори и в момента съм на един кръстопът. При няколко разочарования особено при ревнив мъж и алкохолик който всячески се опитва да те тормози дори след брака и после си попаднала пак на неподходящия човек а там си вложила чувства, как няма да те е страх?

Ти си жена която знае какво иска , така мисля , но няма кой да ти го даде. Децата винаги са потърпевши, но аз мисля, че им трябва време да осъзнаят какво се е случило. Не мисли, че ги разочароваш, аз съм сигурна, че те искат да си щастлива. От това което прочетах ти си силна жена, живей така както ти се живее и не се притеснявай, а този страх те пази от следваща грешка. Главата горе и давай напред, не се обръщай назад и не съжалявай за нищо. Това мога да кажа аз, дано съм ти била полезна. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker