Той не ми дава каквото искам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120659)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той не ми дава каквото искам
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 2385 пъти
Здравейте! Пиша тази история за 2 път вече и много ви моля да я публикувате, защото наистина имам проблем и не знам какво да правя.

Проблема ми е следния. Аз съм момиче на 15 години и от 3 месеца ходя с момче на 16. Той е добър, възпитан и от заможно семейство. Много често ми прави подаръци и се държи с мен като с принцеса. Но тази седмица правих 2 пъти секс с едно момче на 19. Ние се запознахме наскоро чрез Фейсбук. Той е много перверзен и добър в леглото, говори ми мръсотии и знае как да ме възбуди. Но аз не го обичам, а го използвах за секс. Причината да го направя беше, защото с гаджето ми сексът не ми харесва. Всеки път нещата протичат по един и същи начин-той ме пита дали искам да го правим, когато се съглася ми говори как съм красива и така нататък и след това правим най-обикновен бавен секс. И аз донякъде се депресирам, защото, нали знаете... Искам да има нещо като игра, да ми говори възбуждащи неща. Но него го е срам да ми говори мръсотии и такива неща, мисли си, че ще се обидя. И сега се чувствам ужасно-знам, че не трябваше да му изневерявам, защото той се държи много мило с мен и не го заслужава, но просто имах нужда. Сега не знам дали да му кажа-не искам да му разбия сърцето, а и той сигурно ще ми прости и ще продължим със скучния секс.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: f0d4904e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-вероятно не са ти одобрили историята, просто защото си на 15, а имаш такива желания !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Щом веднъж е станало, вече границата е прекрачена и вероятно е въпрос на време отново да се стигне до там. Най-вероятно рано или късно ще му писне да момчета или ще те остави, или пък ти ще тръгнеш подир друг. Още си на 15, и да речем, че има някакъв шанс това да не се отрази за в бъдеще.
Не му казвай в никакъв случай. Може и да ти прости, но няма начин това да не го промени по някакъв начин, а и дори да не го демонстрира вътрешно ще го нараниш жестоко. А и каква е причината да му казваш ? За да ти олекне ли ? Изобщо не си заслужава. Цената е прекалено висока, само за да ти олекне. Адски ще нараниш човека заради себе си.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: cd04724ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като не те задоволява, защо продължаваш да си с него, на всичкото отгоре и му изневеряваш? ! Кажи му истината, защото рано или късно ще я разбере, и късай с него, защото ще продължиш да му изневеряваш. Тези неща се изясняват още в началото на връзката.
Остави момчето да си намери някоя, която си струва.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 9e7a7c159d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А защо просто не му кажеш кое не ти харесва в правенето на секс и какво искаш да се промени?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8b2b0bcb41
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не искам да се обидиш, но лично аз имам принципи и ако съм на мястото на сегашния ти приятел, ще ти разбия скулите и ще натроша и него. Как може да се ебеш с друг, след като имаш връзка? Верно сте курвета.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ee51e352b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Еми... такива са камъни са ги били едно време.
Ама мисля, че това време отново трябва да се върне.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6483d01082
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Браво! Ти си едно момиче, което знае какво иска. Само на 15 години, а за връзка от три месеца решаваш, че сексът с човека до теб ти е омръзнал. Какво ли ще се случи като станеш на 25 години и трябва евентуално да се замислиш за някоя по- сериозна връзка и семейство? Но да, поздравления иначе, кое пък му е лошото, сега ти е времето за такъв живот, нали?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7b0f5f78b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А ти опито ли да му кажеш какво искаш от него или поне да го помолиш поне веднъж да влезне в роля и да прави като 19 годишния
иначе да му изневеряваш момчето със сигурност не го заслужава а ако ти прости това ще е най голямата му грешка не го заслужаваш.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7b0f5f78b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   А ти опито ли да му кажеш какво искаш от него или поне да го помолиш поне веднъж да влезне в роля и да прави като 19 годишния
иначе да му изневеряваш момчето със сигурност не го заслужава а ако ти прости това ще е най голямата му грешка не го заслужаваш.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6a59b8625b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Млада си и много глупава в действията си. Надявам се намериш себе си и това от което ИМАШ НУЖДА, но само от един. Защото един път ще попаднеш на момче, което много ще те обича и ако разбере, че си му изневерила в най-хубавия вариант ще скъса с теб, но го има варианта да те спука от бой. Нещо от което много от нас се нуждаят за да се осъзнаят, че не всичко се върти около гъза им.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 4688a1d71a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не му казвай. Но истината е, че не го заслужаваш и ще се разделите.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a027d598eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Господи! Нали не съм прочела това, което прочетох? ! Слушай, малката, на 15 години ти нямаш абсолютно никаква представа за това какво е секс. Тези "мръсотии", които са ти интересни сега, ще те отвращават след време, повярвай ми, и ще ти се иска точно един нормален, грижовен и адекватен мъж като приятеля ти. Дръж момчето и не го пускай, защото експериментите са до време и омръзват. Чувала ли си думата "еротика"? Еротичните преживявания не се припокриват с вулгарното чукане. Предстои ти да откриеш магията и дълбоката същност на физическото сливане с любим човек. Пази душата и тялото си за тези моменти, защото те са вълшебни! Зная, че няма да ме послушаш, но, както казваше баба ми - аз да си кажа, пък...

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6fd70a21a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Колко малка и вече первезна!
А защо не си останеш с другия любовник и да си правите страхотен секс?
И моля те, не казвай на момчето, че си се изклатила с друг.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ad911a89df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Надявам се темата да е бъзик... не мога да повярвам на 15 години и се чукаш с когото ти падне, аз съм на 15 също и имам приятел и единствено с него си позволявам такова нещо, това просто твоето е курвенско...

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 84caa2b6f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Честно казано не очаквах да прочета подобна история от 15 годишна авторка. Ето до какво води порното и най вече - порно манталитета.

Но за да не съм тотално оффтопик, ще ти кажа какво аз бих направил ако съм на мястото на приятеля ти. След като разбера, че вече си имаш любовник за секс, ще ти се усмихна, ще ти кажа, че всичко ти прощавам и ще ти призная, че наистина вината да се стигне до там не е в теб, все пак си вече на 15 и имаш нужди, а само и единствено във мен. След това ще ти спретна един секс маратон ама така както ти си го представяш - със течен шоколад в началото, опъване на косата и говорене на мръсотийки в ухото докато ти пляскам дупето. За финал особено груб и скоростен анален секс и свършване в гърлото. Питам те дали ти е харесало. Веднага след това, те хващам за косата и както си гола голеничка те изхвърлям пред вратата, подхвърлям ти парцалките след теб и никога повече не ти и говоря, нито искам да виждам.

Разбира се, преди това съм сложил камера и съм заснел всичко - целите ти признания, секса, и изхвърлянето. После пращам линка на видеото със смс на всичките ти приятелчета но най вече - родителите.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ad7c27cda9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Ама ти си на 15, какви сексове с 19 годишни, този е някакъв педофил, по-скоро той те използва. А ако толкова обичаш приятеля си, кажи му просто, че е малко скучен в леглото и искаш някакво разнообразие...

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1f38d69232
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ще пропусна един дълъг роман с обясние за личната ми гледна точка над постъпките ти и годините ти, за това как звучи историята ти отстрани и колко гадна е изневярата ти всъщност. Да кажем, че си го знаеш, дори да не го знаеш, определено тези преди мен бяха достатъчно директни.
Към съвета:
Когато човек постъпва лошо спрямо друг човек, редно е да поеме цялата отговорност за действията си. Ти си на 15, никой не очаква от теб брак и деца, на всеки по-голям му е ясно, че ти искаш да си живееш живота в момента, така, както сама сметнеш за добре и да се чувстваш готино. Не бих те съдила, че имаш някакви си там сексуални желания, макар че ми се струваш на крехка възраст, че да разбираш желанията си правилно, но не бих те съдила за това. Не бих и очаквала особен морал и отговорност от 15-годишна. Това, което бих очаквала от теб е, да имаш смелостта да заявиш желанията си на единствения човек, който трябва да ги знае- приятеля ти. На твое място или щях да си призная изневярата, или просто щях да го оставя предварително и да правя каквото пожелая (второто е по-вероятно). Ще го кажа на език, на който да ме разбереш и по начин, по който няма да мислиш особено морално издържано, но поне глупостите и болката, които причиняваш ще се свдат до минимум. Прави това, което те кара да се чувстваш добре, но при условие, че действията ти няма да накарат друг човек да се чувства зле. Ако все пак си допуснала грешка, както в момента, признай си, понеси всичко последвало и продължи напред без повече изцепки, защото тези изцепки ще те карат да се чувстваш зле (също).

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 2ea313fbb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не е хубаво, че започваш от 15 годишна, така е, но и по-големи момичета го имат тоя проблем. Мога само да кажа, че това не е да му кажеш какво ти харесва, това е да чувства и да му идва отвътре. Бъдети при този, при който си доставяш приятни емоции, но бъди
и честна към момчето. Няма смисъл да сте заедно, не е честно за него. Да го съжаляваш или да му приемаш подаръците, защо ти е? В интимно отношение или си пасват и върви, или не и приключвате.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: cd04724ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   15, хайде пак се навъдиха тези с педофилията… Ей, Богу и свещена глупост, ни закони, ни биология знаят...
И не виждам защо коментиращите са толкова шокирани. Това е масово сред тинейджърите, даже авторката е цвете пред някои. Повечето започват полов живот в порядъка между 13- 15- годишна възраст и повечето набират повече бройки и от майките си (груби но факт). И не напразно дискотеките са пълни с малолетни и непълнолетни, да не си мислите че пият портокалови сокчета и хапват Зайо Байо? Сега е модерно да си к...ата на квартала.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 839bb30c53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Всички се чудите защо не го е зарязала до сега и защо не е отишла при 19 годишния като толкова и харесва, тя си го е казала бе хора - момчето е от заможно семейство!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: fa713b1089
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Номер 19, зависи в каква среда си - такива са и наблюденията ти. Къде намираш толкова много 13 годишни, които правят секс, в някой катун най-вероятно?
Средната възраст, на която българите губят девствеността си е 17 години.
За Европа варира от 17 до 20 години (средно! ) и ние сме най-разкрепостени общо взето, а може влияние върху статистиката да имат и малцинствата, където има булки на по 12. Това означава, че ако махнеш малцинствата, възрастта на която българите започват полов живот е над 18 години. Толкова за градските легенди, разпространявай ги другаде, ако обичаш.
"Дискотеките са пълни" е много смешно, тъй като те не побират дори 1% от учениците в България, които са 1 милион.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 2ea313fbb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Ти няма как да му кажеш за желанията си, те трябва да му идват отвътре. Просто си търси точния и този не го лъжи, защото при тези мисли ще се разделите така и така. :) Аз обичам приятелката си и тя сама ми е казвала, че знам точно от какво има нужда и е щастлива с мен, докато гаджето й си мисли че тя е при сестра си или приятелка. Казах й да не го лъже и сега ще се разделят. И ти не си го причинявай.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 78a8ad5ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Номер 22-Не съм с него заради парите, защото и двамата сме от богато семейства, затова си и пасваме. И съм уточнила, че не искам да съм с 19 годишния, аз не го обичам. И не знам защо всички ми се нахвърлиха, аз пиша тази история не за да ми казвате как съм на 15 и да ми се карате, а за да получа поне малко подкрепа и съвети, тъй като ме е срам да говоря с някой на живо. И не гаджето ми не би ме ударило никога, не сме някакви селяни, за да бием когото и да е. И вие не ме познавате, че и казвате как съм правела секс с "който ми падне". Правела съм само с 2 момчета, и на 15 години мисля, че е възраст, в която тези неща са съвсем нормални, по Американска статистика на 15 е време да се започне. И някой беше писал, че съм глупава, за ваше сведение уча в Американски колеж, значи не съм чак толкова глупава? :) И не си мислете, че ще изневеря без причина, щом съм го направила значи е имало защо. Не сте на моето място и не можете да ме съдите, но написах историята, за да си излея душата и да ме посъветвате дали да му кажа, защото мисля, че е правилно да знае. Нямам нужда от критики и жалки обиди.

-Авторка

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: cd04724ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   23, пробутвай си простотиите на някой, който е достатъчно наивен, за да ти повярва. Това, че съществува някаква статистика, не означава, че е вярна, понеже не пречи попитаните да лъжат поради ред причини (родители, роднини, преподаватели). Но такива като теб не са способни да подложат дадена информация под въпрос. Я попитай повечето 17- годишни дали са девствени и повечето ще кажат, че не са от минимум една- две години, някои дори биха ти се присмели на въпроса.
Повечето мои съученички и познати изгубиха девствеността си на 14- 15 и тук не говоря за малцинства, понеже избягвам такива индивиди.
Казвайки, че дискотеките са пълни с ученици, нямах предвид, че йок всички ученици са се втурнали към дискотеките, а че повечето им редовни посетители са ученици, което няма нищо общо с бройката на българските ученици. Ти сериозно ли не можеш да схванеш нещо толкова елементарно?
А, с изказването си, че сме най- развратната нация, направо затвърди мнението, че си наивен и нямаш никаква връзка с реалността. Точно защото сме най-
разкрепостените, Слънчев бряг е пълен с "културни" и е*ливи, пияни и надрусани туристи, което е достатъчно показателно.
Шокирана съм колко заблудени хора има. Едно приятелско съветче - излез от катуна и заживей в реалността. :)


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6f0c08abd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Нали си имат раздел за дечурлиги, за каква любов става дума? Това, че се чукат като кучки, това ли е любов?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a005c7f33c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Номер 15
4 години не са толкова голяма разлика че чак педофил те са на почти една възраст а и до колкото разбрах тя го използва за секс в такъв случай какво ѝ пука, че и той я използвал

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a005c7f33c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Авторке никой от тук не ти е дал съвет, който да ти е от полза освен критика, но аз ще ти кажа какво да направиш.. На 17 съм имам опит и знам просто как стоят нещата.. Значи това че си правила секс веднъж с баткото може би не си издържала 3 месеца на "скучен" секс, затова си го направила. Постъпката ти е лоша, но не е чак толкова "шокираща" колкото говорят по-нагоре. Важното е да не се повтаря, а изневярата е често срещана когато има проблеми в разбирателството или секса, така че не знам какво толкова лошо е направила авторката, не е първата, не е и последната. Съветвам те, щом обичаш гаджето си да останеш с него, но колкото и да ти е трудно недей да му казваш за стореното. Не знам кой ти е наговорил, че е правилно да му кажеш за лъжата, но всъщност така ще го нараниш. Не, че има лошо да казваш истината, но в такъв случай недей, няма смисъл да разваляш 3 месечна връзка заради 2 чукания с момче, за което дори не ти пука.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker