Има ли си друг? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли си друг?
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1498 пъти
Здравейте, искам да споделя историята си и може би да чуя мненията на различни хора по един от вечните въпроси - изневерява ли половинката ми... Имам връзка от година с момиче на моята възраст- 28г. По принцип не сме от двойките дето са с много общи интересни или "сродни души", напротив даже имаме различни виждания за живота, за ценности и др. Общото е ината ни и налагане на собствено мнение, което не е особено полезно :) Та с приятелката ми работим различни работи, аз съм по-отрано, тя по-късно на работа и тя обикновено след работа тя има някакви ангажименти или ходи на събирания, вижда се с някой друг приятел или приятелка. Аз не съм точно така - излизам най-много веднъж в седмица с приятели и често е уикенда, ако не и през седмицата. Не живеем заедно, аз съм на квартира, а тя при техните. Проблема е там, че се виждаме веднъж в седмица, най-много се е случвало 2 пъти, обикновено идва една вечер да преспи при мен или петък или събота... Това мен не ме устройва особено, защото това не е моето виждане за връзка, нейното естествено е друго - повече време сред други хора, по-малко време с приятеля си, докато си залипсваме... Аз съм по-улегнал, докато тя иска все да е в движение... Приятелката ми е егоист, рядко се поставя на мястото на друг човек, а на мое място даже не помня да се е случвало... Понякога много ми се радва, но иначе се държи с мен, а и с други хора по-студено... Относно секса - в началото го правехме по-често, но сега е през месец, или се е случвало и през два... Това естествено съм й го казвал няколко пъти и сме се карали по въпроса, отговаряла ми е с: " за мен секса не е толкова важен". Аз съм й обеснявал няколко пъти, че това е важно да се случва по-често и, че трябва да има интимност в една връзка... За мен е нормално минимум веднъж в седмица да се прави секс, а й това дори не е моето виждане за нормална връзка, според мен трябва да е по-често... Усещал съм понякога да показва любовта си към мен, но това което не прави е, че не ми казва "обичам те", чака аз да го кажа и най-често ми отговаря с " и аз". Не съм й забранявал да се вижда с някой, казвал съм й добре, щом имаш излизане друг път ще се видим, но не ми се вижда нормална цялата тази история, защото често незнам с кой излиза - вика с колеги, с познати от някаква организация... Иска си някаква свобода, това ми е ясно и съм й дал пространство, но рядко ми споделя срещите си с някакви подробности, често само отгоре отгоре... Не съм забелязал някаква промяна във външния й вид, не носи грим много много, купува си дрешки, но не си е променила стила. Има дни, когато се съмнявам, че може да спи с друг и се чувствам ужасно, но не се вижда много често с мен, за да поговорим и да разсеем съмнениятаа ми. Опитвам се като цяло да отбягвам тези мисли, но се появяват... Какво е вашето мнение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2a2843729f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятелю, ти сериозно ли я представяш за приятелка? Прав си, че една връзка между двама не бива да протича по този начин и тук вече не мога да те проумея, хем го търпиш това положение, хем се допитваш до другите. В прав текст ти го заявявам, че теб те използват като дълбока резерва и те подхранват от време на време с малко секс, колкото да не ѝ избягаш. Поведението ти не е на мъж който държи на собственото си его. Ти си "мишок" който го въртят на малкия си пръст и си толкова заблуден, че чак заслужаваш потупване по рамото. Хайде пробвай да ѝ приложиш следния номер: - виж сега, тази липса на секс по между ни ми идва в повече и не мога да се примиря, смятам, че съм намерил сродна душа и смятам да се разделим. Ако започне да се задържа повече около теб и да прави по често секс с теб, значи съм бил прав, че си кученце на верижка и внимава да не те загуби. Може би мадамата иска да е харесвана от повече мъже, това четка самолюбието ѝ и предполагам, че върти по същия начин и още някой

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5f06c8c5ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Правилният въпрос, който трябва да зададеш според мен е- това ли е което искам? А иначе- най-вероятно си няма друг, но и с теб не е. Един съвет- търси си себеподобна и заживейте заедно. Защото само еднаквостите се привличат! Успех ти желая! Действай!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b6f7f226a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами вие сте просто приятели с привилегии. Даже приятели не сте, пък даже и привилегиите едни...
Разбра ли или и това не вдяваш?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: cf67794b26
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абсурдна, несериозна връзка.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 39dcae8eaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Никой не може да ти каже дали има друг, но изглежда си запълва уикендите с теб, докато междувременно продължава да го търси. Ти за една година не си я опознал поне колкото познаваш продавачката в кварталния магазин. И да има друг, ти ще го разбереш при свършен факт... и то само ако с другия се е получило. Ако пробва и не се получи... ще продължава да те пази в резерва.
Въобще не е важно дали ти казва, че те обича, важното е, че не го чувстваш. Ако се чувстваш наистина важен за нея, няма да изпитваш нужда да чуваш думите. Човек може много да обича и никога да не го каже, просто защото чувства, че ще звучи фалшиво или че думите не са достатъчно силни, за да изразят чувството. Но в случая, по-скоро е избягване на отговорност. Мазохистично е да се измъчваш така с някой, който те държи на такава голяма дистанция. За нарцисистите твоите чувства не са важни, ти си просто предмет. Докато си удобен, ще те използва. Ако ти не държиш на себе си и не си определиш границите...
Според мен, трябва да подходиш твърдо и да изясните, че свободата се заплаща с отговорност и откритост. Това само ако си готов да я изгубиш, ама наистина готов, толкова, че и тя да ти повярва. Тогава или ще си промени отношението, или ще реши, че вече не може да те употребява и ще се откаже от теб. И в двата случая печелиш - във втория е болезнено, но ако е така, няма смисъл да продължаваш да се залъгваш и да си губиш времето, щом и без това не се чувстваш доволен от тази връзка...
Една година връзка и почти никаква интимност, секс само колкото да отбие номера... не я разбирам такава любов. Просто приеми, че не си нейният човек. Жалко, че много малко хора са откровени във взаимоотношенията си, а повечето си играят някакви порочни игрички, в които на всяка цена държат да са победители.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b0b6986b31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Съжалявам приятел, останалите коментирали са прави. Вие нямате връзка.
Щом нямаш емоционална, морална и каквато и да е подкрепа, няма интимност на каквото и да е ниво, и няма споделеност...
И аз имах такива отношения преди време.
За мое нещастие приключиха трагично за мен, защото вместо да избягам, останах и ме замениха като вещ.
След това, тежко заболях от невъзможност да асимилирам и приема обстоятелствата.
Щом те третират като вещ, нямаш място в такива отношения. Това е жива агония, не го заслужаваш. Самонаказваш се в момента...
Надявам се ще намериш смелост да преосмислиш и ревизираш живота си, за да вземеш най-доброто за теб решение.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5079f75940
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Пич, тази жена те използва. Бях в подобна връзка преди години, която протичаше абсолютно по същият начин. Поведението й беше едно към едно с това, което си описал - егоист, мислещ единствено и само за себе си. Търсеше ме основно за излизания по клубове и дискотеки, и то, когато нейните приятели отсъстваха. Издържах около 3 месеца и тя може би усети, а може би просто се прехвърли на друг някъде по това време. При теб е продължило прекалено дълго. Според мен е най-добре да я зарежеш, без да се връзваш на номерата й.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e213db4399
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Разбира се, че си има друг и най-вероятно изневерява на него с теб, а не на теб с него.
Имал съм такава връзка, нямаше друг, но човекът беше такъв модел - грижеше се за своите си хормони. Предполагам сам ще познаеш, че връзката продължи само 2 години с едно прекъсване след първата. Познанията за жените не са ми силната страна, но ако една жена желае някого ще обърне света за да е с него, няма да я спрат вятъра, дъжда, пека, разстоянието. Случайно ще забрави нещо в квартирата ти, било то нощница, парфюм, червило, пръстенче.
Ако "приятелката" ти не се интересува от секса, ще се интересува от разговорите с теб, споделянето - очевидно и това не я вълнува.
Изводите можеш да си направиш сам, сега си на резервната скамейка и ако изобщо те допуснат в отбора ще си някъде в дълбоката защита, а нападателите ще вкарват, вкарват... заедно с топките си. Сложи я и ти на резервната скамейка и се оглеждай за човек, който ще те прави щастлив и ще те кара да летиш, а не да си задаваш тъпи въпроси.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1283867260
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Използва те, ще те остави на секундата, когато намери друг.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker