Кофти история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кофти история
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1419 пъти
Здравейте, историята ми следната преди 6 месеца момичето което обичах повече от всичко дори и от мен ме напусна, и преди съм имал връзки, но в тази направо като никога се бях влюбил много сериозно. С това момиче излизахме в компания в продължение на година и нещо. Усещал съм преди, че тя имаше симпатии към мен, но аз въпреки това тогава мислех, че ще я нараня, защото тогава мислех само за не сериозни отношения и купони, а с нея сме колеги в университета в обща компания бяхме постоянно. Станахме си имтимни след това тя поиска по сериозни отношения с мен, знаех че е умна и стабилна, винаги ми е помагала, когато например ми се е налагало да взема някоя лекция. Започнахме един вид да живеем заедно, споделяхе си неща един за друг, с всеки изминал ден моите чуства се засилваха към това момиче и си казвах, че това е момичето за мен. С времето сам си разбрах колко наивен съм бил спрямо това момиче, около три месеца въпреки, че и писаха разни момчета и аз се от една страна се дразнех, но винаги се опитвах да не го показвам толкоз много, но накрая вече след поредната спрямо мен нейна изцепка като си покани колега у тях на наргиле в мен се породи съмнение, защото който и да каже, че това е ревност донякъде може и да е прав все пак я обичах и тя ми го е казвала. Та отворих телефона без нейно знание и от там се почна( нямал съм доверие и такива работи). Тя не желаеше един вид да се обвързва в социалните мрежи въпреки винаги намираше аргумент с който да приключи разговорите на тази тема. Тогава си мислех ок щом още не иска явно не е толкоз сигурна в мен. Бил съм доста наивен явно, но човек като сложи явно розовите очила и вижда това което самия той иска В крайна сметка се разделихме. Мина доста време от тогава на мен ми се случиха и доста по тежки събития при които този човек не бе до мен.
Винаги съм си казвал, че не си е заслужавало усилията които съм давал само тя да е добре и щаслива. Броял съм си дори стотинки както се вика за да и взема една картичка, тя не обичаше цветя... нали съобразяване само и само да разбере че наистина значеше много за мен. Много съм го мислел много съм се напивал много и другото, но не я забравих дори след толкоз време. Кофти история нали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4bc11547e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кофти, но от това, което прочетох, това момиче не те е обичало, съжалявам. Продължи напред, още си много млад, приеми го като опит и не се озверявай към другите жени. Просто това не е било твоето момиче.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0ed51ba075
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От Автора
Здравейте, разглеждах писмата от пощата и видях какво съм споделил преди близо година хех
От близо 8 9 месеца живея с друго момиче което се привърза много към мен постоянно ми казва, че не е мислила, че може да бъде толкова щастлива и много си ме цени постоянно без аз да искам примерно ми готви вкусотии само и само да ме прави щастлив Откатко съм с нея чуствам спокойствие и увереност. Аз от моя страна винаги съм гледал да не повтарям грешките си във връзката която имах преди нея. Ревност при мене изобщо няма при приятелката ми има и сега като прочетох какво съм писал осъзнавам, че доста съм бил лъган преди година и изкарван какъв ли не ревнив задушаващ не знам си какво още, а бившата веднага е била отишла при друг след като каза, че ме обича, но се задушавала от мене и искала пространство даже после бях разбрал, че си е измила един вид ръцете с мене пред колеги само и само тя да е чистата сълза, а аз го бях изживял много тежко тогава все се обвинявах и егото ми беше доста наранено абе като цяло си бях на дъното то не беше алкохол, завлачени изпити имаше си спомням случай да не помня име на момиче с което съм спал, доста тежко си го изживях 6 месеца таях надежда и от време на време ми идват спомени от които си ми тежат винаги гледам да избягвам какъвто и да е контакт или обща компания признавам си от време на време си мисля за нея, но знам, че е свършило и че са ме въртели

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker