На заден ход и пак при него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На заден ход и пак при него
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1350 пъти
Когато срещнеш своята противоположност от другия пол и на съзнателно ниво разбираш, че няма нищо, което да ви свързва, е логично да не се влюбиш. Когато съответния човек отгоре на това не е въплъщение на мил, отзивчив и подобия тип, то се предполага, че тотално ще те отблъсне. Ако пък отгоре на това водите някакви спорове, негативни разговори и стигнете до там вбесено да тръшкате врати, е напълно логично отношенията ви да не бъдат добри никога.
Но какво става когато сърцето ти реши, че точно този проклет тип, е неговия избраник? Ами... страдаш си. Знаете ли кое е най-противното? Страдаш, когато сте заедно, защото различията ви не ви позволяват да се насладите на простата и чиста любов. Страдаш, когато сте разделени, защото просто искаш да бъдеш до него. Ако имаш грам късмет (но не мога да определя това добър или лош късмет е), навярно ще бъдете заедно известно време. Няма да е дълго, защото се самоизмъчвате. Решавате да се разделите. Но ето че работата, университета или нещо друго продължава да ви среща всеки ден, през ден или всеки уикенд. Виждате се, но се подминавате. В началото е неудобно, не знаете какво да си кажете. После решавате, че все пак е хубаво да се пречупите и да си говорите като нормални хора. Започвате да развивате сносни взаимоотношения. Започваш отново да го чувстваш близък. На крачка си да му се хвърлиш на врата, но това не се случва, защото въпросния човек си намира ново гадже. От време на време чуваш за нея. И си спомняш, че и ти си била на нейно място. И се сещаш колко хубаво е било, защото споменът от караниците го няма. Знаеш, , че палачинките в неделя сутрин са били вкусни; че разходките в планината са били вдъхновяващи и че си научила най-сетне как се разпъва палатка. Когато чуваш за другата жена ти става мъчно, но търпиш, защото знаеш, че не е било правило да сте заедно с този човек и не сте се чувствали добре.
Но какво се случва, когато той въпреки че си има приятелка, започне да те сваля отново? Да го зашлевиш ли като ти подари цветя или да го прегърнеш? Ако посегне да те целуне, да се дръпнеш ли или да отвърнеш?
Цялото ми същество е притеглено от и към него. Но някога ще намерим ли правилния начин да комуникираме и живеем заедно, така че да си струва същата болка отново? Толкова малко щастие чувствам като съм с него. А толкова много искам отново и отново да бъдем заедно. Не се разбирам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4ba59993ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мазохистка си - аз също!
Помиярът се е пробвал с калпавия си характер при друга, намазали са му ските и сега гледа да не остане на сухо, но очичките му са вперени в следващата, а не в теб - ти си бившата.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9c9741bf4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Къде сте вие такива жени, че си търся такава, която цени любовта и знае, че не само трябва да приема любов и че не всичко е даденост???? Само на боклуци попадам, които не ги е*е какво дрънкат, как се отнасят с теб и се държат грубо. Виждам явно, че има и такива момичета, но аз лично явно рядко попадам на тях. Хубавите ябълки прасетата ги ядат.
Махай се от там, където си. С моленки и убеждаванки нищо не става, от много опит ти го казвам. Там където не те ценят и не си мърдат пръста за теб, няма как да стане по-добре. Друг път не позволявай на себе си да се влюбваш в такива. Аз на себе си вече се карам, че дори комуникирам с такива 'същества'.
Не те ли ценят.... 5 пари не дават за теб, а всичко си личи от малките жестове и това до колко даден човек е готов да преглътне себе си за сметка на теб и обратното!
Да и... няма как да имаш комуникация с такъв човек. През неговите очи ти изглеждаш съвсем различно и съм сигурен, че няма общо с това как ти се виждаш отстрани. Само ти си знаеш колко и какви жестове правиш, другият... дори не се замисля :)

Успех!

30 М БС

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 140aa53ad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Това е чувство за собственичество, обида, накърнена гордост, но не мисля че е вече любов. Насочи енергията си другаде, няма смисъл да се връщаш към някого, с когото знаеш защо си приключил.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a37ad8199e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Скъпа, аз съм мъж на 34. Искам откровено да ти споделя нещо: Преди година имах гадже, с което имахме същите проблеми. Бях влюбен в нея. Търпях странното и поведение, прекалената й емоционалност, капризите и претенциите. Но прекомерното обсебване и ревността й така и не успях да преглътна. Вярно, имахме хубави моменти, но съм благодарен, че всичко с нея приключи. Такава жена е за някой с по-флегматичен характер, на който слабо ще му пука от променливото й настроение. Аз съм за по-спокойна и уравновесена връзка. Никога повече в живота си не бих се занимавал с такава като теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker