Ужасна неувереност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ужасна неувереност
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1617 пъти
Здравейте.. Пиша тук, защото дори на глас пред себе си не мога да призная как се чувствам. Не търся обиди или неразбирателство, така че ако мислите, че не бихте могли да си го спестите - изобщо не четете надолу. :))
Момиче на 18 години съм от Пловдив... като цяло за себе си мога да кажа, че имам ужасно ниско самочувствие и крайно стеснен кръг от контакти с мъже. Не, че не получавам мъжко внимание, напротив. Просто моята представа за мъж е доста различна от поведението на днешните млади момчета...
Никога не съм харесвала интернет запознанствата и почти никога не приемам непознати хора в профила си ( фейсбук ).
Случи се така, че един ден получих покана за приятелство от един мъж. Не го познавах, но тъй като имахме доста общи приятели реших да го приема.
Писа ми същата вечер. Държеше се доста културно, и си писахме в продължение на може би седмица.. Оказа се, че е на 31, което самата мен не ме притесни, защото винаги съм си падала по по-големи мъже. Още от първата вечер аз харесах начина на мислене и самото поведение на този мъж... Оказа се, че имаме и много общи познати. Въпросът беше там, че той от самото начало искаше да се видим. Аз, не, че не исках-исках и то много... (но не го признавах пред себе си)
аз все се измъквах от въпросите му по тази тема, и всичко това правех, защото не се чувствах уверена да изляза с него... (нямам абсолютно никакъв опит в излизането по срещи). Беше ми много приятно да си контактуваме в социалните мрежи и по телефона, но някак си не успях да прескоча тази своя вътрешна бариера и да се усмеля да се видя с него... Бях убедена, че види ли ме в реалния живот ще разбере, че далеч не съм толкова красива, за колкото ме смята.... това беше най-големият ми страх. В крайна сметка след многобройни покани от негова стрвна постепенно намалихме, а сега окончателно спряхме всякакви контакти, за което ми е жал, чувствам го като пропуснат шанс. Но същината на причината да пиша тук е не да се оплаквам или самосъжалявам, ами да ви попитам дали сте изпадали в подобна ситуация и да ви помоля за съвет как бих могла да преодолея тази моя неувереност в себе си за напред... Моля за вашите съвети!! Благодаря :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6a424421cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм момче, на 18 съм и точно като теб имам много ниско самочувствие. Гей съм, никога не съм имал гадже и преди няколко месеца се запознах с един мъж от Англия, той искаше да се видим, а аз бях страшно притеснен и първия път уж щяхме да се видим, той си беше купил билети, а аз го излъгах, че не мога да дойда. После той пак си взе билети, а аз бях на крачка пак да го прецакам. Общо взето в крайна сметка отидох, бях супер стресиран и уплашен понеже това е нещо напълно ново за мен, той разбира се го забеляза още в началото, но се оказа страхотен и много разбран човек и си прекарахме чудесно за 3те дни в които той беше тук. Повярвай, аз имам мнооого ниско самочувствие, но успях да преодолея страха (поне този страх да отида на срещата), щом аз го мога, значи и ти го можеш! :) Късмет, мило момиче.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3b7069caf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто трябва да вярваш в себе си. Всеки човек е красив, и всеки човек има комплекси, които в повечето случаи са преувеличени.
Моят съвет е ако не харесваш нещо във външния си вид направи си нова прическа, купи си нови дрехи, ако не харесваш тялото си тръгни на фитнес-той дава доста увереност.
Ако отново този мъж ти пише и ти предложи да се видите-съгласи се.
Дори и да му допаднеш на външен вид, не трябва да ти пука. Всеки човек има различен тип, който харесва и въпреки това щом ти е писал значи е харесал външния ти вид.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8107753ffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Постъпила си правилно. Не е нормално мъж на 31 да е толкова настоятелен към младо, непознато момиче.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b7a0ebf203
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да, когато бях на твоите години, точно по същия начин ухажвах една съученичка. На живо, разбира се, тогава нямаше интернети и фейсбуци.
Виждахме се само в училище, приказвахме си и си изкарвахме страхотно заедно. Тя обаче отклоняваше поканите ми да се видим извън училище постоянно... Постепенно се отдалечихме. Почтни я бях отписал и ми беше много мъчно, защото бях хлътнал сериозно. Докато един ден, най неочаквано, ми се обади по телефона да се видим (тогава телефоните бяха стационарни. Откъде ми го беше намерила - не знам. ). Развълнувах се страшно много. Ходихме на кино. В тъмния салон се опитах да я целуна, а те ня се отдръпна - отвърна ми. После я изпратих до тях. Оказа се, че техните ги няма - изненада, за която тя не ми беше казала. Същата вечер и двамата изгубихме девствеността си. Не че беше нещо умопомрачително, но като за първи опит направо си беше добре.
Сега тази бивша съученичка е моя съпруга. Имаме две прекрасни деца, много уми и активни в училище и в живота.
Имал съм няколко залитания след нея, но както се вижда - нищо сериозно.
Та всичко е възможно. От теб зависи!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 5c5173468d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мило момиче, младостта е красива. Ти си красива на 18 г. Знам, че сега не го вярваш, ще го разбереш като станеш примерно на 50 г. Повярвай ми, достатъчно си красива, млада си, свежа си. Облечи се добре и излизай смело. Никой не е съвършен и затова недостатъците ти са само в твоя ум. Приеми се каквато си, харесай се, заобичай се и давай смело напред.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7db7fecbb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се занимавай с толкова по-голям мъж от теб. Вероятно иска само секс.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b6ceb461f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Като мъж на 26 ще ти кажа следното
Всички мъже ще ти пишат културно от самото начало, а това, че не се доверяваш лесно е добре. Не бъди наивна. Въпросният ако наистина е бил толкова заинтересован не би се отказал толкова лесно нали? Слушай инстинкта си няма да те подведе. Относно страхът, всички се страхуваме от нещо, само идиотът ще каже, че е безстрашен. Всъщност силните се боят, но не оставят страха да ги парализира, а го използват като мотивация, храна за размисъл, не казвам, че си слаба или нещо подобно. Но ако се стига до излизане с него или с когото и да било на общесвено място в ранен час и на живо с първото впечатление вече можеш най - добре да си решиш и ако не ти допада на никого не дължиш обяснение казваш довиждане и т. н.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b3aaa80827
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не се притеснявай, мило момиче. Убедена съм, че си много красива, но не го осъзнаваш. В днешно време много от грозните момичета имат самочувствие до небето, а красивите се свиват. Отпусни се и вярвай в себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker