Най-хубавата любовна история? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121215)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14362)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Най-хубавата любовна история?
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1537 пъти
Първо искам да кажа, че сайта е уникален. Можеш да споделиш и получиш адекватни съвети напълно анонимно. В сайта има много запатвания от рода: как беше първия път; разкажете вашите сексуални фантазии и т. н. Аз искам да ви попитам за вашата най-вълнуваща любов. Как се запознахте? На колко бяхте? Ако сте разделени сега, мечтаете ли да изживеете любовта отново? Ако сте разделени как се разделихте?
Пп ще се радвам да побликуват темата ми и вие да разкажете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: e1f1f7a188
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колкото и добре да бъде разказана една любовна история, тя реално добре разбрана ще е от двама души, но причината да не разкажа моята е че вероятно ще възникне въпроса защо изобщо има любов. Но пък ще ми бъде интересно да чуя някоя евентуално гореща любовна история за предпочитане с добър край, макар и ако е с лош да е по възможно да видя себе си :д.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: bec1c3a7ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами запознахме се, понеже дойдох да живея в неговия квартал. Неговия приятел беше влюбен в мен, но аз не го исках, понеже не ми хареса като характер. И след две години той ни запозна със сегашния ми приятел и сме си заедно вече 6 години. Беше много странно, защото се запознах с онова момче случайно, понеже неговия приятел ходеше с моя приятелка и така. Абе дълга история хаха. Има си съдба.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0c61074288
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Запознахме се - изживяхме много хубави и лоши моменти - разделихме се.

Сега чакаме друга с която да се запознаем, да изживеем много хубави, но най-вероятно и лоши моменти, но въпреки това... да не се разделяме. Ето там е "далверата" :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9efca73485
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Вярвам, че най-хубавата любов е споделената. Мога да кажа, че съм обичала два пъти в живота си - единия път споделено, а другия - не. Няма да пиша за несподелената, тя е всичко друго, но не и красива.
Ето я и моята история. Запознахме се, когато бяхме на по 20 години. Първият път, когато го видях /честно казано/ си помисих, че това момче изобщо не е привлекателно. Учихме в един и същи университет и се виждахме редовно. Започнахме да се опознаваме и аз забелязах колко интелигентен е той всъщност. Започна да ме грабва с поведение, интелект, хумор, обноски и други. Не мога да кажа, че беше любов от пръв поглед. Бавно и неусетно той се превърна в моя идеал за мъж. Вече съвсем не беше непривлекателен в моите очи, даже напротив. Гледах го и си мислех, че по-перфектен от него няма. За съжаление, той не изпитваше същото. Близо година и половина гаснех по него. Накрая щастието ми се усмихна и мечтата ми се сбъдна - събрахме се.

Трудно е да се напишат емоциите, които бушуват в един човек. Предполагам, че моята история е скучна за повечето хора, но чувствата, които изпитвах, просто не могат да се изразят с думи.

Прекарах с него две години. Това бяха най-хубавите години в живота ми. Бяхме почти неразделни, заживяхме заедно. Дори, когато живеехме заедно всеки път, след като сме били разделени за няколко часа, се вълнувах когато го вждах отново. Гледах го как спи и си мислех каква късметлийка съм. Той също много ме обичаше. Правеше всичко за мен. Чувствах се като принцеса в неговите ръце. За времето, в което бяхме заедно не се скарахме нито един път. Сякаш бяхме създадени един за друг. Съумявахме да се разбираме без нито един път да си повишим тон. Бяхме в пълна хармония един с друг.

Най-голямата болка беше нашата раздяла. След като завършихме университета, нашите пътища се разделиха. Нямаше караници, нямаше драми - всеки тръгна по отредения за него път.

Минаха пет години откакто сме разделени. Вече не съм лудо влюбена - преодолях го. Сигурно е вярно "далеч от очите, далеч от сърцето". Но той си остава най-красивия спомен в живота ми. Единствената красива любов, която съм имала щастието да изпитам. Винаги, когато някой каже "любов" или "щастие" се сещам за него. Не мисля, че някога ще го забравя. Изпитвам само топли чувства към него. Безкрайно уважение към човека, който макар и за кратко ме направи истински щастлива. Вечерите прекарани с него, разговорите ни, погледът, с който ме гледаше, целувките му си остават здраво запечатани в моето съзнание. Може обстоятелствата да са ни разделили, но никой не може да ми вземе спомените.

Пожелавам на всеки да има това щастие. Аз го имах и го оценявам. Няма щастлив край с няколко деца и побелели коси, стоейки на пейка край реката, но беше любов. Макар млади и неопитни в живота се радвахме един на друг.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 53101794fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Реших да изляза със старият си клас, но там имаше още едно момче с което се запознахме съвсем скоро след това вече бяхме заедно, всичко беше вълшебно, но за съжаление свърши!
Бих искала, отново да, го видя и дано да преживеем магията отново!

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0b720a009b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Вие сте влюбени.Вие летите на крилете на щастието.Сутрин се събуждате свежи и нямате търпение да се видите.Ако искате всичко това да свърши-оженете се.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5af6667ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всичко започна едно лято, като на шега. Бяхме компания, тя дойде, после остана. След това закачки, чатове, обеснения. Тръгнахме месец след като се запознахме.
Псле след няколко месеца се разделихме, след месец пак се събрахме.
Тя ме правеше истински щастлив.
Никога няма да забравя нашата песен, нашата първа целувка, първия път когато си казахме че се обичаме.
Вече не сме заедно, разделихме се преди година. Сега тя е със друг.
Не съм спирал да мисля за нея и за секунда.
Тя беше първото истинско нещо в живота ми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker