Как се справяте с бившите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как се справяте с бившите?
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1304 пъти
Здравейте, имам връзка от 5 години, всичко беше прекрасно, докато не срещнах бившата на приятеля ми. Доста често започнахме да я срещаме по улиците и започвам да изпитвам агресия, защото в началото на връзката ни имах проблеми с нея. Тя ме излъга, че са се целували и за това се скарах с него, но след това разбрах, че всичко е било лъжа и се събрахме. От тогава сме си заедно, но тя започна работа близо до него и за съжаление я засичаме често. Когато се видят той я поздравява, а тя започва да се усмихва и да се лигави. Вбесявам се, казвала съм му колко ми е неприятна и как заради нея щяхме да се разделим, а той продължава да я поздравява. По принцип съм си ревнива, но това момиче ме изкарва извън равновесие... Не знам какво да правя, съсипах си здравето заради нея, не мога просто да опиша колко е нагла, нахална и алчна. Искам да не я виждам, но няма как. Страх ме е да не ми направи мръсен номер, защото няма да се стърпя този път. Плаче ми се от нерви, кажете какво да правя, как да се успокоя... Те са ходили по-малко от месец, той няма добро мнение за нея, но все пак бивша му е... Винаги гледа да ми направи мръсно, да флиртува с него пред мен, просто е такъв тип жена, която няма спирачки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2fc679b981
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Той не ти е съпруг, приятел ти е, уважавай себе си, не позволявай да те дразнят. Кажи му, че ако продължава да я поздравява и да говори с нея, дри да гледа към нея като се срещате ще го оставиш. И ако не уважи желанието ти, просто му изтрии телефона да се научи да цени чувствата ти, ако те обича наистина той ще направи всичко за да не си тръгнеш. А ако си тръгнеш, ще положи старание да си те върне, ако си му ценна.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4e55688e54
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се сърди на момичето, а на приятеля си. Все пак той е този, който ти се кълне в любов и вярност, а не тя. Въпросната се държи смешно, слагайки му се по този начин... Очевидно иска да ти скача по нервите (и успява); да се прави на по-вървежна и готина, получавайки вниманието му; да си повдига самочувствието и т. н. Това няма да спре, докато твоят човек не ѝ каже да се разкара и да спре да се държи като инфантил. За такива повлекани това е най-голямото наказание - здрава хранилка и пълен игнор след това. Ако приятелят ти наистина няма добро мнение за нея, би трябвало да му е писнало от лиготиите ѝ много отдавна и да я постави на място. Още повече, че обръщайки ѝ внимание, злепоставя теб, а тя трупа дивиденти. А сигурна ли си, че цялото това флиртуване не му е приятно всъщност? Дали не му гали егото и дали не го кара да се чувства желан?
Имаше нещо подобно с моя приятел преди години - срещна своя позната, която почна да му се мята и натиска, докато ме гледа в очите, а после ми вика: "Ох, извинявай, сигурно не ти е приятно! ". :D Нашият мълчи и се пули, аз побеснях, но си дадох преспокоен вид. Реално няма как иначе да реагираш, освен ако не се сбиете като бесни селянки, което... нали. Та понеже и моят не е от най-досетливите, след това приятно театро му вдигнах страхотен скандал - или ще ме уважава и ще се държи като мъж, или ако му е много приятно вниманието, да си ходи при тях. Не е нещо супер сложно.
Постави въпроса ребром - или я реже тотално, или да си търси ново гадже. Все си мисля, че хора, които са влюбени, сами трябва да се сещат за тези работи. Как не проумяват, че такова поведение обижда половинките им...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: cd3c582f15
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   С вербален ритник.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: afc26ed344
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Повече бих се притеснила от мъж, който НЕ поздравява бившата си, щом я види!
Относно флиртуването - прецени дали той дава индикации и как приема флирта. Проблемът само в нейната наглост ли е или той не я е сложил на място и допуска това да се случва?
Помисли!
Ж30

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 598a90bde1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Е ти кво очакваш, да ти каже, ч му е приятно ли? Или, че има добро мнение за нея? Винаги лъжат хората за бившите. :)
Затва се гледа поведението, думите са фонов шум. Почни да правиш същото с някой левент, да видиш как ще зацвърчи твоят, и няма да може да ти пуска филма, че видиш ли преувеличаваш, както правят мъжовете обикновено, за да ни затворят устата и да си правят каквото на тях име кеф.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 19fd7b8a23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Автор: Преди години той я отряза отвсякъде, много точно и ясно ѝ каза да не се бърка между нас. Но сега започна работа близо до тях и се налага да се виждат. Ако не ми беше правила мръсно нямаше да имам такова мнение за нея. Вбесява ме факта, че има наглостта да му се усмихва...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker