Влюбена в женен колега ... Как да си го избия от главата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в женен колега ... Как да си го избия от главата?
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 3847 пъти
Здравейте, преди няколко месеца започнах нова работа. Още от самото начало един от колегите ми беше много мил с мен, помага ми, съветва ме и се грижи да се адаптирам към работата. От известно време забелязах, че този човек много ми харесва - най-вече като характер е много готин, но е и красив мъж. Улавям се, че постоянно мисля за него, искам да говоря с него, приятна ми е компанията му. Струва ми се, че и аз съм му симпатична (все ми помага, оглеждал ме е от глава до пети, когато се бях издокарала, приятно му е да общува с мен, даже два пъти ревниво искаше да ме предпазва от други колеги мъж). Но той е женен и то с две малки деца.

Дори да ме харесва, не бих искала да бъда нечия любовница или да разбивам нечий брак. Не съм такъв човек. Ясно ми е, че каквито и да било отношения с него не биха могли да имат бъдеще. Но не мога да си го избия от главата. Друг колега ме покани на среща няколко пъти и излязох с него, но не мога да му обърна внимание, защото си мисля за другия. Междувременно жененият ми колега ме попита как вървяло с другото момче, казах му, че няма нищо.
Имам нужда от съвет как да постъпя, за да си го избия от главата? Не работим директно заедно, но го виждам по няколко пъти на ден, усещам се как с нетърпение чакам да го видя. Освен това ме притеснява другите ми колеги да не разберат, че го харесвам. Вече им е направило впечатление на някои, че си общуваме доста с него.

Стана доста дълъг пост. Ще се радвам да чуя вашите мнения. Моля да не подхождате със злоба. Както казах вече, че искам да съм му любовница, макар че много ме привлича.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6772d80dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм в подобна ситуация. Само че не знам въпросният мъж дали е женен. Има само едно дете. Дори не знам наколко години е. Усещам се, че от два месеца мисля всеки ден за него. И то стана изведнъж заради една негова забележка казана на майтап и тогава сякаш ме зашлевиха с мокър парцал. Забележката беше относно облеклото ми. Разсейвала съм хората заради късите ми поли. Само че работим на различни етажи и откъде знае аз дали разсейвам останалите хора, които срещам. На банкета пак с облеклото си разсейвам. Каза ми че съм. красива, огледа ме и седна до мен. На другите колежки не им направи комплимент.. После като се връщах от тоалетна пак ме погледна и се усмихна. От тогава все ме заговаря всеки ден. Още от самото начало го харесах. Винаги съм си представяла такъв мъж до себе си. Красив, умен, успял.
Но сигурно е женен.. Щом има дете.
А аз в такива сапунки не ми се забърква.
Искам нормална връзка. Турските сериали вече ги гледаме.
Относно твоята история. По-добре се отдръпни щом има жена и деца. Няма да ги зареже заради теб. Човекът вече си е уредил живота. Не. му липсва нищо.. Направи същото и с твоя.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 35a9f2bf03
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Избягвай го максимално и пробвай с другия мъж, дори насила. Два пъти секс и хормоните ще си свършат работата - няма да мислиш за женения. Каквото и да е връзката с него, ще е напълно безсмислена. Остави човека да си гледа жената и децата и не го предизвиквай. Дай игнор, доколкото позволява служебно.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 35a9f2bf03
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Избягвай го максимално и пробвай с другия мъж, дори насила. Два пъти секс и хормоните ще си свършат работата - няма да мислиш за женения. Каквото и да е връзката с него, ще е напълно безсмислена. Остави човека да си гледа жената и децата и не го предизвиквай. Дай игнор, доколкото позволява служебно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 29a823486a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ясно е, че щом сте колеги много трудно ще заглъхне тръпката без реално да бъде консумирана. Поговорката е вярна, че "очи, които не се виждат, се забравят". Т. е. щом го виждаш постоянно, няма как да го забравиш. Вие, жените, сте много слаби и нямате воля да издържите. Очаквам да правите секс много скоро. Но как ще завърши всичко това е по-важното.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: eee634998b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Търси щастие на друго място и НЕ разваляй чуждото!

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e186e39678
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

7.   От авторката:

Нямам намерение да правя секс с него. И го избягвам доколкото е възможно, но е трудно, защото работим заедно. Но ми се струва, че той самият ме харсва. Не знам какво цели - никой не е толкова мил с някого просто ей така ...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ed8c900edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Не си и помисляй да го правиш. Всеки, който те посъветва обратното, не ти мисли доброто. Просто ще те употреби и ще те захвърли. А после ще трябва и да работите заедно-гадна ситуация. Как да си го избиеш от главата-ами излизай със свободни мъже, сега ти е времето да се забавляваш. Щом ти се слага на тебе, правил го е и с други, и пак ще го прави. Мисли с главата си..

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 797f9cfd5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Флиртувай си и се радвай на живота. Ако не тук, другаде ще срещнеш хубав мъж и ако слди семейна пак. Не е нужно да го гледаш, като 15 годишна, наслаждавай се на компанията и работа и вярвай ми с 2 малки деца с удоволствие бих се по забавляват с теб.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0f13a657fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Където си вадиш хляба не си вади....
хиляди драматични истории има заради тази грешка

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f725d78f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Тази задача май е объркана още в условието. Щом ти харесва визуално, значи наистина ще да е привлекателен, но останалото е добре познат филм. Жените винаги обичат вниманието, милите думи и това да се чувстват специални. Почти винаги "кълват" на това. След като преспиш два -три пъти с него той ще е доказал на себе си и на колегите, че още го може , а за теб ще останат драмите и равносметките. Същото е и при мъжете - обичаме добре поддържаните колежки ,които са по-любезни с нас отколкото с останалите колеги, а когато заживеем с тях се чудим защо вече не прекарвам по 3 часа пред огледалото специално за нас. Защо изглеждат толкова секси и са толкова готини на работа ,а вкъщи са изморени, изнервени и ... по анцуг.
Много често хората си разбиват семействата преди да стигнат до този извод. Ако нямаш до себе си човек на когото държиш, отдай се на колегата - очевидно и неговото семейство няма да е китка.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ef6d5aa282
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ха-ха, номер 1. Сегашната ми съпруга е точно плод на една такава турска сапунка, както казваш ти.
Подобна ситуация, аз женен, тя не. Заигравки, зарибявки и... стана тя каквато стана.
Но нито за миг не съжалявам.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 058e60f1c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Номер 12, стана ми интересно, защо реши да изоставиш съпругата си и да до впукнеш в таз турска сапунка?
Авторката

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3e233b9002
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Как? Приеми го като един красив актьор в живота ти и толкова. Ще съжаляваш, ако се забъркаш. Този явно не е стока след като гледа как някоя ще му клъвне. Такива мъже ме отвращават лично мен.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c8d2863eb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   12, благодаря, че сподели. Радвам се, че си намерил щастиеро с правилната половинка.
Преди да прочета коментарите днес
по случай празника (Коледа) той ме намери из етажите и ме целуна по бузите както и ме прегърна също.
Това не е ли прекалена близост между шеф и подчинен? Не съм расла по горите, но досега шеф не ме е целувал по бузите. По принцип е доста сдържан и сериозен мъж. Не си позволява да флиртува с други колежки може би освен това, което написах, ако изобщо си заслужава вниманието. Просто съм малко объркана. Какво ли ще последва...

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ddb3a7fd1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Авторке мъжете ли се свършиха за тебе та се ограничи само до колеги? Нали знаеш поговорката да не го вадиш там, където се храниш?
Като я единия те мине, я другия има да ти се кискат по офисите

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 960384b550
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Загоряла си здраво. Просто се оправете и ще ти мине... надявам се.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9d1bc4a0e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Номер 16, мъжете на земята сигурно не са се свършили, но аз реално сутрин от нас, на работа, на курс и пак в нас. Почти никакви социални контакти други нямам с мъже, няма и къде да се запозная с много поради този ми график на живот. Ако имаш идея къде да се запозная с разни мъже, казвай; ще ми е интересно да чуя идеи. Реално съм свободна само уикендите, като половината време минава в пране, чистене, гладене и други домакински задължения. Иначе да, и аз съм на мнение, че много внимателно трябва да подхожда човек в отношенията си с колегите; за да не излезе, че после си била с този и онзи.
Авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker