Защо се дърпа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо се дърпа
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 2565 пъти
Здравейте! Аз съм момче на 17 години. От шест месеца имам сериозна приятелка на 18. Преди това съм имал отношения с три други момичета, но никога не досега не бях имал сериозна връзка - т. е. общи неща, общи празници, романтични срещи, да не говорим за общи планове и т. н. Приятелката ми е девствена и аз се съобразявам с това. Когато намекна за секс обаче става много нервна и агресивна. Преди малко повече от седмица имаше рожден ден, на който имахме момент в който за малко да стигнем до секс, но тя се паникьоса и нещата отидоха по дяволите. На другия ден беше супер вкисната и вдигаше скандали за всичко. После започна да става все по-студена и вече не е същия човек. Не говорим за случилото се, не ми се мисли какво ще стане ако повдигна въпроса. Опасявам се, че ако пордължава така да страни от мен, ще поиска да скъсаме, без даде никакви обяснения и да има очевидна причина за това. Очевидно е, че имаме психологически проблем, с това, че тя се страхува от първия път или от секса въобще. Проблемът е че не знам как да стигна до там да поговим за проблема и да намерим заедно някакво решение. Благодаря на всички, които изчетоха всичко!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: e13a51ee36
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би като всяко момиче се страхува дали боли. Трябва да я попиташ защо се дърпа, от какво я е страх, за да разрешите проблема. И аз в началото се дърпах. Ако си внимателен с нея няма да я боли. Мен ме болеше, защото не беше нито удобно, нито мястото беше подходящо, а и бързахме. Успокой я. И да е с презерватив! Казват че боляло малко повече с презерватив, но аз не мисля така.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d7c8aa09c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сядате двамата и говорите, друг начин няма!
След като сте във връзка, се очаква че трябва да си споделяте, да си имате доверие и да сте откровени един с друг.
Попитай я защо се притеснява, като подчертаеш че каквото и да ти сподели ще си остане между вас, няма да я съдиш!
Тук наистина трябва да си сериозен, да не си кретен и да изпортиш всичко на приятелите си после, дори ако ти каже че е девствена! Трябва да пазиш тайна! Може да има и някакъв гинекологичен проблем, може някаква травма да е преживяла като малка.. просто я увери приятелката си по някакъв начин че може да ти сподели и да ти се довери.
Аз например за пръв път правих секс на 22 и ми беше изключително притеснено и неловко, когато в сюблимния момент споделих на приятеля ми. Очаквах някаква подигравка или да избяга за 300 :D но той го прие съвсем нормално и ми каза, че няма проблем и ще бъде много внимателен! Такъв и беше. Та ако ти сподели момичето че е девствена, увери я че ще си внимателен и наистина бъди такъв. Като ти каже да спреш - спираш! Ако я боли- също... Просто бъди до нея, слушай, чувай и я обичай!
Ако не иска да говорите по темата секс, ще трябва да си търпелив. Но все пак ще е хубаво да ѝ кажеш второто изречение, което ти написах и че когато е готова да говори, ти ще си до нея и ще я изслушаш!

Ж, 26

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 52e18f6fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Може да не е готова,не и говори,просто целувайте се и нещата по-нататък ще станат.Може да си мисли,че я притискаш...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b9c9194230
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Погови с нея най добре. Може да има много причини за това . Може нещо да се е случило преди да тръгнете . Поговорете като големия хора. Обясни й , че ще я изчакаш ,но искаш да знаеш , какво става с нея. И аз си имам приятел от 5 месеца и иска да го направим , но аз не съм готова и става подобна случка като при вас.
Успех !

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2109360830
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Н. 4 казваш, че от 5 месеца си имаш приятел. Не казваш на колко си години, но щом 5 месеца сте заедно това означава, че ти го обичаш. Тогава не разбирам какви са причините за да не си още готова. Не ми се иска да вярвам, че ще чакаш и ще си подариш девствеността на този мъж за когото ще се омъжиш. Ако си 14, 15 годишна разбирам да почакаш още малко, но ако си 17, 18 годишна каква е причината да не си готова още. Ако още го обичаш вече е време след 5 месеца да го направите. Ако пък не го обичаш вече прекъсни връзката и намери момчето с когото ще го направите. Даже се чудя как той е още с теб, 5 м. без секс.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 52c852d000
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Поизчакай да й мине. Надали ще те отхвърли така лесно, както си представяш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c2defbea84
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Автора:

Значи, работата е такава... Тя наистина се е паникьосала, но после е разсъждавала върху връзката ни и е търсила недостатъци, за да си измисли оправдание. Успях да поговоря с нея и ми изтърси, че се притеснява какво ще кажат техните, когато разберат, че баща ми ме изоставил и не е българин, така че може да изчакаме да видим как ще ме приемат, а те ме познават по дяволите!
Аз го приех това много тежко и поисках да се разделим. Сега съжалявам, защото изпитвам някакви чувства към нея. Не трябваше да я изхвърям от живота си. От две седмици не сме говорили, не сме се засичали дори. Може би трябва да й си извиня, че бях толкова рязък (нагрубих я, казах, че е долна, за да ми говори така). Чудя ли дали тя изпитва нещо към мен, дали съжалява или се заблуждавам. Може и вече да ме е забравила.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 83b95fbc66
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това е много мръсен удар. Ако бях на твое място нямаше въобще да се запитам дали да не й простя. Може би защото си мъж си толкова склонен да простиш, но жените сме много крайни и злопаметни. Затова не мисля, че мога да ти дам добър съвет. Ако я обичаш ще й простиш и ще я потърсиш настойчиво. За извинението: ако не си постъпил грозно, а точно както описа, тогава не бива да се извиняваш.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c2defbea84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Отново съм автора. Всъщност всичко, което тя ми играе е защото не съм от богаташко семейство. Както казах, баща ми ни остави много отдавна. Майка ми се ожени за друг мъж, който после също ни изостави. Тогава си дойдохме в България, аз дори говорих зле български, но в училище ми потръгна и се оправих. Третия мъж на майка ми ни ограби и ни взе каквото ни беше останало. Просто ни личи мизерията и бедността. Майка ми работи в чужбина, за да ни издържа, а аз се грижа за брат ми, който е в трети клас, защото баба ни едва се справя да ни помага. Просто това ежедневие, в което имам време да уча, спортувам, да домакинствам, да излизам с приятели, едва ми оставаше време за лигавата ми бивша приятелка, която искаше повече от мен. Сега се върти около някакъв тип с кола и се возят до Банско, до Плевен и не знам си къде още. Явно това си й интересите. А аз ще трябва да поработя върху личното си благоденствие, пък ако има сериозни жени те ще ме забележат. Дотогава не ми трябва да се обвързвам. Благодаря предварително на морализаторите, които ще ме убеждават, че мъжете не трябва да използват жените за секс, че трябва да са меки и експлоатирани, но не е това съветът който ми трябва. Искам просто да правя редовно секс, за което няма да ми е нужно да си късам нервите с нова лигава и меркантилна жена.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5115fda1fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Първо помислих, че момичето е постъпило розно, а ти си просто жертва, но сега разбирам че ти си имаш някакви вътрешни проблеми и нещата не са така както ги описваш. Изпълнен си със гняв. Успокой душата си, преглътни обидите, прости и след това анализирай психологическата дупка в която си пропаднал. Озлобен си на живота, а това е сигурен път към житейско пропадане.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker