Как бихте постъпили? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как бихте постъпили?
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 2093 пъти
Искам сериозни съвети и отговори от жени!!! Без критики!
Ж20г
Преди време се запознах с един мъж (14г по-голям от мен), но не му обърнах кой знае какво внимание просто се запознахме нищо повече. Той живее в чужбина, сега е тука за празниците и ми писа да се видим. Той е добър, възпитан, скромен, с обноски, възможности, но не е мой тип. Голяма част от моите близки ме навиват да излизам с този човек. Постоянно ми повтарят “пак те търси, не си изпускай късмета” ; “ще си глезена няма да се мъчиш” и т. н Чудех се много защото не ми допадна външно, а и разликата в годините лично не ми допада.. Но в крайна сметка се съгласих. Излезнахме, разговаряхме, опознавахме всичко беше страхотно и т. н, но пак държа на моето - не ми допада външно, нито начин на обличане, нищо! Много е спокоен и е супер притеснителен, не е тарикат мъж.
Та Въпроса ми е бихте ли пренебрегнали външната красота заради “щастието си”?

Любов която се превръща в навик или да си уредиш живота и да бъдеш щастлив?


Как да постъпя? Да отвърна ли на интереса му или да го отрежа директно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 96109cb46f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом вашите се опитват да те уредят, явно не разчитат сама да се справиш в живота. Замисли се дали това е така наистина, може и да са прави. Може би и ти си притеснителна, щом се оставяш така да те водят.

Съмнително е дали има "сметка" в тази потенциална връзка. Вашите си мислят, че като е от чужбина е фрашкан пари. Обикновено се оказва, че уж паралиите са затънали в дългове и в родината им всички ги надушват на какво дередже са, затова опират да търсят жена в България.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b6284d43fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отрежи го директно, той не е за теб. Толкова много Принцове има в Западна Европа все някой ще те открие. Късмета ти е зад ъгъла.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 2db2d9f5e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не живей заради другите. Ти си на първо място. Щом не те кефи край. Точка. Аз съм така с колите. Не ме ли кефат задните стопове не е моята кола и така

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: bdcc7bce2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Стига де, как ще бъдеш с човек който изобщо не те привлича, ще бягаш скришно да повръщаш ли?
А и не бъди сигурна, че скромен и бла бла бил. Налита на момиче което почти може да му бъде дъщеря! Баш си е дърт чекиджия и си търси "вдигане на акции". Един вид ако при теб мине, ще се вземе за баш неустим и после само гледай на колко още млади момичета ще точи лиги.
Какво щастие с такъв...
Ако държиш да е мъж, българин в чужбина, знаеш ли колко много млади момчета има из чужбините и са сами.
Простоне им се отваря при чужденки, а повечето българки които сме в чужбина им бягаме. Ако поживееш малко навън ще ти се изясни защо, да не влизам тук в подробности, че ще писнат комплексарчетата, но 90% тук не щем и да чуем за българин.
Но все пак можеш из сайтове да си намериш поне на подходяща възраст момче, а кой знае, може даже да се влюбите.
Но тоя го махай, как ще насилиш себе си да бъдеш с него, та ти ще се отвратиш и от него и от себе си накрая.
Ако пък можеш да бъдеш с мъж който не харесваш, възрастен на всичкото отгоре само за "по-добър живот" то по-добре да си хванеш 2-3 истински богаташи и си уредиш живота за кратко време, а после си потърсиш истински желан от теб мъж.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d9537a56a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Значи не бил тарикат ..... А ако му ги немаше "екстрите" дали на тоя добър човек би му обърнала внимание ?!?! .....Не бил тарикат ? Охххх .... Моля за извинение..... Каза без критики .... Ама като четем някой неща просто .... Та въпроса е на тебе харесвали ти или не ти харесва .... Мани другите какво ти говорят .... На тебе харесва ли ти или не ти харесва ??????

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 535bcdc48d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бих прекратила всякакви отношения.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a18f0d03da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Никога не слушай ХОРА когато ще взимаш ЛИЧЕН ИЗБОР ЗА ЖИВОТА СИ. Този човек не ти харесва, какво значение имат другите? Ти ще бъдеш с него, не те. Аз те защитавам кой би те критикувал, че не харесваш нещо?
А разликата ви е ужасно много, ще имате много разногласия да знаеш,ти сама каза, че не ти допада. Това е достатъчно да го разкараш. Човек трябва сам да си е упора, а не да разчита на други хора.
Този човек семеен ли е? Ти от къде си сигурна, че е свободен? Може да си има деца дори. Бъди с човек който обичаш, който всеки път когато го видиш сърцето да започва бурно да тупти. ПАРИТЕ не правят човека щастлив! Щастието си го носим вътре в самите нас, или го имаме или го няма ме!

Тодорова

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 4cb16a1a07
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мога да направя компромис с дрехи и външен вид, но само ако има химия. Ако с нищо не те привлича, не си губи времето. Възможна е такава връзка, но най-вероятно няма да си щастлива. Нищо, че уж е "добър".

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: bf2523e550
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Личи си, че не го обичаш и не искаш да бъдеш с него. В противен случай нямаше въобще да пускаш теми. А по отношение на това дали да си уредиш живота и да "бъдеш щастлива", това очевидно са съвети на по-възрастни роднини. Те вече са имали дълъг живот заедно, вероятно и любов, а сега, когато чувствата са поизчезнали, са решили, че парите са по-важни. Струва ми се, че и в двата случая не си сигурна какво желаеш и тогава е по-добре да се въздържиш от взаимоотношения с този мъж. След време това ще доведе само до нещастия и за двама си, дано да не се стига и до там да имате деца в този момент.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0d04cafa38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От личен опит ти казвам, че да ходиш с човек, когото не харесваш визуално, е същинско мъчение!
Преди години тръгнах с едно момче, което не беше чак грозно, но не ми допадаше особено на външен вид. Признавам си, че бях самотна и отчаяна до безкрайност след няколко връзки с мъже, които ми смазаха самочувствието и психиката. Сега си мисля колко съм била тъпа, но това е положението.
В началото не ми правеше кой знае какво впечатление, особено след като се държеше прекрасно, но след няколко месеца, започнах да се усещам. Не исках да излизам с него никъде, нито да го запознавам с приятелите си. Беше ме срам. Сексът стана, ако не мъчителен, то поне крайно досаден. Започнах да изпитвам погнуса. Той, от своя страна, знаеше, че не е от най-привлекателните и се беше вкопчил в мен като удавник за сламка. Предложи ми да се сгодим след 3 месеца. Отделно хленчеше колко бил грозен в сравнение с бившите ми гаджета. Всеки по-хубав мой приятел или познат го докарваше до бяс и биваше заклеймяван като "гнусно пед*лче". Аз пък си мълчах, защото не вярвах, че друг ще ми обърне внимание, докато един ден просто не срещнах този Друг. Сърцето ми слезе в петите и коремът ми се преобърна. Всичко, в което бях изгубила вяра и подтисках дълбоко в себе, изригна с пълна сила. Дебнехме се известно време, докато най-накрая не дойде да се запознаем. Бившият беше безскрупулно зарязан без ни най-малко да очаква. Плачеше ми по телефона в продължение на почти година...
Каква е поуката от всичко това? Нито ти заслужаваш да ходиш с мъж, когото не харесваш, нито пък той да получава половинчата връзка от жена, която не го намира за привлекателен. Представяш ли си гаджето ти да се гнуси от теб? Постави се на негово място. Мъчението и за двама ви е гарантирано. В момента, в който срещнеш подходящия, този господин ще изхвръчи моментално. Разбирам да беше стара мома на 55, ама не си...
А твоите близки, които ти пълнят главата с глупости, е добре да знаят, че си има специален термин за жени, имащи вземане-даване с мъже, които не харесват, за да може после същите да ги глезят и дундуркат.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3d2380754c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   При това положение не бих се хванала с човека - уважаваш го, но не ти харесва за партньор нито външно, нито като характер. Да не говорим, че реално не го познавате отблизо - сега изглежда едно, но никога не се знае. Може и да е свестен, но може и да не е. Но това е моето лично мнение.
Ж30

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 37b2bd6ef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ще те тормози това винаги, особебо като стане стар и трябва да се грижиш за нег, или най малкото да се съобразяваш с пенсионното му ежедневие. Такава разлика е простима есинствено при истинска невероятна рядйо срвщана любов.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a562c87d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Щом не ти харесва не се насилвай да си с него. Роднините вероятно искат да си добре материално. Но първо не се знае дали е така и второ ти ще живееш с този човек, а не те. Слушай вътрешното си чувство.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5a0dae2490
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Не ти трябва мъж, за да се издържаш и да живееш добре. Ако нещо в теб ти казва, че този човек не е за теб и няма да си щастлива го зарежи. Все пак не вашите ще си лягат с него нощем, а ти. Не пропилявай младостта и щастието си, постави си цели и ги преследвай, докажи на хората около теб, че нямаш нужда от него.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 49bab5aa47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Т. е. търсиш съвет от същества които не познават себе си ли? Жената има 2 периода:
1) търси външния вид, тръпка, емоция, драма
2) търси улегнал мъж, с пари, с добро поведение, грижа

Съветите които си получила са от по-възрастни жени категория 2), които са си начесали крастата и са видели, че като мине тръпката, нищо не са получили в крайна сметка.

Съветите които получаваш тук са на млади жени или стари моми които психически не са стигнали период 2. Т. е. не са си начесали крастата и още витаят в облаците, макар че възрастта не им съответства. Въпреки това, за теб лично ти дават правилният съвет - начеши си крастата. Иначе ще прекараш 10 години "мъчейки" се с някой, и на 30 ще си развалиш брака и децата, за да я начешеш. Просто това са 2-та периода през които модерната жена явно минава, с много малко изключения каквото се съмнявам ти да представляваш...

Извод ако не си разбрала - и "красотата", и "щастието" са до голяма степен илюзия... Красотата е временна, щастието относително...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker