Не харесва българи. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не харесва българи.
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 2489 пъти
Мъж съм, живея в чужбина от много години, вече започнах да забравям България защото не съм се прибирал отдавна. Скоро забелязах едно момиче което живее в моя квартал, заговорих я, оказа се, че е българка! Каква изненада. Първоначално се зарадвах, но когато тя разбра, че съм българин, се намръщи, каза че не харесва българи и че приятелките й от България също не харесват българи, а само чужденци. Каза ми да не я занимавам. Така и направих - не съм я търсил повече.
Но се чудя, защо? Някой да ми обясни, какво им има на българите, че дори българките ги избягват и с какво аз съм отговорен за действията на други хора (ако приемем, че другите българи са мега зле и не ги искат)?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: a83bc83b7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Защото има прекалено много от родните емигранти, които са заминали там без образование, план и език. Бачкат на минимални заплати (а често и по-ниски), не се обличат като хората (анцунг и шушлеково яке, с шапка за 3 лева от някоя сергия), не познават никого извън много малка и ограничена общност и живеят в дупки с много хора. Често, защото не могат да намерят жена, търсят някоя заблудена българка за секс и прислуга. Общо взето, не са от най-забавните индивиди. Не казвам, че всички са така, но има доста подобни, които се набиват на очи.
Не, ти не си отговорен за чуждите действия, но за съжакление, ти носиш последствията от натрупаните стериотипи.

И знам за какво говоря, защото съм виждал прекалено много такива простаци, които са се отпуснали "на Запад".

А и има нещо друго - ако цял живот си бил с момичета от България, защот не опиташ от другите ? Сигурен съм, че твоята позната така прави !

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8f466b6716
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Честно да ти кажа, след три връзки с чужденци (западноевропейци, не разни араби, турци и гърци) и аз ги предпочитам. Нито са ме черпили, нито нищо, просто отношението им е различно. Българите или искат да те чукат по просташкия начин, или са прекалено сериозни и искат да се женят. Другите просто те третират като равна и знаят как да си поискат било то секс, било сериозни отношения.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3ca0630af9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защото си попаднал на някоя посредствена пикла и както се оказва не единствена! Аз също съм в чужбина, мъжът ми е българин, за друга националност не искам и си помисля, всичките ни приятели са само и единствено българи, с местни и други е невъзможно да се получат по-близки отношения. Не се отказвай да търсиш, успех през Новата година!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 58c6c6d8a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Ами повечето българи ходян в чужбина за пари по един или друг начин. Добре че ти е казала още от ночало за да не си губиш времето.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 000620eb86
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Да, аз и почти всички българки които познавам тук, бягаме от мъже българи. Просташкия манталитет вече не го понасям дори само за "здрасти". Със сигурност има изключения, но ще са 1 на 10 (вероятно и по-малко) и не щем да си губим времето, нервите т.н. в подобни проби.
И не, честно казано ми е писнало да обяснявам защо, разликите т.н. и не мисля повече да влизам в подробности и разяснения, защото почти винаги завършват такива с убеждаване от ваша (българска мъжка) страна как ТРЯБВА да мислим или чувстваме или пък правим "компромиси" пфу...НЕ!

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 77bcbd81b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Ми, принципно селянийката ни е в повече на българите, но хората са различни и не можеш да се държиш по такъв начин с непознат. Първо опознай човека, пък ако не ти допадне, тогава вече можеш да се отдръпнеш. Както има много бай Гановци, така има и много възпитани и културни българи. След такъв инфантилен отговор, аз не бих се занимавал повече с подобна жена. Освен това доста българки отиват в чужбина единствено и само с цел да излъжат някой по-заможен чужденец. Може и българин да е, но да е с пари. От такива също човек трябва много да се пази, особено, ако е по-състоятелен.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 22ad20c7e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Аз съм мъж. Номер две е казал всичко точно и ясно. Българите в чужбина са затворени в една малка общност. Събират се само коч компания или просто с близките им българки. Аз също живея в Англия. Лекар съм. В малкото ми свободно време гледам да отделям винаги и за сънародниците. Много от българите в Англия, които познавам са основно работници. Млади здрави и прави мъже, но имат някакъв сериозен комплекс. Излизали сме на дискотека. Стоят като пукали и само гледат, не смеят да заговорят момиче. Аз също ще кажа нещо за българските жени. Избягвам ги, общувам основно с чужденки. Приятелката ми е англичанка, също лекар. Преди време се запознах с българка в българската общност. Държа се надменно, търси си чужденец разбира се. Като разбра, че съм човек с образование, прояви интерес. Е, аз пък се отдръпнах. Кой знае после как е разправяла какъв тъп българин съм, защото съм я отрязал. Общо взето каквито са мъжете, такива са и жените сред нашия народ. Познавам българин финансист, работещ в Канари уорф. Ми какво да ви кажа. По нищо не се различава от българите бачкатори, с изключение, че е с образование и добър в работата си щом там се задържа. Интересува се от чалга кифли, не общува с чужденци и така. В почивните дни вместо да се събере с други интелигентни колеги или хора от друг кръг на интереси, да излезе извън столицата на разходка или да отидат в някой бар, той ходи в мизерната квартира на някои сънародници от източен Лондон да пие ракия и да пуши трева. А българските момичета? Ми и те не са много по-различни. Работнички без образование. Повечето си остават с българите, единици намират по някой англичанин също с не особено висок обществен статус. Българките с образование имат по-голям шанс. Те намират нормални мъже чужденци, но пък съм забелязал и че доста от тях, ако не са комплексирани биха предпочели да имат до себе си нормален български мъж пред чужденец, докато простоватите момичета и комплексарките търсят единствено и само чужденец, ако ще да е и бездомник. Та така. Не обвинявайте само жените или пък мъжете. Ние сами с всеобщи усилия сме се докарали до това положение.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a83bc83b7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   4 - Искам да попитам, защо сте избрали да живеете в затворена комуна в чужбина ? Интересно ми е ? Кои са местните и кои са другите ? Нима сме толкова богоизбрани, че може да общуваме само с 10 милиона души (уж толкова сме по света), а от останалите почти 8 милиарда, никой не става ? Защото подобно отношение, е една от причините, в чужбина да ми мислят за изостанали.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 07876690dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Няма смисъл да си губим времето и най-вече нервите, простоватия комплексар и от един разговор го разбираш, че е такъв. От един коментар също. ;)
ж21

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0454e99cf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Заради една особено характерна наша (българска) черта забелязана в много българи и българки - чуждопоклонничеството. Лично за мен това да правиш генерални обобщения за хората независимо по какъв принцип - етнически, национален, полов или друг е признак на доста ниска култура, точно същата простотия като на ганьовците както казват тези същите жени. Просто другата страна на една и съща монета. Не можеш да режеш някой непознат без да го опознаеш само щото българите са такива или онакива. Иначе аз по мои приятели в чужбина съм забелязал точно обратното - много от тях имат връзки с българи, запознали се в чужбина.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1b13c05d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Доживях българка да ми говори за интелект и възпитание! Я си пуснете Планета или Фен ТВ и вижте чалга певиците какво представляват, или пък тази малката Сузанита. Направо пръщят от интелект и култура. Я се разходете из публичните домове в Холандия или Германия - пълно е с българки проститутки. Някои от тях са майки с деца. Вече са повече дори от рускините, въпреки че България е с население 7 милиона, а Русия със 140 милиона. Откажете се от най-древната професия и тогава пак ще си поговорим за култура и възпитание.
Но и мъжете не са нещо повече. Повечето българи са бай ганьовци и бачкат на минимална заплата. Затова аз избягвам всякакви българи, защото сте мега зле и не ставате за нищо. Срам ме е, че съм българин, но все пак не съм избирал къде да се родя. За щастие успях да се измъкна от калната балканска дупка. Работя като програмист и взимам доста добра заплата за европейския стандарт, а за българския стандарт - космическа. Малко са хората които стават за нещо на тази територия, повечето са бай ганьовци и чалга кифли. Направо сте си един за друг, така че не се бутайте при чужденци и не се излагайте.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b517d44250
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Нито всички българи са лоши мъже, нито всички чужденци са добри мъже. Това че ти е отговорила по този начин, показва що за човек е въпросната жена и мисля, че ти е направила и на теб услуга, като е поискала повече да не я търсиш :). Такъв човек не ти е нужен ;)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e54148cbaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Не ги харесва, щото е тъп повърхностен човек, както повечето хора, за съжаление.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d1079a21d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Защото чужденеца има кинти брат,а ти си так някакъв беден емигрант.Тя не е отишла там да се занимава с тебе .

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 49f1d2d35c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Човек, не те познaвaм лично и не знaм дaли и ти си кaто остaнaлите, но номер 1 ти е изредил причините порaди които бългaрките не хaресвaме бългaри.
1- небрежен външен вид. Просулени дрехи, небръснaти, грознa пострижкa...Не че трябвa дa се обличaт с фрaк или мaркови дрехи, aмa aко сложaт нещо по-мaлко просулено, aко се погрижaт мaлко дa имaт свой собствен стил, дa се обръснaт и пострижaт по нaчин по който дa им отивa...съвсем друго впечaтление ще прaвят. Бългaрските мъже не сa грозни, a безстилни. Нямaт вкус и нямaт усет зa естетикa.
2 - ниско ниво нa обрaзовaние. Много голямa чaст сa бaчкaтори по строежите. Нямaт стремежи в животa, нямaт културни интереси, не искaт дa повишaт културното си ниво.
3 - имa достa простaци. Съботa и неделя се събирaт зa дa пиянствaт и дa слушaт чaлгa.
4 -много от тях не сa интегрирaни в обществото. Говорят зле езикa, нямaт приятели от други нaционaлности, не се интересувaт от културaтa и трaдициите нa държaвaтa в която живеят.
5 - мaчисти сa. Особено тези нa среднa възрaст. Живеят с мaнтaлитет от 18 век. Женaтa е слугиня нa мъжa. Дa рaботи по цял ден и кaто се върне вкъщи дa чисти, дa готви, дa пере и т.н.
При тaковa положение нормaлно е бългaрките дa сме се ориентирaли към чужденци. Aз нямaм нищо против дa излизaм с бългaрин, aмa бих искaлa той дa е интелигентен, интегрирaн в обществото, дa имa някaкви стремежи в животa, дa не е мaчист...и дa се грижи зa външния си вид. Тогaвa с удоволствие бих излизaлa с него. Aмa досегa aкъв не съм срещнaлa

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 80301211f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   Аз съм мъж, българин и живея в чужбина от много години. Аз пък не понасям българките. След като поопознах жените от други нации с нашенските боклуци даже не искам да говоря. Чужденктие са амбициозни, работят, не чакат мъжа им да ги храни. Не са мързеливи готованки и не са курви, това е най-важното. Имат доста повече морал от нашите разпрани шаврантии. И колкото повече време минава, повече ме отблъскват нашенките. Прибереш се вкъщи замалко, те знаят, че си бил в чужбина, вече и парите са ти преброили, като мухи на лайно налитат, сякаш някакъв калкулатор вроден имат в празните чалгарски глави...и точно като мухите - ти ги пъдиш, те пак налитат, пълен смях са българките - нито интелект, нито умения, нито морал....пък за достойнство да не говорим, боклуци. Мъже, търсете си жени чужденки, вярвайте ми, няма да сгрешките. Ако не сте навън - с туркиня се хванете, ако и там не става - с циганка, но не и с българка.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3ff33bf05f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   A пък аз съм силно убеден че това че повечето изказали се са дебили, няма нищо общо с това че са българи.
Да преписваш разни качества на хора само за това че били родени някъде или с различна кожа или недъг е меко казано идиотизъм. Уж се приема навсякъде за подобен в 21 век, но явно има много още идиоти от претендиращите за образовани хора.
А за автора - с подобна малоумна кифла която си прави подобни категоризации без да познава хората си е желателно да не се занимаваш. Освен ако не си на нейното ниско ниво.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 195e72824a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Значи не харесва баща си, дядо си, брат си и т. н. Кажи й, че това е най-глупавия начин да си вдига акциите. Много комплексарско.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e0280deda3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Аз от както съм с чужденка (словенка), разбрах какво е истинска връзка. Тя е страхотен човек и се дразня на себе си, колко време и нерви попилях да се занимавам с вечно намусените българки. Приятелката ми е имала трудно детство, но все пак е станала много позитивна и се радва на живота и хората до нея. А повечето българки, които познавам в чужбина са мрънкала, които чакат да легнат по гръб пред някой чужденец и така да си решат проблемите, ама иначе самочувствие до небето извадили. И все пак, за да не падам на просташкото ниво на повечето жени коментирали тук, слагайки всички мъже под общ знаменател ще кажа, че разбира се съм срещал и някои много качествени българки, на които шапка им свалям как са се оправили с живота по Европа.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7a257e6ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Имате ли си на представа, колко лекари, инженери, пилоти, архитекти и още какви ли не български мъже има по света, на които не можете да стъпите и на и на малкия пръст по образование, манталитет и възпитание. Само по начина на писане на повечето жени тук, става ясно колко на сериозно сте се взели, ама дали има покритие е друг въпрос. Ако нивото ви е ниско и общувате с такива хора, то не можете да имате ясна представа за милионите хора които са "навънка". Не е зле да се поровите и малко по чуждите форуми и да видите какво се пише за българките, та да свиете малко крилете, а не тука само да си дигате акциите.
Между другото, все по-често се чува от образовани български мъже и с добра работа в чужбина (както е номер 9), че не искат и да чуят за българки, така че май работата отива на зле и по двете посоки, което е кофти разбира се.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c86be193e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   №9, жалко за теб. Държал си се супер просташки, защото си си извадил извод от генерализация в отношението ти спрямо българките.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker