Имам чувството че момичето което харесвам ме избягва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам чувството че момичето което харесвам ме избягва
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1412 пъти
Здравейте. От вече доста време имам много силни чувства към едно определено момиче. Никога до сега не съм хлътвал толкова много.

Става въпрос че преди излизахме често писахме си по цял ден и всичко беше супер. След което разбрах че си е хванала приятел... това ме накара да се спра с намеците и да го карам по-приятелски настроен. Всичко това стана след като и казах че я харесвам. Тогава я попитах дали тя ме харесва.... при което не даде конкретен отговор, а го извъртя.

След този етап аз продължих да и пиша и да и предлагам да излизаме и го правихме... до известно време. По едно време обаче нещата станаха малко мъгливи. Тя почна да пише по-рядко, при всяка покана казваше ок, но в последния момент ми отказваше. Даваше различни оправдания като изморена съм, не мога сега, нещо ми е кофти днеска, повтарящи се доста пъти. Първоначално си помислих ок, случва се, всеки има лоши дни, аз също съм бил така. Но постепенно разбрах че това се случва твърде често. Излизахме по-рядко, пишехме си по-малко и като и отговарях сърдито при всяко нейно отрязване тя почваше да ми се сърди и да ми обяснява че съм специален и просто такива били обстоятелствата. Имахме планове да се виждаме по празниците при което уговорихме дата.. тя беше развълнувана... поне така казваше, но пак ме отряза в последния момент, уговорихме другата дата... същото и така 4 пъти. По-цял ден била навън не се спирала, много била изморена. Това са оправданията и и за излизанията и за чатовете.

Много се дразних защото тя реално нито работи, нито върши каквато и да е дейност. Наясно съм че не съм човек който ще и държи сметка и не го правя. Но когато ние излизаме тя свободно си говори по телефона или си чати. А уж съм специален. Какво пречи и на мен да ми отговори, нали съм специален?

От два дена не сме си писали или чували. Отказах да и пиша за да видя дали тя ще се сети за мен, но няма резултат.

Много я харесвам... бих казал обичам... но ме е страх от силата на тази дума. Но нещата вървят към разбито сърце. Знам че си има приятел, но просто не мога да спра чувствата си просто така. Мислех да и кажа какво мисля и че искам да бъда с нея като се видим. Но както вече казах всичките планове бяха отрязани напълно.

Въпроса ми е има ли смисъл да се боря за връзка с нея или просто да продължа напред, което значи период на депресия и разбито сърце, който ще е доста силен, поради силата на чувствата ми? Просто всички знаци говорят че тя не се интересува от мен. А постоянно ми правеше четки колко и е хубаво с мен и че съм специален и че много ме ценяла. Дори приятелките и мислят че ще бъдем готина двойка.

Всеки съвет ще ми е от ползва. Не съм добър с момичетата, но все пак не съм и тотален слепец, че да не виждам какво се случва.

Пожелавам ви весели празници, много здраве и щастие на вас и на семействата ви!
Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3939b775a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Момичето не те е излъгало, почти убедена съм в това. За нея си специален, защото предполагам си голям пич и си готин по характер, тоест тя не иска да те изгуби като приятел. Харесва и естествено това, че имаш по-специално отношение към нея, разбираемо е -всяка жена е поласкана, когато и обръщат внимание. Тя, обаче най-вероятно не те харесва по начина по който ти се иска, още повече си има и приятел. Тази постоянна промяна в отношението и показва, че е объркана и не знае как да се държи с теб, не иска да те изгуби, но не иска и да ти дава напразни надежди. Моят съвет е колкото и да е болезнено за теб да се опиташ да забравиш, че може да си повече от приятел с нея. Така ще изгладите отношенията си и ще си намериш момиче, което да отговаря на чувствата ти и което наистина те обича. Несподелената любов боли най-много, но пък времето лекува всичко, колкото и клиширано да звучи :)

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 801d6ab15c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кофти е, знам и тази страна на приятелствата. Мога само да ти кажа, че това си е за лекуване брат тоест да си намериш нещо което да те разсее.... Гледаш си чата на 5мин, превърташ назад хронологията, като минеш по някой път се сещаш за вас двамата като сте вървели и сте се смели за нещо. Вредно е братле, стискаш и продължаваш напред.
Нещо което на мен ми помогна беше, няма смисъл да мислиш този, който не се сеща за теб.

Покажи на нея, но още повече покажи на себе си, че можеш да си щастлив без нейната компания и присъствие. Ако ти драсне някой ред, не бъди груб, а просто и сподели как е при теб /тоест - екстра/ и недей да я търсиш ти, нека тя се сети за теб два пъти и така.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker