Объркан съм, помощ. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркан съм, помощ.
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1336 пъти
Тази нова година беше невероятна, защото през цялото време бях с най-лъчезарното, добро, мило и красиво момиче. Попринцип сме приятели, но не знам дали под въздействието на алкохола цяла вечер танцувахме, държахме за ръце, прегръщахме се. Беше просто безценно. Когато си легнахме я хванах за ръка и я прегърнах и тя нямаше против, тъй като цяла вечер правехме това де. Но не сме се целували. На сутринта нямаше развой на нещата. Изпратих я до тях и ми каза, че пак ще се видим. Объркан съм.. дали иска да сме нещо повече? Или просто е било заради алкохола и за едната вечер. Утре ще й взема нещо, което иска много, просто за да я зарадвам. Според вас дали си играе с мен или.. А да и приключи връзка преди 2-3 месеца. Възможно ли е да съм нещо като цедка за чувства.. заместител.. както искате го наречете, схванахте идеята ми. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 37c6eccf70
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами ти си си изтървал шанса да я имаш...ние жените приемамем това като слабост в един мъж щом не е предприел никакви действия, така че като нищо може да се отдръпне от теб !

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ec0efb7c76
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прекалено много въпроси си задаваш, може да са много неща, може да си цедка, може да е заради алкохола може да е заради ред други причини. Не очаквай рационалност, просто се остави да се случат нещата, може да не иска да бърза, може да е искала еднократно преживяване което ти не си й го дал по думите ти. За това при такива ситуации най-добре да се докарат нещата до крайност защото ти се пораждат куп въпроси, на които трудно можеш да си отговориш. Сега ще те тормози докато не я видиш пак. Изчаквай един два дена пиши и да се видите, само двамата ако те резне един път, изчакваш пак известно време и пак я каниш резне ли те значи висчко е било за конкретния повод и може просто да не иска отнушения с теб. Не бери надежди за да не бъдеш силно разочарован. Успешна година

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 532825137e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От автора : Ами силно се надявам, че не е било за вечерта. До първия коментар - изтървал съм го като не съм я целунал ? Доста пъти съм бързал да целувал и доста пъти е било напразно и е ставало още по - зле. За това не исках да я целувам, за да не избързвам. Попринцип преди много години с това момиче бяхме заедно, но така се случи, че се разделихме. Но винаги сме били в добри отношения. Някои хора ми казват, че след като не сме се виждали от толкова време и на въпросния купон сама ме дърпаше, значи ме харесва, но не знам. Когато пристигне подаръка, ще искам да се видиме да й го дам и се надявам тогава да се изясниме. Само трябва да измисля как да поднеса всичко, което искам да кажа. Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1e4aed42da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ох.миличкия,колко си щастлив,дано те оцени и да има продължение връзката ви.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker