Високите ми стандарти? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Високите ми стандарти?
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 7106 пъти
Здравейте, пиша, защото просто имам нужда да споделя какво мисля и това, че сайта е анонимен ме устройва прекрасно. Не мога да определя дали искам съвет или не.
Ще започна с това, че съм обикновено 18-19 годишно момиче, симпатично бих казала, от голям български град. Сигурно на много от вас ще ви се отще да прочетете историята ми докрай, имайки предвид факта, че е за изтърканата тема Мъже. Но няма да споделям поредната сълзлива история, очаквайки утеха.
Винаги съм се питала аз ли имам високи стандарти и искам твърде много от този, който да е до мен?
Не знам преди примерно 40-50 години какво е било отношението на мъжа към жената, но то сега определено не ми се струва нормално. Какво имам предвид? Имам предвид, че българските мъже тотално не знаят как да се държат с една жена. И не, нямам предвид моите връстници, за които засега още е донакъде нормално. Това го наблюдавам при всички хора от мъжки пол до 30-32 години, че дори и при някои над тези години. А да не говорим повечето и какви тъпи лафове и шегички ползват, опитвайки се да си легнат с някоя, която са си харесали. Умната жена очаква от вас подобаващо отношение, за да спи с вас.
Не случайно в началото на историята дори не уточних на точно колко съм и откъде съм, тъй като съм лесно разпознаваема в моя град, имайки се предвид с какво се занимавам през свободното си време. Много момчета ми пишат и искат да излезем. Съответно като стане това, ми се е случвало дори да мълчат като риба и аз да трябва да измислям теми за разговор, което не ми е проблем, но усещам как си губя времето, като на човека отсреща дори не му идва на акъла как да ми привлече вниманието и да подхване някаква тема. А като подхване, почва да ме занимава с глупости, вместо да си говорим за нещо смислено.
Друго, което съм забелязала, и е наистина страшно е, че много са като женски полов орган. Как да се обвържа с някого, като аз ще бъда на практика мъжът във връзката?
Хвърля някакви думи в пространството, които не изпълнява или пък прави точно обратното, гледа хората какво ще кажат за него и как биха оценили постъпките му, със самочувствие без покритие, но вътрешно крайно комплексиран, или пък се опитва да сваля всяка втора, но иначе не би могъл да задържи никоя за по-дълго време.
Донякъде разбирам някои мои връстнички, които имат приятели с голяма разлика в годините. И на мен ми се е удавала такава възможност, но знам, че аз не бих се чувствала добре в такава връзка. Затова избирам да съм сама.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 72

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0d6e631564
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! И аз съм на твоята възраст и имам абсолютно същия проблем, ако мога да го нарека така. Имам чувството, че момчетата и младите мъже скачат все на безхарактерни девойки, а от интелигентните и амбициозни момичета се плашат. Да не говорим пък колко банално им е поведението спрямо женския пол...

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c4228dc959
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Смени си критерия за мъжете и ще срещнеш подходящ. Малко витаеш в облаците и си дигнала висока летва, за която не съм сигурен дали сама можеш да прескочиш. Всяка жена има различен критерии по който определя дали мъжът отсреща се държи на място спрямо нея. Не става ясно ти точно какво търсиш, не съм сигурен че изобщо си наясно. Но за всеки влак си има пътници.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a294f48bcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Умно момиче :) спокойно, ще го срещнеш и "разпознаеш" просто защото явно си и наблюдателна и за ужас на комплексарите с логична мисъл. Просто си във възраст в която батковци и чичовци разчитат, че момиче на твоята възраст ще е "неориентирано глупаче" което те ще си цедят и манипулират, а то ще ги гледа влюбено и възхитено защото е и без опит, а на 11-12 см им "питон" ще се кокори леко стресната от "големият" звяр хахааха
Но с такива като теб, не минава.
А след някоя годинка ще попаднеш в графа "вече има опит" и комплексарите ще душат и оглеждат по отдалеч до подаване на ясен сигнал, че могат да се доближат без да ги "ухапеш" а уверените, съъс самочувствие (покрито) и търсещи именно партньор, а не чесало за малките пишки с големи комплекси (разбирай го във всеки смисъл) ще търсят именно момиче като теб.
Дерзай и продължавай да трупаш опит чрез наблюдение :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 222dbc3976
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може би има известна истина в написаното от теб, но и аз ще като номер 2 ще кажа, че за всеки влак си има пътници и критериите последно време за размиха и подмениха. Аз съм жена на 28г., сама съм защото така искам. Не съм намерила подходящия, но за последните 10 г. промених много от възгледите си и очаквания от отсрещната страна. Аз вярвам в приказката: "До всеки успял мъж стои една силна жена". Няма как да не сте опора един за друг и да очакваш, че непрестанно някой ще ти сваля звезди.
Замисли се и върху това какви хора привличаш? Обобщаваш един голям процент мъже, които се държат по сходен начин като едно правило за поведение. Не съм съгласна с това. Мисля, че по - скоро избираш един и същ типаж мъже.
Опитай да разнообразиш и не бъди предубедена.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ba5b28c7ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Здравей, аз съм малко по-голяма от теб на 24 съм и мисля по същия начин. Била съм с мъже на по 28-30 годишни и свалките са им много тъпи и детски или пък някакви просташки сексуални намеци, жалко е, че малко мъже могат да се държах като такива.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ea2eedd6ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Мисля, че малко се надуваш и преувеличаваш. Всяко стадо си има мърша. Както сред мъжете, така и сред жените има сносни , и не толкова сносни. Този бил комплексар, онзи бил със самочувствие без покритие, а ти така и не разбрах с какво точно покриваш това самочувствие, което демонстрираш? Спри да летиш в облаците и ще видиш как ще си намериш някой.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1e8a15178d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Dокато четях темата ти се сетих за една песен на Веско от Бургас (наскоро случайно попаднах на нея докато рових из youtube), в която той усмива точно тези момчета, от които ти се оплакваш VessoU & Lu - Messenger [ATS Ent. 2017]
Е не е хит, то май не ѝ е и цел де, ама е ефектна станала.. Абе има талант това момче :)

Има много свестни и стабилни момчета под 30, а и на твоите години, но явно ти се движеш в кофти среда, където повечето са позьорчета. Започни да излизаш в нови за теб, различни среди с хора от различи сфера..

Не се подлъгвай по чиченца, за нищо на света!
И колко да си разпознаваема, щом си от голям град.. (не се заяждам) Може би сред твоите наборчета да, но иначе не мисля. Е, освен ако не си певицата Гери-Никол. Тя е май на твоите години и е от голям бг град ;)

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: dc2ac806b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Повярвайте ми, за всеки влак си има пътници. В момента, колкото и да не ви се вярва, вие привличате само такива мъже или жени. Това е пътя на вашето израстване, след време ще минете в друго ниво и ще привличате други хора, от които ще сте готови да научите истинските си уроци.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 467f558cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

9.   Прекрасно е, че това, дето си сама, го възприемаш като свой избор.
Така ще ти е по-леко да изживееш дните си.
Истината е обаче малко по-различна - неадекватните на действителността в някакво отношение индивиди остават сами и не дават потомство. Така еволюцията се отървава от ненужния и неадекватен генетичен боклук, независимо на него колко му е напомпано субективното мнение за себе си.
"Българските мъже" звучи много весело! Усеща се една надежда, че не-българските мъже са нещо по-различно, по-добро. На това пък му се вика "промит мозък". Пожелавам ти да попаднеш на араби, мюсюлмани - те са галантни, чаровни, повечето са образовани, свалят звезди на жените, а са и истински мъже! :)
Има една приказка на Пушкин в стихотворна форма за рибаря и златната рибка. Препоръчвам я горещо на всички изтънчени особи като Ваше Височество.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b1ca5b283a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мислех да не пиша коментар, защото в крайна сметка всеки си има мнение и собствени наблюдения, но не мога да подмина коментара на номер 9 - изключително злобен. Май се вписваш в това, което съм описала. Е, пожелавам ти през новата година да си по-малко злобен/злобна и завистлив/а. :)
Авторката

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b1ca5b283a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   А да - и забравих да допълня. На мюсюлмани и араби няма как да попадна, защото бягам далеч от такива :)

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 96a4eb0a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Казвате, че всички мъже са еднакви, а сте толкова придирчиви. Женска логика... :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0ec98f0b1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

14.   Абе номер9 няма да ти се получи първо, защото новите поколения не четат Пушкин и второ, ако наистина еволюцията възпираше генетичния боклук, то най - малкото нямаше да има толкова много цигани, пръснати по цял свят.

See, face the truth and swallow it: Плевелите се множат много повече, по - бързо и по - лесно от културните растения ;)

Също е странно (в смисъл жалко) как чиченце като теб приема толкова лично (в смисъл това за мъжете) тема пусната от момиче, което най - вероятно е на годините на децата му, а даже и на внучетата му :)

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b1ca5b283a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ами н14, по случайно стечение на обстоятелствата уча руска литература и е твърде вероятно да познавам творчеството на Пушкин по-добре от н9 :)

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: abadf82e5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Ако всички мъже са еднакви, значи и всички жени са еднакви. Все пак тия мъже си имат майка която ги е родила и отгледала. Що не ги е възпитала да са различни?

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8e5fc24df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

17.   Н. 11 щом бягаш далеч от араби и мюсюлмани дано попаднеш на африкански негри, те може да те зарадват с нещо специално. Знаеш, че такива има доста вече в България. Гледай да е колкото се може по-тъмен.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a294f48bcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

18.   17, аз не съм 11, но ще ти кажа нещо: всеки друг, от всяка друга раса ще е по-добър вариант от някой като теб, плюеш злоба и комплекси, че пръска. Противен си.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f153155ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   Н17, Аз и на такива няма да попадна, но си личи, че ти скоро не си имал интимен контакт с жена. Личи си по злобата проявена към мен, но съм свикнала такова да е отношението :) Ти си поредното доказателство, че българина е адски комплексиран.
Авторката

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8e5fc24df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

20.   Н19, казваш за мен Н17:
"но си личи, че ти скоро не си имал интимен контакт с жена".
Аз пък мисля, че ти отдавна не си имала сексуални отношения с мъж, защото постоанно в темите ти пишеш за секс и винаги гледаш да унижиш мъжете. Не само това, ти винаги се представяш за младо момиче, но никога не си казваш истинската възраст-61г. На тази ти възраст (61г. ) колко жени имат шанс за интимен контакт с мъж. Но си готова да хвърляш кал по мъжете-да ги умаловажаваш, да ги наричаш комплексари, говорели тъпи лафове, а виж нашата 18, 19 годишна колко умна била. И повечето мъже били като женски полов орган, а в други твои теми този женски полов орган си го писала п**ка. Пак ли да ти напомням, че се познаваме отдавна и твоя стил на писане, начина ти на изразяване, самия строеж на контекста ти ми е перфектно ясен. Ти само сменяш възръстта си, но съдържанието на темите ти винаги се върти около мъжете и как много от тях са те удряли и винаги те са виновни в твоите истории. Като пишеш истории пиши си истинската възраст (61г. ) и стига си лицемерничала. Ти никога не се представяш на годините си. Иска ти се да си млада, но не си и мъжете вече не проявяват интерест към теб затова пък не ти липсват в измислените ти истории. Доста посетители в този сайт са разбрали, че историите ти са измислени чрез които си чешеш чудовищното си ЕГО. Не случайно ТВОЯ ДЕВИЗ Е:
"Животът на една жена, която очаква от мъжа разбиране, не може да бъде друг, освен проигран".
Ето, този твой девиз показва точно какво ти е отношението към мъжете; ти винаги си права, а те никога не проявяват разбиране към теб. Ти си тази, която проявява злоба към мъжете, защото не ти обръщат вече внимание, и си личи във всяка твоя тема. Живей си с възрастта бе жено, защо се срамуваш от годините си.
МОЛЯ модераторите да публикуват коментара ми. Защо се допуща жените да унижават мъжете, а когато ние се изказваме критично към тях нашите коментари не се публикуват. Бъдете по-справедливи.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a294f48bcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   Н 20, не знам и не ме интересува с коя ме бъркаш :) Освен, че ми удвои възрастта хахаха, живея на място за което само можеш да си мечтаеш, сладък. Няма как да ме познаваш и плсмъртно нямам и не е възможно да имам сред познатите си подобен на теб.
А... хм, посочвайки подобна възраст, предполагам ти самият си в трета възраст и не виждам защо изобщо се опитваш да разсъждаваш в тема на момиче, което може да ти бъде внучка.
Разберете вече, че вие по-старите или се нагаждате към новото поколени или си доизживявате старините в своя си среда и без много да се мотаете в краката ни в опити за препъване.
Със здраве! ;)

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c21631ea9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   21 -явно си авторката. Супер зле си - разглезена, егоцентрична. Темата ти е безмозъчна, ти също. Спрете този морален инвалид.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 50da95ad47
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   20, няма нужда тя да те унижава, ти и сам доста добре се справяш.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f153155ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Вече почнаха и да се представят и правят на мен??? Всеки средно интелигентен човек знае, че по hash-a на коментарите може да се прецени кой пише коментарите и кой не. За съжаление или пък за радост тук няма как да се публикуват лични контакти, но да, аз съм младо момиче, завършващо тази година и съм абсолютно съгласна с политикът, който каза, че 80% от българите са дебили - констатацията му си личи и по коментарите под темата ми.
Авторката

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: aba30beb22
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Не сваляй летвата. ;)
ж

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8e5fc24df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

27.   .... "и това, че сайта е анонимен ме устройва рекрасно".
О, в това съм абсолютно сигурен, ти и затова в този сайт пишеш всичките си измислени глупави истории. Разбира се, че темите ти са изтъркани и винаги са за мъже. И как не знаеш какво е било преди 40 г. след като ти тогава си била на 21 г. ( 61-40=21). Ами и ти си в трета възраст, всички над 60 г. са в третата възраст. Колкото и да се опитваш да ме уверяваш, че темата е на момиче няма да успееш защото ти казах вече годините, (100% гаранция давам) а ако искаш мога да ти кажа и името ти с което си регистрирана в другия сайт. Ти много добре знаеш кой съм, както и аз зная коя си така, че с никоя друга не те бъркам, но тук ми приписваш вина, че те бъркам. Ами и аз това искам да ти кажа бе бабо, изживей си старините в твоята трета старческа възраст-среда и не се прави на тинейджърка, защото ставаш смешна. Как не можеш да се усетиш, че с твоите теми ставаш само за подигравка. Ами кой мъж ще тръгне да се занимава с 61 годишна БАБА. И понеже си абсолютно самотна, без никакво мъжко внимание, затова избиваш КОМПЛЕКСИТЕ си тук като се правиш на младо момиче.
"... без много да се мотаете в краката ни в опити за препъване".
О, каква "интелигентна арогантност". Представи си, ние мъжете да се мотаем в краката на БАБИТЕ. За такова нещо още не съм чул, нито съм видял. Виж как си противоречиш и за други неща.
"Не случайно в началото на историята дори не уточних на точно колко съм.... "
Как да не си уточнила, нали каза, че си на 18-19 годишна.
"Освен, че ми удвои възрастта.... "
Половината на 61 г. е да го кажем 30 и половина, а ти казваш, че си на 18-19 г., е как съм ти удвоил възрастта на 61 г. Абе ти чуваш ли се какви ги говориш!!!
Ясно ми е къде живееш.... в някоя стара панелка за каквато дори не искам да чуя, камоли да си мечтая. Ама ако ти видиш аз къде живея, сигурен съм, че от завист и злоба ще припаднеш.
Моля редакторите да публикуват коментара ми, който е в унисон с коментара на авторката.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 13c212c881
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

28.   Номер 20 еее, то бива шизофрения, бива, ама те тава твоето вече се превръща в параноидна шизофрения. Как и откъде можеш да си въобразяваш, че познаваш авторката лично, че и чак пък да знаеш истинската й възраст? ! Истинската й възраст може да бъде каквато си ще, ти какво се мешаш във всички подобни теми и се заяждаш с всички хора и ги занимаваш със твоята шизофрения? !? Това, че на теб ти се иска да си вярваш, че всички останали хора са по-дърти от теб от яд, че ти самия си на 81 години и вече си толкова дърт и грохнал, че не можеш да правиш нищо друго освен да киснеш пред монитора по цял ден и да се заяждаш с непознати си е лично твой проблем, не е наш, твой си е, така, че ти си вземи мерки за него и постъпи във психиатрия! Измислен си ти и цялата ти жалка, комплексирана, ментално срината, душевно-болна персона и не си ти тоя, който във всички теми ще се прави на великия ясновидец и познавач, ясно ли ти е? !

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0fa8ccd5ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Абе тука някои хора наистина не са добре с нервите, ама аз наистина много се изкефих на VessoU & Lu - Messenger

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f153155ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Здравей, мили ми номер27, хайде кажи къде съм регистрирана, а името ми? Нали си много курназ, че ме познаваш!
Авторката

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0331b5b7e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Явно положението е зле а и много различно от това което беше когато аз бях на тази възраст - преди 20 години. Преди година и малко ми се наложи да пътувам с автобус от Бургас до София, до мен седеше момиче на 22-23, зад нея млад мъж на същата възраст. Заговориха се, започна флирт и така през цялото пътуване. Просто се потресох от стила и съдържанието на разговора - неописуемо е. Не го виждам този 'мъж' как ще е глава на семейство, а девойката и тя беше адски елементарна.

Не си сваляй критериите мила, ще намериш своята половинка!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0d841c026b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Здравей и аз съм на 18 момче и кво ти пука за дъртаците над 30? Гледай си твоя живот тяхния вече е минал, и си хвани гадже на твойте години, за какви стандарти говориш прави си кефа и си гепи някой съученик или някое нормално момче с което да си излизате, да си правите фън, незнам защо си се сдухала но не е ок да си сама когато можеш да имаш всичко, живота е купон и земи се отвори малко има много момчета които търсят момиче като теб а ти сигурно не ги забелязваш, защото мислиш тоя иска само секс е не е така, просто ти като се държиш дръпнато и провокираш такава реакция, не е проблема в момчетата а в теб.
Иво

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7df2a91d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Номер 9, ти си идиот, ама да беше от добрите, ще си симпатичен, а то си и злобен.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7df2a91d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Отново съм аз, от предишния коментар - за номер 9, имам впредвид и /ако е един и същи човек/ номер 20 и 27

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 42e6174014
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   28, ами нали тиказ ах- изкуфял дядка- шизофреник. Знам го от друг сайт. Но неговите излияния се публикуват, а моят коментар за него-не!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 89d9cfbb92
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

37.   Мисля, че авторката има пълно право да си живее сама по високите си стандарти!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ab5144207b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   37, ами доста добре си живея в момента така. Самата Мерилин Монро го е казала: С един мъж трябва да ми е хубаво, лошо мога и сама да живея ;)
П.С Коментар 21 не е писан от мен!
Авторката

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f5689ef879
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

39.   Аз съм мъж и се съгласявам с авторката, не мисля, че стандартите и са високи. По-скоро мъжете масово не ги покриват. Прекалено много мъже не знаят как да се държат с една жена и не се усещат кога стават досадни и дори арогантни. Но и много от жените не са цвете за мирисане. Разбира се, има и свестни и от двата пола.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e17a00173c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

40.   Номер 9, от името на нарочените за генетичен боклук ще ти заявя следното:

1. Като мъж и човек ме е срам, че прочетох написаното от теб. Хора, жертви на домашно насилие и алкохолици звучат по-добре от теб. Дори психопатите са по-човечни! Откъде е тази повреда у теб, човече?

2. От теб научих, че ромите (казано по-политкоректно) в България и мюсюлманите по света са висши създания според еволюцията. Пак от теб научих, че мухите, ядящи и надживели трупа на човек или животно вероятно са генетична гордост за майката природа. Все пак тях са ги запазили, а умрелият вече го няма.

3. Интересно, че обикновено смятащите се за еволюционно напреднали не ми казват тези неща в лицето, а основно в Интернет. Не съм някаква бабанка, но ти гарантирам, че ако някой си позволи волността пред мен, бързо ще му помогна да разбере кой е генетичното недоразумение. Защо сега не излезеш навън и не започнеш да казваш на всеки какво мислиш за него? Убеден съм, че все някой ще оцени невероятните ти познания за еволюцията.

4. За разлика от хората, които ти пожелаха по-малко злоба, аз ще ти пожелая само едно: каквото мислиш за другите, това и те да мислят за теб. Така според мен е най-справедливо. Кармата е по-добра и от еволюцията - всеки си получава ни повече, ни по-малко: само това, което сам е надробил.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0e6a8373a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

41.   До "младата авторка" - 99. 99% от момичетата под 20 години не биха използвали думата "курназ". С нея издаваш, че си на доста повече години, предполагам след 30-те както и се издаде с удвояването на годините.
Ти си поредната, която излиза да лае, че мъжете били такива и онакива и никой не я заслужава. Ми и жените в по-голямата си част сте неверни меркантилни к***и ама не сме тръгнали да се жалваме по форуми.
Истината е, че такива като теб са попаднали на двама-трима играча или пък никой не ги бръсне за слива, озлобяват се и започват да пеят песента "всички мъже са комплексирани п***и". Беше модерно до преди 3-4 години, но явно има по още един индивид тук-там.

Истината е много проста - има прост закон за привличането - каквото предлагаш, това получаваш. МЪЖ би се занимавал с ЖЕНА, която отговаря на класата му, а не с мрънкач като теб.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8e5fc24df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

42.   Отговарям на Н.31 Авторката.
Модератори, вижте как авторката ме провокира в коментар Н.31:
"хайде кажи къде съм регистрирана, а името ми? Нали си много курназ, че ме познаваш!"
Модератори, редно е да ми публикувате коментара към авторката след като тя няма нищо против да и кажа къде е регистрирана и с какво име е регистрирана. Моля не ме цензурирайте.
Да авторке, познавам те много добре. Ти беше и предполагам си още регистрирана в сайта "Rozali.com" с име-псевдoним SASHA. От там се познаваме от няколко години и сме разменяли много коментари особено в отдела "истински истории" , където са публикували около 50 мои теми, но нито една публикувана твоя тема с името ти псевдоним SASHA. В моите коментари към теб съм те питал защо ти не напишеш някоя тема, която да предизвика много коментари, а твоя отговор беше: "Нямам намерение да се разголвам публично". Ето отговора защо ти искаш да си анонимна. Ти и в "Rozali .com" си писала теми, но винаги са били анонимни-без регистрираното ти име SASHA и никога не влезна да коментираш дори с фалшивия ти псевдоним. Мога да ти посоча 2-3 твои теми от Розали като например: "Какво иска жената на 21 век" с не регистриран псевдоним "котетто", също "След като те удари...накъде?" с не регистрирано име "Emi". Още една тема: "Чувствам се като лелка, а съм само на 25" с не редистрирано име "siska". Мога още твои теми да посоча от сайта "Розали", но няма смисъл. В никоя от твоите теми в "Розали" ти не влизаш с името SASHA, нито пък с фалшивите ти имена т.е. тема без участието на автора Й. Там в "Розали" ти имаше 2 съмишленички. На едната последното й регистрирано име беше "Tim", a на другата името й беше и още е "MonaLisa3". От сайта "Розали" ти познавам стила на писане, речника който употребяваш, изложението на мисълта ти в текста и голямата ти грандомания, Вие трите сте фалшивия екип, затова се и поддържате и тук в "spodeli.net". Не само фалшиви, но и изключително злобни. В "сподели.нет" тук в "Семейство" виж си темата: "Има ли смисъл?..." и не усещаш ли, че и други са те препознали за фалшива като Н.3,Н.11, н.17., а ти се ядосваш защото не ти вярват на измислените ти истории. А Н.14 е MonaLisa3, която е от вашия екип и те защитава. Най-лошото е, че нямаш абсолютно никакъв срам от лъжите си. Както една бивша ваша съмишленичка казваше за такива като теб, че сте "гьон сурат" т.е. без никакво чувство за срам от лъжите ти.
Погледни си сегашната тема. Казваш, че по хашо-вете ще разбереш кой пише. Ами твойте хашове в тази тема не са едни и същи. Хаша от Твоя ком.н.10 не съвпада с коментара ти н.19. нито пък с коментара ти н.38. След тези коментари пише: от авторката. Казваш, че ком. н. 21 не е от авторката, а защо отговаряш от името на авторката. Много си объркана Саша. Стара баба си, от скука умираш, грандоманията здраво те е сграбчила и ти намираш единствена утеха да пишеш измислици за да си почешеш болното ЕГО. Всичките ти теми в "spodeli.net" са най-вече в "Любов и изневяра" или "Секс и интимност". Ей това ти е проблема, че никой мъж вече не ти обръща внимание. В колко теми вече си писала, че желаеш груб секс, че мъжете ти удрят шамари. Ето и в най-новата ти тема в "Любов и изневяра" именно "Първа среща, как да се държа" пак пишеш за груб секс казвайки:" Единстеното може би, което ще ни обедини е грубия секс. Обичам грубия секс и той също". Груб секс и повече шамари, това ли ти е постоянно в главата? Чакам ти да кажеш нещо SASHA. Само не казвай, че никога не си била регистрирана с такова име.
Модератори, публикувайте ми коментара, авторката ме молеше за него.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 4d4a093354
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Здравей авторке. Според мен не стандартите а очакванията ти се явяват проблем. Няма лошо всеки от нас да си има стандарти по отношение на заобикалящата го среда.. Но да очакваш дадено отношение от непознат и само защото си му обърнала внимание, той да е длъжен едва ли не да се превърне в твоята приказка е малко егоистично, не смяташ ли. Съгласен съм че отношенията между хората са в упадък напоследък, но в това число влизат и много жени, които подобно на теб приемат любовта на някакъв пазарен принцип / давам "нещото" виждаш ли, но какво получавам срещу това /. Повярвай ми, любовта между двама души е преди всичко химия и емоции. Това е когато излизаш с някой с който не ти се налага да търсиш тема за разговор, не ти се налага дори и да говориш.. някой, чието присъствие в стаята само ще е способно да накара целия ти свят да замре. Няма как да говорим за стандарти когато става въпрос за любов. Колкото до забавлението, и то не е на пазарен принцип. Няма как да ти е забавно и да се чувстваш добре в компанията на някой с предварителната или последваща нагласа че си "губиш времето" или че съответния човек ти е длъжен с нещо. Вярвам че и сама ще си направиш извода от моите думи, но все пак да си напиша: Нещата няма как да ти се случат докато не промениш на първо място себе си и очакванията си. Точните хора ще започнеш да забелязваш в живота си чак когато си готова за тях.
Мъж на 38г.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8e5fc24df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

44.   До Н. 28
Модератори, вижте н. 28 какво казва за мен, че имам параноидна шизофрения, че съм жалка, комплексирана, ментално срината, душевно-болна персона. И ме съветва да постъпя в психиатрия. Моля публикувайте по-умерения ми коментар към нея.
Сега ще разкрия и ти коя си. Ти си Tim, една от виртуалните приятелки на авторката, заедно с вашата гордост MonaLisa3. Вие трите сте най-злобните и най-големите лъжкини и затова се поддържате винаги. Ето пак как ти лъжеш, обвиняваш ме, че се заяждам с всички. Аз не се заяждам с никой, само показвам вашите лъжливи истории и коментари. И сега ще ти покажа 2 твои истории тук в този сайт. Темата: "Какво всъщност се случва на ергенско парти" в "Любов и изневяра" е твоя. Тази тема също е измислена не, че е било на ергенското парти на съпругът ти. Е разведе ли се с мъжът ти както казваше в темата. Също и темата: "Мъж с прашки" в "Секс и интимност" е твоя. Там ти се беше влюбила в страхотния задник на момчето-сладур от съседната маса, като впоследствие събрахте двете маси заедно. Толкова си харесала задника му, че се уговорихте да отидете на палатка в планината през месец октомври заедно с твоето момче и приятелката на момчето със страхотния задник. Ще отречеш ли, че тази тема не е твоя? Само вас трите съм обвинявал, че лъжете защото наистина сте лъжкини. Виж как знаеш, че съм ясновидец и познавач, ами на моята възраст би трябвало да съм научил нещо много повече отколкото вас трите. И недей да бъркаш годините ми. Аз не съм на 81г. а вече навърших 101г. и се гордея с тази си възраст. А хубавото е, че имам още 20-тина години да живея. А ти със злобата си дали ще стигнеш дори 81 г. възраст. Аз не се страхувам ако покажеш моето регистрирано име от другия сайт. Хайде побързай нека всички узнаят кой съм.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8e5fc24df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   До Н. 28
Модератори, вижте н. 28 какво казва за мен, че имам параноидна шизофрения, че съм жалка, комплексирана, ментално срината, душевно-болна персона. И ме съветва да постъпя в психиатрия. Моля публикувайте по-умерения ми коментар към нея.
Сега ще разкрия и ти коя си. Ти си Tim, една от виртуалните приятелки на авторката, заедно с вашата гордост MonaLisa3. Вие трите сте най-злобните и най-големите лъжкини и затова се поддържате винаги. Ето пак как ти лъжеш, обвиняваш ме, че се заяждам с всички. Аз не се заяждам с никой, само показвам вашите лъжливи истории и коментари. И сега ще ти покажа 2 твои истории тук в този сайт. Темата: "Какво всъщност се случва на ергенско парти" в "Любов и изневяра" е твоя. Тази тема също е измислена не, че е било на ергенското парти на съпругът ти. Е разведе ли се с мъжът ти както казваше в темата. Също и темата: "Мъж с прашки" в "Секс и интимност" е твоя. Там ти се беше влюбила в страхотния задник на момчето-сладур от съседната маса, като впоследствие събрахте двете маси заедно. Толкова си харесала задника му, че се уговорихте да отидете на палатка в планината през месец октомври заедно с твоето момче и приятелката на момчето със страхотния задник. Ще отречеш ли, че тази тема не е твоя? Само вас трите съм обвинявал, че лъжете защото наистина сте лъжкини. Виж как знаеш, че съм ясновидец и познавач, ами на моята възраст би трябвало да съм научил нещо много повече отколкото вас трите. И недей да бъркаш годините ми. Аз не съм на 81г. а вече навърших 101г. и се гордея с тази си възраст. А хубавото е, че имам още 20-тина години да живея. А ти със злобата си дали ще стигнеш дори 81 г. възраст. Аз не се страхувам ако покажеш моето регистрирано име от другия сайт. Хайде побързай нека всички узнаят кой съм.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c31e7e1b41
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

46.   45, Браво, браво, една по една ше ни разкриеш всичките и ше ни разбиеш тайната пъклена схема;) Давай само така, Шерлок! ;)))

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: bf3cd3e9d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   Както казах по-горе, жалко, че не могат да се публикуват поне снимки, а и няма как да си споделя инстаграма, че поне да ме видиш, че съм младо момиче и се бъркаш коя съм, но коментарът ми ще бъде изтрит. Иначе да, сега и аз съм съгласна с коментарите по-горе, че си шизофреник. Специално реших да отворя въпросните теми в Розали и да ги прочета. Ами не намирам нищо общо в изказа между мен и въпросната персона, с която ме бъркаш.
Авторката

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a84033b204
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

48.   Горчивата истина мили дами е, че ако си намерите амбициозен и интелигентен мъж но без някой други по първични качества, рано или късно вие ще влезнете в битка с него. Амбицията и интелекта вървят с
желанието за контрол и надмощие. и като говоря битка, нямам в предвид физическа. Понякога за една интелигента и натоварена от ежедневието жена е много по-добре да има до себи си един добър и страстен мъж, отколкото суха енцикопедия от его. Богатият социален живот, наличието на различни видове комуникация и хобита и най-вече любов към половинката, компенсират напълно тези стандарти. Най- хубавите неща от живота са най-прости.
f

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: aa8ec739e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Високите стандарти, перфекционизма и гланцовите списания, на които всички са безупречно красиви водят до самота и/или проблемни връзки. Трябва да се гледа по-реалистично. Животът е твърде кратък да чакаме идеалния човек, при условие, че той дори не съществува. По-добре врабче в ръката, отколкото лебед в небето!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c21631ea9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

50.   Според мен 45 наистина боледува......

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 5d8d9cbe0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   Към авторката. След като пусна темата си, може би очакваше едно разбиране на проблема, който ти си установила, след няколко отчаяни и безуспешни опита, да проведеш Общуване с човек от мъжкия пол. От неуспехите, ти си извадила едно генерално заключение, че Българските мъже тотално не знаят как да се държат с жените.
Моето мнение не се покрива с твоето. Не бих генерирала неумението за общуване на всички мъже. Напротив, лично аз както съм общувала с мъже, не съм го постигнала с никоя от жените. Разбира се, това не означава, че всички мъже умеят да общуват. Това означава, че много от тях умеят, но е много важно и как ще подходи събеседникът им. Същото се отнася и за жените. Не забравяй, че голяма част от мъжете ни подценяват, така както ти подценяваш тях.
Не, критериите ти не са високи, за мен те са нормални, високи са очакванията ти. Не може да бъде висок критерий, желанието да проведеш едно нормално общуване, но можеш да имаш големи очаквания, въз основа на твоето умение или неумение да общуваш. Към общуването с един мъж, не може и не бива да се подхожда така, както го правим с приятелките си. Затова, на първо място трябва да разбереш различията между същностите на женския и мъжкия пол. А те не са малко. Има много литература по въпроса, важно е да попаднеш на качествена такава, защото има стотици булевардни брошури без стойност.
Но и не е лошо да обърнеш внимание на твоите противоречия и едва тогава (когато ги забележиш) да си помислиш дали да сочиш с пръст само мъжете и всички мъже. Ти самата не харесваш женското тяло. Символично принизяваш женския полов орган, като го сравняваш отрицателно с мъжкото НЕумение да общува? По този начин ти несъзнателно казваш, какво ти е отношението към женствеността. Може би първо трябва да харесаш в цялост жената в теб, да обикнеш женствеността си и едва тогава, като истински оформена жена, ще можеш да привлечеш един истински мъж.
Мъже, които умеят да общуват има и те не са малко. Разбира се и обратното е вярно.
Жени, които не умеят да общуват има и те не са малко. Разбира се и обратното е вярно.
Нещата никога не са еднозначни.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 823c5925ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

54.   Не знам до колко набеденият за шизофреник е наистина такъв, но и на мен още след като прочетох темата (преди да съм чел коментарите) ми лъхна на нещо гнило.
Няма как да твърдя, че авторката и е на 81 г. но със сигурност не е на 18-19 - не знам колко.
Иначе самата тема си е достойна за размисъл, проблемът е, че 18-19 годишните не разсъждават, а действат, за съжаление обаче не само 18-19 годишните, но и 30-35, а доста и от над 40 годишните също не разсъждават, а са се пуснали по течението с оправданието, че животът е един и сега му е времето да се живее. Няма лошо, на кого му се мре, но разбирането за "живеенето" на живота е различно, в което пак няма нищо лошо - гадното е когато попаднеш на лицемер и нагаждач, който от позицията на богатия си опит се опитва да те заблуди и прикрива истинската си същност.
Далеч не всички мъже и жени са калпави и всякакви обобщения са меко казано нежелателни, но авторката така си е решила, а с тая си нагласа скоро няма да срещне правилния човек или по-точно и да го срещне ще се размине с него защото доста често зад мълчанието се крие интелект, а зад многото думи обигран сваляч.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 76173c7900
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

55.   Благодаря ти, номер 54! Това, че не ти прилича изказът ми на 18-19 годишно момиче само може да ме поласкае, въпреки че целта на коментара ти е съвсем друга. ;) Значи това, че 19-годишно момиче има мозък в главата си е нещо необичайно и странно? !
Който не вярва, че съм на 19, може спокойно да отвори сайта TopModel, в който има и мои качени снимки и да види колко 19-годишни има ;) почти николко.
Само искам да кажа, че си поиграх да прочета шизофреничните писания тук в темата ми и издирих човека в другия сайт, като се регистрирах специално заради него. Писах на профила, който предполагам, че пише коментарите тук и ме бърка с друг човек. Но естествено, дори не получих отговор. Мисля, че на всеки здравомислещ човек му става ясно колко "сериозни" са коментарите.
Авторката

 
  ...

1-50 от 72
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker