Оттогава не съм същата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Оттогава не съм същата
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 3253 пъти
Здравейте приятели-искам да споделя своята история! Тя е следната. Може за някои да изглежда маловажна-но за мен не е.

През 2009 година срещнах един мъж в Сайт за запознанства. Аз влязох там от любопитство-а не да си търся любовник. Пишеше-намерете своите приятели, срещнете любовта. Аз не съм искала да срещам никаква любов-тъй като съм щастливо омъжена. Винаги съм обичала своя съпръг-това не съм го подлагала на съмнения. При нас всичко се получаваше-бяхме уверени и целенасочени. Имам 2 деца-големи вече-на 24 и 20 години. Но така се случи, че се запознахме и започнахме да си пишем. Той беше опитен в свалките и на мен не ми минаваше през ума какво ме чака. Беше от нашия град и не след дълго се срещнахме. Поканих го в къщи. Аз гледах болен баща от деменция и ходех на работа. Мислех, че сексът при всички хора е един и същ-а то се оказа, че не е така. Просто от любопитство пожелах да правим секс.

Искам да уточня, че моят мъж беше единственния в живота ми. Преди да се омъжа съм имала само един приятел и то е така защото съм строго възпитана и по наше време сексът беше табу. Така, че съм изкарала 25 щастливи семейни години. Какво беше очудването ми като разбрах, че секса може да е различен. След като бях с този мъж започнах да изпитвам истински оргазъм. Тогава помислих, че съм прекарала много години в заблуда. Това не беше точно така-имаше и привличане между мен и съпруга ми, имали сме и хубави моменти. Но никога не съм поставяла секса на първо място. Бях с този мъж 1 година като се виждахме само 1 път в месеца.

Тогава започнах да намирам недостатъци на моя съпруг, че не може да прави хубав секс от което той се изнерви. Той също не е опитен и сигурно му бях 5 или 6-та жена в живота-разбира се преди да се оженим. Докато се виждах с този мъж изпитвах силни угризения и се чувствах виновна като някаква предателка. Дори си намалих контактите с приятелките. Сега положениетое различно-ние вече не се виждаме защото той си намери приятелка и тя разведена като него. По рано редовно ми пишеше по Скайпа и ме питаше как съм. Сега вече не ме търси-но аз и не искам да ме търси. Защото се натоварвам страшно психически след това. само аз го търся по телефона 1 път седмично, но виждам че съм му безразлична. Но така е по-добре. Иначе какво щеше да стане-да оставя моя съпруг след 25 години щастлив брак.

Сега времената не са такива и хората се опознават много преди да се оженят и могат да избират. Но такива бяха времената преди години-нямаш никакъв опит в сексуално отношение и се жениш. Искам да го забравя този човек и да си живея пак щастливия живот, като преди да го срещна. Само едно ме гложди-вие доволнио ли сте от вашата половинка в интимните отнопения. Всичко това беше грешка и по добре да не бях го срещала-защото ние жените влагаме чувства като сме с някой мъж, а мъжете имат някакъв имунитет и за тях това не е проблем. Това е моята история-моля кажете си вашето мнение и някой изпадал ли е в подобна ситуация. Всичко беше грешка и ако ми се дадеше втори шанс-никога не бих допуснала това да се случи отново.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 7dfb336aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   някой ще напише ли коментар-аз съм авторката. С 2 думи срещнах друг мъж и видях, че секса е различен с различен човек. Оттогава съм недоволна от моя съпруг, а той се изнерви. Но го обичам и уважавам и вече всичко приключи с оня другия.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: d0bbb72eb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, на мен ми се е случвало, по-точно в момента съм в същата ситуация. Знам, че е грешка, знам, че не бива, но се повтаря отново и отново. А след всеки път си казвам повече няма...

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 591b8b0573
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Заслужаваш да разбере, да ти събере нещата в два куфара и да те проводи по живо, по здраво, да си търсиш "различен секс". Не че мъжете сме перфектни, но и вие сте такива... хайде да не пиша, че ще ме цензурира модератора =)))

bile

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: f07f7668bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Този да не е случайно от Пловдив? :)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 445ee14a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ясно е, че не си същата, а и няма как да си. Щом е приключило какъв е проблема?

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: f3441ca3ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   "... -аз съм авторката... "
Ти защо не дойдеш да пробвам дали с теб е различно и без друго ще си ми първата?
е-майл: Тайна

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 15dc3165d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Подобно на теб - имам сполучлив брак, с първия мъж в живота ми. Дори приятел не съм имала преди него, камо ли секс. (отварям скоба - женени сме от 23 години). Преди няколко години и имаше период, в който мъжът ми получи еректилна дисфункция (дължаща се на стрес). По това време си пишех (в сайт някакъв) с един мъж, съвсем приятелски (със знанието на съпруга ми). Паснахме си интелектуално, разговорите бяха интересни, всичко ОК, докато не засегнахме темата да секса. Бяхме се виждали на снимки и всеки "одобри" другия, в смисъл - симпатизирахме си и визуално. Веднъж, той на шега каза нещо, което ми подейства много възбуждащо. Не очаквах и никога не съм търсила това и се изненадах от реакцията на тялото ми. Предполагам, че сексуалното въздържание (макар и не напълно) през последните месеци си е изиграло ролята. Той усети моята слабост и не се спря. Започнахме една, чисто вербална игра, месеци наред. И не, че не е ставало въпрос дали да направим следващата, логичната крачка - реална среща, но аз не исках. Защото знаех, че направя ли го дори само веднъж, никога няма да съм същата и не зная какво бих направила с живота си, а и този, на семейството си. Като чета историята ти, се убеждавам, че съм взела правилното решение. Моята история приключи по нелек начин - мъжът ми разбра. Всичко, което ми се случи после, си го заслужих. Не съжалявам за това, което преживях с онзи мъж, не съжалявам и за това, което ми се наложи да понеса в последствие, защото беше ценен урок, съжалявам само, че нараних мъжа си. Той плати не по-малка цена от мен.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: af796578c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не, не съм доволна от брака си, въпреки, че преди да се оженим ходихме седем години и през тях сме правили секс. Резултатът - извънбрачна връзка. Той също е женен, не е възможно да сме заедно. Имаме деца, материални проблеми и пр. Но има любов и страхотен секс, който в брака ми не съществува. Между другото сексуалният живот със съпруга ми от замиращ направо приключи преди пет години. Не казвам, че това е правилно или не. Но за разлика от авторката не смятам, че бракът ми е бил щастлив преди да срещна другия мъж. Напротив именно, защото не беше щастлив /не само заради секса/ се породи възможността за подобна връзка. При него също. Така, че не давам нито оценки, нито съвети. Просто това е животът ми.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 7dfb336aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 3-вие в кой свят живеете-за какво да ми събира багажа и да ме изпрати по живо и по здраво.... Аз съм си заплатила с терзанията-както казах. А какво ще кажете за това-Имаше една тема във Сподели и се питаше (С колко мъже сте били досега )-и момиче на 22 години казва-С 40(Четиридесет)-направо останах без думи.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 7dfb336aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 7-не мога да разбера с какво толкова сте наранили съпруга си-нали сте имали само визуална връзка-не мисля, че той трябва да се чувства засегнат. И защо сте го оставили да разбере. Има едно правило-Прави каквото искаш, но не оставяй мъжа ти да разбере. А ние жените... какво-Цял живот с един мъж ли. Просто решението си е ваше-Аз писах, че платих огромна цена, докато на някои жени не им пука. Винаги съм им се чудела. Изневеряват без никакво разкаяние. Явно-ние сме по-съвестни-слагам и себе си в това число.

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 15dc3165d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 7 съм.

Ако не се е разбрало от написаното от мен - разговорите ни с другия мъж преминаха в секс-чатове. Мъжът ми разбра, не защото бях непредпазлива, а защото той е много на ТИ с компютрите (нямах представа за степента на знанията му, преди да разбие паролите ми... и не само това).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker