Откачена ме преследва, не ми дава мира! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Откачена ме преследва, не ми дава мира!
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2131 пъти
Преди няколко месеца се запознах с едно момиче в едно приложение за запознанства. Във въпросното приложение срещнах много интересни и различни хора, така че да си спестим лекциите. Въпреки че в този случай аз сглупих, обикновено съм по-предпазлив. Живея в морски курорт, но като население е малък. Затова използвам интернета да се запознавам с нови, широкоскроени и интересни хора. Момче съм на 18 иначе, абитуриент ще съм.
Та въпросната девойка е от турски произход, но живее в България. Не говори български, но не е религиозна и това е единствената причина, както и защото беше интелигентна - говори свободно английски и португалски, да се съглася да пиша с нея. Казах й единствено малкото си име, възрастта и родния град. Като цяло не съм расист, но не си падам точно по туркини и арабки. Единствено исках приятелски отношения в рамките на чата. Тя доста често се опитваше да флиртува, но всеки път отклонявах мераците й. За моя рожден ден получих цял любовен роман и обяснения, които честно казано ми дойдоха в повече! Беше сигурно месец и аз съм се държал по-хладно, а тя споменава, че е обича 15 пъти и още купища обяснения, а аз не съм й дал повод. Благодарих й, но да кажеш ми стана доста странно. Това не е малко момиче, а 21-годишна жена, което всъщност е странното в случая. Викам си, че може да е от влюбчивите или да не е имала много контакти досега. Ама нещата се задълбочиха, няколко пъти й казах, че не търся приятелка и я излъгах, че вече си имам, а тя още повече се нахъса и заговори, че повече сме си подхождали с нея, че ме обича повече от всички.
Блокирах я накрая в приложението, тя започна да си прави нови профили и накрая изтрих приложението. Но лудата ме намерила във ФБ, което беше направо бомбастична изненада за мен. Аз имам едно от най-срещаните имена, а фамилията не я знаеше. Предполагам, че е написала местожителството и малкото ми име и ме е “издирила”. Почна се едно преследване, блокирах я и там, пише ми обиди от други профили и накрая изтрих ФБ си временно (деактивирах го). Всичко това преди Коледа.
И познайте какво, днеска я виждам в моя град! Сериозен съм! Разпознах й физиономията на площада и веднага свих в друга посока. Иначе тя е чак от северния край на страната, така че познайте защо е дошла? Пълно психо! Ама не знам какво да направя по въпроса. Не е параноя моето, това момиче не е добре! Няколко пъти ме питаше дали може да празнува нова година с мен преди време. А не ме познаваше... Сега вече това ме плаши. Аз като мъж мога лесно да я сплаша, ако поискам, ама това ли е редно да направя? Ако я видя пак тук? Пък не мога да сигнализирам, нито имам доказателства и ще го вземат на шега. Но това ме притеснява. Да я сплаша ли? Какво да направя? Не се шегувам, моля ви, публикувайте историята ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8bd7c34949
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Наистина е странно в такива приложения и сайтове никога не съм срещал истинска жена която сама да поддържа интерес да пише и да търси сама. Обикновено при такъв интерес се оказва че е измама и че дори не е жена, 100 процента от случаите се представя за чужденка. Но при теб е странно че си я видял и че при категоричен отказ те е потърсила във фейсбук. Това наистина значи че се е вманиачила в теб и че е истинска. За вманиачаването има само един единствен лек и това е постигане на целта, ако тя те има бързо ще загуби интерес към теб. Колкото повече я игнорираш толкова повече се вманиачава и дори тази странна вманиачителна любов се превръща в омраза, ако се отнасяш грубо с нея тя ще те намрази много и основната и цел ще е да те злепостави и нарани, дори да те убие. Скрий се отвсякъде, потъни в дън земя и се надявай тя да си намери друг

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d2fa283cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Малък, първо, ти не си мъж, а дете. И не знаеш дали наистина това е момиче или някъв педал, дето иска да те тормози. Не отговаряй на чата и ще те остави намира.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 2a12c945b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Освен да се обърнеш към полицията, като помолиш да не те разнасят по цяло село. Не виждам защо да не ти повярват и без доказателства. Може да получат информация дали наистина не е някакво куку или просто влюбена кокошка. Ако се запече положението, сподели и с родителите си или някой подходящ мъж. Ама тая да не вземе да прави панаири и всички да разберат.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 263e4ff9c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да не се казва Роуз? :D

шегата настрана. Предполагам можеш в районното да се оплачеш. А другия хитър начин е да си по-директен и да й кажеш че не искаш общо с откачалки и закачалки

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7fff0dd339
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   На някои хора може би ще им прозвучи преувеличено, но това изобщо не е шега работа. Хора като това момиче могат да бъдат много опасни и обикновено манията при тях има тенденцията да ескалира с времето.
Според мен не трябва да я "сплашваш" (както си се изразил), защото това може да има обратен ефект - вместо да те остави, да се залепи за теб още повече. Според мен трябва да направиш следното:
1. Активирай си Фейсбук отново, но постави забрана да ти пишат непознати хора, както и да ти искат приятелство, ако желаеш.
2. Ако я видиш отново на улицата, я игнорирай. Не бягай и не се крий! Трябва да й покажеш, че ти е досадна и неприятна, но в същото време да демонстрираш и кой командва парада.
3. В случай че в някаква ситуация тя те заговори и се опита да установи контакт с теб - игнорирай я или кажи нещо от сорта: "Не те познавам, така че не ме занимавай! "

Ако нещата по някакъв начин загрубеят, винаги можеш да си изкараш ограничителна заповед. Разбира се, шансът да се стигне до преследване като по филмите, е доста малко вероятен, но не го изключвам на 100 процента. Луди всякакви!

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d29709370e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ох, ужас, наистина ти съчувствам! Явно и малкото, което си й споделил не е трябвало да й го споделяш! Това момиче няма ли си занимание, че е тръгнало чак в града ти да те издрива? ! Това е прекалено! Мисля, че имаш доказателства- самите чатове, и можеш да ги използваш. Според мен изчакай малко да видиш как ще се развият нещата- тя няма как нон-стоп да стои в твоя град все пак! Съветвам те на всяка цена да споделиш с близки- може би те ще успеят да ти окажат поне морална подкрепа. Хубаво е в такива случаи човек да знае, че не е сам!

Късмет и моля те пиши да кажеш как се развиват нещата, че чак аз се притесних за теб, майтап няма...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: db011097f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Олелелеле!
Тази е чисто ку-ку.
Скоро и у вас може да цъфне.
Просто като мъж и обясни за какво става въпрос и я заплаши с ограничителна заповед. Внимавай какво и как и говориш да не те обвини в нещо.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 40814f2369
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Отиди в полицията, приложи доказателства и подайте жалба.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 31f125630d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ти си мъж вече. Така че се стегни и ако пак я срещнеш и обясни че не я искаш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 31f125630d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти си мъж вече. Така че се стегни и ако пак я срещнеш и обясни че не я искаш.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9120f16a71
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Авторът: Първо, няма как да е гей или шегаджия, защото ми е пращала достоверна информация и знам, че е тя. Туркиня е и да бъдем честни - доста невзрачна. Отначало я мислех за пич, защото е интелигентна и явно манипулативна. Но наистина се оказа луда! Казва ми, че ме обича при положение, че сме имали обикновени чатове само месец. От тогава ме шокира. И за пръв път срещам човек, който може с толкова малко информация да те издири. Смятайте за какво става дума. Свих в друга посока, за да не разбере, ако ме види, къде живея и къде ходя. Не от страх. Не искам да замесвам семейството си в това! Плюс факта, че колкото и да не съм расист, на турското общество възгледите им са различни. Откъде да знам, че няма да излъже нещо баща или друг роднина и да ми навлече проблеми? Едва ли още е тук, но съм 99% сигурен, че не е съвсем наред и идва да ме преследва. Ще й кажа да ме остави веднъж завинаги. Ако продължи това, ще сигнализирам. Междувременно, ще споделя на нашите.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: bfcbe2a413
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Разбирам прекрасно какво ти е имах подобна позната. Ужасно обсебващо същество беше. На всяко свое гадже пишеше по 100 пъти на ден колко го обича и се опитваше да го дърпа назад понеже тя не се интересуваше от нищо освен по цял ден да виси във фб и по кафенетата. Накрая, когато на хората им писваше от нея и я зарязваха си правеше по 1000 акаунта, за да ги тормози пишеше им по 1000 смс-а на ден ходеше да им прави скандали у дома и в работата и накрая се кротваше докато не намери нова жертва. Мен също се е опитвала да ме тормози по този начин и за жалост и се връзвах докато бяхме по - малки. Кротна се когато разпечатах съобщенията с обидите и подадох жалба в прокуратурата. успех и дано се избавиш от тая напаст! ж. 24

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 600385df5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Здравей, въпреки че съм туркиня мога да се съглася с теб. Аз също не харесвам етноса си, но всичко това е до човека няма значение какъв е. Та пожелавам ти възможно най-скоро да разкараш това момиче, с такива по-добре да си нямаш работа!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a1fb158696
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Запази хронологията на чатовете и заплахите от нея, ако се опита да се доближи до теб й кажи, че отиваш в полицията, ако не помогне - отиди в полицията, те ще я викнат, най-малкото, ако не помогне - ограничителна заповед.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker