Как да си го върна обратно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си го върна обратно?
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1745 пъти
Привет!
Момиче на 20 години съм, а приятелят ми е на 35. На връх Нова година се разделихме като повод за това беше моят изблик на ревност.
Накратко историята: Бяхме с приятели в едно заведение и след като мина 00:00 часа всички започнахме да танцуваме, но на моят приятел танците не му се отдават особено, поне не след 3тата чашка алкохол и си остана на масата. Докато танцувах близо до него забелязах, че си пише с няколко човека и се опитва да изтрие даден чат от телефона си. Виждайки това му действие се ядосах супер много, отидох при него и го попитах какво прави, защо го трие, каква е причината. Той ме помоли да не правя панаири пред хората и ми каза, че ще говорим като се приберем. Това за мен беше недостатъчно и му отвърнах, че си взимам нещата и си тръгвам. Последва ме и на паркинга докато отключваше колата аз му ударих шамар. Тогава той ОБЕЗУМЯ! За пръв път го виждах такъв за период от 3 години. Започна да ме блъска и да ме пита как така си позволявам да го удрям, но аз не останах безучастна и започнах да го налагам с юмруци. Качихме се в колата след всички разправии. Той си извади телефона, за да ми покаже чата, но аз отказвах да погледна, след което той излезе и го удари в асфалта. След многото караници, тръгване от паркинга, връщане, аз отидох при приятелите ни, а той остана навън. Нямаше го около час. Върна се, не ми говореше, не ме поглеждаше, не танцуваше. На всички им направи впечатление. Тръгнахме си като аз останах у тях да пренощувам. Прибрахме се, изкъпахме се, легнахме си като никой не казваше и думичка на другия. На сутринта той ми каза, че не иска да има нищо общо с мен, че не иска да ме вижда и да говори, защото му било писнало от моите постоянни скандали- искал спокойствие, имал е намерение да си изкара супер, а аз за пореден път съм му развалила вечерта и докато другите са се веселили, той стоял като страничен наблюдател.
Знам, че не трябваше да постъпвам така, да го удрям и да си тръгвам. Не трябваше хората да стават свидетели и да ни излагам по този начин.
Това не е единствен случай и преди са ставали подобни неща на различни мероприятия и той ме е предупреждавал вече да не ги правя, защото само те могат да ни разделят. Знам, че всяко нещо има граници, но когато не ми отговаря докато му пиша или ми каже "лека нощ" и остане на линия- побеснявам. Въображението ми започва да работи. Наясно съм, че човек има нужда от лично пространство и че не може постоянно да ти нареждат какво, как и защо да правиш, но той нито веднъж не прояви разбиране. Пример за това е:
Преди мен е имал 10годишна връзка, многократно го молих да си изтрие снимките от профила с този човек в една от социалните мрежи, за времето, в което бяхме заедно не го направи и не разбирам защо. Когато го питах каква е причината, за да не го прави той ми отговаряше : На мен не ми пречат, аз снимки не си качвам, не виждам проблем да са там, ти не можеш да ми казваш аз какво да си изтривам от личния ми профил, защото и аз на теб не казвам. Нали съм с теб, правя ли неща за теб- правя. Не може едни снимки да променят отношението ми.
Искам и само да отбележа, че с мен снимки не си е качвал.
Смятам, че в случая на всяка една жена би й станало обидно от този факт.
Много дълга стана историята с излишни обяснения...
Та, както се досещате-обичам го и искам отново да бъдем заедно, но не знам как да постъпя и какво да направя. Моите приятелки ме посъветваха да изчакам докато му мине състоянието на афект. Чувствам се в безизходица, каза ми, че вече няма как да бъдем заедно...
Моля Ви, дайте ми съвет, не искам да се отказвам така лесно, защото нашата връзка мина през много неща, но държанието му след онази вечер е пренебрежително, безразлично...
Отчаяна съм...
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: c27d3d61d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Остави човекът на мира, той си е съвсем нормален. Лекувай се. Не търси други връзки, не тормози повече хора, докато не оздравееш. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: dad7a51efb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   мисля, че си болна.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6af8509e10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   При положение че не те обича и уважава, защо искаш да се върнеш при него ? Женска му работа.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 999a390414
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен не можеш да го върнеш, защото след като "чашата е преляла", независимо кой е изсипал "последната лъжица", той няма да върне предишното положение, ако не покажеш, че уважаваш неговото лично пространство. Дали е прав и дали е честно нещата да се случват така, както той ги иска, няма значение. Важното в случая е, че той иска така. Отговори на въпроса дали можеш да му покажеш, че си се променила само с едно виждане/чуване/среща. Ако не можеш, губиш.

п.п. Твоите приятелки се заблуждават - това е състояние на силно раздразнение, но не е плод на изключителна постъпка от твоя страна. Решението му се крепи на натрупване на събития, променили идеята му за връзка с теб.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a0860fb645
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Донякъде разбирам обидата и недоверието ти, но си истерична. Никой нормален човек не би искал да има връзка с истеричен човек.
Можело е просто да прекратиш връзката след като си видяла, че той очевидно продължава да изпитва чувства към бившата, иначе защо ще му пречи да сложи и ваша снимка в профила си. Да не я вижда тя може би. За изтритият чат също смятам, че най-вероятно е писал на същата жена да я поздрави за празника (може би с тайна надежда за продължение на разговора) и е бързал да изтрие преди да видиш.
Но как се процедира в такива случаи-ами тръгваш си с достойнство. Не истеричиш, не правиш публични скандали, не унижаваш себе си и него, стискаш зъби, вдигаш глава, пожелаваш му късмет и си тръгваш.
Ти си се вкарала в такава психопатия заради него, че скоро нормална връзка с никой няма да можеш да имаш, защото вече си крайно филмирана.
Имай достойнство и излекувай недоверието си преди да започнеш друга връзка! Не позволявай връзка с човек, който очевидно още е с бившата си емоционално. Не влачи стари разочарования и не ги прехвърляй върхо нови възможности!
Успех!

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c6187e0f31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Този човек не те обича и със сигурност има нещо с друга жена - може би старата му, не че са пак заедно, просто поддържат контакт и той още не я е преодолял. Ще бъдеш сто пъти по-добре без него. В началото ще боли, но след време ще го забравиш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3c19726e44
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Направила си грешка номер 1. Поне си го признаваш. И продължаваш да откачаш при всяко негово състояние на бездушие. Спри се. то е ясно, че си ударила дъното в отношенията ви. Не ти ли идва един път на ум, че за да е на линия някъде в соц. мрежи може да е нарочно, може да е забравил да излезе или просто човека да пише и комуникира с хора, които познава преди тебе. Това че е с тебе трябва ли да значи, че ще бъде пън от сега нататък. Мъжете може да не обожават студени жени, но ревниви кучки, които раздават шамари, още повече не обичат. За бъдещи отношения с мъжете си напомняй, че няма такъв, който да ти бъде собственост, обичай си мъжа до тебе и го карай да се чувства желан. Стократно ще ти се връща всичко, хората ще ви дават за пример и ще ви завиждат, ти ще си по-спокойна и ще се радваш на хубави моменти.
Жена на 31 години.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b074699473
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Автор:
Хора, помолих ви за съвет. Упреците ви за това, че съм болна според мен са напълно неоснователни! Преди да започна връзка с този човек имах друга, която продължи 2 години и отношението ми нито за момент не е било такова и не съм си позволявала да показвам и най-малката ревност, а то дори такава не е и съществувало.
Дълго време с човека, който искам да си върна, имахме чисто приятелски взаимоотношения и имах възможност да го опозная.
За времето, в което е бил с бившата си приятелка и й е изневерявал многократно. По същия начин е постъпил и със следващата си.
Държанието ми е основано на множество фактори и действия. В конкретния случай смятам, че съм проявила неуважение спрямо него и искам да възобновим отношенията си, защото никога не съм имала намерението аз да съм повода да се разделим. :)

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b92877e5b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   ! Проблема е в теб, а не в него. Най-вероятно може да не се върне отново при теб.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a863584b9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Има една поговорка и тя се казва "Насила хубост не става"! Ако той не иска да бъде повече с теб ти няма как да го принудиш отново да сте заедно. Той не ти е собственост разбери! Второ 15 години разлика не са малко и може би малко или много и разликата във възрастта също си е казала думата. Трето преосмисли и промени обсебващото си държание, защото ако продължиш в този дух не виждам кой нормален мъж ще те търпи! Някога имах една обсебващата приятелката всичките и гаджета рано или късно и биеха шута, защото ги задушаваше. ж. 24

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d5fe3e1605
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Вие сте на различен етап от живота си. Ти още растеш (човешкият мозък расте до 21 г), а той се е запътил към средната възраст. Не е добре,че не е публикувал снимки с теб във фейса. Това може да говори,че не гледа сериозно на връзката ви. А също и че му е неудобно, че си толкова по-малка от него. Според мен връзката ви няма бъдеще. И още нещо-никога не удри мъж. Особено без причина. Така нараняваш мъжкото му достойнство и той никога няма да ти го прости. Просто е трябвало да си тръгнеш онази вечер. Сега дори и той да се върне при теб ще е за секс. С шамара си разрушила връзката ви,доколкото изобщо я е имало. Продължи напред и си търси мъж близо до твоята възраст. И още -щом знеш,че е изневерявал на предишните си,значи че ще изневери и на теб. Не си го причинявай.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c838fa858f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторке... как може да искаш съвет и са казваш, че упреците към теб, че си болна били неоснователни... че каква си? Ти изобщо наясно ли си, как сама си го отблъснала с държанието си. И защо искаш да си го върнеш... за да го унижаваш пак пред приятели, да правиш сцени, да го удряш... че, кой мъж според теб иска такава приятелка... горкият ти приятел... тежко му...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker