Женен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Женен мъж
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 7328 пъти
Здравейте

От три години излизам с женен мъж, който не се разбира с жена си, и това не са празни приказки, той реално не живее с нея, всеки ден и всяка вечер е с мен прибира се при жена си за един час и си тръгва. Тя подозира че имаме връзка, но няма никакви доказателства за това, ние работим заедно днес ни видя да влизаме в работния ни офис и вдигна един скандал, защото щяхме да ходим в гърция за уйкенда и в крайна сметка аз си останах в къщи, а тя отиде с него. Много съм объркана, да вярвам ли, че този човек който днес тръгна с нея, ще се разведе заради мен.

Той и беше много ядосан те отиват заедно на село, а не на почивка в гърция както ако беше с мен, каза ми че ще направи всичко възможно да и направи ад тези два дни. Беше много разтроен когато тръгваше.

Дайте ми съвет какво да правя аз обичам, този човек и съм сигурна, че и той ме обича. Трябва ли и аз да правя скандали, да се разделя ли с него когато се върне
какво да правя? Сигурна съм че не обича жена си той един път за три години не е отишъл някаде с нея или не е отстанал при нея да спи, а тя наистина е ужасен човек, не го казвам като оправдание за мойте постъпки. Майка на приятеля ми е починала, той е бил в чуждина когато са я приели в болницата тя не е отишла един път да я види. и на погребението се е смеела и не само това, просто е голяма кобра.

Видях го колко беше разтроен когато тръгваше, трябва ли да го подкрепя в тази ситуация

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 642f93a3ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мился че няма да се разделят скоро, ако се раделят някога то ще е твърде късно за теб. Малко са мъжете зарязали женичките си, заради любовницата си. Но нищо не се знае.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 47e789fa74
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   много банално, но проблем, стар като човечеството.

Няма решение на дилемата, но ако искаш да спечелиш войната, трябва да се въоражиш с търпение или да минеш в отстъпление и отстъпиш завзетото на врага. Не чакай слабохарактерният мъж да вземе решение в твоя полза.
Ако не спреш да се тръшкаш и косиш, да предявяваш претенции, танковете на съпругата ще имат много повече тежест в сравнение с твоето леко въоражение. Предимството е само в търпението, в много добре обмислената стратегия и в борбата в сянка. Докато си противник в сянка, партизанин един вид и врагът не знае коя си и къде да те намери, имаш предимство и тактиката в стил „студена война„ е в твой плюс. Ако си разкрита започва кървавата битка без оглед на жертвите и като нищо да паднеш жертва и доброто ти име да бъде унищожено, а ти да бъдеш нарочена за курва и т. н. лоша гадина, а добрата страна, разбира се е такава заради един подпис в едно прашасало кметство пред стотина пийнали роднини.
Това е положението - или си по-умната, търпеливата и готината, или нямаш шанс срещу суровата сила на бронираната с брачно свидетелство страна.

желая ти почти неуспех, защото не вярвам в стойността на наградата - не вярвам, че мъжете ни си заслужават търпението, усилията, битките и войната, чакането пред телефона, самотните празници и съботи и недели и може би са точно това, което заслужават съпругите им, нали са си ги избрали и са ги вързали с подписи ... ако си търпелива обаче, може да падне кошерът, пълен с мед сам в краката ти, но ако не си търпелива, нищо чудно да умреш от охапване на пчелата-майка.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: b60284a4a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   много интерсно как всички любовници разправят как мъжете, с които спят, не се разбират с жените си и не ги обичат, обаче години наред продължават да си бъдат със същите тези жени и да си се ч*кат с любовниците... замисли се над това

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 8bebc922be
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   в подобна ситуация съм... другите ще ти кажат да го оставиш, а ако питаш мен направи каквото ти мислиш... само ти си знаеш какво чувстваш... аз не го оставих, но има моменти в който съжалявам!!! Който не го е изпитал това няма много право да съди или да дава съвет по темата!!! това е моето мнение :)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 5c8aa25b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   от 2 до 3.
да и аз се питам и не мога да си отговоря на този въпрос - как може да останеш оженен за жена, която не обичаш, не желаеш и дори мразиш и ненавиждаш (все споделени чувства от съпругата), докато се радваш на щастието в леглото и извън него с друга.
Стигнах до извода, че явно децата са по-важни за мъжете, отколкото съм си мислила, а и не е за подценяване стресът от един развод, имуществените проблеми и ....... и все пак мъжът иска да изживее живота си някак си, поносимо за него и се възползва от слабохарактерната любов на глупчки като нас, която да го зарежда с енергия, за да може да просъществува гнилият му брак.

С две думи - авторке - няма какво да губиш, като бивша любовница ще бъдеш просто по-добрата съпруга независимо от съпруга си. С малко повече търпение и късмет, може да спечелиш и сегашния.... но вероятността е малка.


По-добре на бъдеща почивка в Гърция, авторке, отколкото на настоящ стрес на село при свекървата. Не се разочаровай, имай търпение - то си те чака. Сега ще си дойде твоят слабохарактерен мъж обратно в прегрътките ти и леглото ти, за да черпа енергия, за да може да изтърпи още малко и още малко брак... за пред хората и за пред челядта си, но не и за пред съпругата си - на нея отдавна не и пука за него, вярвай ми...

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: b60284a4a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   ето историята на авторката става чудесен повод за една друга любовница да оправдае поведението си:) нищо лично. не смятам че трябва да водиш 'кървави битки', както ги наричаш, за чужд мъж, но това разбира се си е личен избор. както ти самата казваш една любовница или вечно си остава такава или се превръща в съпруга, която трябва да води кървави битки с нова любовница. нали знаеш - каквото повикало, такова се обадило. щом да си любовница те кефи, няма нужда да се оправдаваш пред нас. съдникът е един... ако вярваш в него, разбира се.

аз съм също на мнение, че ако някой иска да е с някой друг и обича този човек, ще намери почтен начин да бъде с него, иначе нещо не достига...

лека вечер и мир...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 47e789fa74
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   до лека вечер и мир...

не виждам къде някоя от нас търси оправдание. Не сме престъпници все пак и това не е съд, а и едва ли някоя жена би поела бремето да бъде другата, ако чакаше оправдание и разбиране - знаем, че такова няма да намерим, но пък и от личен опит знам, че точно най-големите съдници или са самите невярни, или са превърнали дома, брака си в хладилник.
Банална е позицята ни на любовници... но действително има общества, където такива като нас биват убивани с камъни и линчувани. За жалост на някои „добри“ хора, нашето общество не е сред тях и никога не е било, но има държави, все “високоразвити„ в хуманистично и културно отношение като Иран, ОАЕ, където жените биват убивани за какво ли не... там може да има свободно място за съдиите.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 47e789fa74
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   На сватбата на Уилям и Кейт уестминския епископ каза, че в деня на сватбата си всяка жена е принцеса, защото стои в центъра на вниманието, но да не се осланяме, че романтичната връзка ще ни даде смисъл на живота - първо да намерим смисъл в живота си.

Това според мен действително е една от най-голямата грешка в живота на булката и после на съпругата - очакването, че веднъж надянала халката тя ще бъде обичана и обгрижвана като принцеса, а скоро ще стане и кралица-майка. Да, ама не.

Като гледах сватбата на хилядолетието по телевизията си мислих за още една принцеса - за Даяна, съпругата, която искаше да стане принцеса и кралица и завърши в гроба. Сега любовницата, омразната Камила, която същност винаги е била до Чарлз и като приятел, беше на сватбата на века до кралицата-майка като СЪПРУГА на принца. Това е животът - трябва да го живеем с любов и да се женим по любов за жените и мъжете, които обичаме, иначе може да завършим зле в скоростното надбягване за щастие. Щом една принцеса не беше застрахована от това, защо ние да сме? Но все пак, не всеки се жени, за да бъде принцеса, някои предпочитат да станат Пепеляшки, но да бъдат до мъжа, когото обичат....
Не им завиждам на булките, мечтаещи за кариера на принцеса... предпочитам да съм омразната Камила, която с търпение и обич ще остарее до любимия, никога няма да бъде принцесата на сватбата на века и винаги ще бъде мразената от „добрите„ хора, но ще бъде обичана от еднинственият, който трябва да я обича - мъжът и - принцът.

Аз съм голямо момиче, ще се справя, каквото и да ми поднесе животът. Не завиждам на слабите и зависимите същества-принцеси, не завиждам на лошите съпруги, които си смятат, че ще бъдат цял живот принцеси като на сватбата си и забравят, че имат до себе си крале, които мечтаят за кралици...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 5d96103e83
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Номер 2 - голямата работа, голямата любовница!!! Ти си се побъркала, бе момиче. Свършиха ли се мъжете, че си се вкопчила в някакъв мишок? Бягай от мъж, който не знае какво иска. Тя жена му си сърба попарата, че се е обвързала с такъв. Вярвяй - не и е лесно, но и да го остави няма да й е по-добре. Пък ти гледаш да се набуташ в нейното положение. Той какъвто е с тая, такъв ще е и с тебе. Хайде, умната! Ориентирай се към друг мъж, че ще съжаляваш. Вервай ми!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: cb00728334
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До авторката

Разбира се, че ще тръгне с нея, нали е официалната съпруга - кобра, гадина и т. н. - няма значение, нали е официалната, тая дето е за пред обществото, тая дето "трябва" да слуша и тем подобните глупости. На теб какво ти пука за нея - това не разбирам? Нали го обичаш този човек и си прекарвате дните заедно, работите заедно, явно сте успели да постигнете баланс на работното място, за което те поздравявам.
Недей да се цупиш и да се глезиш, защото е тръгнал с нея на село и сте си провалили екскурзията. Наложило се е и точка. Като се прибере виж го в какво състояние се е прибрал, според мен като прекара малко време с жена си (ако наистина е гадна кобра) то това ще е само в твой плюс. Ти си любовницата, момиче! Онази, която живее за любовта, сладката ябълка на изкушението - кобрата да го мъкне по село. На теб защо ти пука?
Ако сте женени и този мъж поиска да прекара два дни някъде с приятел, с родители, или просто сам.... ще се тръшкаш ли така? Ако отговорът е - да, замисли се за това, че след като се разведе ти ще се превърнеш в кобрата, от която сега бяга, идвайки при теб. И ще бяга тогава при някоя друга.

Относно коментара на номер 2

Аз пък не мога да разбера, които казват, че мъжете им "ч****" своите любовници за забавление, но иначе обичат и се разбират със съпругата си. Ако има наистина разбирателство - ще търси ли той друга навън? Ако наистина този мъж, такъв мъж държи на семейството си, той не би имал връзка, защото най-малкото за тази му връзка може да се разбере и рано или късно се разбира - тогава жена му страда, чувства се неуважавана (и с право). Мъжете, които "ч****" извън семейството си търсят в секса с друга възможност да се откъснат от това семейство, а колко доре си играят ролята, че държат на семейството си - те си знаят. Това, че един мъж се прибира вечер вкъщи и гледате телевизия заедно, и си говорите за това кой какво е свършил днес, и иматеобщи дца и идва с вас на рождените дни на родителите ви - не значи, че държи на вас. Друго означава и е жалко, че не го разбирате. Но разбирам.... по-лесно и по-безболезнено е да кажем "оо, той само се забавлява с нея инач мен си ме обича" Едното ч***** ще го преживеете, но никога не можете да преживеете факта, че той обича друга...

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: d990ff2c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   10, по принцип си доста права до „относно коментар на но. 2“

според мен точно проблемът е, че ги няма тези разговори кой какво свършил през деня, няма го общото гледане на телевизия, а повечето бракове са за съжаление само вид съжителство заради деца или имот - връща се мъжът, отваря печката или хладилника, вади си ядене, сяда да гледа мач, докато жена му си гледа в другата стая турската сапунка. После или си лягат като братче и сестриче в спалнята, или той и без това отдавна спи на дивана заради хъркане или под друг предлог... жалка работа

това е - великият семеен живот, който ни рекламират от малки с приказки за принцеси и принцове...
Не само не се превръщаме в принцеси след брака, а по-скоро точно в обратното - Пепеляшка мие подовете на панелката, дондурка поредното бебе, ходи на работа и готви и обслужва принца. А той - често е се е превърнал в жаба, точно след сватбената целувка...

Затова, принцеси, ако намерите принца, дори женен за някоя омагъосана тиква, не го изпускайте. Но гледайте да не се превърнете вие самите в жаби или Пепеляшки *номер 10 добре го е казала.
Много лесно е в един брак да се потъне в тази рутина, да спре човек да се грижи за брака си, да спре да обича и да го е грижа за някогачния принц, а да го ненавижда повече и от най-гнусните жаби, но да не иска да си развали сигурния животец и да си остава нещастно омъжен, вместо да пусне жабока да си ходи поживо-поздраво.

Да, тогава се намират Спящи красавици като авторката, но да внимават да не бъдат целунати от поредния жабок, чакайки принца да слезне най-после от каляската на брака, отдавна превърнала се в гнила тиква...

Госпожицата

 
  ...
преди: 13 години, 24 дни
hash: 4744368193
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ох като те чета.... , , той не я обичал, понасял, , щял да направи тези дни ужасни с нея, ,
Та така. Този мъж няма да се разведе. Щом до сега не го е направил няма и да го направи. Един мъж трудно се жени но още по трудно се развежда. Махай се от тази връзка момиче и си вземай живота в ръце, повярвай ми ако имахте възможност да сте заедно постоянно като семейство нямаше да ти е толкова забавно. Имам приятелка от детските ми години. Ходи с женен от 15 годишна. В момента е на 30. Как ти звучи. И той не понася жена си а моята приятелка само я лъжи. Минаха й най-красивите години от живота й в една долна лъжа. А и пропуснах най-важното ТЯ ИМА ДО МОМЕНТА ДВА АБОРТА ОТ НЕГО. И като я питам какво правиш подяволите още с него тя ми казва че го обичала, е това си е мазохизъм. И тя се ядосва че давал пари на жена си, че й правил ремонти, но няма право да се ядосва та тя му е жена-законна съпруга. Така че ИЗЧЕЗВАЙ МАХАЙ СЕ ДОКАТО СИ МЛАДА НЕ ТИ ТРЯБВА ТОЗИ ЧОВЕК

 
  ... горе^
преди: 13 години, 24 дни
hash: 5387e0666f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   12 е права по принцип, но в моя случай нещата се получиха, никога не ме е лъгал, но знаех, че бракът му не върви. Изчаках доста годинки, най-вече заради децата, а и се надявах любовта ми да се изхаби, както се случваше с хората около мен и да намеря сили да скъсам с него, защото надежда нямаше да се разведа...
...
сега сме заедно, повече по стечение на обстоятелствата, но пътят по който минах беше много трънлив и не го препоръчвам на никого. Младостта ти си отива преждевременно, защото докато другите млади хора се наслаждават на свободата си, предприемат пътувания или ходят по купони, ти стоиш и чакаш да се обади господинът и живееш в абсолютна лъжа. Озряваш преждевременно, минаваш през всичките степени на депресията, през желанието за край, през всичко....

Дали съжалявам - не, защото мъжът си заслужаваше - вече живеем повече от година заедно и виждам, че е доста повреден от съпругата си - съвсем обективно го казвам. Има някакви програми, които му вървят и нямат нищо общо с мен - например, когато без да искам кажа или направя нещо, което му напомняло за нея, на нейният начин да го отбъсква или тормози...сякаш имаш малко момче вкъщи, което има нужда от превъзпитаване и успокоение, че всичко е наред..., страх го е, че и с мен може да се получи така - да отблъсна любовта му, да го обвинявам за всичко и т.н. и просто сякаш го е жигосала за цял живот.

И да, 12 е права...по принцип, но тази любов е силна и изгаряща и не можеш да се пребориш с нея, нещо те стяга отвътре и ти спира въздуха само като си помислиш, че никога няма да го видиш...
... и да - не се развеждат такива по принцип, моят беше точно от типа, който не се развежда, който в самото начало ми каза, че няма какво да ми предложи - а ето ни сега нас, в общ мезонет...той почти разведен, с общи планове, с желание за деца и може би дори сватба...
животът е странно нещо, случва ти се непланираното - и между другото - не аз бях причината за развода, а тя самата ...и така тя с нейното поведение ми отвори всички врати към щастието с нейния (все още) мъж, който тя не искаше...е, аз го искам - може да е втора употреба и да платих за него с доста годинки от младостта си, но си заслужаваше!

 
  ...
преди: 13 години, 24 дни
hash: 94547282e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Абе по-голяма излагация от това да ходиш с женен мъж няма. Това е бахти унижението. Да бъдеш винаги на заден план. Унижение е, както за любовницата, така и за съпругата. Особено за нея, ако разбере, но и да не разбере пак си е гадно. Такъв мъж заслужава от двата стола да падне на земята. Подиграва се и с двете жени и Бог знае с още колко ще го прави. Любовниците трябва да знаят, че всичко се връща някой ден и ще бъдат на мястото на съпругите. Според мен мъжът в такъв любовен триъгълник е гадно животно.

 
  ...
преди: 13 години, 24 дни
hash: e994c4b05d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   14. зависи от случая и от ситуацията. При моето „гадно животно“ беше така, че бракът му отдавна не върви, скъсва се от работа и вкъщи само обвинения и кавги. Само заради децата търпя, да поотраснат, но честно казано (не защото съм любовницата) - кое дете иска да живее в кавги.
Ето, изпълни си дълга, изгледа си децата и е готов за развод, живеем заедно и си правим планове за бъдещето - защо да пада на земята? Защото е правил всичко за семейството си 20 години, защото се е скъсал от работа за тях и няма и капка признание?

И не - съпругата не разбра за нас, беше пощадена, но аз като любовница, разбира се страдах. Сега тя от омъжена (за пред хората дори щастливо омъжена) жена, ще стане пак респектирана разведена дама с много пари... Аз... ами аз от жена в сянка, ще стана жена на слънце и ще събирам остатаците от брака ?.

Кой е жертвата - всички - кой е виновен - пак всички. Тя е виновна, че е отблъснала съпруга си, че го е тормозила и не му е създала като съпруга семеен уют, той е виновен, че не се е равел като хората, а от фалшиво чувство за дълг е чакал да порастнат децата уж за да не ги стресира, а сега по-стресирани от тях няма - аз съм поела вината си, защото съм знаела, че е бил женен като сме тръгнали и той изрично ми е казал, че няма да се разведе и не може да ми предложи нищо....
...
така стана, че благодарение на жена му и нейна поредна изцепка, която преля чашата, той просто за да запази поне малко достойнство, трябваше да я зареже... ако не беше това, аз действително щях един ден да си тръгна, бракът му щеше да се разпадне така или иначе и действително щеше да падне на земята, ама като го гледам сега как го преживява (той не е по скандалите, слуша тя как му вика и си трае)... сори, но добре че съм до него.
Има шанс да почне с мен наново, но е и страшен страхът му, че пак може да се провали като съпруг и като баща. Според мен не го е направил, защото живея от година с него и е много лесно да се живее с него... времето ще покаже.
И 14. - малко е трудно да си намери любовница, след като вече има една - мисля, че ме обича и повече, сега когато го няма чувството на вина, доверява ми се повече и просто е друго - връзката ни разцъфна, любовта ни е зряла вече, няма изненади и знае каква жена ще вземе. Имаме си границите и аз любовницата веднага ще я надуша, защото го обичам и се интересувам от него - жена му просто не и дремеше той къде е и с кого - ако е искала 100 пъти да ни е разкрила, ама не и дремеше за този човек-съквартирант и дойна крава за монети.
Според мен всяка връзка, всеки брак са различни - надявам се да бъда по-добрата съпруга, но и да си остана за винаги любовницата му.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 24 дни
hash: 3d070bbb71
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Номер 15 - ти си луда!!! Като се ожени за тебе, пак пиши.

 
  ...
преди: 13 години, 24 дни
hash: 97e9e3c73e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   №14 - ти си незадоволена скочибра, познах ли? Но за сметка на това пък си бахти колко НЕунизена... и винаги си на първи план... в мечтите си... ;)

 
  ...
преди: 13 години, 24 дни
hash: ea1dd1ee3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   17, не съм 14, вие любовниците просто не можете да се сдържите да изкарате всички, които не са съгласни с вас, недоволни. А допускаш ли, че жената е задоволена и неунизена?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 24 дни
hash: 97e9e3c73e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   №18, аз и да допускам, тонът и отношението й говори за друго :) Абе вие не разбрахте ли, че семейството в класическия му вид СИ ОТИВА като структура? Според последните проучвания в момента в България над 50% от двойките съжителстват БЕЗ БРАК. Навън този процент е още по-голям... Разберете - не можете вече да делите хората на любовници и съпруги/зи. Не е във ваша подкрепа дори и така удобното ви обществено мнение. Една любовница много добре знае, че всеки момент може да бъде оставена, а също така и че в такъв случай няма да придобие половината от имуществото на любимия си. Затова и отношенията са им много по-естествени. И, разбирате ли - с ВСЕКИ изминал ден моите твърдения ще стават все по-валидни, а вашите - все по-невалидни... Вземете се в ръце! Подписът вече нищо не ви гарантира, нито мнението на комшиите и на партийната организация. И помнете - ако сте кисели и неприятни повлекани, след неколкогодишен брак съпругът ви има много по-голям шанс да си има любовница, отколкото да си няма!

 
  ...
преди: 13 години, 24 дни
hash: 9a67c2ad73
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Права си, номер 19. Няма значение подписа. Няма го вече
семейството като структура. Но има доверие между партньорите. И на който не му харесва живота с отсрещния човек по-добре да си отиде, отколкото да го мами.
Факт обаче е, че не съм прочела никъде някой мъж да се жалва от това, че има любовница и съпруга. За сметка на това изповеди на любовници и измамени съпруги - безчет.
И кой в крайна сметка е щастлив? - Този, който не се терзае и не си губи времето по форуми да доказва нещо на себе си и другите.
Не искам да взимам страна. Има любовници, които наистина се чувстват добре в една такава връзка. Има съпруги-"повлекани", има и такива, които знаят за изневярата, но си траят. Мога само да си пожелая да не съм нито от едната страна, нито от другата.
Една щастлива съпруга

 
  ...

...
преди: 13 години, 24 дни
hash: 84785655fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Просто и ясно. Отношенията между хората с авременни. Чувствата изстиват, а като няма друго партньорът се превръща в студено и гадно същество по правило. Наоколо гравитират самопредлагащи се самарянки и всичко идва по местата си. Само не разбирам, защо все женени ги теглят, толкова ли не могат да си намерят свободни мъже. май има нещо сбъркано у тях, да страдат в сянката на една скучна съпруга. Обидно е, скъпи дами, като се афиширате като идеални бъдещи съпруги, поне опитайте на чисто да бъдете настоящи!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 24 дни
hash: ea1dd1ee3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   18, не съм съпруга, но това, че се заяждаш с 14, говори пък за теб. 20 е права, че все нещо доказвате по форумите, защо ли?
21, страхотен коментар. :)

 
  ...
преди: 13 години, 24 дни
hash: c7d8509938
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   И при тези двойки без сключен брак няма изневери ли?
Ама че глупост! И защо любовниците цитират прослувутото имущество и кой какво ще наследи? Да премине половината живот на една жена в изплащане на дом и отглеждане на деца, не я превръща в сърце-калкулатор, а в нормалена личност с цели и битовизми, които липсват в "романтиката" на "любовта навън". Както са си законите на природата, никой не живее с едната любов - трябва и едни прозаични ежедневни подавания на храна и вода поне, лична и в дома хигиена. Животът е поезия, но и проза. Красивата душа намира хубаво и от двете, а не прескача от сайтове на форуми да си избива комплексите.
Измамената половинка насила я вкарват в драми и по-приемам да потърси словоизляние тук като при психоаналитик. Но любовник/любовница сам си се е вкарал във филма и негова си е волята, как ще се чувства и колко ще е удовлетворен от криеницата.

 
  ...
преди: 13 години, 24 дни
hash: 356f3241a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Много истини в коментарите, особено продиктуваните от житейски уроци. Прочее за уроците - никой не ги обича и смята, че точно при него ще е по-различно. Цената - преминаващ живот, повяхнала младост, напразни надежди и себезалъгване. Отсреща обикновено добър артист, играещ най-елементарната и вечна роля на жертва на брака, презиращ кобрата вкъщи, но по неизвестни причини прибиращ се винаги при нея - сиромашкият той, няма кураж да и каже истината или защо да си разваля рахатлъка с харема. Нещо не ги разбирам тези - любов напук на всичко, в това число и на себе си. Нека любовниците не си въобразяват, че съпругите не знаят - те също са жени, но така им е удобно. Любовниците могат да слушат оплаквания от мухльото и майчински да му трият сълзите - нали това е извечната роля на жената - да приласкае и успокои. И какво точно обичат и харесват у тези артисти, и какво точно ще получат, ако все пак плужекът излезе човек и се разведе - остатъци от обяда? Впрочем, кой каквото търси си го намира - свободни мъже бол, любовници също. Останалото е клепане в сайтовете за запознанства с надеждата, че от храстите, пълни с комплексари и меркантилни женички ще изскочи заек - дай, Боже! През другото време - ролята на номер втори - отделен час през делниците, сама по празниците, сочена с пръст от будната общественост и други екстри, докато стане ясно, че артистът няма и намерение да смени удобните чехли, а животът се е изнизъл... Е, всеки да си я кара, както му е удобно, животът е интересен и със своята пъстрота, но за жалост е само един.
Мечо Пух

 
  ... горе^
преди: 13 години, 24 дни
hash: 94547282e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Охоо, я виж ти какви коментарчета:)Аз съм 14. Честно казано, аз немога да бъда незадоволена и какво беше там още, защото съм твърде млада за сериозни връзки и съм далече от тези неща. Вие си го разбирайте както искате. Не съм споменавала за виновни и жертви. Гузен негонен бяга... Ако има виновен в това положение, това е мъжът и никой друг. От него си зависи. Съпругата дава от себе си, каквото може КАТО ВЪОБЩЕ НЕ ГОВОРЯ КОНКРЕТНО ЗА ТВОЯ СЛУЧАЙ, ТЪЙ КАТО СЛАБО МЕ ИНТЕРЕСУВА, говоря принципно. Любовницата-това е жена, която има право да търси щастието си с някакъв мъж, било то женен, или неженен. Аз мисля, че ако попадна в такава ситуация(никой не е застрахован)няма да ме интересува дали е женен, или не. Да, ще ми е гадно, че съм втора цигулка, но като дойде любовта не пита. Мъжът взима решенията в случая. И немога да се съглася и да повярвам(тук вече говоря за теб), че стой само заради децата и щуротий. Това е супер фалшиво и тъпанарско. От всякаква гледна точка. Казват за любовниците, че разбивали семейства. Че тези семейства са разбити вече. Особено пример давам с Валери-Николета-Алисия например, защото съм твърде запозната със случая. Виновник ли? Само и единствено курвата Валери и никой друг. Нито Алисия, нито Николета са виновни за каквото и да било... Жертви ли?? И тримата са жертви в такъв любовен триъгълник.
А 19, какво има общо това, което казваш за подписа и т. н. -да, така е, но не мисля, че затова говориме. Номер 21 много добре казано. Благодаря на 22 и на 18, незнам дали са един и същ човек, или различни. И също подкрепям номер 16.
Бъдете живи и здрави, не ви се меся. Кой каквото прави, на себе си го прави в крайна сметка, не искам да нападам никой. Извинявам се, ако съм засегнала някой, но аз така си говоря, съответно пиша, и не се съобразявам много много.
ВСИЧКО ДОБРО:)

 
  ...

...
преди: 13 години, 5 дни
hash: 0056db3935
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Слушайте, жени, и любовницата и съпругата са от едната страна на бариерата-и двете са излъгани, мъжете не обичат да си сменят начина на живот, за това съпругата се чувства по сигурна, особенно ако има и деца, а на любовницата ще кажа, че за 2-3 часа на ден с него незначи, че го опознава и може да живее щастливо, ако той се разведе, ще бъде същото семейство, както първото му, бъдете сигурни в това и така забавлявайте се, както и той се забавлява с вас и се оглеждайте за правилния човек, неможе цял живот да играете ролята на одушник и душеприказчик за някой, който въобще няма намерение да се развежда и ви лъже!

 
  ...
преди: 13 години, 5 дни
hash: 42fc041e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   26 - пак изровихме банална и стара тема, имаш право и нямаш право. Всичко зависи от отделният случай, имам доста познати, които едва във втория си брак намират щатието. Сега един брак, когато е бил неуспешен, съвсем да се отпишем ли?
А в повечето случаи точно втората жена поне за малко е била любовница, както и мъж номер 2 е бил любовник - това дава именно някаква сила да се приключи с гнилия първи брак. Не бива да обобщаваме. Всеки човек е различен и ако жена номер 1 (мъж номер 1) е правила някакви огромни грешки, точно с новия си партньор човек може да намери ново бъдеще и щастие. Тъпо е обаче живеенето в лъжа. Който има любовник (любовница) трябва да си реши какво иска и дали може да почне на ново с този човек, или да се раздели с него. Няма средно положение

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 дни
hash: 0056db3935
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Какво значи "гнил брак", най-лошото е мъж пияница и да те думка през ден, да от това няма спасение и не се издържа, тогава съм съгласна да последва развода, на всички други причини се намира изход при добро желание и от двете страни! Аз лично, не мисля, че хапчето развод ще реши проблема на една жена, и в моя случай избрах борбата, успях и сега съм най-щастливата, защото сама си помогнах с много търпение и такт!

 
  ...
преди: 13 години, 5 дни
hash: 42fc041e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   е, 28 - за тези идиоти, както и за насилници и други за мен престъпници няма какво да се говори.
Права си на 100% иначе, и аз съм съгласна, че само съпругата, ако иска, ще си върне мъжлето. Е, при положение, че е читава жена и не пада в категорията алкохоличка и т. н.
Няма обаче и какво да се лъжим, има и сред жените доста луди и ненормални истерички, алкохолички, асоциални, чиито мъже страдат и имат право на втори шанс. Ако хората нямаха поне надежда за по-добър живот, нямаше да се развеждат, а това се случва при всеки втори брак.
Няма какво да го мъдрим, всеки си знае положението и си взима решенията.

 
  ...
преди: 13 години, 5 дни
hash: 0056db3935
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Точно, всеки си взема решението и си знае положението, просто целия човешки живот е борба, баба ми казваше:"герой е този, който може да издържи! "

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e9d0d459e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Искам да кажа на една съдница дето е най - хубавата на света, света вода ненапита, а в главата и само секс, стоят при нея не заради самата нея, а заради порасналите и не орентирани деца.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0187b9c710
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Би трябвало де се разделите намери си ерген. те са семейство. това че не се разбират си е техен семеен проблем. не трябва никой да им се меси как ще се здобрят тогава като той е с теб. с жена му може да не се разбират но тя е неговата съпруга. харесва ли ти да те наричат "тази е любовница". ако те наричат такава.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 82403ce1c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Добре дами! Признавам, че виждам много от това, което е проблем в мен в изписаното от вас. Да се представя - аз съм от мъжете, които коментирате - женен, 9г брак, 2 деца на 5 и 6 и любовница....

Да, жена ми е такава и онакава. Да, търпях си покорно и не се оглеждах настрани до началото на тази година. Да, бях отхвърлен от 1 жена, защото съм женен и не иска да развали семейство.

Сега съм с друга, с която смятам, че се обичаме и се готвя за развод. Няма да ви убеждавам колко се обичаме, дали ще се разведа и т.н. Имам въпрос.

Какво кара жена ми, която знае за първата ми забежка, а сега и за тази, да стои и да ме чака? Кое е това, което я кара да е ледена и да не показва любов към мен, но кротко да си седи тук в ъгъла на стаята и да не ми вика/плаче/съди? Може ли това да е любовта? Или пък просто съм касичката и навика?

Хайде, моля да ми отговорите, само ви моля да сме учтиви един към друг - все пак, не се познаваме...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 915b90b4ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Може да го погледнеш така: жена ти те обича. Не ти показва любов, защото ти е сърдита. Има право да бъде. Тя те наказва за изневерите, а не те пуска или гони защото те обича. Толкова е просто. Тя чака решението ти кротко и тихо. Без да те притиска. За това се иска много обич и сила.

Сигурна съм, че ако я потърсиш с цялото съзнание, че я искаш, ще я получиш.

Аз съм писала тук моята история и присъствието на друга жена в брака ни. Когато разбрах за другата дадох крачка назад. Не пожелах да притискам, моля.... Исках сам да вземе решение какво иска да прави. Обичах го толкова много, че не можах да го притисна. Не можах да отнема свободния му избор. И за миг не съжалявам. Вярно е, че болеше много, но не бих посегнала на свободата му никога.

Сега сме в развод, но поне знам, че това е решението при нас. С времето разбрах, че просто той не е това, което аз с години съм виждала. Обичала съм един образ, който сама съм създала в главата си, а той просто не е това.

Та на въпроса. Според мен няма жив човек, който да се мъчи доброволно и да иска нещо без причина.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 33d3275bd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   33, как кое? 1. не държи достатъчно на теб, за да ти се развика/плаче/съди и 2. децата

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c676597737
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Аз ще ги напиша, но в обратен ред( и все пак е предположение):

1.ДЕЦАТА.

2.Не желае да се унижава пред теб. Такава - онакава и тя е човек, и тя има чувства. А дали те обича? Най-вероятно - не, защото предполагам, какво е отношението ти към нея, след като емоционално си извън връзката ви. И да си "касичка", тя трябва да мисли за децата СИ. Предполагам, че не е от щастливките с доход, който да й позволява да издържа и тримата (нея и децата). В България да й присъдят максимум по 80 лева на дете. Новата ти любов и ти бихте ли гледали децата и тя да ви плаща 160 лева? Все пак ще имате доход от двама и само 160 лева няма да ви бъркат, а ако тя остане с децата, което е нормално за една майка, трудно ще се справя.

Не те съдя, но ми е интересно - като не я обичаш, как създаде с нея 2 деца, че през това време и друга любовница си имал? И друго - тя още преди брака ли си беше такава-онакава или животът й с тебе, битовизми, деца, работа я направиха такава, която е все пак в твоето съзнание. С друг тя може да е щастлива и той да вижда усмивката й всеки ден. Но ти вече си й вързал бремето на двете деца и за съжаление много станаха самотните жени с по две деца (не по желание), за които не е пълно с мъже, които умират да гледат чужди деца. Все пак сме с балкански манталитет.

И не забравяй - връзките навън карат да се преекспонират положителните качества на "тръпката" и отрицателните качества на половинката в къщи. Няма идеални хора. Но няма как да си кривя душата и да не пожелая успех на скоро бившата ти съпруга и децата Й.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 90e34b0e8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   35 най - лесно е да вдигнеш сканал. Това всички го могат.
И какво постигаш със скандал? Наказваш виновника и го дърпаш за ушенце у дома?
Децата би трябвало да са приоритет и на двамата.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 67be6808c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   н 33, Не те обича. Тя е с теб заради брака. Тя просто иска да е женена. Жена която обича, страда и и личи. Поне би се опитала да поговори с теб. Ледена и надменна, тя те презира в момента. Ти вече знаеш какво означава да те желае една жена, да трепери, да ти се радва, да ти се усмихва. Да те чака и искрено да ти се възхищава. Да си перфектният за някоя жена. Да иска да е с теб заради теб самият. Ледената принцеса си е направила сметка, че ще и платиш издръжка и ще спреш да я занимаваш със себе си. Ще се отърве от секс като ангажимент. Всичко е приключило между вас, тя просто чака да си тръгнеш. Това което изпитва е презрение и ненавист.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 2645a8cf25
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   33, ти си типичен случай на неблагодарник, който иска нещо различно... когато с еразведеш... и събереш с поредната.. ще следва същото.... А 34 е казала каквото трябва.. послушай...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 92b80016f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   33, аз не разбирам точно питането ти.

Какво точно очакваш от нея да направи? Да те обвинява? Да те посреща и изпраща със сълзи в очите, молби, закани? Казваш, че си стои в ъгъла. Че не те напуска. А каква е алтернативата? Къде трябва да отиде с двете ви деца на 5 и 6 години?

Аз не те упреквам. Но ми е интересно дали зад въпроса ти не се крие желание да предизвикаш някаква по-силна емоция у нея, която да ти донесе удовлетворение. Ако наистина си решил - какво те вълнува дали тя ти показва любов? Или се надяваш тя да освободи терена, за да направи нещата още по-лесни.
Мотивите зад въпросите ти не са особено чистоплътни, май ...

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 82403ce1c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   От 33:

Благодаря на всички за мненията ви. Не са приятни, но не съм и очаквал обратното. Важното е, да се опитам да разбера какво вижда другия, другата гледна точка като цяло.

Да, имаме две деца и сигурно шансовете на жена ми като бивша с тях за щастие са нулеви. Но аз не искам да и ги тресна и да избягам! Реално съм готов да ги гледам аз, а тя да ми плаща 160 лв, както спомена номер 36. Съмнявам се обаче, че решението е да вземеш децата от майка им. За да ме разберете, ще добавя, че приятелката ми има дете на 5. Номер 36, аз не съм направил децата си без любов! Можеш да си сигурна в това.

Това, че съм неблагодарник не е честно. Реално може да виждам само отрицателното, поради наличието на трети човек в нашата връзка/семейство в момента, но е факт, че сме наясно с това, че се разделяме от около 3 месеца, а няма никакви наченки на някаква промяна от нейна страна. Някакси се чувствам сякаш ми казва с поглед: "Наиграй се, пък си се върни тук".

До номер 40: питам искрено. Да, очаквам човекът, който казва, че ме обича да прояви емоция, а не да стои и да търпи. Това не е естествено. Не мисля, че имам нечистоплътни намерения, защото ако беше така, щях да си кретам с приятелката ми, да обещавам че ще се разведа до безкрайност, а вкъщи да съм миличкият, който не разбира как в един момент жена му е забременяла за трети път, нищо, че не прави секс с нея!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 69e7ccacf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Дами, аз 10 години съм любовница на женен мъж. Съпругата му е по-хубава, по-интелигентна и дори по доходоносна от мен. С нея се държат като с принцеса и защо не? Никой от двама ни няма да се разведе-нито той нито аз. Съпругата му дори и не подозира за мен. И как би могла? Тя е заета, пък и мъжът и се държи супер с нея. Да, тя го заслужава. Ще попитате защо е с мен вече 10 години?

Ето отговора:аз не искам той да се развежда, не изкам жена му да страда, не го натоварвам с излишни любовни излияния. Още-аз съм чужда бе хора, както и за мене той е чужд. Нали знаете " чуждата кокошка е пуйка". Пък все боб, все боб, вкусна е и лещата от време на време нали?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 599faaf6d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   В ОТГОВОР НА СЛЕДНОТО:
"Какво кара жена ми, която знае за първата ми забежка, а сега и за тази, да стои и да ме чака? Кое е това, което я кара да е ледена и да не показва любов към мен, но кротко да си седи тук в ъгъла на стаята и да не ми вика/плаче/съди? Може ли това да е любовта? Или пък просто съм касичката и навика?"

---
Аз съм любовница на женен мъж с малко детенце, но имах "щастието" да опозная и съпругата му. Той е женкар, обича флирта и ако някоя дама е по-разкрепостена и флирта обещае да прерастне в нещо повече, той няма да се спре нито заради дете, нито заради съпругата, нито заради мен. той е страхлив, държи се мило със жена си, глези я и т.н само и само да види някакв емоционална реакция от нея, иска да е обичаан от жената, която той е избрал, чувства, че се е провалил, че е направил грешен избор, че нещо е сбъркал и търси начин да си оправи грешката.

Мен обича повече (предупреждавам всички високоморални дами, които смятат любовницата за нагла курва да си мълчат и да не ми доказват нищо) Защо ме обича повече - защото съм чужда и не мириша на манджа - не! Аз съм му приятел и подкрепа, при мен той се чувства добре, при мен не мисли, че все бърка, не изпитва вина... Аз го разбирам и това не е театър някакъв, за да хо спечеля за себе си. Разбирам настройкта му към света, защото и аз съм такава - и аз обожавам флирта, за мен да прспи с някоя не е изневяра, да се позабавлява не е грешно, защото и аз съм си дала тази свобода, излизам, забавлявам се, развивам се.

С него просто сме заедно, споделяме си всичко и когато се видим правим невероятни неща... (чисто сексуално) Той знае, че аз го обичам повече от всичко и той мен обича повече от всичко, но иска да е обичан от тази вкъщи, защото тя е точно като твота съпруга. Знае за нас, вече ни е хващала три пъти. Първо заплашваше, после ревеше, сърдеше се. .обаче после вдигна ръце и се успокои, сега си сеи тихичко в ъгъла, гледа си детето и се радва на хората, които казват, че има хубав живот.

Тя живее за хората, тя живее за стереотипа - щом аз не заплашвам това да рухне, тя е ОК. Отвреме навреме правят секс... Споделила е със своята приятелка, че секса е нещо като цигарата сутрин, посягаш към нея, изпушваш я без даже да мислиш какво точно правиш, просто трябва и го правиш.

Тя видя, че той няма да я напусне, видя, че ще запази семеството си и мнението на хората, прие, че няма да ме махне от живота си и сега всичко с нея е ок. Тя е от онзи тип, койо си казват: "Нали вечер се прибира при мен, нали ми дава пари за децата, нали гледа да се държи добре с мен и ме уважава" Нея това я устройва. Мъжът й е просто даденост, някаква фигура в дома й и това е. Дали го обича - обича го, така както тя разбира обичта. Дали ще страда ако той си отиде - да! Заради него ли? Не! Защото идва промяна в живота й!

надявам се да съм ти била поне малко полезна!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker