Следене на телефона - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Следене на телефона
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 9596 пъти
ЧНГ! Тази дума е грозна, особено за тези които не са лъгани или не подозират. Ако не бъркам Сталин е казал: "Проверката е висша форма на доверие! " На много хора не им пука, какво прави другият. Но аз не съм от тези и дори си оставям всичките пари във вкъщи. След като веднъж й казах на моята жена, че от този момент ще се прибира в нормално време за омъжена жена и майка на три деца. На това ми заяви, че щом ще си поставяме ограничения е по-добре да се разделим и да останем приятели. И предположих, че като маймуните се хванала за друг клон, а в нейният случай за нещо друго. Изпадаше в паника, ако телефонът не е с нея и реших, че той може да даде много отговори. В Месинджър попаднах на "интересни" майтапи както се изрази жена ми, но не мога да ги цитирам защото са много гнусни. И, въпреки че са недопустими за омъжена жена, не беше този боклукът. Последната дума, ако дразни някои да предложат как се нарича такъв който иска да разбие семейство с три деца. Инсталирах й freeandroidspy, той следи разговори - входящи, изходящи, пропуснати, адресният указател, СМС, местоположение, като последното само при включено такова на телефона (често иконката GPS). Споменатото се изтегля от страницата на програмата, в телефона който ще следим, вкарва се имейл където да изпрати парола след това остава скрито. Отваря се от имейла страницата, потребителско име е имейлът и се вписва паролата. С него установих, че много и продължителни разговори има с номер който липсва (по-точно е изтрит), а разговорите са призвънкване или само входящи. И това е станало след като й поисках разпечатка на разговорите. Ще попитате какво спечели като разбра? Разбрах, че доверие без проверка не става, може да се кълне, че няма друг освен теб и никога през съвместния живот не е била с друг и да не е така. Ако решиш да останеш с някой който те е предал, по-добре е да разбераш на десетия ден, вместо на десетия месец, по-добре е да разбере след първия път, отколкото след няколко. Най-добре е да разбереш когато се "засилва" по нанадолнището, но нищо фатално не е свършила. Много често се казваше от нейна страна, че е смятала, че няма да разбера. Тоест, ако знае, че ще разбера няма да го направи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 55

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9036489a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В държaвaтa в която живея дa проверявaш чужд телефон е престъпление нaкaзуемо със зaтвор. Не знaм кaк е в Бг, но не ми се струвa морaлно. Женa ти може дa ти изневерявa, гaдно е, но тя си отговaря зa своите постъпки. A ти отговaряш зa твоите. В еднa връзкa aко нямa доверие нямa нищо. Зaщо сте зaедно тогaвa? Aко тя ти изневерявa a ти я следиш, нaй-добре се рaзделете.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a14239878d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сталин е бил много умен! Щом жена ти не е издържала /проверката/ какво чакаш?! Действай докато е време, че после ще ти вземе всичко и ще продължи да се чука с оня, и то дори ще бъде у вас!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 36ae70718d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Ако разбера, че мъжа ми ми следи телефона ще се разведа. Много бих се обидила. Това е много гадно и е равносилно на изневярата.
А как може да проверя дали телефона ми се следи?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 776b00c3a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Естествено, че ще я провери! Нима мислиш, че е нормално да седи и да се чуди дали ли жена му се чука с някой. И да се спуква от ядове. Танто за кукуригу. Сега вече знае за какво става въпрос и ще си вземе решение.
Не бих имала никакви скрупули към някой, който ме мисли за по-тъпа от него.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d8c4e0ed27
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

5.   Осъзнаваш ли, че с това си действие, можеш да бъдеш тикнат в затвора и никога да не си видиш децата, стига жена ти да има повече от две мозъчни клетки и да наеме адвокат ???

А и Сталин ? СТАЛИН ? Кой ще цитираш след това ? Мао ? Хитлер ?

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 97d550a243
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Тъпо си постъпил, все пак. Ако си гледа децата какъв е проблема как си прекарва свободното време? Защо не потърсиш вината и в себе си? Аз с такъв психопат няма да живея!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ab0163e260
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   От автора! Номер 1, а има държави където за изневяра на жена, я убиват с камъни. Както българските жени не се трогват от този факт, така аз не се трогвам, че някъде било незаконно, а според други било неморално! Номер 2, аз съм решил какво да правя с жена си и съвсем не търся идеи за това. Мисълта ми бе, че сляпата вяра на партньора не е добре. Ако аз бях малко повече бдителен, при моя случай нямаше да допусна изневяра. Защото, тя месец и половина - два си е водела често и надълго разговори преди да започне интимните отношения (също изневяра, но поне без секс), а след около три месеца е започнал сексът. Тоест имало е време да бъде предодвратено или да бъде хваната в началото. Не ме интересува дали одобрявате следенето, търся да обменим опит с хора които не искат да бъдат лъгани. Дадох пример с безплатна програма, за мен не е проблем и платена да бъде. Ще дам пример с още една програма, Гугъл Карти при включено местоположение на телефона дава приблизително маршрута по който се движим (хронология) и официално не е шпионска програма. Профилът на Гугъл може да бъде вписан в някой браузър и се вижда с години назад движението. Вписването на Гугъл профил изисква потвърждение от телефона на заподозряната, както и име и парола.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4f9da20a87
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Не ги слушай тея курви. Те са като жена ти и затова я защитават. Било подсъдно. Все едно е убил някой. Докажи го де.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: fe3016745a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Винаги ми е била забавна женската логика. Като оставим глупостите настрана, в крайна сметка става ясно, че на жената и е простено да си флиртува, говори мръсотийки по телефона с друг и всякакви такива. Но ако мъжа реши да провери телефона на жена си, или я проследи къде ходи да се праска, значи е ненормалник, свиня, психопат и тн.

Тоест, в конкретния случай, ако следим логиката на, да речем номер 3, жената на автора изобщо не е постъпила "гадно", вършейки всички тези неща зад гърба на мъжа си и децата си. "Гаден" е мъжа й, задето е проверил и видял, че опасенията му са съвсем оправдани :)

Или пък номер 6 - гледа ли си децата, нема проблем да се ебе наляво и надясно. Ама разбира се, свършила си е работата, защо да не се позабавлява малко :) Ми освен автора да почне да и купува презервативите и да и наеме хотелче където да се забавлява, кво ще кажеш? :) Нещо друго да си поръчаш? :) Само едно ще ти кажа и на тебе - свършиха се психопатите които да живеят с такива като тебе. А пробвай така да се "позабавляваш" и мъжа ти като разбере, определено "нема да живееш с него", може да си спокойна.

Проблемът на жените е, че винаги зацепват наобратно същината. Проблема не е, че сте го направили това, по една или друга причина. Проблемът е, че го правите зад гърба на мъжа си. В никакъв случай не твърдя, че и мъжете нямат вина, даже напротив. Но не мисля, че начина да се справите с тази ситуация е да поченете да си веете онази работа наляво и надясно. И ако случайно ви набарат - вие нямате никаква вина. Мъжът е виновен, че не ви е подсигурил с нещо, най често вие го наричате "любов".

Истинита е, че жени като вас не са способни да обичат. Защото ключова съставка за любовта е доверието. Което вие първи сте предали. След това всичко е позволено. Все едно крадеца да каже "защо ме дърпаш, не е морално", а човека да каже "ами защото чантата която носиш е моя". Кой е по големия психопат и престъпник?

Авторът е прав - по добре да разбереш, че живееш в лъжа на 10тия ден, отколкото на 10тия месец или година. И аз съм попадал в такива ситуации, и аз съм си събирал доказателства защото повечето жени не са особено технологично грамотни и дори и не умеят да се крият. Така и не разбраха, че щом ползват компютър или телефон (което си е пак комп), винаги остават следи, стига да знаеш къде да гледаш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5650eb62cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Ако жена ти ти изневерява, значи ти също участваш в процеса, не се прави на света вода ненапита. Някой на теб да ти хакне телефона а? Какво ли ще ти е?
Аз ако съм на мястото на жена ти, не само ще се разведа с тебе, но ще ти оставя и децата да ги гледаш, та да знаеш следващия път къде ще тропаш с крак кой в колко да се прибира. Защото само като ти чета нещата, би трябвало да си дълбоко благодарен, че си видял на жена си очите въобще
И доказва максимата, че напоследък голям процент от семействата са в дълбоко нездрави отношения!

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 648f529037
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много ме досмеша точно на това място-че си я предотвратил да се засили по нанадолнището, преди още нещо фатално да се е случило. Чуй и го разбери-решила ли е да ти изневери, тя неминуемо ще го направи. Няма да я спрат нито трите ви деца, нито твоето следене. Ама и нея си я бива-ако знаела, че няма да разбереш, тогава щяла да го направи. Иначе, ако не разбереш-може, то не е изневяра. Вие сте много интересни и двамата. А, и между впрочем никой не може да ти развали семейството-то е като крепост, предава се отвътре. Не е луд, който яде баницата-луд е който я дава....

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 3cc286a6bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   не мъжът който е бил с жена ти е боклук , а жена ти, не е луд този който яде баницата , а този който му я дава

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a14239878d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Аз съм номер 2
Да, той може би извършва престъпление, но защо не погледнете от другата страна? Нима той няма право да разбере истината?! Вие бихте ли били с човек който ви изневерява??
Номер 6 как можеш да говориш такива глупости? Ако тя в свободното си време се чука с някой друг, то тогава подобен израз, че нямало значение отпада!
И да отново, Сталин не е добър пример, но този цитат точно е много на място! За какво доверие говорим когато тя най-вероятно му изневерява и отказва разпечатка на разговорите които най-вероятно ще докажат, и покажат истината!!!!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 331f16f9f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   И на мен ми е странна тази логика. Значи това, че женат изневерява, няма никакъв проблем и не се развежда, нито дори и обсъжда проблема, а директно действа зад гърба му, обаче ако мъжа реши да следи и да знае дали е лъган вече е много голям проблем.

Ми това е все едно някой да влезе у нас с идеята да ме ограби и дори да ме убие, а аз при опита си да се защитя, ако го раня да ме съдят мен, защото съм ранил, а него да изкарат жертва, защото е ранен, а това, че е влязъл с взлом и е можело да ме убие, няма проблем.

Има една приказка "да би мирно седяло, не би чудо видяло".

Въпросните жени защо не смятат за нужнод а говорят за проблемите в брака, вместо просто да си развяват байряка и с какво помага това в крайна сметка? Ако толкова не искат мъжа си, да бъдат искрени, да признаят, че нещата не вървят и да се разведат по живо по здраво. Кому са нужни подобни панаири?

И другото ми странно - щом някой изневери, веднага тука се навъждат хора да го защитават и да обясняват как всъщност тоза, на който са изневрели е виновен по презумция. Добре, дори да предположим, че е винове, това ли е начина да му отвърнеш? Разговори, комуникация, това-онова за вас няма ли? Ако пък толкова не се разбирате и не можете да решите проблемите си, за вас развод няма ли? Какво мислите, че постигате по този начин? Само усложнявате нещата повече и ставате за резил.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 36ae70718d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Номер 3 съм.
Явно е, че мислим различно. Никого не съдя за това. Аз наистина бих се обидила много, защото съм на мнение, че брака не е обет за притежание. Не смятам, че съпругът ми ми е собственост. Не му държа сметка, не го проверявам, незнам колко пари има, не му звъня като излиза с приятели, питам само кога ще се прибере и не питам защо ще зскъснее. За мен това е част от доверието и здравата връзка. Не искам смачкан мъж на каишка. Искам същото и за мен. Искам да мога да говоря свободно по телефона, да мога спокойно да се оплача ако искам от него на приятелка, без да ме подслушват. Искам да мога да говоря с приятелите ми мъже без това да е проблем, защото то реално не е.
Аз принципно не ревнувам. Смятам, че една такаеа тръпка може само да оживи човека. Дори да разбера, няма да му попреча, ще го оставя да си го изживее. Но това съм аз. Много малко хора са така. Аз просто се надлаждавам на момента и не мисля, че хора и събития са ми даденост. Ако искам мъжа ми да е само мой, полагам усилия да е щастлив и да се чувства обичан и желан. Всеки ден. Изневярата не идва, когато на човек му е пълна душата. Не можеш да опрекваш, че другия не е щастлив с теб и си е потърсил светлинка някъде другаде. Знам, че е трудно да се приеме това, което казвам, но искрено вярвам в това. Имала съм много тежки изпитания в живота, на два пъти умирам и ме връщат от ръба и вярвам, че човек трябва да преследва щастието си. Не искам да чувствам окови, не искам да съм следена и с етикет на челото " Омъжена с деца". Аз съм човек, на който му се живее, искам да съм обичана със силата, с която обичам аз. Ако мъжа ми спре да ми го дава, няма да му подаря дните си! Ще ги дам на друг. Вече съм видяла как всичко може да изчезне за миг и държа да дишам с всяка фибра, да се смея и да съм щастлива.
Много сум против следенето! И пак да попитам, как мога да разбера? Моля кажете!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4cb2ad7775
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Авторе, от една страна имаш право да знаеш.
От друга жените ще те изядат с парцалите, защото жените знаят, как повечето мъже стават изключително мързеливи в дълги семейни отношения и занемаряват нуждите на жената.
При дълъг брак за мъжа често любовната игра се изчерпва с това да я бутне по рамото и да я пита "Спиш ли".
Жените пък се чувстват измамени, защото когато сте се събирали обикновено мъжът е бил любвообилен, докосвал я е много, правел е романтични жестове, говорел й е мили неща, стараел се е в секса, а после когато е решил, че му е в кърпа вързана - спира всичко.
Ако разпознаваш себе си в описаната картинка - изневярата ти е в кърпа вързана, пък ако ще чип да й инсталираш на жена ти.
Обикновено когато нещата стигнат до етапа, на който сте сега, бракът вече е съсипан - ти се чувстваш излъган и предаден, тя се чувства измамена и предадена и има усещането, че има правото след като ти си я предал с липса на нежност, така и тя да те предаде с изневяра.
Какво си решил да правиш? Ще спасяваш ли бракът си, или ще се развеждаш?
Много бих искала да знам как ще се развие историята ви, моля те дръж ни в течение.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ba6ce9d674
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Омъжена жена и недвижима собственост не са едно и също нещо, авторе : ))) Има различни видове жени, както и мъжете са различни и да се обобщава е глупаво и погрешно. Аз например съм омъжена, но не изневерявам. Също така мъжът ми ми дава пълна свобода - и след работа мога да излизам, и на бар и ресторант по женски да отида, и на почивки ходя с приятелки даже. За ровене из телефона пък изобщо да не говорим.
За да не ви се закачат рогата на входната врата, мъже, когато си избирате съпруга, мислете повече с горната глава, е не с долната.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: fe3016745a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

23.   Аз не знам какво смяташ да правиш с нея, нито ми е работа, но само заради това изказване - "изневерих ти защото смятах, че няма да разбереш", е достатъчна причина да и бия шута абсолютно незабавно и безцеремонно. Това което тя индиректно ти казва всъщност е "ами направих го защото смятам, че си твърде тъп за да разбереш". От това по директна и красноречива обида, здраве му кажи.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 056e860c45
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   10, не се по прави на интересен!
Нито тя, нито ТОЙ постъпват правилно!
Но драги, и ти авторче, в България (където живееш!!!) подслушването на нечий телефон е НЕЗАКОННО, а изневярата не е!
Свиквай или сменяй държавата!

Жена (която ви бие по логика със сигурност!)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d8c4e0ed27
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   9 - Доказуемо и проследимо е. И не е правилно, но защо ли си губя времето в комуникация с недоразвити примати...

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4307c29e57
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Според мен е много просто, още повече, че съм минал по този път, не със съпруга, а с приятелка. Естествено, и аз проверих и се оказах прав. Преди това с друго момиче, също проверих и разбрах за какъв човек става въпрос. Ситуацията беше доста важна, тъй като бях на път да хлътна много дълбоко и да предприема доста важна стъпка, което пък щеше да бъде голяма грешка. Разбира се, за всичко си имаше индикации, не съм проверявал просто ей така, защото много ми се е искало. От тогава съм си изградил едно просто правило: веднага прекратявам всякакви контакти с жена, която си крие телефоните. Моите са на разположение и няма какво да крия, искам същото и от отсрещната страна. Това е и идеята на съжителството - хората да живеят заедно, не да живеят различни животи под един покрив. Нямам нищо против всеки да си живее живота, но тогава, нека не го смесва с моя.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: fe3016745a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   20, знаеш ли, това което си написала, всъщност е много красиво и вярно. Само, че има няколко проблема които намирисват и то сериозно :

1. Обесняваш колко си широко скроена и колко си доверчива но вече във втори пост откровенно си молиш за упътване на тема "как да си прикрием следите си в днешния дигитален свят". Повече от очевидно е, че тази така широко рекламирина толератност и доверие за което тръбиш, очевидно не отговаря на истината при теб, щом очакваш тук некой да седне да ти обеснява тези тънкости. С тази малко отчаяна молба по скоро приличаш на жената на автора - "изпада в истерия когато не е покрай телефона". Навярно защото подозира какво се крие в него и това далеч не е толкова скрито колкото тя си мисли. Дали това е така при тебе или не, не е важно. Важното е, че със сигурност семената на съмнението са сериозно покълнали в теб, и явно и ти не вярваш на това което си написала. Може и да те се иска, но не е така. А от тук насетне е просто въпрос на време...

2. Само от едно леко споменаване на твоя коментар и ти си изпя и майчиното мляко в една педя текст където изобилства "аз" и първо лице единствено число. Само по себе си това говори много за теб. Неудовлетвореност, липса на внимание към теб, желание да се покажеш пред останалите за да те видят в пълната ти красота. Следиш накъде бия, нали? Имам доста наблюдения над такъв тип жени. Казваш им "добро утро" и следва половин часов монолог. Тъжното е, че вие сте най лесни. Защото веднага показвате недвусмислено, че ви липсва внимание. Отново - подобен тип лекомислено поведение силно контрастира с свободолюбието което така пламенно проповядваш, просто не си пасва към образа които се опитваш да си опишеш.

3. Обема от този текст който по същество е по подходящ за профил в някой сайт за запознаства - "аз съм....." Отново не пасва - опитваш се да убедиш нас, или себе си?

Виждаш ли, всички тези дребни детайлчета говорят много. А конкретните технически похвати в набирането на доказателства са просто подробности.

а на 24 даже не мисля и да отговарям. Но да кажа едно "благодаря" задето ме разсмя от сърце, от чиста култура (без да се правя на интересен, ако позволиш, разбира се ) :)

Подозирам, че автора или другите ще ти обеснят някои работи за калинките :) Мисля, че е повече от очевидно на кого му куца логиката :) Разбира се, ти си свободна да убеждаваш когото си искаш, че изневярата е по малък грях от преглеждането на телефона :) Имам даже и по добра идея - обясни го това на следващия си тъпкач. Гарантирам ти, че веднага ще ти върже, без да му обесняваш колко си логична :)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c56baf6b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Авторе, нещо си объркан. Първо, какво означава, че си й дал нещо като вечерен час, до който тя-като омъжена жена-трябва да се прибира? За първи път чувам, че жената като се омъжи има определен вечерен час, в който да се прибира. това ти птношение може да я е подразнило. И ти от каква позиция й определяш вечерен час. Защо се държиш като неин родител? Би ли ми казал жененият мъж в колко часа вечер трябва да се прибира? В колко е вечерния му час?
Така, подразнил си я с тези абсурди и тя е решила да флиртува с някакъв. Но.... Ти не спираш дотук. Започваш да й подслушваш телефона, което е незаконно. И защо реши, че ти изневерява? Те могат да се закачат, но тя да не прави нищо.
Да ти кажа, ти имаш проблем със себе си. Жената ти е родила три деца, а ти я третираш като престъпник. Забраняваш, определяш й вечерен час, следиш я... Ти не я уважаваш. Нито пък себе си. Ако решиш, че тя ти изневерява, просто се раздели с нея. За тази цел има развод. Не е нужно да я следиш и да й налагаш забрани. Така я унижаваш и я предизвикваш безсмислено. Сам си го причиняваш.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9469b262ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   27, да, уж е широкоскроена, ама не иска да я следят. И следенето е мноооого голямо престпление, а изневярата не е проблем, но защо ли се крие и не иска да я следят.

И има и друго - дори да предположим, че е супер широкоскроена, защо трябва и автора и всички да сме като нея. Ние нямаме ли право да приемаме изневярата като предателство, каквото всъщност е? Иначе много шиорокоскроена, обаче и ние сме длъжни да мислим като нея и да оставяме жените си да си развяват байряка и разбира се да не ги следим, каквото и да правят. Ама иначе сме широкосркоени... ама само на чужд гръб. Ако се пише на нашия задник, тогава не сме широкосроени.

Не се занимвайте въобще да и отговаряте. Писнало ми е от жени, ан които целия свят им е длъжен, но те не са длъжни да правят нищо и трябва да им даваме безкрайна свобода, дори да правят най-долните неща.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5e86724cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   От автора! Колежката с номер 4, много се радвам, че имам подкрепа и от жена. От проверки се притесняват лъжците, във вкъщи по компютри, лаптопи (включително и нейният) е вписан моят профил на пощи, Фейсбук и т.н. и може да ми разглежда телефона. Лъжата била нещо хубаво и непрекосновенна!!!?

Номер 18, прав си за приказката "да би мирно седяло, не би чудо видяло"! Както и "голямата" й уста, не стига че изневерява, ами - щом ще си поставяме ограничения за прибирането, по-добре да се разделим! Именно номер 18, предпочела е да вкара един огромен проблем изневяра, вместо да говори. Да, може би не съм я "чувал" добре. Мисля, че последният момент преди започване на интимните отношения (без секс), ако ми е казала: Хей става нещо с нашето семейство или с мен, искаш ли да направим нещо или да ти изневерявам? Пак ще повторя: Изневерява увеличава невероятно много проблемите, не ги решава! И за силно еманципираните и тези които наричаме с думата започваща с "к..." - в нашето семейство вече няма ограничения и забрани! Има договор, моята работа е свързана с отсъствие от вкъщи и се договаряме аз да работя тази работа която носи 4-5 повече доходи, ако жена ми не ме тревожи по никакъв начин!

Номер 21, може да не съм бил ясен, а и в други теми съм писал и все пак да кажа какви са ни отношенията. След като призна изневярата притисната от фактите, направих това което винаги съм мислил - изгоних я, като децата остават при мен (номер 11 и после ще те спомена отново). Само че има проблем, че отсъствам за дълго. След няколко дни неспане и неспирни емоции, реших че няма вариант да живея без нея. И то най-вече защото много държа на децата. Инак ще се намерят мераклийки да й оставям по 1 000 лв.на месец и да са обвързани с мен. Но времето във вкъщи ми е малко и няма как да съчетаят жена и чужди за нея деца. Предложих й да се държи като моя съпруга (макар живеещи отделно) и аз да мисля някога да й простя. Очаквах нещо от рода - ще можеш ли да ми простиш, ще можем ли да бъдем отново заедно? Не! По-скоро беше - ама то ще има ограничения (леко нагло). Казах й, че по-скоро са били малко с оглед на случилото се и вече няма да има забрани и ограничения, само договор! И доста бързо и добре се развиха нещата за всички с изключение на боклука намесен в семейството ни. С малко думи, отношенията ни са почти прекрасни! А са почти, защото вкара огромния проблем с изневярата. Дори когато имаме интимност, много рядко се сещам, че неотдавна е я пипам друг (меко казано). И в случай че имам психична нужда от изневяра, да ми каже преди да го направи. И да се разделим културно. Другият досегашният вариант, ако се повтори, вероятно ще има криминално развитие! Пак 21, прав си не отричам, че съм бил занемарил отношенията. Има причина, нямаше област в която да съм компетентен, малко нещо казано на по-висок тон от мен се превръщаха в часове караници. Явно доказваше, че тя е мъжът вкъщи. Сега специално й обръщам внимание, че дори да й изглеждам на мухльо, аз съм мъжът, а тя жената. А моята мъжка част, винаги съм си я изпълнявал - нося пари и не са малко, грижа се за децата и се старая в секса. Поне аз не мога да показвам любовта си на някоя която се "зъби" като "бясно" куче и се чуди къде да "захапе"! И още преди да разбера изневярата й казах, че ще се държа така че, да не намери никое от глупавите оправдания за изневяра. Вече съм бил закъснял, а при мен оправданията бяха: Не ми обръщаш внимание, не ме прегръщаш. Може би съм го направила защото ми слагаш ограничения (например септември съм й казал някакъв час за прибирането и затова шест месеца по-рано е започнала изневярата), големият ни син не може да ни понася (а по-точно той ми каза наскоро, че се е държал гадно с нея именно защото е подозирал, че има връзка, дочувал е разговори).

Номер 10, браво, браво, браво!

Номер 9, да и за кой път да кажа въобще не ме интересува законно ли е! Мъже, бъдете бдителни, ако държите на семейството. И в случай че забележете нещо тревожно дал съм две идеи как по-бързо да излезе истината.

Номер 12, нещо друго си мислил. Аз не съм предотвратил изневярата. Нанадолнището е между първите сигнали и до сериозните неща има поне дни, при мен са били месеци. И се обвинявам, че не съм бил бдителен, сляпо съм имал доверие. Можело е да се предотврати!

Номер 11, дори и по твоята извратена логика имам основание да й следя телефона, макар че на жени с леко поведение, бих направил противоположното тук сме в съгласие. По отношение на децата, аз съм този който ще настоява да са при мен и трите! Това го знае жена ми, но често отсъствам.

Номер 6 и номер 11! Със и без ваше позволение ще кажа една молитва: Съдба, Господи или както се казваш. Моля те, дръж ме в този и следващите животи далеч от такива жени. Ъ? Жени ли казах? Не! Същества, освен ако не искаш да извърша голям грях! Амин!

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 25ebf23f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Защо авторът си мисли, че с ограничение на времето за излизане, което е определил за жена си ще си спести изневери. Не от време, а от човека зависи. Подходила е към изневяра, защото нещо и липсва(може и да не съм права, на онези, които не знаят какво искат винаги им липсва нещо), но не казвам че я оправдавам, тук вече започва изборът, който вече зависи от човека. Лично аз, ако вече не изпитвам нищо към мъжа си, ще го известя за това, ще се разделя и тогава ще започна нова връзка. Изневярата е липса на себеуважение.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9469b262ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   "Широкоскроената" едва изчаква да се публикуват коментарите, че да чукне единичка. Иначе много широкоскроена и дава акъли как изневярата е овещинка и няма нищо нередно в нея, дори напротив - супер полезна е за освежаване.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5e86724cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   От автора! Госпожица 28, дори да го наречем вечерен час (в предния ми коментар обяснявам, че вече няма ограничения). Точно това попитах моята жена, да ми даде примери с омъжени и майки на три деца които "скиторят" по нощите плюс алкохол. И тогава ще призная, че искам нещо ненормално, а искането ми съвсем разумно. Скиторенето не е някъде (то това остава да се обикаля кръчмите или апартаменти), а в приятелката съседка. Само че не смятам да я проверявам през 15 минути дали е там и би могло да бъде чудесно алиби. На въпроса, ако ти си много далеч от вкъщи и съм по нощите в компанията на пияни жени? Как ще се чувстваш? Разбира се тогава е коренно различно! А "вечерният" час? И действително едно от оправданията за изневярата беше това. Тоест "погледнала" е в бъдещето и е разбрала, че ще има "вечерен" час след 6-7 месеца, което напълно я оправдава за изневярата. Не мислиш, че се наслушах на невероятно тъпи оправдания, само и само да изкараме, ако не 100% поне 90 %, че съм аз съм виновният? Колко е нормално да се прибира женен мъж? Не ходя по запои, въобще не пия и излизам и се прибирам с децата.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5e86724cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   От автора! Номер 31, за моя случай се е получило точно така, не са били през нощта. Но ходене по нощите, мъжът е командировка и децата сами вкъщи - едно нормално нещо не виждам!!! Моето мнение е - жена да излиза до късно през нощта и да пие, направо крещи: Аз си го търся! И е само въпрос на време. Подобно, ако жена е приела покана да отиде в апартамент на мъж, тя дори не може да бъде изнасилена. Защото тя е казала едно голямо - ДА! Ако после е казала не, то е малко и не се забелязва, особено от пияни. И съм съгласен няма чувства, липсвало нещо. Поискай си или се раздели с партньора си. Няма извинение или оправдания за изневяра. Може ден-два да не осъзнаваш какво правиш, но месеци да лъжеш. Точно това си искала, паралелна връзка. Единият да се "скъсва" от работата, а тя да се забавлява без задръжки. А за това все някакво оправдание ще намери!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: aa89d211bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Определено е гадно партньорът ти да те следи, но чак да се стига до развод и раздяла, ми се струва малко прекалено.
На мен определено не би ми станало приятно, ако имам приятел и разбера, че той ме проверява, но ако трябва да бъдем честни това е един от сигурните начини да разбереш дали половинката ти изневерява, а изневярата си е предателство, каквото и да си говорим. Не мисля, че е чак такава трагедия, че някой ти е прегледал чатовете, например.


Black Sabbath

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 25ebf23f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   От номер 31
Една жена осъзната и с достойнство не би си позволила подобни своеволия, дори да има възможността. Моите извинения към теб и жената ти, но oт описанието което си дал за действията на жена си, ме навеждат на мисълта, че тя е далеч моето определение за жена.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: cb522d8f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   27, преварил си ме за 24 - изказването и показва само едно, че няма съвместимост между жена (като нея) и логика. В същност каква логика трябва да се търси в закона - да, в БГ подслушването е също забранено, НО кое е подслушване със СРС и кое е ПРОслушване на разговорите на изневеряващия не се прави разлика. Практически няма кой знае каква разлика, и едното и другото не издържат в съда, но подслушването е наказуемо, а ПРОслушването недоказуемо.
НомерЧЕТО 20 (нали така наричаш авторЧЕТО), също се излага с приказките си - голямо шубе я гони да не и сложат някаква безплатна програма и да и видят бакиите. Ами не е нужно да се притесняваш номер 20, смени си телефона, сложи му парола за отваряне и инсталиране на нов софтуер или просто си купи още един телефон за "специални" разговори - иска ли обаче съпругът ти да те хване, ще намери начин, а иска ли да ти намаже ските, няма какво да го спре. Шубето ти драга идва от там, че ако ти намажат ските и останеш да се оправяш сама или с помощта на любовника ще я окаталясаш от всякъде. Точно в това е проблема на болшинството изневеряващи жени и мъже, силни са докато има кой да бачка и да носи, а когато трябва да се самоиздържат са кръъъъгли нули. Точно това е и помиярското, навъртат се около копанката, джавкат възбудено когато ще има манджа, а когато видят кокала може и ръката ти да захапят.
Съжалявам, че трябва да го кажа, но изневеряващите и от единия и от другия пол са хора без достойнство, приютили са се под нечие крило заради удобството на храната и топлината, а емоциите си ги търсят навън. Достойното за мен е, ако нещо във връзката ти не те удовлетворява напусни, остави другия да намери своето щастие, останалото е лицемерие, кражба, пладнешки обир.
Та уважаема под номер 20, опровергай ме ако греша - широко си скроена защото ти отърва съпругът ти да се чука с други, ти също, важното е да ти снася някой и друг лев, да си замазвате взаимно очите и всеки да се спасява.
24, имаш ли нещо да добавиш по повод на превъзходителната ти логика - не е нужно да си прочел безброй книги за да знаеш, че такова нещо като женска логика няма, при жената има чувства, емоции, настроения, а при някои и месечен цикъл (той също не подлежи на никаква логика, а пак е комплекс от емоции, физиология и странности). С други думи 24, "не казвай хоп преди да си скочил", малка си още и това, че си някъде в изгнание не те прави по-умна и логична от ходещите с цървули по нашата земя - лично за мен е по-добре аз да ходя с цървули, отколкото да съм цървул на нечий крак.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 776b00c3a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Първо да кажа, че всичко се отнася и за мъже, и за жени, в случая изневеряващи.
Второ-в една, нормална за мен, връзка никой никого не следи. Следенето започва, когато в един момент загрееш, че те лъготят. Може и да не е за секс, а и за всякакви други неща. И си викаш "я, к'во става тук". Естествено, че за секс сме най-чувствителни, защото не става въпрос само за голия секс, а за любовта доверието, брака, децата, имуществото. Целият живот на човек е заложен. А и никой не иска да го правят на балама, то 50 ст. да не ти върнат в магазина се газираш, че какво остава при това положение.
Иначе, и мен ако някой ме тормози с питанки и следене, без да има каквото и да е основание, естествено, че в съвсем различна посока ще ми завият отношенията.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a1d56c5627
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Значи общата женска логика в коментарите предимно е "моето си е мое, чуждото е общо". Или женени с деца не е достатъчен повод "личното" пространство да не се дели със семейството? Хората с фобия от това партньора им да им "рови" в пространството имат какво да крият. Като имате какво да криете, защо се залъгвате взаимно с "половинките" си?
Не е нужен софтуер за да си сигурен че жена или мъж който си пази ревностно телефона/други комуникации хойка странично за разнообразие. Подобен шпионски софтуер може само да го потвърди.
Иначе много добре знам какво пише в закона, но искам да ми намерите съдия който ще осъди съпруг/съпруга/колега който е прочел чужда поща/съобщения. Ако няма неправомерно използване на информация - никой няма да го/я осъди.
И като толкова ви е ценно личното пространство - седете си сами.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a4674eb037
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Авторе, в коментар 30 споменаваш нещо много важно! Отсъстваш! Колко те няма, по седмица, две, месец? Ако е така, извинявай, но всичко си има цена! Работиш много, често те няма, пари много... С пари не се плаща всичко! Нито прегръдка, нито близост, да не говорим за помощ в бита и ежедневието, и то с три деца.
Няма да коментирам следенето по телефони, защото ми е напълно чуждо, непонятно и между мен и мъжа ми никога не е било.
На мен едва ми оцеля бракът преди почти 10 год, когато моят мил обикаляше по командировки и проекти из цялата страна, а аз сама отглеждах сама детето, още бебе, ок. 2-3 год. Е, нещата се оправиха след време-познай кога. Когато той СПРЯ постоянно да пътува.
Иначе не съм изневерявала в ония години, защото бях наясно, че 2-3 часа седмично някакъв си кеф/и то спорен, дали бих се чувствала добре? ! / та и 10 да бяха, не биха ми решили проблемите, а те бяха-ежедневна самота, желание да си кажеш 2-3 приказки САМО с любимия човек, та дори и помощ вкъщи, пък и липсваше на детето-като пита за тати? ! Изневяра тия неща не решава. Но се чувствах много самотна, настоявах мъжа ми да си намери нещо друго, несвързано с постоянни пътувания-не можело сега, по-натам, ама неизвестно кога...
Затова пък през вечер ми звънеше да ми се похвали как гледа залез, как седнал с колеги на маса, как слушали рок и прочие. Полудявах от тези приказки. Аз като човек не мога да изляза никъде, жив човек да видя, ни на кафе, ни кино, камо ли на бар-да бе, с 2-годишното дете на гръб..
Моето мнение е, че човек когато много работи, постянно пътува за дълъг период, без изгледи скоро да си е вкъщи вечер със семейството си, то по-добре да не прави такова. А ти, авторе, даже 3 деца си направил! Пари изкарваш, чудесно... ама теб те няма. Кой ще ги възпитава тези деца? Кой ще ги заведе на градина, училище? Кой ще ги завие вечер и каже лека нощ? Жена ти, бавачката? Трябва, необходимо е и твоето присъствие.
Децата имат нужда от баща си ежедневно в живота, а него ти не можеш да купиш.
Дай повече подробности за твоите отсъствия и по-конкретно грижите ти към децата. Освен с парите-за тях вече прочетохме.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9469b262ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   До "широкоскроената". Защо не обясниш на мъжа си как няма нищо лошо в това да спиш с когото ти падне и че в свободното си време можеш да си изневеряваш, след като си изпълнила семейните задължения?

А това, че изневярата не била престъпление. Може в много държави да не е (в някои е), но една изневяра е не по-малко вредна от подслушване. От изневярата страда брака, децата, партньора, ти самата, любовника, неговата жена, децата му и има много сериозни последствията. Не един и два пъти е имало убийства, разбити семейства, развалени деца от изневери.

Съмнявам се подслушванията да са имали толкова гадни последици за хората като цяло. А и за да се е стигнало до подслушване, значи е имало повод. Подслушването е само последица от много по-дълбок проблем, а реално не самия проблем. Никой няма да тръгне да подслушва ей така, без да има нищо.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 2943aa4a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Авторе, аз съм 21 - понякога нещата просто не се получават, дори и ти да си добър съпруг, винаги има вероятността да попаднеш на неподходящ човек.
За тези работи гаранции няма, защото когато сте млади и влюбени и се "взимате", може всичко да ви е ок, но години след това половинката ти може да се промени и то не към добро.
Все пак, като жена със стаж в дългите връзки аз имам съмнения, че си бил чак толкова добър съпруг, щом жена ти казва, че си спрял да я прегръщаш.
Нещата са твърде комплексни, за да си позволя да ти давам какъвто и да било съвет - мога само да ти пожелая някакво положително развитие на ситуацията и това е всичко.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: fbe4b0ab3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Не съм коментирала до тук, но прочетох коментарите и малко ме втресе от теб, авторе. Имаш параноидно поведение, слаб праг на социализация и разбиране на човешкото поведение.
В отговорите ти дори присъства агресия и силно желание за налагане на твоето мнение (нужди) като предполагам по този начин би поддържал параноята и нуждите си в "оправдаваща" поведението ти позиция.
Съпругата ти вероятно е на подобно ниво, с леко забавено емоционално развитие.
Ти "слядя, защото мога, искам и трябва, че да не ме прекарат"- типично поведение при параноични шизофреници, не те обиждам, провери си и сам.
Тя "ще си правя каквото си искам, само по-дискретно, че да не ме хване"-вероятно нуждата от лично пространство и самостоятелно вземане на решения отнасящи се до собственото и тяло и лични емоции. Просто е малко по-"бавна" и не може да процесира коректно нуждите си, нито пък ти...

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1fe6564fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Много пък ревниво си пазели хората телефоните... Вероятно, защото и в техните има неща, които партньора(ката) им не трябва да вижда.. Даже някои и биха се развели...
Аз лично проверявам телефона на мъжа си от време на време. Лъгал ме е преди да създадем семейство и не му вярвам почти за нищо. Въпросът е, че който търси намира. Тук идва уместния друг въпрос, а именно- какво ще правите с информацията, която бихте могли да откриете. Ще се разделите ли? Ще се конфронтирате ли? Ще можете ли да сложите край на връзката си с този човек, който обичате? Ако ще го направите смело напред, проверявайте задълбочено. Конфронтирайте се и сложете точка. Обаче какво ще стане ако не можете и въпреки това откриете нещо...? ! Ще страдате, ще боли, ще има сълзи и горчивина, ще искате отмъщение и може би и вие ще кривнете, за да си го върнете. Всичко това не си струва.
За това няма лошо да си наясно къде ходи половинката, с кого и т. н и щом не подскача като посегнеш към телефона му/ й значи няма нужда да се рови. Но в никакъв случай не е и редно да те правят на глупак. Всяко нещо трябва да има граници.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 36ae70718d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   От "широкоскроената"
Страхотен анализ сте ми направили! Само не разбрах защо ми слагате думи в устата. В нито един момент не съм казала, че имам любовник! Не се страхувам от проверка, защото нищо не крия. Мъжа ми има достъп до всичките ми пощи, социални мрежи, сметки и разпечатки на телефона. Желанието ми да разбера за програмата е чисто любопитство. Не съм изневерявала никога, не го планирам за в бъдеще. Незнам защо ми лепнахте този етикет. Изложих теза, че подслушването е не по-малко гадно от изневярата. Не е нужно да се съгласявате с мнението ми, но не и нужно да ми слагате думи, които не съм казвала.
За любителите на тезата, как жените стоят с удобни за тях мъже, които ги издържат, ще кажа, че нямам нужда от чужда издръжка. Говоря за взаимност на чувствата между партньорите, защо пак намесвате парите и удобствата? Това ли е водещо за вас? Много хора не се развеждат заради децата си. Пак да подертая преди да сте дописали поста ми - това не е случаят при мен.
И да, в отпуска съм и имам време да влизам в сайта, затова отговарям бързо. Проблем ли е за вас?
Моята теза избоде доста очи, не съм го очаквала. Мислех, че в сайта има повече хора, които биха прочели и друго мнение.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: fe3016745a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Струва ми се, че разговора започва да става малко личен и настъпателен, да не кажа "агресивен" спрямо жените ( например горката женица като чуе "широкоскроената" и вече ще се озърта, предполагам :)) По спокойно, господа :) Доколко това са "дами" според вашите разбирания, и заслужават джентълменско отношение, е съвсем отделна тема в която предпочитам да не навлизаме. Разбира се, не вярвам и на въпросните жени да им пука особено, те основно обичат да мислят и говорят предимно за себе си, очевидно.

Струва ми се, че всяка страна беше доволно изчерпателна в излагането на тезата си и от тук насетне само ще се прелива от пусто във празно. А и шанса да създадем повечко работа на модераторите се увеличава :)

Запомнете едно - монетата има 2 страни. Не сте били в обущата на тези жени, не знаете и те през какво са минали. Всеки си е прав за себе си, и очевидно е, че всеки гледа на подобни случаи от своята си камбанария. Аз имам немалко познати и от двете страни и по конкретни причини които тука не се засягат, съм склонен да разбера и защо жените постъпват така. Разбира се, че е удобно да имаш мъж който да снася и да подсигурява разни удобства. Този фактор се увеличава ако имаш и деца. Това си е древен женски инстикт и без значение кой век сме, същия този древен закон си важи с пълна сила за тях. Същото важи и за мъжете. Животинските и собственичиски инстинкти, меренето на пишки във всякакви модерни форми, е все така широко разпространено, каквото и да си говорим. Разбира се, всеки се опитва да докосне нещо ново, "истинско". Доколко успява, и доколко постъпва "правилно", това са много различни и дълги теми.

Важното е, че доколкото разбирам автора е намерил някакъв компромисен вариант за своето семейство. Очевидно ще се играе театър в името на децата но така е, в живота нещата не винаги се случват както ни се иска. Филмът винаги свършва, лампите светват и някой трябва да приготви манджата, да оправи колата, тоалетната и прочие битовизми...

Много по лесно е да се концентрираш върху тех, отколкото да си задаваш въпроси от сорта - "що е то докосване на душите и въобще днес някой докосва ли някого". Виждаш усмивките, лъскавите устни, коли, дрехи (най вече липсата им), дори онзи искрящ блясък в очите. Миг след това човека(било то мъж или жена) отвърща поглед, и блясъка в очите, тъй добре трениран и промотиран, потъмнява. И ти знаеш защо. Защото всеки си е изкопал пътя и от чиито коловоз трудно се излиза. Колкото и да си го мразим понякога. Останалото са полемики и отчаяни опити да убедим останалите(а всъщност себе си) колко сме прави и доволни от живота си, от мирогледа си.

В заключение искам да благодаря на всички участници. Лично аз гледам на тези дискусии като тренинг - в зависимост от речника и изказа на даден коментар, и малко четене измежду редовете, си правя нещо като профил който ми помага да разбирам по добре и бързо новите хора които срещам. Ще се учудите колко ефективен е този подход и колко рядко се оказва в грешка, макар, че може би ви се струва като твърде голямо генерализиране.

П. С. 24, я кай още нещо логично, ей тъй, за мой кеф :) А и ако и мен ме наречеш нещо(квото си избереш, аз ти давам пълна свобода, без да те пращам да живееш в друга държава :)), което да завършва на "ЧЕТО", ще ти взема вафличка, тва съвсем чистосърдечно :)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: dc652805c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Авторе, логиката ти определено е по-зле от моята! Или се правиш на интересен! Ама не си! Не съм сравнявала грехове, а ЗАКОНИ!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9469b262ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

48.   47, какво те топли този закон, като последствията са по-ужасяващи? За теб не са важни последствията, а дали е законно, така ли? Значи това, че има сериозни последствията, не е проблем за теб и ще пляскаме с ръчички, че е законно. Логика!

Обясни например на децата с разбита от тежките разводи психика как изневярата си е законна и всъщност няма лошо в това, че единият им родител го досърбяла онази работа и си е решил, че щом си е свършил семейните задължения, може да си прави каквото си иска в свободното време и никой не трябва да му държи сметка. Много ще ги стопли, нали?

То и да псуваш не е забранено от закона, да си арогантен също не е забранено. Дай сега да псуваме и да блъскаме всички наред, защото закона го позволява.

Логиката не ти е силната страна.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: dc652805c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Ами нека твоята логика те топли, когото жена ти те осъди! А, дано, на наглеците, каквото им се полага...

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9469b262ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

50.   49, това, че ще ме осъди, не означава, че ще е морално права. То и ако дойде крадец вкъщи, но го раня/убия, за да защитя семейството и имущестовото си, пак ще ме осъдят, но това не означава, че той е морално правия, нали?

А и ако жената няма съвест, ще осъди мъжа, да. Нищо че това пак ще се отрази на децата ѝ. Всъщност ако и пукаше за децата, нямаше да си развява коня и да се чука с всеки срещнат, така че какъв е проблема и да тикне мъжа си в пандиза, за да си почеше егото?

Следенето дали е незаконно или не, го оправдавам в конкретната ситуация, защото никой не заслужава да бъде лъган. Но изневярата си е чиста лъжа и то от най-долните. Няма оправдание за нея. Ако не се получава, има си разговори, развод и т.н. Само долен човек би изневерил. А жертвата има право да се защити или поне знае, че е лъган най-долно. Така че следенето, ако има повод не е морално престъпление, защото е следствие от неморалното престъпление - изневярата.

Ако говорим за безпричинно следене, тогава вече мога да се съглася, но да изневеряваш и с цялата си наглост да я омаловажаваш и да искаш обяснение защо те следят, си е върха на наглостта.

Все едно крадец да се сърди, че са го пребили, след като са го хванали на местопрестъплението. Значи не е проблем, че е крал, ама че са го хванали и са го наказали е голям проблем.

Или убиец да се сърди, че са го опандизили. Те социопатите така разсъждават като теб. Защото те не могат да се поставят на мястото на жертвата, не изпитват състрадание и според тях не правят нищо нередно, като изневряват/убиват и после им е странно, че ги следят/опандизват. Това са хора, лишени от всякаква емпатия, това са емоционално осакатени хора, без всякаква осъзнатост.

Никой няма право да изневерява, но всеки има право да знае дали е лъган, кашиш?

ПС: не знам защо реши, че съм автора.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 3cba742b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

56.   Авторе, доколкото разбрах вече си я хващал в изневяра и сте се разделили. После ти си я помолил да се върне, за да гледа децата. Тоест вие нямате отношения на съпрузи, и вече не се обичате. Имате нещо като делово споразумение. ако е така не разбирам защо я преследваш и подслушваш. Ако ме се обичате взаимно, то нямате връзка, освен децата. А имзащо се дразниш, че е отишла при съседката да си пийне? НЕ е при мъж. Не е в клуб или кръчма. И тя има нужда от почивка. Три деца не се гледат лесно. Явно ти рабптиш надалеч и докато те няма си въобразяваш разни неща. Дори и те да са верни, нали сте се разделили с нея? Тогава от каква позиция й държиш сметка какво прави? Ако не те обича нищо не може да направиш.
И като й налагаш вечерен час с нищо не подобряваш ситуацията, ами обратно-влошаваш я. Покажи й , че я уважаваш.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4b41a8ce45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

57.   Авторе/ти правил ли си секс с други жени по/време на брака ви?

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1e585db5aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

58.   От автора! Номер 40, отсъствието ми е две-три седмици. Най-малкият е на 6 г., другите са доста по-големи, така че не е близък творят случай с на жена ми. Моят социален живот е много по-зле от нейния и то, ако въобще не излиза. Дори беше доста свободен, ама като не знаеш да целуваш ръка... Даже не съм сигурен дали не се заяждаш? Точно на този въпрос дали е по-добре да започна много по-малко платена работа и да се прибирам, тя не беше съгласна.

Интересно ми е, кой животински истинкт кара жените да изневеряват с изключително големи боклуци (имам предвид възрастта 35-40 г. )? Който по нищо не се доближава до спонсора, съпруг и баща. Дори разбират, че този боклук става само за забавление. Жена на 20 години може да си мисли, че в този живот и се падат два или повече мъже едновременно, ама ако е към 40 с три деца? Дали е толкова атрактивна на 40-50-60 години? Все си мисля, че само мъжът с който е прекарала 20 години досега и има три деца с него има интерес да бъде наистина добре.

Много задълбочени коментари има от мъже (например 37), а повечето жените се придържат към женската солидарност. Лъжкините не спират да обяснят как не е толкова лоша изневярата (четох, че 30% от убийствата са затова и напълно разбирам, нещо което съвсем реално може да доведе до убийство не е лошо? ). Било много незаконно да научиш истината! За кой път ще ви кажа лъжкини, не ме интересува, че незаконно. Дори доста обяснение имате в коментарите как на практика става (не става) незаконно.
Ще апелирам към мъжете бъдете бдителни! Може жените ви да се кълнат, че никога не биха изневерили, че ако го направят ще си признаят веднага, защото не могат да живеят в лъжа (точно при мен). И така да започнат с лъжата (изневяра) и месеци да ви лъжат безочливо и безсрамно, та нали обстоятелства са ги накарали. Имал съм сляпо доверие, само да бях поглеждах разпечатката (в моя случай щеше да е достатъчно), разбира се тайно, писах какви мерки взе да не излизат разговори в разпечатката. Съвсем малко бдителност и можеше да го предотвратя. Както се вижда от някои коментари на "логика", на много от жени са промити мозъците. От еманципацията, от Световната конспирация да няма здрави семейства, от филми или приятелки с нисък морал. Е това да забраниш на жена си някои такива приятелки е много по морално отколкото да се чудите защо сте с разбито семейство. Мъжете не забелязват детайли когато ги лъжат. При мен нямаше промяна в секса и нямаше как да се усъмня, че е в паралелна връзка! Затова колкото и да е наред семейният живот проверете!!! Пъти, а понякога хиляди пъти е по-добре да разберете в началото или да предотврати и хич не се плашеше от лъжкините, че било незаконно. Ако ви мине мине мисъл: Да не би жена ми с този грозен циганин? Да, да, да! Много е възможно или поне е голям боклук, в никакъв случай по-добър от вас!

Номер 44, нямам против да ми проверяват телефона, притеснява се и протестира лъжецът. Доверието към жена ми е тотално сринато и затова имам нужда от "широк" поглед и когато думи и действия са едно, започва да се появява доверие и да нараства. И да, знам какво ще последва в случай на рецидив, и това ми струваше огромни усилия да се примиря. Компромис и то огромен, ама чак да съм голям глупак. НЕ! Прошка вероятно няма да има, но някакво примирение е възможно.

Номер 38, съгласен съм, макар че не знаеш кога от нормална връзка е преминала към партньор с паралелна. И дори не защото е имало проблем и е предпочела изневяра вместо разговор. Дори може така да е искала и извинението е само да не е толкова грозно - просто така исках! Ако мога да си запиша за следващия живот доверие, ама някаква проверка! И точно при възрастни става въпрос за секс. На жена отиваща към 40 никой няма да й обръща внимание, ако не очаква секс за отплата. Въобще толкова ме дразни тази мания на жените за приятелство между мъжете и жените.

Ще цитирам номер 39 - "И като ви е толкова ценно личното пространство - следете си сами. " Вероятно старите моми и ергени, много държат на това, остава да са и по-щастливи!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5667e914d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

59.   Преди години и аз хванах моята съпруга в изневяра!Стана съвсем случайно!Последваха доста скандали, като и аз започнах да следя всичко възможно.Впоследствие отново имаше кореспондениция, която засякох и почти се бяхме разделили, но бяхме с две малки деца и всичко беше много сложно!Разбрах кой е въпросният и се свързах с него, след което последваха скандали и между тях и накрая спряха да си пишат!Две три години след този случай, продължих да внимавам какво се случва около нас и сега, след още наколко години , спрях да се ровя , но отвреме на време си мисля дали пак може да ми се случи!И тя се кълнеше, че нямало нищо и др. дежурни лъжи, и ако тогава не бях се усетил навреме и не бях реагирал така, може би отдавна нямаше да сме заедно.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: e3a8bd59ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

60.   Авторе, има хора ( мъже и жени ), на които просто не им пука за другите. Жена ти е от тях. За нея ти си перфектният съпруг - издържаш семейството, работиш много и те няма у вас, добър си, грижовен си и си интелигентен. В същото време тя е свободна да си прави каквото поиска и да се забавлява, с когото си поиска. Какво по-хубаво от това! Предполагам не работи или ако го прави, то е колкото да се каже, че не лежи по цял ден. Много ясно, че няма да иска да работиш за по-малко пари. Хем ще й се наложи да се лиши от някои глезотии, хем ще й се мотаеш в краката. Още от начало е видяла в теб изгодната партия. По ми е интересно, как ти за толкова години не разбра какъв е сценарият. Сладките приказки ги оставям настрана, защото не мога да приема, че си вярвал в тях. Познавам жени като твоята и за мен си личат от километри. Най-малкото действията им нямат нищо общо с приказките. Между другото подобно поведение, колкото и странно да звучи, много често се "възпитава" в семейството. Майката на една позната я съветвала да си намери някой, който да я издържа, а после мъже имало много! Колкото до телефона - много ясно, че ще го провериш. Трябвало е да я провериш още в самото начало на връзката ви.

 
  ...

1-50 от 55
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker