Любовница година и половина! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовница година и половина!
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 3068 пъти
От година и половина имам взаимоотношения с един прекрасен човек, сбъдна ми се мечтата, той е моя идеал за мъж. През първия месец влечението ми към него беше чисто сексуално, в последствие се превърна в нещо много по - голямо, влюбих се; оказа се обаче, че момчето си има приятелка, а аз съм му за през "свободното време".

След като се просветлих се опитах да го забравя, да затворя страницата с него; запознах се с друг, в началото мислех, че съм щастлива, след втория месец дочух, че любовта на живота ми е останал без приятелка и аз отново потръпнах, но продължих връзката си без да знам, че ми предстои нещо ужасно; спейки до приятеля си, в неговото легло, сънувах въпросното момче и се събудих с усмивка, осъзнах, че само той ме прави щастлива, само с него усмивката ми е истинска, а не на сила; започнахме да контактуваме отново зад гърба на приятеля ми, дори си позволих да изневеря; малко след това караницете започнаха, признах за изневярата, като бях категорична, че не обещавам, че няма да се повтори; след 6-месечна връзка се разделихме и така ми улекна, ако бях изживяла още ден, два толкова болезнени и нещастни с него, едвали сега щях да споделям това; малко след това видях светлина в тунела и нов шанс да бъда с най - желания за мен човек :)

До ден днешен, след година и половина изпълнени с много емоции се виждаме, но отнощенията ни не са сериозни; ако се видим на две седмици веднъж пак ще е много; Виждам в него бъдещия си сапруг, знам откачено е, при такава "връзка", но го обичам и не мога да си представя моя свят без него! Не съм си споделяла чувствата с него, а много желая да го направя, въпроса е там, че ме е страх да не го отблъсна и да остана без малкото което ми дава; Мися си, че му е трудно да се обвърже и не иска да рискува, но аз не съм като другите, различна съм, той го знае, затова година и половина е с мен, а не с някоя друга, а може да има всяка;

Дали да го хвана най накрая натясно и да си излея всичко? Дали ще спечеля, като му споделя чувствата си? Как да постъпя? Какво да прая?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: a7abaf860b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   сори, толкова объркано си писала, че нищо не разбирах - с кой си в крайна сметка и какво искаш, за Бога???
Не видях тук женен мъж, за да си била любовница, а ако първият те е имал само за между другото, то това е така, какво искаш същност????
ф.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: ac2d391225
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си само за забавление! Казвам ти го като мъж. Той не изпитва нищо към тебе, иначе нямаше да се виждате веднъж на 2 седмици.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: fc9bf8d007
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Според мен не се излагай пред момчето... и преди си му била само за секс и сега също, година и половина по-касно. На твое място не бих общувала с това момче.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 3a0110210b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "въпроса е там, че ме е страх да не го отблъсна и да остана без малкото което ми дава" ---> Явно се задоволяваш с малко и той го е разбрал. Доста си му удобна... Грабвай каквото е останало от самоуважението ти и бягай далече. Това е моят съвет.

П. П. Наистина малко не ти се разбира, така както си го написала.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 4d7d41090b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако си сигурна, че той иска само секс, тогава се замисли, дали няма да го загубиш тотално ако евентуално му признаеш какво чувстваш.
Като мъж мога да ти кажа, че на много от нас едно от удобствата в живота би билo да си имаме партньорка само за секс. При твоя човек това едва ли ще е изключение :)

*Syndrome

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 37f808fc50
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз пък мисля, че трябва да му кажеш какво чувстваш-няма какво да губиш. Да се измъчваш така е по-лошо, кажи му, а мисля, че си подготвена за реакцията му, най-вероятно няма да олекне на чувствата ти. Тогава вече ти решававаш дали да продълвиш с някой, който е с теб само за секс. Но действай, не се страхувай да не се изложиш пред него, поне ще си наясно. Мен лично неизвестността ме побърква.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 42f5044b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз не бих се върнала назад. Миналото си е минало.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker