Лошо ли е, че не искам приятелКи и не вярвам в женското приятелство? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лошо ли е, че не искам приятелКи и не вярвам в женското приятелство?
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1259 пъти
Момиче на 21 съм и като цяло, макар че изглеждам женствена, си падам мъжкарана. Харесвам спортове, мразя гримове, много се интересувам от коли, мотори и механика изобщо. Полагам грижи за външния си вид като поддръжка на тяло, както и да изглеждам прилично, чиста винаги, но никога няма да съм някаква лигла или “истинска дама”, защото така съм възпитана просто и ми харесва да съм силно момиче. Работя наравно с мъжете. Но не съм някаква феминистка сега да заговоря колко сме яки мацките, защото честно казано не съм срещала жена с моя характер. Може да съм всякаква, но съм честна и откровена, казвам каквото мисля и не ми пука, също така приемам критика, когато е основателна. Имам малко бурен и избухлив характер, но не е краят на света. Абе типичен овен накратко. Поне не съм завистлива, манипулативна скрита лимонка.
Забелязала съм, че от малка се разбирам повече с мъже. Мойто гадже е и моят най-добър приятел. Разбирам се с всичките негови приятели, аз самата си имам доста мъже приятели. Веднага ще започнете да ми казвате как мъжко-женското приятелство е илюзия и има скрито сексуално напрежение и такива работи. Ми и така да е, честно казано досега нямам провалено приятелство с мъж и винаги са били коректни към мен. С жени просто не се разбирам! Единствената ми приятелка жена е такава като мен, но тя е лесбийка, а аз не съм и е по-сложно. Но не е проблем. От жените съм получавала само удари, завист, предателства, злоба, жестокост. Тормозена съм била от момичета през цялото ми основно образование! Не мога да имам вяра на жена и не ми трябват лигли с цялата тази префърцуненост и емоционалност. Не вярвам вече в женското приятелство. Естествено, че има и свестни, които аз не познавам, както има и гадни мъже. Но просто жени не мога да търпя около себе си, а някоя като ми заговори за грим или облекло и цени и марки... иде ми да я фрасна, поне съм честна. По-скоро бих останала сама, отколкото да търся приятелство с такива индивиди. Не харесвам и цялото споделяне на лични работи, само съм патила от такива опори от “приятелки”. Моята работа си е моя работа. Най-хубавото за мен преживяване е да си направим барбекю с гаджето, да си пийнем бира заедно и да гледаме мач на любимия отбор. Това с ходенето по магазините и салоните и висенето в кафета, бъбрейки отегчаващи теми би ме убило. Описвам себе си и се питам, има ли мацки като мен бе? Не се хваля, но съм си горда със себе си и ми е интересно, има ли хора, които ме разбират? Нямам нищо против женствените и суетни момичета, просто не мога да съм приятелка с такава. Странно ли е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0c31e0f436
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, не е странно, но ти давам съвет: недей да оплюваш различните от теб само защото са различни и най-вече недей да оплюваш собствения си пол, грозно е.

Вероятно си нямала майчинска фигура в живота си, това би обяснило много неща. Съжалявам за неприятните ти преживявания с момичета, предполагам, че не е нужно да казвам, че не всички са такива, явно с тези от обкръжението ти не можете да се разберете и това е нормално, въпрос на късмет е.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f9cd251779
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм същата. Няма приятелство... но имам чудесно семейство.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 95245ccd33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами, до известна степен уж е странно, но историята не помни много успешни женски приятелства. Сега като прочетох тази тема се замислих, че приятелствата ми с мъже са си останали същите с години, докато с една голяма част от приятелките ми съм си изпатила. Интересно ми стана наистина. Приятелите ми мъже са били директни, на моменти много груби, но никой никога не ме е съдил. Работата е там, че до този момент, никога не съм делила списъка на мъже и жени. Впрочем, приятелствата ми с жени винаги са се разпадали заради някакви тъпи номера, за сметка на това не мога и да кажа, че нямам успешни приятелства с жени.
Виж, обаче, мисля си, че не съм като теб, макар че до голяма степен те разбирам. Със сигурност предпочитам барбекю и бира пред разходка в мола, и футбол съм гледала, но има неща които са ми далеч по-интересни от спорта. По някаква чиста случайност знам имената на модните марки, които никога не нося. Гримирам се понякога, случвало ми се е да нося рокли, но това го правя в определени настроения или за даден повод. За мен не е приемливо една жена да е твърде разголена и да спада в графа мрънкало, но в същия ред не е и приемливо да се държи като мъж. Колите вече са ми интересни, не мога да кажа, че разбирам кой знае колко много, но обичам да слушам и да гледам ремонти. Приятеля ми работи в сервиз, помагала съм за някакви дребни работи и оттам ми стана интересно. Бих казала, че съм отворена за всякакви теми и начинания. Когато приятел/ка ми говори за нещо, просто слушам и повечето пъти любопитството ми се обажда. Обичам да върша нещата сама. В смисъл, че мога да си сменя крушка, да отворя буркан, да поправя нещо дребно в счупен уред, да запаля огън, да си направя съчки, да замажа някоя стена, да залепя/отлепя тапет, да боядисам и да забия няколко пирона. От друга страна не съм феминистка, далеч съм от мисълта, че имам мъжка сила и издръжливост, така че първо съм се научила да готвя, да пера, да гладя, да правя прически, да гримирам и да гледам деца (на роднини). Не мога да кажа, че съм като теб, защото жените не ме дразнят, прецаквали са ме, говорили са за мен, но това никак не ми пречи да се запозная с жена и да създам приятелство с нея. Времето ми показва колко да ѝ вярвам, обикновено не споделям на непознати и затова не се притеснявам особено. Виждала съм женски номера от мъже, което е много грозна картинка, виждала съм и мъжка честност от жени, което вече си е достойно качество. Никога не съм делила приятелите си на мъже и жени, но темата ти ме накара да се замисля дали наистина има някакво значение пола.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b51f9982d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здрасти, до донякъде си приличаме. Аз също за приятели предпочитам момчета. Идва ми малко в повече да се снимаме на всеки две минути, за да може хората да знаят какво сме си взели, къде сме били, да стоим в кафетатаи да клюкарим хората, ами НЕ. Това при момчетата го няма. Различаваме се по това, че аз харесвам женските неща. Рокли и тн. Но в степента на нормалното, не като така наречените кифли.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1ae098923d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   О, даа! Ами ти описа мен : ) Не знам дали е типично за огнените зодии, но аз пък съм лъвица и поради темперамента ми най-малко ми е абсолютно невъзможно да бъда лицемерна, интригантка т.н. За сметка на това са ми казвали, че съм арогантна и брутална в откровеноста си.
Израсла съм основно сред мъже, бях залепена като ваденка за татко, хахха наричаше ме понякога "мъжка Стефана" заради характера. Като визия съм дребна, спортна, излъчването ми като цяло е перверзно-детско и никой който не ме познава не би предположил, че съм "мъжко момиче".
Обожавам високи скорости, креативна съм и се научих от татко вкл. да точа ножове, мечове т.н. да гравирам върху тях. Спортувам по "мъжки" спорт, не де, но българи така го приемат-бойни изкуства.
Рядко се гримирам и е само червило и спирала, просто даже не намирам нужда за себе си, харесвам си се, а и ми е крайно досадно да се лепна за огледалото и половин час да се рисувам...
От малка предпочитам мъжката компания, имаха и по-интересни игри, с кукли никога не съм си играла и ми бяха крайно смешни момичетата като се изживяваха (възпитаваха) да бъдат мами и добри дом. прислужници, виждах го още тогава като наложен модел "какви ТРЯБВА да бъдат момичетата" и не ми харесваше.
Момчето ми също ми е най-добрият приятел, нямаме задъжки тип "офф, как да кажа нещо, че да не го нараня" връзката ни не е базирана на "любовен егоизъм" и комлекси.
Имам жени приятелки, малко са, проверени във времето, обичам си ги, много години сме в приятелска връзка, но наистина по-добре се разбирам с мъже.
Та така, не си сама :)

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 536acb4047
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не си само ти така. Никога не съм имала приятелки, винаги съм се влачела с мъжките компании на гаджетата. Но това има и отрицателна страна - държа се прекалено свободно, открито и приятелски с мъжете, а не всички харесват това. Не се гримирам, поддържам се, фина съм като цяло. Да, харесват ме, но не ме искат за интимна приятелка като цяло. Предпочитат да "ловуват" онези от женските стада, по-недостъпните.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 518da76607
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Супер си, мацка. Само така, не се променяй защото такива като теб сме изчезващ вид. ;) Всичко, което си описала се отнася и до мен, момиче съм на 21 вече и грам не се интересувам от кифленски работи, гримчета, дрешки и тъпотии. Като бях малка ритах футбол наравно с кварталните момичета и се въргалях в калта, имах къса прическа и видът ми въобще не ме засягаше. По- късно в тийнейджърските си години започнах да полагам повече грижа по себе си, която включва да съм чиста, хигиенична и що годе добре облечена с чисти дрехи (кожено яке, суичър и дънки, най- често). Винаги съм харесвала мъжките занимавки. Като бях малка се врях при баща ми, който е строител и аз си майсторях наравно с него :) Винаги съм харесвала коли, мотори, оръжия, тонколони, усилватели и прочие мъжки играчки. Ако видиш стаята ми има голяма вероятност да я сбъркаш за момчешка - имам плакати на метъл групи и екшън филми, огромни тонколни със зверски усилвател и пушка, реплика, която сама си купих за гъзария с парите от първата ми работа. За жалост нямам успех с приятелствата. Само един верен приятел имам, мъж и той ми е като брат. Само той ми остана. След като започнах да се развивам в тийнеджърството и тялото ми се промени, момчетата вече виждат жената в мен и се отнасят като с по- слаба и странят, което е жалко. С момичета никога не съм се разбирала - винаги ми се присмиваха, в лицето ми се усмихваха, а зад гърба ми ме наричаха изрод и повлекана. Само защото не си правя прическа и не нося грим. От жени съм била само отритвана, подигравана и предавана. При мъжете е по- различно, защото ако мъж не те харесва, ще ти го каже в лицето, а не лицемерничи като поредната изкуствена кифла. Винаги ме подценяват, когато се захвана с мъжка работа, смеят се, мислят си че няма да се справя и после усмивката им замръзва, защото съм мъжко момиче по характер, борбена и винаги се оправям. Избухлива съм и инатлива (зодия стрелец) ценя свободата си и правото да избирам, и за това имах много пререкания с женския пол, който искаше да ме промени. Е, не им се получи. Лицемерието и преструвките в лицата им ги виждам от далече и ми иде да им изтрия грима и да им отвея екстеншъните с едно хубаво круше, това съм си аз. И не, повечето може да ме мислят за обратна и лесбийка, но не съм. Просто съм си мъжко момиче и това ми харесва. Жалко, че около мен хората не го разбират. Радвам се, че не съм сама, а някъде там има и други като мен. Щеше да е хубаво да се познаваме, мисля, че бихме си паснали отлично, но какво да се прави.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e26b619b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   В общи линии си права. Може да намериш истинска приятелка, но след време. незнам обаче доколко мъжете могат да ти бъдат приятели. В тях винаги ина една мисъл за секс или поне те преценяват според външността.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7da40433bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Видях доста сходни неща в това които си написала. Всичките ми приятелки досега през живота ми са ме предавали по един или друг начин. Отдавам го на злобата и завистта - родителите ми са заможни, живея сама в собствен, луксозен апартамент, винаги съм имала повече от тях и прочее. Това е женската природа за съжаление. радвам се, че мога да разчитам на други хора

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker