Татуировка на бившия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Татуировка на бившия
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 2997 пъти
Здравейте, аз съм мъж на 25 години. С приятелката ми се запознахме преди около година. Всичко върви идеално, обичаме се, тя ми вярва, аз също. Ценя всеки един момент прекаран с нея, защото я обичам адски много, почти се нанесе цялостно вкъщи и по-голяма част от времето прекарваме заедно. Надявам се да съм срещнал ЖЕНАТА! Тя има 5 или 6 татуса, с което аз нямам проблем, но един специален статус не ми дава мира да душата ми. Преди да се срещнем тя току що се беше скарала с бившия си приятел с когото са били 4 години заедно. Ученическа любов, която е продължила дълго. Много са се обичали и т. н. От деца са заедно. Обаче сред всичките татуси има един по-специален с инициалите на бившия. Естествено тя не си признава че това са точно неговите инициали, но и аз не съм глупав за да не се досетя. Първата буква от първото му име и първата буква от фамилията му. Нещо като Г. И. ( ГЕОРГИ ИВАНОВ, ). Защо трябва да търпя тя да има името на друж мъж върху кожата си?? Още повече й казах дали иска да го заличи, тя ми каза че това не били неговите инициали и т. н, нямала да го заличи. Това ме побърква просто... Щом всичко е оставила назад, защо не остане и този татус назад? Кажете ми мили жени, вие бихте ли го заличили. Всеки ден ми повтаря, че съм любовта на живота й и че е много по-щастлива с мен отколкото някога била с него. Пък шибания татус остава по кожата и й всеки път като я съблека го виждам.. Дайте ми адекватен съвет, какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 4e39f9a74c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сега жените ще наскачат как нямаш право да и се месиш в миналото, как тя не го обича, а просто е част от миналото и, което тя не може и не трябва да заличава.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: daa5009017
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Смяташ ли че е възможно да се заличи татуировка? Болезнено, скъпо и пак остава грозен белег. И това защото ТИ искаш...Какво си се вторачил в тази татуровка и защо?! Вярно, носителите им са хора с проблеми, но...мисля, че ти я ревнуваш и то от миналото ѝ, значи и ти имаш проблеми със себе си...Ами ако тя не беше татуирана щеше ли пак да ревнуваш? Или нещо друго трябваше да прави- да трие общи снимки с бившия, както тука настояваше една пикла в друг пост...
Освен това смятам, че ти не се чувстваш изцяло сигурен с нея, просто искаш още „доказателства„, че тя е точният човек, съжалявам...

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3d0eba2b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Татус не може да се заличи съвсем,но може да се направи на нещо друго и да не личи,естествено ако тя иска.Аз имах татус на гърдите пишеше името на бившата ми НИКОЛ,и после като тръгнах с друго момиче измислихме с татуиста да направим надписа на трайбъл и сега не личи и гаджето ми не се дразни.Така че има начин но както казах стига да иска тя.
Иво

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8104014a53
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Напълно те разбирам. Много тъпо е по принцип да татуираш нечие име ( освен на детето си ), но на младини човек допуска и такива грешки. Аз бях татуирала ( много тъпо ) името на бившия си смятайки, че ще остареем заедно. Да, ама не. Рязделихме се и започнах да се виждам с настоящият ми приятел ( вече съпруг), който знаеше за тази глупава приумуца.
В един момент ти става тъпо мъжа ти да те гали и да гледа чуждо име ( то беше изписано с некви тъпи символи и много не личеше ) и въпреки това премодулирах татуировката и сега всички сме доволни. Тъпо е, влизам ти в положението.
Сподели спокойно с момичето какво те мъчи и намерете решение заедно. Ако е финансов проблема бъди джентълмен дай й парички и да преправи тази чудесия.
Хората са различни, но ако те обича ще цени мнението и душевния ти комфорт.
Поздрави и успех.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e6eea1bc5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Номер 2, не знам жена или мъж си, но ако си лягаш с човека, в когото си безумно влюбен/а и виждаш друго име по плътта на човека под/над неб, ще разсъждаваш по-различно.
Авторе, колкото и широкоскроени да се пишат всички, това е защото не им е дошло до главата. Много ми хареса коментар 5-искрен, честен и точен. За мен имаш своето право и те разбирам! И аз да съм на твоето място, така щях се се чувствам!

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d7ed97ec78
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   приятел, ако тя не си махне или татуира отгоре друг татус е по=добре да се махаш, сам си направи извода колко държи на теб или има едно наум пак да се събере с него и той да не и зададе въпрос ами след като си ме обичала винаги защо заличи инициалите ми...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 88791bf008
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Виж, това че всичко с него е минало, не значи, че няма да остане част от нея като спомен. Казваш, че е учениската й любов, най-вероятно й е бил първият, а тези неща не се забравят, остават част от теб. Тя не може да го изтрие (за спомена говоря, не за татуса), да се престори, че не се е случвало, само заради крехкото ти его.
Относно татуса, ако наистина е свързан с въпросния мъж, това, което ти казах по-горе, може да е причината да не иска да го махне. Просто мил спомен от първата любов, от човек, който е бил важна част от живота й в продължение на 4 години (а и повече, щом казваш, че се познават от деца). Това не значи, че още има чувства към него. Номер едно го е казал иронично, но аз го казвам сериозно - миналото си е минало, можеш да изтриеш снимки, да махнеш татуси, но и да искаш, не можеш да заличиш това, което е било. Просто го приемаш и продължаваш напред. Тя сега е с теб, избрала е теб, това е най-важното.
А тя щом даже ти казва, че инициалите не са за него, замислял ли си се, че може да не си прав? Или мислиш, че познаваш хората по-добре от тях самите? Ако толкова те вълнува, попитай я за идеята зад татуса, не мисля, че има какво да крие от теб. Може да се окаже, че нещо съвсем различно.
На въпроса ти - не, не бих изтрила татус, посветен на човек, който е изиграл значима роля в живота ми (никога не бих си татуирала нечие име или инициали, но имам рисунка, отчасти посветена на човек). Още по-малко пък бих махнала татуировка, защото някой друг се опитва да ми го наложи, понеже не я харесва.
Не знам дали знаеш колко пари и нерви струва махането на татуировка. Болезнено е и резултатите не винаги са задоволителни - понякога избледнява, но не изчезва напълно, понякога остават белези и т.н. Обикновено след като "махнат" татус, хората си татуират нещо ново отгоре, за да покрият обезобразената кожа. Не виждам защо искаш да й причиниш всичко това, само заради ниското ти самочувствие и комплекси.
Според мен решението е някой път, когато сте спокойни и стане на въпрос, да я помолиш да ти разкаже за въпросната тауировка. Без обвинения и назидателен тон, чисто от любопитство я питай каква му е идеята и какво означава за нея. Може и да се изненадаш от отговора.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 11057b29f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Проблемът с татуировката е по-малък. По-големият проблем е ако не казва истината какви са тези инициали. Че е име е ясно - но чие ? И ако са на предишен приятел, по малкият проблем е наличието. Приятелят и е история, която не може да се заличи. Но лъжата, че не са негови, е лошо начало.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d7ed97ec78
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На всеки, които казва че не е проблем снимки на бивши, татуси, смс-и на бивши, ще кажа в миналото няма бъдеще, и ако автора се замисли, ще каже само веднъж и ако няма действия, да я оставя и нея в миналото, а той да търси бъдещето с друга жена, която да не натрапва миналите си връзки пред настоящия партньор.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d7ed97ec78
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Специално до номер 2
ти ще допускаш ли бившите на партньора ти да са с вас постоянно на кафе, ресторант, кино, почивки?
Нали са бивши, нали е избрал теб, какво ти пука?

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e1956218e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не държи на теб достатъчно и освен това най - вероятно те лъже, авторе. Е, искаш ли да си с такава жена?

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 562d122d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Напоследък се правим на много раздрънкани, но само, ако нашето его не е засегнато. На мен не би ми било приятно мъжът ми да се пудри с нечии инициали.
Освен това, в случая, много се съмнявам 4 годишна връзка ей така да е заличена вече. Не че някой може да си заличи спомените, но има значение дали някой не страда за предишния, а да е с настоящия по други причини. Защото е бил изоставен, например, или за да не стои сам или защото е изгодно.. Макар, че може някой така да ти е писнал, че изобщо да не искаш да го чуваш и виждаш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: aba5c27bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Прав си напълно. Гледай да не си прави повече татуси, да не заприлича на вестик. Явно е затворническа мода.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: daa5009017
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Абе хора, защо така нападате момичето?! Имала е дълга връзка, знае какво значи това, готова е за следваща такава, вижда ми се свястна, много си развинтихте въображението и само палите фитила на автора.
Авторе, една година сте заедно, харесали сте се, тя е приключила с миналото си, но ти с нейното минало не си! Я си представи тя да не беше с инициали по тялото си, да е нямала сериозна връзка с един партньор, ами да го е удряла напряко през царевицата и ти хабер да си нямаш за миналото ѝ- за какво щеше да се хванеш да се филмираш тогава?! Живей в настоящето, тя държи на теб, ти си за бой! Мисли! Успех ти желая!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 9646f6adb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Аз съм жена и точно, заради такива истории, ако искам сигурност от един човек няма да искам сватба, а просто да си направи татуировка с името ми. Та ако ми изневери той ще е прецакания. Или ще дава много пари за болезнена лазерна операция или ще му остане завинаги.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0892dfa0e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   16, ами ако ти му изневериш и той иска да се разведете? Пак ли трябва да му е гадно за твоите грешки?

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d7ed97ec78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   всеки, който казва на момчето, че ситуацията е ок лъже сам себе си
няма по голяма обида да целуваш кожата на любимият/та с татуирани инициали на бивши любовници

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker