Майка му го ревнува от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Майка му го ревнува от мен
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 2740 пъти
Здравейте! На 27 съм, а приятелят ми на 26. Заедно сме от 5 години и решихме да заживеем заедно. Когато майка му разбра за това беше твърдо решена да му попречи. Каза ми, че нарочно искам да го отделя от нея, че искам да прекъсна връзката между тях. Обясних и, че няма нищо такова, че е свободен да ходи при нея когато си пожелае и, че тя също може да идва при нас когато поиска, но тя продължава да твърди, че го правя с цел да ги разделя. Когато ходим навън тя му звъни постоянно и когато той не и вдига тя обвинява мен, че аз го карам да и затваря. Почти не се прибира и тя твърди, че аз не му разрешавам. Той и каза, че му е омръзнало да се държи с него като с дете на 10 години и, че и забранява да му се меси в живота повече, а тя отново стигна до извода, че го казва заради мен. Попита го как може да предпочита мен пред нея, а той и каза, че не може да е цял живот до нея и тя трябва да се научи да живее без него. Тя се разплака и ме нападна, крещейки ми, че аз го настройвам против нея. Той и каза да не си позволява повече да се държи така с мен, а тя му отговори, че е неблагодарен и, че прави грешка, че майката винаги е на първо място. Каза му, че ще направи всичко възможно да се разделим и когато това стане той отново ще се върне при нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7ec3f33574
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Такива са жените, които нищо друго не са направили с живота си освен, че са станали майки.
Ако тази жена имаше добра професия и водеше активен социален живот, то днес нямаше да имате такива проблеми ти и приятеля ти. Всъщност, ако щеш вярвай, но на приятеля ти му е много по - трудно в момента, отколкото на теб.
Добре, че поне момчето ти е силен характер и се възпротивява на влиянието ѝ.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a27255fd88
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако не беше ти, щеше да е друга. Приятеля ти е на 26 години, рано или късно щеше да поиска да заживее с жена, да създаде семейство и все някога щеше да намали контактите с родителите си до едно кафе или обяд през уикенда. Майката на приятеля ми също изживя подобни драми, обвини ме за един куп неща и трудно прие, че синът ѝ вече няма нужда някой да му пере чорапите и да му готви, той може и сам. Опитваме се да им отделяме достатъчно време, за да не се чувстват пренебрегнати, но това просто намали проблемите, не ги отстрани напълно. Сега заживяхме заедно в друг град и нещата се подобриха значително. С времето свикнаха, когато се прибираме в родния град, той остава при тях за почти целия ден и се виждаме вечерта за няколко часа, всичко това е с цел да има мир и се случва с моето желание. В интерес на истината на мен спря да ми пука особено, аз не съм обвързана с родителите му, а с него и няма да създавам семейство с тях, а с него. Те няма да ми бъдат кръвни роднини, те ще бъдат роднини на децата ни и на него, поради тази причина те изобщо не са длъжни да ме харесват, а само да ме поздравяват и да не правят големи скандали. Опитай се да си по-спокойна, света няма да свърши с тяхното недоволство, важното е, че приятелят ти разсъждава сам и че той не се страхува да се отдели и да направи свой дом с теб.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6c76c8667f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Много майки са такива. Така стават Мамините синчета. Но не се безпокой, приятелят ти не е такъв.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3b222ecba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С добро няма да стане. Игнор, рязане, отстояване на позиция. Както номер едно е написал, това е една нереализирана, злобна, комплексирана жена. Стой далеч, защото тя те мрази.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 5d19a35a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Тази жена е болна! :(
ж31 - майка

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 65fb297486
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Глупости на търкалета. Аз съм на 27 г нямам приятелка все още, но пък живея отделно от майка ми- сега съм при нея за празниците. То вднешно време снахите са станали твърде нахални. Абе момиче, остави майка му на мира какво ти е виновна жената. Ако бях на приятеля на место до сега да съм те зарязал.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: bb92a4bdb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6, какво според теб е направила авторката на майка му? Не виждам да е разказала нещо за което да я нападаш

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a9b2a7d030
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Същото беше и при мен преди много години, когато се омъжвах. Същите глупости чух как съм отделила единствения син от майчицата му, да му се не види :) Чак след няколко години си дадох сметка колко е злобна тази жена и как ме мрази... То не бяха простотии как той трябвало да си поддържа контакти с разни приятелки, да не се съобразява особено с мен и т.н. всичко това, казвано в мое присъствие и при наличие на две деца, нейните собствени внуци!!! Резултатът беше че тя успя да го дистанцира от мен и децата. Разведохме се. Така че авторке, имай едно на ум и ако стане непоносимо, бягай от там. Няма как да подценяваш отношенията с майка му, защото тя е значим фактор в живота му. Ако не се кротне тази жена, за теб ще е много трудно.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 75d0a9100b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз също съм била в такава ситуация. Свекърва ми имаше доста болни разбирания, включително, че щом мъжът ми е едно дете, няма право да се жени и да има деца. Аз му бях първата сериозна приятелка, с която се е изнесъл да живее и съответно станах обект на всичките й номера с цел да ни раздели. Мъжът ми обаче много й се е дразнил още преди да ме срещне, а когато започна да ни се меси и да прави тези глупости, просто откачи. Пробвахме с разговори и налагане на граници с цел да поддържаме цивилизовани отношения, но такива жени граници нямат. В крайна сметка прекъснахме контакт с нея и сме си супер. Предполагам, че и при вас ще се стигне до там. Мъжът ти не звучи да е мамино синче и не ми се вярва да я остави току така да ви “раздели”.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 75d0a9100b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Опитайте се да наложите някакви граници - да спре да прави подобни коментари и сцени. Ако отказва да приеме ситуацията и да се държи нормално или ако привидно я приема, а зад гърба ви върти номерца и интрижки, просто прекъснете контакт. Много е гадно да разбереш приемеш, че родителят ти е токсичен и егоистичен човек и не ти мисли доброто, както се очаква от него, но още по-гадно е да го оставяш да наранява теб и половинката ти или изобщо да те лиши от правото да имаш собствено семейство и деца. Обичайте се и се подкрепяйте. Не допускайте трети хора във връзките ви! Грам не си длъжна да приемаш някого по всяко време, за да се чувства важен. Такива хора само се възпилзват от добротата на другите. Казвам го от положението на щастливо омъжена жена, на която й се наложи да премине през този ад.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 75d0a9100b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Да бе, номер 6, какво нахалство да иска да живее със сина й! Да не говорим, че може и да се оженят и да имат деца! Какъв ужас! Още човешки същества, които ще искат любов и внимание! Мама ще е на трето място след жената и децата при положение, че го е родила, за да живее с нея и да няма такива! Нц нц нц, срамота!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 75d0a9100b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   При мен беше подобно, само че не така явно, а прикрито с лъжи, лицемерие и преструвки пред мъжа ми и свекъра. В крайна сметка прекъснахме контакт и сега сме много щастливи. Такива хора са отрова.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b305a6e0b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Темата е стара, но... При подобна ситуация жената не би следвало да се притеснява, защото има до себе си мъж на място. Той поставя границите. А ако майката има нужда от помощ - това е друго. Но в случая не става въпрос за това.
Ж33

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 77ecdfc84b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Към номер 7 и номер 11 от номер 6. Нека обобщя: Да, вярно е,че майките нахалстват с цел да разделят мъжете от половинките им - за което сте прави. Но ако приемем,че мъж може да иска да бъде сам- това е добре до някаква степен . Защото част от жените мрънкат. Коментара ми е писан преди 4 месеца Сега съм на 28 и осъзнавам тези неща . Преди време бях влюбен в една рускиня , но майка ми попречи да се виждам с нея. Била манипулаорка- не знам си каква. Но господ знае. Живи и здрави да сте. Номер 6

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 77ecdfc84b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Номер 7: Ти чуваш ли се? Изобщо не нападам жената - напълно съм прав.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker