Изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (82733)
 Избор на редактора (99)
 Любов и изневяра (18717)
 Секс и интимност (9831)
 Тинейджърски (18650)
 Семейство (3967)
 Здраве (6800)
 Спорт и красота (3584)
 На работното място (1578)
 Образование (4658)
 В чужбина (1032)
 Наркотици и алкохол (830)
 Измислени истории (697)
 Проза, литература (1317)
 Други (10966)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра
преди: 9 месеца, 12 дни, прочетена 1582 пъти
Здравейте,
Имам нужда от съвет и от мнението ви. Не мога да спя, не мога да ям и не мога да живея повече с тази тежест в сърцето. Обичам приятеля си с цялото си сърце и душа. Даже не мога да ви опиша такава любов. Случвало ли ви се да имате чувството, че живеете за някого, че сърцето ви бие за него и не можете без него, че той е целия ви живот и ако не е той всичко останало е безсмислено, че всяка една крачка която правите е за да се доближите до него и нищо друго няма знаечение освен той и неговото щастие. Такава любов изпитвам аз към половинката си все едно душите ни са една за друга и във всеки минал живот пак е бил само той в моето сърце и в следващите животи пак ще си остане само той единствен. Но за да съм с него трябваше да оставя всички приятели и да се скарам с цялото ми семейство. Не си мислете, че е лош човек. Напротив това е най-добрият човек който познавам. Той направи човек от мен защото бях тръгнала по много лош път и само той повярва в мен и ми даваше сили и надежда да се откажа от глупостите. Само той застана до мен и повярва в мен. Та накратко това е любовния ми живот, но точно когато всичко във връзката ни стана прекрасно по злочестие на съдбата той влезе в затвора. Както бяхме заедно изведнъж той напусна живота ми. Бях съсипана 1месец не го бях чувала и виждала. В същото време и останах сама... нито приятелите нито роднини... Ходих на психолог. Предписаха ми и хапчета за силната депресия. След месец го чух. Каза че не е имало начин да ми звънне. Каза ми че ме обича, че ще бъдем заедно и всичко ще е наред. Почнахме да се чуваме всеки ден. От време на време излизах с най-добрия му приятел да пием кафе. Един ден не знам какво ми стана( не искам да се оправдавам, но много ми натежа от постоянните караници със семейството, самотата и самата му липса), но изпих доста хапчета и изпих бутилка вино. Видях се с приятеля му и започнаха да ми се обръщат очите. От ноща не помня много, но усещам как той се е възползвал от ситуацията, а и ми е признавал, че има чувства към мен. Беше ми много близък. Можех да му споделя всичко и за това се видяхме във въпросната вечер. Спомням си само как се събудих и знаех, че е станало нещо ужасно и сега ужасно ми тежи че изневерих на сърчицето си. Не мога да му кажа. Познавам го отлично и знам, че никога няма да ми прости, а имахме план как ще живеем заедно дори и как ще се казват децата ни. В същото време не мога да живея с тази тежест и не знам какво да правя. Моля ви дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 12 дни
hash: 46e0b8cfe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Как толкова добър човек се оказа в затвора?

 
  ...
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: 25b0890089
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Миличка, първо това не е изневера, а може да се води изнасилване. Другото, какъв е този най-добър човек, който познаваш, а изведнъж тази 'душица' се озовава в затвора. Сигурна съм, че си се изпокарала със всички заради него, замисли се, те ти мислят доброто. Продължи живота си и се вземи в ръце!

 
  ...
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: 6993a04c29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Самата ти си с много объркан живот-тръгнала по лош път, скарана с всички, мъкнеш се с приятеля му и накрая си се надрусала и напила и какво станало! Последно, станало ли е нещо? Не му казвай, защото няма да има прошка за теб. После, ти наистина ли искаш да си свържеш живота със затворник. А, като родиш две деца и той пак е в затвора или утрепан някъде, ко прайм?

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: edd370fb93
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Кво си започнала да пишеш тука романи, момче съм, после къде сме били сериозните момчета, ми като го обичаш що му изневери? При всяко напиване с друг ли ще си лягаш? Нямам думи за днешните момичета/жени, всяка втора изневерява и после я боляло, хайде стига глупости, възползвате се от добротата на момчетата, и после къде са “сериозните момчета” е за такива момичета няма да има сериозни момчета никога! И ще помоля да одобрят коментара ми!! Не един път ми се е случвало да не одобряват коментарите ми, по - сериозно!

 
  ...
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: 0ec1bee834
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не! Не съм имала такава любов за щастие! Нормална съм и любовта ми към партньора ми е... любов, няма обсебеност, няма нищо тъмно, негативно в това чувство. Мога и без него, естествено, няма да умра със сигурност, ако пък знам, че без мен е дори по-щастлив, е, ще се радвам за него макар че, ще ми липсва да го чувствам.
Но имах "обичащ" ме по същият като твоят начин/чувство.
Задущаващо, болно, ненормално, токсично.
За изневярата: наблюдавам, че именно такива обсебващи хора най-често изневеряват. Имате някакъв вътрешен импулс, който контролира обсесията ви и може би като не ви е в "ръцете" обекта на тези чувства или не е сляпо подчинен на тези ваши доста сбъркани за мен емоции, то вие задоволявате и на друго място тази ваша нужда. Разбира се винаги е виновен другият така че, спокойно! Скоро ще ти отмине чувството за вина и ще бъде заменено с извинението, че той е бил в затвора и затова си се чувствала така... то ти вече и го оформяш като напълно естествена твоя реакция.
Като цяло нито ти, нито той сте ок. Ти имаш сериозни емоционални (може би психиатрични) проблеми, тойкриминално проявен..
Бих ти препоръчала въпреки че, ми е ясно, че ще отхвърлиш категорично подобна възможност: изполвай времето докато не си под негово влияние да потърсиш професионална помощ от поне психотерапевт, може би ше те насочат и към психиатър.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: ff348db986
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Подобна любов ми е позната.
По - скоро я получавам, отколкото да я давам.
Момичето ме Обича независимо от.... А моята любов е Ако...
Не си изневерила, защото си била упоена. И дори не си сигурна, дали се е случило нещо. Не бързай да признаваш.
Защо приятелят ти е в затвора? Там не се влиза просто така.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 11 дни
hash: 3e826034a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Първо - не си влюбена а обсебена. Второ - 'приятелят' те е изнасилил, защото в опияненото си състояние ти не би могла да дадеш каквото и да е валидно съгласие. Разбира се в очите на българския закон нещата може би стоят различно.

 
  ...
преди: 9 месеца, 9 дни
hash: ff348db986
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 10.
Би ли обяснил разликата между влюбена и обсебена?

 
  ...
преди: 9 месеца, 8 дни
hash: c8e437f43e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   От №10:
Разликата между влюбена и обсебена е проста. В първия случай половинката се оценява като важна част от живота, във втория случай се превръща в смисъл на живота изцяло. Обсебването е нездравословно състояние и не води до стабилни връзки защото хората изпадат в невероятни крайности и не контролират емоциите си. Съответно правят глупости като авторката, която е като захлупена по престъпник.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 8 дни
hash: 7de8b3e479
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторке, поне аз въобще не съм изненадан от развитието. Винаги има готови да "помагат" на такива жени, мъжът й в затвора или отсъства за дълго. Както има много престъпници на свобода, така има и невинни в затвора. Стой по ареста няколко месеца и се надай после да кажат: ние сбъркахме, невинен си! Постоянни излизания с някой и алкохол, друго ли очакваше? Сексът в твоя случай да е изнасилване, доста съгласия си дала преди това? ! Това е станало в нечий апартамент, усамотяваш се с мъж, верно ли си изненадана от случилото се? Не е много добра идея да изневеряваш на затворник.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: 840fc33efb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   А защо сърчицето ти е в затвора, след като е толкова добър?

 
  ...
преди: 9 месеца, 7 дни
hash: 4b4f83e264
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ти изпокарана с близките, той в затвора, приятеля му -изнасилвач, който трябва да е съден от теб.
Я си оправяй живота!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker