Майка му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Майка му
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1524 пъти
Здравейте, преди 4год. се запознах с моя приятел. От много години го харесвах но ето, че дойде момент в който сме заедно и се радваме на прекрасен син :) Още от самото начало майка му не ме харесва пред него се прави но видимо не. Тя все още си обича и харесва предишната му приятелка идва и в тях на гости подарява и разни неща дори и беше дала номера му да му била честитила и да му пожела много любов а тя страшно много го обича все още тя дори си няма приятел на мен не ми е приятно да се виждат в дома му не живеем там ходим от време на време но от комшиите разбирам и ми казват всичко те също не го приемат това защото той вече си има жена и дете път тя си я води в тях. Постоянно говори за мен обсъждат ме с нейната снаха другата на брат му и двете не ме харесват... Понякога се караме с моя за неща от преди.. питам го разни неща той отрича и след време си признае, че е така и ми обяснява, че не е искал да ми каже за да не ми станело гадно на мен нямаше да ми стане ако беше каза но след време да защото разбирам, че е излъгал постоянно съм в съмнение обичам го искам да му имам доверие но не знам..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: b40422e443
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е зле да използваш препинателни знаци, ако държиш някой да ти чете писанията. Със свекърва си говори директно и й кажи, че не искаш да ти разваля семейството, канейки това момиче и завирайки го в ръцете на сина. Не се карай, опитай да не показваш много емоции, но бъди твърда, без да се обясняваш много. Същото кажи на мъжа си -да избере с коя да бъде и ако иска да бъде с теб и детето, да не ти къса нервите. Пак без много обяснения. Ако има следващ разговор, може да бъде на по-висок тон, но без истерии, защото ти ще си виновната пак.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b502719f5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хей, момиче я си гледай мъжът и детенцето и остави злобарите на мира. Не се втора чай в тях, мъжът ти не може да накара майка си да спре с глупостите, които прави, нито пък тя ще се промени. Много ясно, че няма да ти казва всичко за да не се ядосвам, да, може да не е правилно да укрива някои неща, но това е до преценка на хората, не че искал да те лъже. А ти си вкарвам, автогол след автогол с тези разправии, които му спретваш и защо? Той, ако е искал да бъде с бившата, щеше да бъде, а и щеше да послуша майка си и ти сега нямаше да бъдеш с него. Внимавай с тези безсмислени драми, които правиш за да не му писне на човека. Ти на сила, можеш ли да накараш някого да спре с простотии те, които прави, нямаше ли да искаш да предпази, човекът до себе си, като му спестяваш неща, които нямаш силата да промениш, а не искаш той да страда и да се притеснява? Ха, помисли и да ти казва всичко, какво ще промениш? Не се занимавай с глупостите, гледай си семейството и нека те виждат с усмивка на лицето, това ще бъде твоето отмъщение.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b502719f5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хей, момиче я си гледай мъжът и детенцето и остави злобарите на мира. Не се втора чай в тях, мъжът ти не може да накара майка си да спре с глупостите, които прави, нито пък тя ще се промени. Много ясно, че няма да ти казва всичко за да не се ядосвам, да, може да не е правилно да укрива някои неща, но това е до преценка на хората, не че искал да те лъже. А ти си вкарвам, автогол след автогол с тези разправии, които му спретваш и защо? Той, ако е искал да бъде с бившата, щеше да бъде, а и щеше да послуша майка си и ти сега нямаше да бъдеш с него. Внимавай с тези безсмислени драми, които правиш за да не му писне на човека. Ти на сила, можеш ли да накараш някого да спре с простотии те, които прави, нямаше ли да искаш да предпази, човекът до себе си, като му спестяваш неща, които нямаш силата да промениш, а не искаш той да страда и да се притеснява? Ха, помисли и да ти казва всичко, какво ще промениш? Не се занимавай с глупостите, гледай си семейството и нека те виждат с усмивка на лицето, това ще бъде твоето отмъщение.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1524de80a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Честно казано и аз не те харесвам.
Пропуснала си да ходиш на училище, когато е трябвало.
Сега сигурно и към бебето подхождаш така, както навремето си подхождала към училището.
Дано оживее, миличкото...

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 72ed561ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   А тази лелка не работи ли, та ходи все по гости да си прави мохабет с онова момиче... Няма ли професия тази жена, няма ли своя социална среда от хора на нейната възраст? Няма ли хобита, интереси някакви, които да не са свързани с децата, бита..
А брат му на приятеля ти и жена му не са ли самостоятелни хора, при Лелката ли живеят?
Много са вредни жени като нея, защото напрактика нямат изграден свой живот, не за развили своето Аз.. Нямат изградени навици да живеят самостоятелно (чисто психически, а често и не само).
Години наред са се изживявали като домакини и майки, ама в един момент децата им вече не са деца.. После доста от вече порасналите кърмачета, отгледани от такива жени само реват и вият как съвременните момичета сме кариеристки, еманципирани.. аа феминистки (омг).. нали не сме като майките им..
Авторке, малко се отплеснах, но единственото нещо, което можеш да направиш е да не ѝ обръщаш внимание на лелчето, защото друг начин просто няма да ѝ противодействаш. Най - вероятно и жената на брата на приятеля ти е някаква такава задръстена (с много беден вътрешен свят) като нея, та затова са си паснали.. също може би ти и завижда по някаква причина (иначе защо ще злослови с лелчето така за теб щом нищо не си ѝ направила).
Да не ти пука от тях- това ще ги побърка.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e4fff1913b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 5: Само ще кажа,че не съм пропускала и ден в училище, за правописа няма да се,оправдавам.Знам къде и как да сложа знаци,понякога го правя несъзнателно,от бързане и т.н детето ми е на 3 годинки и мога да кажа,че много неща знае и разбира,от едно първолаче.Вэзпитан е до толкова,че знае кога и как ,може и неможе за всяко нещо , където и да сме винаги благодари .Щастлива съм,и съм горда,че имам толкова прекрасен ,син възпитан и мил.Аз извинявам,че съм допуснала грешки,но няма да се ,оправдавам. Благодаря ви,за съветите и критиките не сте ме ,засегнали и пак казвам съжалявам ако съм допуснала и сега,някоя грешка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e4fff1913b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката : Както и предишния коментар където съм написала номер 5, но забравих, да напиша, че е от авторката. Ходи на работа, вкъщи и това е, със съседите си не гори с никой, постоянно оплюва хората, ния живеем в чужбина, както и брат му с неговата жена, ния заедно живяхме, но като я видях, какво представлява и се отделихме, и от тогава започна с обидите, че съм к'рва, че съм нямала нищо. Тя самата е толкова, злобна колко хора бяха българи при нея на квартира но, никой не се задържа. Дори се скара с най-добрата, си приятелка, която и тя живееше там но се изнесе. Дори бременна вършех, всичко носех, дигах и всичко правех за да е добре. Като слушам от моят, приятел тя му се е оплаквала, че брат му я бие, крещи дори пред детето. За мен нея я е яд, защото ние сме прекрасно семейство вярно караме се за глупости, но аз осъзнах, някой неща. За мен тази жена ми завижда. А за майка му не знам, защо така се държи с мен, винаги съм била мила с нея помага и в всичко, когато сме си в България в тях, а тя е на работа винаги е било чисто, оправено и сготвено.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker