Мъжете не ме искат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете не ме искат
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 2737 пъти
Здравейте, ще започна с това че съм момиче, на 18 години (след 2 седмици правя 19) и никога в живота ми, никое момче не ме е харесало и следователно проявявало интерес. Сама съм. Ще стана на 19 години и още не съм имала и първата си целувка дори. Наистина не знам какво не ми е наред, толкова ли съм противна?? За видът ми, ами уж не мисля че съм толкова голямо страшилище, но не знам вече. Висока съм 176/7см и теглото ми е 59/60 кг, кожата ми е ок, нямам никакви недъзи, здраво право момиче съм. Не знам дали съм хубава или не, но дори и да не съм, всякакви момичета, и имам предвид наистина ВСЯКАКВИ си намират приятел, или поне едно момче е показало интерес, минали са през първата си целувка имали са поне нещо. Аз че съм си срамежлива и свита малко, такава съм си, но дори не съм имала шанс да го покажа, че това да е проблемът дори. Може би е от ръстта ми, не знам. Винаги са ме тормозили, че съм много висока и от малка разбира се родители, роднини, и просто възрастни хора попринцип все са ми казвали "Ооо ти сега не го мисли, тея които сега ти се подиграват, като порастнете с тоя ръст такова хубава момиче, ще почнат да тичат по теб мъжете", мхм да бе да....
Просто, не искам да звуча глупава или разглезена, че се оплаквам от това и не съм настина, но смисъл и аз съм човек. Имам си чувства, става ми самотно, искам просто някого до себе си, който да си ме хареса, да му пука за мен и обратното разбира се от моя страна. Гледам хората около мен и двойките попринцип, и дори не им завиждам или да се озлобявам, напротив смисъл мило ми става, радвам се за тях, просто ми се иска да изпитам същото. Много съм самотна на този етап, много....

П. С. Моля модаторите да публикуват историята ми и се извинявам, ако има някакви правописни грешки някъде, ходя и го пиша от телефон и така :/

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6cf3adad89
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мъжете харесват отворени жени. Но е се отчайвай, ще дойде и твоя принц.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a614f46c73
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен мерките са ти идеални даже са като на манекенка.
Още си доста млада. Време винаги има. Това че си сама не е толкова зле щот има много хора с разбити сърца. Ще се появи човек гаранция. А ти като си толкова срамежлива как знаеш че никой няма интерес към тебе ?
Има много срамежливи момчета и може да не са ти казали.
Внимавай ! Такива момичета като теб са лесна плячка и самотата е голяма слабост. В никакъв случай не тръгвай с първия срещнат. Личи ти че си свястна. Трябва ти някой който да се грижи за тебе и да си те гуши. Твоите връстници не са точно такива. Гледат само забавления да има.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e998c1cf5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И мен така, но не само мъжете...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ac4723d704
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило момиче, не се притеснявай, аз съм по същия начин - на 19 и никога не съм имала приятел, нито първа целувка. Срамежливостта и ръстът ти са само качества, с които може да се гордееш. Четейки това, което си написала, припознавам себе си, с малкото изключение че съм с 20 см по-ниска и изобщо не съм хубава. Не съм пълна, но за сметка на това съм по-грозна от другите момичета и знам, защото са ми го казвали. Наистина много е неприятно, когато виждаш как всички си намират половинки, а единствено ти си сам и не те харесват. Но не искам въобще да те обезкуражавам, все някога ще дойде и нашето време, трябва само малко търпение. Излизай с твоята компания по-често и все ще срещнеш някой, който да те хареса такава, каквато си. Междувременно намери си хоби, за да не мислиш чак толкова за това, поне при мен действа. Пожелавам ти всичко най-хубаво :)

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 423b2c841a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Мацка успокой се, имам приятелка която е 185 висока и си намира гаджета - всичко е до самочувствието (с покритие разбира се), все нещо има за което да си уверена. Плюс това, искаш ли да разбереш как аз изпитах първата си целувка? Ми подходих първа. В 21 век сме, не е нужно да чакаш на готово от момче, можеш и ти да действаш. Това, което бих ти препоръчала е да излизаш повече с приятели, ако ли не в библеотека, на разходки, има всякакви приложения и сайтове за запознанства (но си имай мярка и едно на ум, защото е много и опасно), но винаги можеш да намериш някой от твоя или съседния град там. Не се притеснявай, за едно нормално, истинско и умно момче недокосваната жена е свято! Не се срамувай! Успех!

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c805abeba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Споко момиче, всичко ще е наред! Аз моята първа целувка я преживях със сегашния си приятел, когато бях на 23г., съответно и първия секс и се гордея с това! Не е проблема в ръста ти или в килограмите.. просто си по-скромна личност и не допускаш вероятно хората лесно да себе си. Ще си намериш твоя човек, почакай! Започни универсистет, започни да работиш, все някой колега ще ти направи впечатление. Срещай се с хора, запиши се на йога, фитнес, народни танци, ходи на места, където се събират много хора и твоя човек ще се появи. Въоръжи се с търпение.

Ж, 25

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f32f5e605a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: Благодаря много на всички отговорили на историята ми, настина го оценявам. Наистина се надявам скоро да си намеря някого, ще се опитам, както каза номер 6 да се въоража с малко търпение :)

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 353cd82882
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз пък харесвам свити срамежливи момичета, защото това е мило и женствено. В днешно време забелязвам, че масово се харесват отворени и нахални момчета и момичета. Лично аз това не го разбирам... никога не би ме привлякла прекалено разкрепостена и отворена жена, а точно обратното-нежно и добро момиче. Виждал съм красавици, които са по-затворени и забелязвам, че никой от моите приятели не изпитва интерес към тях, а по-скоро ги пренабрегват. Струва ми се абсурдно това, тъй като те са интересни и смятам, че от такова момиче има много повече какво да се научи и е по-интересно отколкото типичната кифла. Сигурен съм, че в най-скоро време ще получиш внимание и то не само от едно момче. Просто не си попаднала в подходящата среда и сред твоите хора.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 145112b54f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не бързай със сериозните неща от 19 годишна. Има време. Сега ти е време да градиш в професионален план и да се забавляваш. Отпусни се и бъди себе си! Както ти писаха, не е необходимо да чакаш момче да те заговори, това вече е отживелица! Действай и ти първа, но и бъди много внимателна, защото, доколкото виждам, си едно нормално момиче, което заслужава нормално момче, а доста момчета и мъже търсят предимно секс и повърхностни забавления, колкото и да ти казват обратното.

Не мисли, че хората като са във връзки и непременно са щастливи. Аз съм на 30 години в момента и съм необвързан. Искам да срещна наистина стойностен човек, не ми се занимава с глупости, пък било то и за мимолетна връзка! Преминах през много трудности и проблеми, много болка, страдание, самота и какво ли не. Да израстваш духовно така, но помисли си искаш ли да го изпиташ всичкото това сега... забавлявай се и не забравяй, че ттвоят си човек ще дойде, рано или късно! Бягане от това няма! :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 34fe137725
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз пък искам точно теб! Жалко, че съм на 34.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 4e171a32c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторке, аз сега съм на 35 омзжена щастливо. Но като момиче имах сзщия проблем, мислех си, че никой не ме харесва, а то било защото съм много срамежлива и сериозна. Направи си атрактивна прическа, купи си готина блузка, слушай весела музика, запиши се например на танци. Излизай с приятелки на кафе, радвай се на живота просто и се усмихвай често. Веселите жени са привлекателни. Купувай си често нови дрешки, научи се да се гримираш така, че да ти отива. Чети книги, развивай себе си. Ще видиш как ще се променят нещата.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 1af4f067d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не си падам по "бъмпването" на стари теми, но като видях коментар номер 10 си помислих, че аз мислех да напиша същото сега, но са ме изпреварили с 4 години. Може да съм аз от паралелна вселена, знае ли човек?

Надявам се авторката да е по-щастлива от живота си сега, отколкото е била тогава! И пожелавам Щастлива Нова година на всеки, който прочете това мнение, за да не съм съвсем не на място!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker