Младите момичета... трябва ли да се страхуваме от тях? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Младите момичета... трябва ли да се страхуваме от тях?
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 3427 пъти
Добър вечер. Само споделям на който и да чете това.

Мислех, че съм силна и наистина този въпрос няма значение, но не е така. Жена на средна възраст съм, имам мечти за които се боря и трудя всеки ден, мечти които осмислят живота ми, освен семейството ми. Не разчитам на външността си от много отдавна, защото съм разбрала, че тя няма значение. Не, това не значи, че съм дебела и запусната. Но не съм и на 20, когато един мъж се влюби в мен и остана.

Тогава той беше същия мъж, който е и сега, с тази разлика, че сега има избор на повече жени от преди. Има доста млади момичета около него. Момичета които са готови на какво ли не да са с него. Момичета млади и невероятно красиви. Колко силен е един човек за да устои на тези красавици? Според мен трябва да е Бог, а дори и той е имал слабост към една жена.

Не го обвинявам, мъжът на живота ми. В никакъв случай. Просто се страхувам, че аз вече не мога да му дам онова за което той се влюби в мен. Илюзия ли е любовта тогава? Има ли срок на годност? Четох някъде че обикновено човек си имал две -три любови през живота си. Е аз изглежда съм изтеглила късата клечка защото си имам една, с възможност да я загубя завинаги.

Сега, знам че това е егоизъм, аз не искам мъжът на живота ми да е с мен и да е нещастен. Веднъж и аз бях с човек който не обичах повече. Ужасно е че го лъгах толкова време преди да набера смелост и да изчезна от живота му завинаги. Знам какво е.

Да, страхувам се някоя млада красавица да не ми го отнеме, толкова съм жалка нали? От друга страна, искам той да е щастлив. Поне един от двама ни да е щастлив.

Извинете ме, но нещо ми влезе окото и нищо не виждам повече

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 158c103472
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Все си мисля, че ние, мъжете и жените, не сме толкова различни. В този смисъл аз, когато обичам, не обръщам специфично внимание на никой около мен, независимо колко е красив. Срещала съм и мъже като мен, така че... Когато човек е влюбен, другите са просто статисти. Ако си сигурна в любовта му, няма от какво да се притесняваш. Възрастта тук си мисля, че не е от значение. И на 20 се претърпяват разочарования от такъв характер.

Но ти определено обичаш, при все че искаш твоят човек да е щастлив. Не позволявай обаче да те обхване някаква параноя, защото няма смисъл - каквото има да става, то просто става. Философията всъщност е не да се адаптираме към другите и да се учим да живеем с тях, а по-скоро да се разберем със себе си.

Ж 31

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: dc5101ede8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм мъж на 35 и винаги съм харесвал жени около моята възраст. Честно казано не мога да си представя да бъда с 20 годишна. Не, че го изключвам напълно, но винаги ще предпочета жена на 30-35. За мен определящо е отношението, а не визията. Най-големите ми влюбвания до момента са били с жени, които първоначално не са ми правили абсолютно никакво впечатление като визия. Въпреки това обаче, са ме печелили с отношение и то без да е било целенасочено. Просто са били с добър характер. Според мен само луд човек би заменил добра жена вкъщи за 20 годишна неориентирана ученичка. Освен това един 40 и повече годишен мъж има голям избор само, ако е добре финансово подплатен. Няма ли пари, изборът му е нулев. Още не съм виждал, дори на филм, 20 годишна да ходи с 40 или 50 годишен обикновен човек. Така, че изборът го правят парите. Ама да си оставиш жената заради някаква куха, меркантилна кифла, някак си е доста идиотско.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6ce63301b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Преди година и аз започнах да си мисля по този въпрос. Приятелят ми е на 23, красив, интелигентен и скоро, може би, ще стане учител в училище, а после и преподавател в университета.
Още, докато водеше практиката си, гимназистките му се лепяха като луди - непрестанно го питаха дали има Фейсбук; дали иска да излязат на кафе; ученички от други класове специално идваха да го зяпат в междучасията и т. н. Проблеми имаше дори в началното (шести клас! ), където учителката трябваше да прави забележки на момичетата да се държат прилично. Ясно е, че няма да се хване с шестокласничка. Идеята ми е щом дечурлигата се държат толкова предизвикателно, какво ли остава за другите? Разликата им е няколко години, съвсем в реда на нещата. Отделно по заведения разни мадами искат да се запознават, да го черпят, а някои дори директно си му предлагат да ги мине. Надявам се това да не прозвучи като хвалебствие от типа: "Вижте колко е яко гаджето ми, дрън-дрън. " Просто описвам нещата, както са...
Та, колкото и да е верен и добър един мъж (това и за жените важи с пълна сила), преди всичко си е обикновен човек. Някой път може да му се прииска, даже дори съм сигурна, че вече се е замислял и фантазирал с коя-какво. Не искаш и да знаеш какви неща му се въртят в главата със случайни привлекателни жени на улицата или в магазина. Дори повечето предлагащите му се мадами да се държат адски пошло, все има някоя, която освен с визия, да го е впечатлила и с характер. Това е положението и за себе си установих, че няма какво да направя. Да, жените сме доста прецакани - като цяло остаряваме по-лошо, "срокът на годност" ни изтича по-бързо и е малко странно да ходим с млади мъже, докато за господата, е съвсем приемливо да се срещат с жени, 10 и повече години по-млади от тях.
Прекрасно те разбирам. Даже понякога ми се иска наистина да хлътне по друга, за да спра да го мисля и да се свърши. След много вътрешни борби, рев и тръшкане се примирих, че това може и да се случи. Беше ми много трудно, но постепенно свикнах с тази мисъл и започнах да се уча, че не бива да поверявам цялото си щастие в ръцете на друг човек. Дори най-близките ти могат да те изоставят и после какво? Не бива да живееш заради мъжа, приятелите си, роднините. Емоционалното ти състояние зависи преди всичко от теб и как възприемаш света наоколо. Не можеш да си сигурна дори в самата себе си... откъде знаеш с кого ще те срещне животът?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 04f13329ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, твоето е любов! :) Изненадващо е колко много хора наричат нуждите си Любов към другият (а само искат да получават от каквото се нуждаят) как егоизма си наричат Любов т. н.
Съпругът ти може да е много желан мъж, едва ли да е глупак обаче. Не се изразяваш като пренебрегната или необичана жена, а като... невярваща достатъчно в себе си.
Просто не позволявай това да става част от връзката ви, бъди онази в която се е влюбил и която го обича.
Не, н3 трябва да се страхуваш от младите момичета, а от глупва мъж, не е глупав, нали? !

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3a12643745
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Да,голата истина е ,че агнешкото е по-привлекателно,но защо униваш от това?Дори и тук има теми за младежи,които харесват зрели жени.
Освен това,подозирам,че ти самата не си толкова престаряла и всъщност не осъзнаваш колко си млада.Поне по-млада,отколкото ще бъдеш след 5 или 10 години.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8074f649f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Еми какво да ти кажа... аз съм мъж около твоята възраст, и съм на мястото на мъжа, който описваш.
Е, понякога не издържаме на красавиците (случва се 2-3 пъти в живота, не попвече), но това не означава, че при подобна забежка изоставяме дългогодишната си и сериозна партньорка, още повече ако с нея имаме ангажименти към деца, болни родители и други такива...
Всъщност накрая от това страдат най-много красавиците, защото много отчетливо виждат колко гаден може да е животът. В смисъл те, за разлика от тебе, нямат късмета когато са на 20 един мъж да се влюби в тях и да остане...
Виж сега, мъжете сме така устроени, че несъзнателно се стремим да оставим семето си у колкото се може повече женски. Може да ти звучи като "оправданието на слабохарактерните мъже", но това нещо в условия като следвоенни наистина работи и дава резултати. От друга страна мъжът може да е напълно "силнохарактерен" и тези му подтици да останат без никакво външно, физическо проявление. Това за жената е "перфекният мъж". Но това изобщо не е меродавно, нито отразява какво става в главата му и изобщо вътрешно в него. Понякога подтискането на този подтик води до психически разстройства и отклонения. Та на човек му се налага да реши за себе си коя цена да плати - в единия или в другия случай.
И забележи - това няма нищо общо с жена му - коя е тя, каква е тя, какви постижения в живота и титли има, какво е направила за него, за семейството им и т. н.

На мен примерно ми е фундаментално необходимо средно веднъж на 10 години да се влюбя. Преди и по-често, но съм стискал зъби, и съм удържал положението до последния момент, в който ми е било възможно. Резултатът е бил пак една забежка средно на 10 години.
Ако мъжът ти е достатъчно стабилен, точен и дискретен (и ако любовницата му не е много агресивна) ти за тези неща изобщо не би трябвало и да разбереш.

Надявам се да съм бил ясен и безпристрастен. ТОВА СА ФАКТИТЕ. Всичко останало са игрички на разума на егото, волни интерпретации, красиви пожелания, неиздържани теории, емоционални диарии и от сорта.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: cee5a09d3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Както и Айнщайн си е мислил- всичко е относително. Има много неща, с които ти можеш да превъзхождаш една 20-годишна, има и такива, с които тя би те превъзхождала. Въпросът е на какво държи мъжът ти. Помисли си само- вие сте създали дом, вие сте били заедно н-на брой години, вие се обичате, вие вероятно сте създали и семейство. Една 20-годишна има по-стегнат бюст, по-младолико лице и цялото време на света, за да се старае да изглежда добре, но тя още се развива, вероятно учи или работи, но има път, който тепърва започва да поема. Щом притесненията ти са толкова големи, опитай се да върнеш искрата с партньора ти, бъди мила, обличай се хубаво, напомняй му, че той е човекът за теб и ти си го избрирала всеки ден в продължение на години, така ще знаеш, че си била добра с него и че вината не е в теб. Всичко е до него и до мисленето му, ако той е решил да гледа настрани, ще погледне, независимо колко си идеална, обратното също го има. Но се опитай да не се страхуваш от млади момичета.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 9202a196f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Авторке, на твоята възраст съм и съм семеен от 10тина години. Заобиколен съм от много красиви млади дами. Имал съм предложения, намеци и какво ли още не от тяхна страна, както и хиляди възможности да кривна. Обожавам жена си и никога и за нищо на света не бих заменил живота, който заедно с нея изградихме. Разбирам прекрасно твоите притеснения, защото като чета това все едно го е писала жена ми. Повярвай ми, това са пълни глупости. Обичта на един истински мъж, а твоя вярвам е такъв, е много по-силна от каквито и въображаеми изкушения да среща ежедневно. Радвай се на живота, обичай мъжа си, обичай и себе си, не се трови с подобни мисли. Много малко време имаме на този свят и много малко хора, които ни обичат истински и са ни упора.. трябва да се радваме на всеки миг със тях, защото е безценен.
Та отговора ми е :.. не, не трябва да се страхуваш от младите момичета! Трябва повече да вярваш в себе си, в съпруга си, в мечтите си и в любовта си. Който истински обича, няма как и какво да изгуби.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b734d65efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравейте, за съжаление не мога да бъда полезен на авторката, но искам да използвам темата да задам един въпрос. Много ме заинтересува коментарът на № 3. Аз съм мъж на 38 години. Никакви успехи нямам с жените, но тук няма да говоря за това. Искам да питам и други от вас, визирайки коментара на № 3. Чак такива ситуации, жени, момичета да се лепят като луди, имали ли сте? На мен ми звучи нереално. Не говоря само за себе си - аз съм свикнал да НЕ съм харесван особено от жените. В случаите, когато все пак са проявявали интерес, е било доста завоалирано, тоест аз да се сещам. Но не съм и виждал около мен към мъже да имат чак такъв директен и нескрит интерес. Обикновено все пак жените действат по по-заобиколен начин. Нека да споделят някои, ако имат такива ситуации. И друго - за да ти се лепят чак така, едва ли е само красота, какво друго магично свойство ще да е?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b57ac1d670
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Тази тема ме разтърси. Видях себе си, защото и аз съм била в положението на авторката. Мъж-чаровен, приятен и много жени с които работи. Моят съпруг.... При мен не мина без последствия-изневери ми. Знам само за една, а и мисля, че е само тя, но кой да ти каже. Когато научих, едничкото, което си спомням беше, че ми беше страшно студено. Треперех от студ, зъбите ми тракаха, а всъщност то си беше много топло-лятно време. Просто студът идеше отвътре. Но не, мила авторке, никак не си жалка, интелигентна жена като теб никога не е жалка. Просто каквото има да става-ще си стане....

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 13afef1d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Пълни глупости! Имал по-голям избор от млади и хубави жени, да бе! А къде забрави ТЕХНИЯ избор?

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 971b58348d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Номер 12, ти обърна ли внимание на колко години е приятеля на номер 3, това не ти ли говори кой е писал коментара и до колко такъв коментар се базира на житейски опит или фантазиите в нечия незряла глава?
Нищо ти няма, не е необходимо да се закопаваш в самосъжаление - болшинството нормални мъже са в твоето положение. Да, има и такива, на които им се лепят всевъзможни откачалки. Примерно актьорите, певците, спортистите, политиците, всякакви публични личности никога не остават без фенки, но надали ти искаш да си с такива обожателки.
На авторката не мога да дам по-добри съвети от тези написани преди мен, допускам, че тя наближава 40-те, което си е една специална възраст при болшинството жени. Реално погледнато нищо съществено не се променя, промените са само в главата, страхът от отиващата си младост ни връхлита, започваме да си въобразяваме, борим се с измислени заплахи и точно тогава допускаме най-големите си грешки. Тук е мястото да кажа, че по-голяма заплаха са зрелите жени, те вече са на ясно какво и от кого го искат, младите момичета няма с какво да привлекат трайно един успешен мъж, те могат да са само за забавление, но не и за щастие.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 2f891bc578
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Номер 12 съм. Номер 17, това което казваш, за актьори, певци и други звезди, го разбирам напълно. Там вече не е до "красота" на мъжа. То не е и за парите, а самата харизма на голямата слава. По-скоро питах, ако на някой безизвестен младеж му се лепят така наистина, каква ще е причината. Иначе тази която е писала коментар №3 може и да преувеличава, но имам усещането, че пише от преки наблюдения.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6ce63301b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   До номер 12 от номер 3: Аз съм няколко години по-голяма от приятеля си. Нямам претенции да съм видяла всичко от живота, разбира се, но точно по този въпрос, съм се нагледала на какво ли не.
Да, знам колко странно звучи - очакванията са мъжът да те ухажва, преследва и т. н. Уви, има страшно нахални и вулгарни жени, които не се спират пред нищо. Имала съм няколко случая, в които въпросните ни виждаха, че се целуваме и държим за ръце, но това не им попречи да го питат дали може да се запознаят или да “дойде за малко при тяхна приятелка”. Предложенията за свирки в Еко той дори няма да ги коментирам, нито пускането на ръце или директните предложения за секс. Подвикванията, маймунските възклицания и влажни погледи са съвсем отделна тема. Говоря за момичета, които на пръв поглед изглеждат съвсем нормално, което е най-странното.
Сети се за нахалните навлеци от мъжки пол, които досаждат на красивите жени по заведенията примерно. Е, същото го има и в другата посока, макар и не толкова често срещано.
Номер 17 много добре е уточнил, че болшинството нямат такива проблеми, но това е, защото са точно болшинство - изглеждат стандартно, не са ударили генетичното тото или както искате го наречете. Имаш ли късмета да си (доста) над средното, се случват ей такива неща.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 971b58348d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Номер 12, това съм имал предвид - номер 3 си фантазира, но си в правото си да вярваш на нея или мен. Не отричам, че има и такива дето момите им се лепят като бъхите (на куче), но това не се получава от самосебе си - усилия в тази посока винаги се полагат. Похватите при мъжете и жените са почти аналогични, и едните, и другите залагат на първото впечатление - имахме даскал, на който пакета му стърчеше, всички момичета гледаха там, а не в черната дъска. Имахме и даскалица с голям и недобре прикрит бюст - всички момчета се разсейваха от уроците по английски. Въпросният кандидат даскал не го знам на какво е заложил, може да е на пакета, но може да е и на бюста, важното е че РТП-то под номер 3 е доволно от изявите му.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e640592340
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Почети популярна психология и посети психолог, ако е нужно. Заеми се с нещо ново, което те влече, за да изградиш още плюсове в себе си, а по този начин и самочувствие. Пък и така ще се разсееш, няма да мислиш само за "проблема" си, така че ще станеш по-привлекателна.
Желая ти щастие! :)
ж30

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: bd2a9889af
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   А мъжът ти може ли да ти даде онова, за което ти се влюби, той да не би да си стои вечно млад? ! Ти също може да се привличаш от "млади красавци". Не ми е ясно, защо все още се намират женици, които мислят, че космясалите, усмърдяли се дядовци с проблемна простата са Брат Пит, като и сляп да си ще видиш, че не са. А е явно, че мъжете се мъчат да се изкарат вечни хубавци, а ние за нищо не сме ставали след 30 видиш ли. Сериозно ли някоя се връзва и сериозно ли тея продължават да си го повтарят при положение, че повечето, жените им не ги поглеждат? !

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6afa54c87b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Авторке, струваш ми се доста комплексирана и неуверена. Стегни се малко. С това пораженческо поведение сама тласкаш мъжа си към изневяра. Имай малко повече вяра и в него, и в себе си. А и да те кажа - повечето млади момичета също търсят любовта и не изгарят от желание да са любовници на женен мъж. Вероятно биха предпочели някой необвързан пред мъжа ти.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 57a3ed9393
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   От N 12 до N 3. Добре де, в случая с твоя приятел, кандидат-учителя, в какво се изразява генетичното тото? Особено ако няма други фактори, като слава, пари. Питам те не заядливо, а с голямо любопитство.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3074d09615
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   23. Един съвет, авторке, от една жена на 47 г. - недей още да се отписваш, не си толкова престаряла : ))) Горе главата и по - бодро, че животът е кратък. Що се отнася до младите момичета, няма как да се отървем от тях, веднъж завинаги, нали : ))? Аз имам приятелки на моите години, но се разбирам и с доста по - млади от мен жени. Най - новата ми приятелка е на 31 г., чудесно си купонясваме заедно. Но аз не мисля, че въпросът ти всъщност е дали трябва да се страхуваш от младите момичета. Ти питаш дали трябва да се страхуваш от мъжа си - от това да не те предаде. Тук новините не са добри - много е вероятно да го направи, особено ако има повечко парици, както някой по - горе беше написал. На повечето мъже ангелите им са доста слаби, когато им налитат разни мацета - било млади, било по- зрели. Че даже зрелите са по - опасни, защото прилагат тактики и хватки, които действат почти винаги безпогрешно. Затова никога, ама никога не позволявай твоето щастие или нещастие да зависи от други хора, и най - вече от мъжа ти. Ти неговото щастие не го мисли толкова, гледай повече своето - здравословният егоизъм никому не е навредил. Гледай си здравето, това на децата си, ако имаш такива. Намери си хобита, забавлявай се, спортувай. Ако твоят мъж се окаже глупак като много други и залитне по някоя дотам, че ти да разбереш - ами много му здраве. Мъже има много. И още нещо - полагай грижи за външния си вид. Той е МНОГО важе - почти колкото ума и интелекта, а в някои случаи и повече.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 641a56eabc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   До номер 25 от номер 3: Има правилни черти, руса чуплива коса и сини очи. Много напомня младия Леонардо ди Каприо - такъв тип, малко женствена, красота. Hе е мачо или батенце... небрежен, артистичен, изглежда леко арогантен. Слаб, висок, няма някакво невероятно тяло. Облича се прилично. Често го бъркат с чужденец, може би това провокира интерес също. Надявам се мъжката аудитория да не ми се обиди, но от мои наблюдения и разговори с приятелки, българските мъже, като цяло, не са особено привлекателни. Едно на ръка външният вид, ориенталски стил и т. н., но и поведение, манталитет, липса на възпитание, дива простотия. При пътувания към централна или северна Европа виждам много повече хубави мъже по улиците, отколкото тук. Демек изборът ни е някак ограничен, което, според мен, води и до по-голямо съревнование сред жените. Разбира се, някои пък го намират за супер бозав и сладникав.
Мислех си дали не провокира с поведение, защото е екстровертен тип - социален, обича да се запознава с нови хора, приятелски настроен винаги и е шумен в голяма компания, но "набези" е имало и когато си чете кротко в някой бар. Не се държи вулгарно и не си вее нито пакета, нито бюста (хахаха) пред случайни граждани.
Всичките ми добре изглеждащи приятели и познати са споделяли такива случки - някои са потресени, други се радват. Половинките им пък недоволстват, защото са обект на пословична женска злоба, понеже са отмъкнали най-чудният левент от компанията. По-невзрачните пък се оплакват от липса на каквото и да е женско внимание, уви...
Голяма роля играят възпитанието и самоуважението, които "мераклийката" има. При тотална липса и на двете, поведението на разгонена маймуна, е съвсем очаквано.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ebed81ccdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Ама не е вярно, че жените остаряват по лошо. В днешно време никой не остарява лошо, а както пожелае. И не е вярно, че всички мъже точат лиги по млади момичета. И не е вярно, че една жена на 40 е в специална възраст, това направо ме разсмя. Моят мъж е с 15 години по млад от мен, аз съм на 43, повече от хубав е, аз каква съм в случая няма значение, но той ме обича и ми е верен, той си е моят мъж и сме заедно от 5 години. Моля ви хора, не слагайте всичко и всички под общ знаменател. Когато има любов, няма страх. Няма тревоги, няма изневери. А младите момичета да, сред тях има много сладки, красиви, има и отпуснати и не толкова хубави. Не ме интересува това лично мен. Ние имаме нашият живот и нашата любов. А вие?

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: dc798db53b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Авторке, аз се чудя на жени като теб. Всеки човек остарява, твоят партньор да не би да е вечно млад? :)

А и има още нещо: при мен например винаги се е случвало така, че мъжете до мен (имам няколко сериозни връзки, едната е брак) са ставали с времето по-успешни, по-желани респективно, предполагам, че доста хора отсрани са се чудили, видите ли, какво са намирали в мен, понеже аз не съм чак пък впечатляваща. Но вътрешното съдържание също има значение. Има значение и това кой е бил до теб когато си нямал нищо, не си бил толкова желан (ясно е какво искат повечето по-млади момичета, не е нужно да казвам), образно казано, когато си имал мръсни обувки и един панталон всичко на всичко (примерно, де, може да не са били мръсни и да са били повече чифтове :) :) :). И колкото и да е кофти, понякога го напомням, когато другият реши да литне високо и да забрави кой е обикнал него, лишен от онези ресурси, които са атрактивни сега за повечето млади материални момичета. Винаги отрезвява. Понеже всеки човек (всеки стойностен човек) иска да бъде обичан заради това, което Е, а не заради това, което ИМА. Аз мисля, че женската любов и особено предаността са много дефицитни в днешно време и мъжете трябва да ги ценят. Разбира се, ако искат да имат трайни и искрени отношения, а не просто да се похвалят с новата си атрактивна приятелка. Но твоят мъж не е толкова елементарен, нали? А ако е толкова просто устроен, трябва ли ти всъщност?

Вариант 2: ако тези "отрезвителни" процедури не подействат, просто му кажи, че имаш тайни желания да се позабавляваш с малко агнешко до 25-годишна възраст, дори ако трябва блъфирай и гледай реакциите му :) :) :) Успех :) :) :)

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 31dd4176df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Авторке, ние с номер 28 би трябвало да се притесняваме повече от теб, защото моят съпруг също е по-млад от мен и то с 10 години. Хубав мъж е и с изключително атрактивно присъствие. Минавали са ми и на мен такива мисли през главата. Майка ми беше в ужас, когато заживяхме заедно, и все това ми повтаряше: един ден ще те зареже за по-млада. Но после си дадох сметка, че тези опасения ни ги насаждат другите хора, а не собствените ни съпрузи, на които може би и през ум не им минава да ни заменят за някое по-ново издание. Че заглеждат всичко от женски пол, което мине по улицата, това аз го зная. Но, да ти кажа честно, нямам нищо против и смятам за нормално един сексуално активен мъж да зяпа деколтета, дупета и прочее прелести. Сравнението, авторке, не е само на база външност. Моят мъж преди пет години напусна значително по-млада и по-хубава жена от мен (аз в момента съм на 46 години), защото не беше удовлетворен от връзката си с нея, а аз го привличах. С какво? Ами с това, че бях по-умна, по-образована, по-весела, по-уравновесена, по-амбициозна, по-толерантна и най-вече - много го обичах. Той след 10-годишна връзка с тази хубавица не й беше предложил брак, а за мен се ожени още на първата година. Всеки човек има нужда от любов. Дай му любов от цялото си сърце и той няма да има никакво желание да се откъсне от теб. Да не е луд! А че ще заглежда разни куклички, бъди сигурна. Но какво от това?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b734d65efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Здравейте, ако още следите тази тема, бих искал да попитам дамата, писала тук под номер 3 и 25, тази със супер харесвания приятел, кандидат-учителя. Тогава изразих недоверие, че мъж може така масово да е свалян от жените. Та да попитам дамата, какво става към днешна дата, как ви върви връзката, успяха ли да ти го вземат приятеля?

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 99b9948bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Авторке двете грешки които правиш са:
1. Ти завиждаш на мъжа си затова че е привлекателен а ти вече не си
2. Сравняваш се с другите.... и то по външност.

Мъж съм и ти казвам, че ако той е искал да ти изневери е щял да го направи отдавна. И млада да си, винаги ще има някоя по хубава от теб. Как така преди не си ги забелязвала по хубавите, а сега го правиш? Наистина ли си мислила че ти си най хубавата? Ами не си. И никога не си била. Нито за него, нито за който и да е друг. Други са нещата на които той е държал в теб.
Ние мъжете (или поне по-умните от нас) не гледаме само обвивката, особено ако ще се задомяваме. По дрехите посрещат, по ума изпращат. Не знам защо ти гледаш още дрехите.

Веднага ще ти кажа дали този човек би ти изневерил. Колко му е силно либидото? Иска ли да прави секс постоянно или предпочита спокойните вечери на чаша винце и хубава книга?

Понеже ти търсиш тук успокоение ще ти го дам. Аз съм в 40те. Сравнително успешен човек. Наскоро бях с 20одишна. Никога вече. Тя няма какво да ми даде. Може само да вземе и то граби с пълни шепи. Нито пък секса ми беше интересен. Тялото да. Беше като фотомодел, но аз правя секс един път в месеца. Тя ме врънкаше постоянно да го правим, но накрая ми писна. И даже почнах да се отвращавам. Сега като видя една такава "наточена" и млада виждам само неприятности.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker