Добричката търси съвет как да се промени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Добричката търси съвет как да се промени
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 3158 пъти
Такаа... Няма да разказвам личната си история, такива неща се случват всеки ден и на всеки, така че съм сигурна, че ще се досетите каква е тя.

Искам да получа съвет от жени, по-големи от мен, с повече опит и мъжки гледни точки. Как да накарам един мъж, който вече отдавна е свикнал, че както и да се държи, каквото и да ми казва аз ще бъда негова и ще му прощавам да се стресне малко и да промени отношението си?

Научила съм го, че дори да се държи безобразно, да провокира ревността ми, да се обажда само от време на време, да ме обида с поведението си и тем подобни аз ще преглъщам и отново ще чакам следващото обаждане, защото го обичам. Но край! Искам да променя тази бъркотия. С този господин губя самочувствието си, а той храни егото си, че жена като мен дава всичко от себе си за да бъде с него. Докато съм му "добричката и сигурната" няма да се промени вече го разбрах. Не искам клишета от сорта на 'зарежи го и той ще тръгне след теб' или 'ако той те обичаше нямаше да се държи така'. Истината е, че и да го интересуваш научиш ли го че може да ти се качва на главата няма да ти поднася цветя и бонбони след това а точно обратното. Не мога и ревността му да предизвикам защото се виждаме прекалено рядко... Сигурно има някаква тънка граница между пълната тотална кучка, която ще го зареже и ангелчето дето му прощава изцепките, която открия ли ще го позавъртя на пръста си и ще му върна интереса. Бих се радвала ако някой ми посочи къде е тя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: b60b7e45af
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Направо си намери друг.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 05e977a03f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ок, ще се опитам да подтисна желанието си да изкажа и аз мнение струва ли си да си с него и ще пиша по въпроса, който си задала. По принцип много зависи от неговия характер какво точно ще му подейства, но можеш поне да опиташ. Най-лошият вариант е, когато мъжете не разбират от нищо друго, освен от край и то такъв, когато наистина усетят че ти си категорична и няма връщане назад и дано твоят да не е от тях. Друг е, когато усетят охладняване, може да се опиташ да го изиграеш - като се видите правете секс и не го питай за нищо лично (къде е бил, какво му се е случило и т. н. ), ако ти разказва нещо за ежедневието си, го прекъсни разсеяно с някоя реплика за нещо твое си, бъди кокетна, обличай се гримирай си, разказвай му къде си ходила, дори и да не си ходила - дискотеки, барчета, кой симпатяга те е загледал или пък ти него... Така може да се почувства все едно го използваш само за секс и да се опита да те накара да му обърнеш внимание, освен ако не му пука и той самият също не търси също само секс. Друг вариант - запиши се някъде, където има мъже и възможност за флиртове - салса, някакъв спорт... зависи какво те вълнува и му разказвай колко страхотно си изкарваш там. Ако и след такива провокации не реагира, е много вероятно да няма чувства, а просто да си му удобна. Аз лично съм пробвала варианта с това, че не ми пука много къде ходи и какво прави и вместо да вдигам скандали се обличах, гримирах и излизах с приятелка, като на всичкото отгоре се случваше така, че посещавахме заведение без обхват за мобилните и той започна да полудява дотолкова, че напълно спря да излиза с мъжката си компания, защото трябваше да пази мен ;) Желая ти успех и дано да има положителен резултат и при теб!
Люси

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 531e1d9fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторка:Пробвала съм същите провокации, той ревнува наистина, но в крайна сметка ме познава и вижда, че колкото и 'симпатяги' да ме заглеждат аз се инетересувам само и единствено от него. И се обезмисля всичко. Даже точно обратното, неговото его расте и още повече се мъчи да се вживява в ролята на дон жуан, по който едва ли не всички жени въздишат. Мисля да послушам съвета ти за 'охладняването' но отчасти и ще се радвам на още мнения.
П. П. Най-лесно и може би най-правилно е да си кажа не си струва и да го зарежа. Но не мисля че това искам. Искам да сменя отношението, не мъжа.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 4d8fcd45fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също бих те посъветвала да се опиташ да "поохладнееш" към него. Но не по начина по който те съветва №2. Опитай се известно време сякаш да не го забелязваш, върши ежедневните си и рутинни неща и не му обръщай внимание. Не любопитствай, не изисквай, прави се на замислена и някак отнесена. В същото време се дръж естествено и наблюдавай дали той ще забележи всичко това. Тогава наистина ще разбереш какво означаваш за него- даденост или човек на когото наистина държи. Но не очаквай да стане за два-три дни.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 93ef89682f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Дръж се студено с него, пропусни по някой път да му вдигнеш телефона, обещай му нещо и после се направи на разсеяна, настрой си телефона на фалшиво позвъняване, когато си с него и после се престори, че отговаряш и кажи "Сега не мога да говоря, после ще се чеум" и после се усмихвай отнесено и мечтателно, сякаш мислиш за някой друг.
Не му задавай лични въпроси, един-два пъти бъди приряна и бързай да приключиш срещата с него, кажи че имаш важна работа. Абе все женски номера, то това ни е вродено, аз ли да те уча.

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 154b706a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Клишета или не, обаче са верни за съжаление. Единственото, което ми хрумва е, когато се държи зле просто да си по-категорична и в думите и в действията си. Дори да изчезнеш за известно време. С една дума да усети, че може да го зарежеш. И тогава ще стане ясно какво е действителното му отношение - на характер или на липса на чувства се дължи. Но както усещам май си направо зависима от този човек щом търпиш подобно отношение. Аз лично имам много силно чувство за лично достойнство и дори да умирам за един мъж не бих допуснала да се отнася така с мен.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 531e1d9fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мерси за идеите, все неща за които съм се сещала, но може би имах нужда да получа подкрепа и от странични лица. Ще действам така и има 2 изхода от ситуацията. Или ще си върна контрола над нещата + женската гордост, която да си призная.. сещате се какво е станало с нея... Или ще разбера веднъж за винаги каква е истината за него и каква роля играя в живота му. Номер 6 може и да не повярваш но тук нещата не опират до чувство за достойнство или поне не съвсем. Уверявам те че никога преди не съм допускала някой мъж да ми каже една дума на криво, а камо ли нещо повече. Но всеки има слабости и понякога се влюбва до уши като мен. Искрено ти пожелавам да не ти се случва било то и с правилния човек. Опасно е, ако ме разбираш.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: c41d6df248
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей. Аз имах абсолютно същия проблем... Чак не искам да казвам колко години бях така "въртяна"... Истината е, че дори се преместих в друг град, но това не промени нито чувствата ми, нито срещите ни (макар и още по-рядко). Един хубав ден реших, че това повече не може да продължава така. Написах смс: "Трябва да те видя"... Чухме се и се опита той да диктува правилата. Но не се получи. Казах час и дата... Нямаше как да откаже. Изминах километри, за да се прибера и да се видя с него. Носих подарък, с който разкривах чувствата си (до този момент само ги показвах). Видяхме се, за първи път отказах категорично секс и той се стресна. Усети, че това може би е краят. А аз просто бях твърда и решена да го зарежа. От този ден, този човек ме уважава страшно много. Никакви игри. И това е денят, в който разкри чувствата си към мен! Не ти отговорих точно на въпроса, но според характера на този човек, аз действах така. И успях! Пожелавам ти и ти да намериш правилната стратегия и ако не друго, то поне да достигнеш сърцето на твоя любим.
Поздрави!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker