Как да игнорирам изкушенията около мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да игнорирам изкушенията около мен?
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 2665 пъти
Здравейте, имам връзка от 3 години. Обичам приятелката си и тя ми е първото сериозно момиче в живота. Тя е изцяло отдадена на мен и също така ме обича въпреки честите конфликти помежду ни.
Проблемът е в това, че в мен се появява напоследък доста силно желанието за контакт и секс с други момичета. Дори ме е срам пред себе си, защото знам, че това е изневяра дори и неосъществена. Не знам как да контролирам това. Има периоди от месеци, в които не сме заедно и тогава става още по-трудно. Досега не съм я лъгал и няма да го направя, но се чувствам нещастен. Усещам колко много изпускам и какви красиви момичета има около мен, с които бих искал да флиртувам. Слушам как приятелите ми преспиват с не една жени досега. Просто не мога да си обясня защо не мога да се съсредоточа само върху моето момиче, а когато видя някоя красива я заглеждам и изпитвам интерес...
Проблемът при мен е, че аз много лесно се влюбвам и след известно време губя интерес в момичето и започвам да се "оглеждам" за други. Бих ли могъл да се справя с този проблем и да не обръщам внимание на изкушенията около мен и как? Някой който е в сходна ситуация или е бил в такава нека напише своето мнение. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 398790c4ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом мислиш, че изпускаш - освободи момичето от себе си, за да не изпускаш и за да си намери тя мъж, който няма да мисли, че губи с нея, а печели от тотото! Късмет и на двама ви!
ж30

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 649dbf2951
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   НЕ Я ЗАСЛУЖАВАШ, ВЯРВАЙ МИ!!! " Тя е изцяло отдадена на мен и също така ме обича въпреки честите конфликти помежду ни." АМИ ТИ???

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: adc78802ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Заради такива като вас страдам аз и още колко момичета... Вие момчетата сте много тъпи същества!!!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d75cfbfa70
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От опит знам, че появят ли се такива желания, значи нещо куца и не я обичаш реално, дори да не го осъзнаваш за момента и да не искаш да си го признаеш пред себе си (дали от чувство за вина, дали от нежелание да я нараниш или просто още не си готов да го приемеш).

И аз така едно време си мислех, че просто понеже съм мъж, имам такива желания и после от дистанцията на времето разбрах, че всъщност нещата доста куцат и съм изгубил обичта си към нея.

Ако човек наистина обича, няма как да се изкушава. Да, може да оцени естестично някого, но не и да изпитва такива желания, още по-малко да се изкушава. Дори е много вероятно скоро да се влюбиш в друга.

Поне от моя опит това съм разбрал. В моя случай не се разделихме и просто с времето чувствата си дойдоха отново и възродихме връзката си, но и не съм я лъгал, не съм изневерявал и бях откровен, че имам такива желания.

Така преценихме да останем заедно въпреки това, но се оказа за добро. Но има една подробност, че ние все пак бяхме семейство и имахме и все още имаме дете. В твоя случай не мисля, че е добра идея да останете заедно. Просто няма какво да те държи към нея освен навика. Но този навик много скоро ще се превърне в агония, казвам ти го. Минал съм през това.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 41eabce0e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Щом искаш да си в сериозна връзка, трябва да се лишиш от някой изкушения. Знам, че не е лесно и особено ако изглеждаш добре и имаш възможност да имаш всяка, която поискаш. Тогава е още по-трудно, но ако искаш сериозни отношения, ще трябва да се въздържиш

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 90d2ceb164
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   До коментар 2 - Ако не бях отдаден то досега да съм изневерил, но аз дори не контактувам с други момичета.

До коментар 3 - Същото мога да кажа за момичетата(не знам дали важи за всички). По моите наблюдения за вас е нормално да заглеждате други момчета дори пред очите на своя партньор. Да флиртувате в чата и не само.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 643e80573a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Залитнал ли си, няма спиране. За жалост и моя приятел е като теб! Даваме всичко за вас,а вие искате други, които НИКОГА няма да ви дадат това, което ние ви даваме!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 11a2e0cb9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Сега ще ти кажа нещо, като мъж на 40 години с опит. Почти всеки човек има такива мисли и моменти във връзката (заглеждането в мерки е нормално, но не и флиртовете), особено ако нещо куца, както казаха. Но това не е краят на света! Ако изневериш и предадеш партньора, това вече е. Ако смяташ, че не можеш да се сдържиш - по-добре се раздели с момичето и не лъжи никоя. Но послушай мен за малко. Какво е това изкушение? Външният вид е едно нищо, а сексът без любов е просто чукане. Познавам много такива “играчи” и “плейбои”, които в продължение на 15-20 години живяха уж на макс. Знаеш ли сега как са? Искат да си намерят жена на място, но вече са минали разцвета си, носи им се лоша слава, стабилните жени не ги поглеждат. Красотата е едно нищо, субективно качество, което е до време! Важно е човекът, с когото спиш и живееш да те разбира, уважава и обича, да имате общи възгледи. Приятелите ти не живеят истински, не знаят какво е любов. Никога не съм изневерил през живота си! Търсех жената в продължение на години, но не съм “играл” и въпреки това се чувствам щастлив и пълноценен като мъж. Ако си комплексар, това е друг въпрос. И само с една жена да си бил - ако си истински мъж си мъж и това е. И с 1000 да си бил, ако си нищожество си оставаш такова. Не гледай твоите приятели...

Julian

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f1c6c5a056
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Наистина си й изневерил вече в мислите си. С какъвто се събереш такъв ставаш. Да си с други момичета означава предателство към момичето което те обича. Еднократните бройки няма да ти дадат уюта любовта и топлината които ти дава твойто момиче.
От много столове се пада най лесно. Стой си само с твойто момиче да ти е леко на душата. За какво са ти проблеми после? Ще има рев и тъга недей.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ab4aedce79
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Изкушенията най-лесно, бързо и приятно се преодоляват като им се отдадеш! :)
Прави ги всички да умиргат и да не ти пука! Един мъж не може да натакова всички жени, но си струва да опита.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 936118f7c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Човече ти още не си се наживял! По добре бъди искрен и не лъжи никого, включително и себе си. Сам решаваш как да живееш и какви компромиси да правиш. Не се поддавай на чуждо влиание, ами сам си реши какво искаш. И все пак щом се заглеждаш по други с желание за свалки и т.н., прекрати отношенията си с приятелката си и продължавай с авантюрите. Обаче не бъркай любовта, с увлечението и желанието за секс. :)

>М.31г<

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d2c360426f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Млади момко, най-големият плейбой от нашата компания в продължение на може би 30 години сменяше жените през вечер, така и не се обвърза с никоя, за да не би случайно да изпусне друга. Днес е сам, отчаяно иска нормална връзка, но годините си казват думата - вече не е онзи красавец и луда глава. Младите жени не го и поглеждат, жените около 40-те отдавна са омъжени. И този клетник прекарва празниците все у семействата на своите приятели - Великден у нас, Коледа у други приятели, уикенда - на вилата на трети и така. Друг приятел - той пък се изживява като рокмузикант. На жените им казваше "бамбинки". Имаше бамбинки из цялата страна. Два брака провали и десетки връзки, в които жените го обожаваха, но не приеха постоянните му изневери. Едната от приятелките му веднъж ми казва: "Абе, че е бил с друга, докато съм в командировка, това е ясно - тя шнолата си беше забравила в банята и една й обеца намерих в леглото, ама поне да беше сменил спалното бельо да не се излагаме пред жената". Представяш ли си докъде беше докарал това момиче? И какво сега? Вече на 60, без семейство, без близки хора, без деца. Той също ни е чест гост по празници. Няма по-свято нещо от семейството, млади господине! Семейството е сила, защото двама могат повече от един. Родът е крепост, не случайно в миналото толкова се е държало на родовите връзка, а аз лично и днес държа на тях. Но за да имаш тази подкрепа, ти също трябва да я дадеш. Аз зная, че мъжете на ден пожелавате по минимум 15 жени и това наистина, както по-горе казаха, е нормално. Но да предадеш любовта на партньора си е непростимо. Ние със съпруга ми имаме следното споразумение: ако един от нас изпита непреодолимо желание да прави секс извън връзката ни, да го направи, но да сподели, да няма лъжа. Досега никой от нас не се е възползвал от тази опция, но често се шегуваме с нея и абсолютно свободно разговаряме по темата. Мъжът ми не се притеснява да ми каже каква красавица е видял в метрото и какви мисли са му минали в главата, но аз зная, че това е на думи.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a834f8b782
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Е хубава работа. Приятелите ти не са готини. Това твое желание за бройки и то красиви е втълпено, защото май само за това си говорите с твоите приятели и страдаш, че те са уж щастливи от новата мадама, а ти си още с едно и също момиче. Но и е нормално да те тресат яко хормоните и нагона. И аз бях в твоето положение. Нормално е да си завързан и накъдето погледнеш интересни хора и то привлекателни и да имаш някакви желания особено, ако човекът с който си липсва дълго време. И в университета и в дискотека и на плажа и даже в автобуса и във фитнеса все симпатяги. Като излизах навън направо бях като сложила табела вижте ме и само погледи, усмивки, закачки. Това е по характерно за момчетата, но и аз си падам по тези неща. Нормално за млад човек. И всичко беше породено от моята най добра приятелка, която лягаше с всеки срещнат и все се оглеждаше, а аз стоях с един и същ и не съм му изневерявала, защото той беше този когото обичах. И важното е да няма флиртове, защото тогава вече е изневяра. Друг е въпроса ако искаш само секс, тогава се раздели с твоето момиче и си лягай наред с която пожелаеш. Но след време всички ще създадат семейства и тогава вече ще се оплакват от жените си. Сега ти е паднало да флиртуваш, да си играч. Но не се изненадвай, ако ти стане хоби. Така че тази игра не е за всеки и играчите накрая са най прецакани и самотни. На тях вечно им се живее така. Ако обичаш твоята приятелка остани с нея. Но аз лично виждам още един проблем и той е че после ще ти е трудно със следващите стъпки - брак, деца. Няма да си готов.
Ж27

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: cecd0ecc00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Според мен не се влюбваш лесно, а просто интересът ти се засилва лесно. Ако се влюбиш, ще гледаш само една и няма да имаш очи за други. Щом вече толкова време сте заедно, явно тя е успяла да задържи интереса ти. Съветът ми е да погледнеш на нещата сериозно. Абстрахирай се от всички останали за момент и се фокусирай върху приятелката си. Разбери дали я обичаш и наистина искаш да си с нея или вече връзката ви се е изчерпала. Също така, помисли дали тя те прави щастлива, както и ти нея и дали имате бъдеше заедно. Абе, реши какво искаш.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 10f9593d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Имаш изпитание, брадър. Изпитание.
Всяко нещо се утвърждава чрез изпитания, ако не удържи се разпада.
По това се различава важното, истинсктото от ефимерното и неподходящото, а също се изгражда характерът и основите в живота на човек. Знаеш ги тия работи. Стисни зъби, изчакай и ще ти мине, ако не мине - имаш път с друга жена. Пък може и да нямаш такъв с никоя, времето ще покаже.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7929c5e62c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Вече на 60, без семейство, без близки хора, без деца.
Семейство и деца са едно и също, но пък защо няма близки хора ? Някой от най-близките ми хора, не са ми роднини, но въпреки това, ги чувествам по-близки от братя и сестри ...

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 2386cdf24b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   И кво толкова те привлича в нови тела? Всички имат п*тки и всички имат 2 чифта гърди. Нещо различно ли очакваш да намериш?

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d32073cec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   И аз бях като теб. Моята годеница спря да ме привлича. Правихме секс, но постоянно си представях други. Реших да я зарежа за да не я нараня в бъдеще ( не исках да й изневерявам и т. н).
Но всъяност сега съжалявам, но интресното е че тя прави много повече секс от мен сега. Пък аз съм нещастен и сам.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: da874fbc3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Ти не я обичаш истински. Замисли се дали виждаш бъдещето си с нея и дали искаш тя да бъде майка на децата ти. Ако не го виждаш и чувстваш, по -добре я остави за да не си губите времето. Важно е да изградите добра връзка преди брак и създаване на поколение, но не и с цената на самозалъгване и губене на време. Когато намериш истинския човек ще го усетиш и няма да ти пука за другите жени. Те ще ти правят впечатление, но за кратко.
Аз приключвам такива отношение най-вече от уважение към себе си и половинката.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker