Харесвам зъболекарят си! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесвам зъболекарят си!
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 2127 пъти
Жена на около 29 съм и трябваше спешно да ида на зъболекар, не съм проучвала предварително човека, нито кой е, нито дали е добър, просто ми трябваше спешно. Първоначално отидох при жена, но тя като ме видя и огледа ми се усмихна и каза, че синът й трябвало да ме види. След като видях синът й определено останах очарована. Преди да влезна в кабинета му обаче в чакалнята чух как си говори вътре с една пациентка. Определено я сваляше и я канеше на среща.. но тя го одряза доста тактично. Това до някаква степен ми даде основание да си мисля, че не е женен и си търси половинка. Ходих няколко пъти при него да ми оправи зъба. Беше сложна работа и накрая ми каза че иска да му занеса снимка след пломбата. Така и не събрах смелост да му кажа нещо по лично когато бях в кабинета. Но после осъзнах, че скоро може и да не го видя и му се обадих. Поканих го на среща, той първоначално не можа да ме разбере и си помисли, че го търся за нещо свързано със зъба, но после уточних че просто искам да се видим извън кабинета да излезнем. Той се съгласи и ми затвори телефона супер неочаквано. Мина време някъде седмица и нещо, а аз бях се уговорила с него последният път в кабинета да му занеса снимката на зъбът си. Звъннах пак и го попитах кога да занеса снимката. Беше много любезен и мил по телефона и ми каза ден и час. Да допълня само, че ходя на работа и ми е много трудно да отсъствам от работа и мястото е далече, но просто нямаше как. Когато отидох, него го нямаше и не си вдигаше телефонът. Стори ми се супер непрофесионално от негова страна, поне да ме беше предупредил да не се разкарвам напразно. Преди имаше подобен случей и той ми беше звъннал да ми каже да не ходя, че няма да е там, но сега не ме предупреди. А на мен наистина ми е много рисковано да отсъствам от работа. Чудя се, възможно ли е да не е дошъл заради моята покана за среща, да се е уплашил от нещо ---нз. Дори и да не иска да излизаме, поне можеше да постъпи професионално и да види снимката. Сега даже незнам дали всичко е наред със зъбът ми. И се чуда как да постъпя. Не искам да го търся повече, защото нямам време за губене. Вие какво мислите за тази ситуация? И едно малко допълнение към темата, след тази тенекия си помислих, че е женен и реших да потърся фейсбук профила му. Видях че е необвързан.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: eec52f18e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че си прекалила. Щом си разбрала, че той е активен към жените, които харесва, защо трябваше ти да го каниш на среща? Това е супер отчаяна постъпка. И аз щях да се покрия на негово място. Не те харесва, ама ти се буташ.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 81d68f929d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми засега не се занимавай, и аз ходя при млад заболекар, но има приятелка. Може да харесва другата пациентка, но нали не трябва да излиза с пациенти...

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 01f9de558d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   На първо място го потърси за да ти провери зъба, все пак здравето е най- важно. После направи последен опит за покана.
Мисля, че след провалената среща нещата клонят към нула, но може да е станало всичко и поне ще си сигурна, ако не иска да излизате.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c9882f2dc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако те беше харедсал, щеше да е излязал вече с теб... но явно не е!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 397d12f150
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравей, може би е било случайност, когато си отишла и него го е нпмало. Следващият път отиди без да го предупредиш. От описаното не мога да кажа дали има симпатии към теб. Силно ти желая да излезете на кафе. А

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ba42b1ef90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Съжалявам не си пада по теб. Ще си спестиш много нерви, ако не го търсиш повече

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e3304e00b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Чудя и се мая, жена на 30 години, да кани на среща зъболекарят си, който така и не познава и е била веднъж при него, абе жена верно си откачена, определено това че нямаш мъж до себе си ти влияе зле на психиката.
Изобщо не търси контакт с него, освен от здравословна гледна точка.
Не те харесва, ти за него си само и единствено пациент, как искаш да реагира? Много ясно че ще те отбягва, да не си помислиш нещо друга, с тази болна психика.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 970db30de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторката
Това си беше един прост социален експеримент. Много често мъжетe се оплакват, че жените са надути, пасивни или още куп хиляди неща. Исках да видя какво ще стане:) Като цяло обичам да правя различни експерименти и понякога се получават доста интересни неща. До номер 9. Най-вероятно нещо ми има, щом харесвам мъж.... значи нещо не е наред:)

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b29a736069
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Няма нищо лошо в това, че жена кани мъж на среща в днешно време мъжете и без тва не са мъже! Много добре си напаравила, но е било по добре да опипаш почвата първо и тогава да стреляш!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker