Незнам какво й стана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Незнам какво й стана
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1364 пъти
Здравейте,
Реших и аз да споделя моята история, за да получа мнения, защото съм объркан. Момче на 27 съм имах почти 4 годишна връзка с момиче, което е 5 години по малка от мен. В началото всичко тръгна добре 3 години давах всичко за нея опитвах се да я разбирам, както във всяка връзка имахме съвсем леки караници за глупости. Тя е девствена и ми беше много трудно, но все пак издържах някак си. Никога не съм пропускал празник да и пиша смс ило да и подаря нещо и винаги съм се съобразявял с нея за много неща. Тя е по срамежлива от мен и винаги каквото и да съм искал да правим е със 100 зора. Постоянно слушах оправдания и т.н. Във един момент се задълбочих в работа последната 4 година се опитах да се държа по-дръпнато, за да види че не може е винаги както тя иска и че трябва да дава много повече от сега. Никога нищо не съм и забранявал дискотеки и т..н. По малко й писах, по малко говорехме, почнах да излизам повече с приятели и както винаги аз бях виновен за всичко. Постоянно искаше нещо от мен, а като и кажа че и аз искам някои неща почваха пак оправдания, че не било едно и също тя тва не можела другото не можела. Накрая ми писна и оставих нещата на самотек да видя до къде ще я докара спрях да бъда същия човек. Тя е студентка и никога не съм я натоварвал с мой глупости. Много пъти не се съобразяваше с мойто мнение и никога не се застъпи за мен когато е имало спорове с наши приятели. Накрая един ден ми се обади и ми каза че иска да скъсаме защото съм е имал като даденост и не съм и обръщал достстъчно внимание, било ккъсно за нас вече. Незнам с какво толкова ссгреших?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6494f10cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Накрая един ден ми се обади и ми каза че иска да скъсаме защото съм е имал като даденост и не съм и обръщал достатъчно внимание, ... "
При мен означаваше - има друг! Питаш се кой може да е? Давам ти насока, понеже изглеждаш свестен, другият е боклук. Търси голям боклук, с такъв може да те заместила.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3251e305a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От автора :
Да възможно е да има и друг, въпреки че доста хора ме убедиха че няма и на мен това ми беше първата мисъл. Не искам да се оправдавам наистина се държах по дръпнато с нея, но беше с цел да види тя как се държи с мен. Обясних и го това нещо, но излезе с оправданието, че вече нямала същите чувства и т.н. Питах е не си ли дава сметка защо съм се променил така но тя е инат и никога не си признава вината. Знам че не бях прав да се държа така, но грубо не съм се държал никога не съм си помислял да я псувам да и посягам или други такива глупости. Нито съм се напивал да я излагам или пък да се дрогирам. Като цяло не съм лош все пак всеки си има някакви недостатъци, а моя е че когато ме изнервят много избухвам, но под иззбухван имам в предвид че почвам да говоря на висок тон нищо друго. И все пак ми липсва дори и да виновна. Прощавал съм и хиляди неща може би това ми е грешката.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker