Момиче, което не мога да изтрия от мислите си! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Момиче, което не мога да изтрия от мислите си!
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 2970 пъти
Здравейте,
Преди над петнадесет години ходих с едно момиче, което все още не мога да забравя и почти всеки ден се сещам, и си мисля за нея! Как според вас мога да престана да си я спомням и да не мисля за нея! Та ние ходихме само месец и дори не стигнахме до секс, тъй като тогава бях девствен "смотаняк", който не знаеше какво да прави:)Накрая тя тръгна с друг. Впоследствие искаше да се върне при мен, но аз се направих на сърдит! При последната ни среща ми каза, че ще седнат в едно заведение и ако искам да отида там. Бързах, бързах, но когато стигнах, нея вече я нямаше-бяха си тръгнали! Тя така и не разбра, че съм отишъл на срещата. След известно време тя тръгна с друг и започнахме да се разминаваме, като непознати! Явно остана нещо неизживяно, което поддържа спомена за нея и ми се иска повече да не ме тормозят тези мисли, защото все още се случва да я сънувам и когато се събудя ми е много криво, все едно до вчера сме били заедно! Търся я в другите момичета, и винаги се оглеждам, надявайки се да я вида поне за миг. Ако я видя на живо, сигурно всичко ще ми се обърне и сърцето ще ми изскочи! Мислил съм си да се свържа с нея и да и кажа, че закъснях за срещата, като се надявам по този начин това чувство, за нещо неизживяно да изчезне и да я забравя! Спира ме това, че най-вероятно още тогава ме е намразила и вече няма да ме помни, и най много да помисли, че съм не съм добре с главата, за да и пиша след толкова години.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: decbd15c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Със сигурност ще те помни. Жените помним много минали събития, дори такива, които мъжете забравяте. Сещам се за изтъркания скандал по повод, че мъжът е забравил кога е годишнината им със съпругата му, който се пробутва като част от сюжета в доста филми. Пиши й, че си отишъл на срещата, но си закъснял и сте се разминали. Признай й какво чувстваш към нея. Но дотам. Не я притискай. Остави я сама да вземе решението си. Дай й време, защото може да не очаква, че ще получи подобно признание. В крайна сметка, нищо не губиш. Най-много да си останеш в положението, в което си в момента. Но даже и в този случай има нещо положително - ако ти откаже, ще можеш да продължиш напред, защото ще си знаеш, че си опитал. Опитай, нищо не губиш! Може пък и тя да си мисли за теб.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 2a020ff93f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По-добре не я търси. И мен след години започват да ме търсят някакви дето едно време ми се правеха на интересни и недостъпни, но вече е късно. Лично аз такива мъже съм искала да имаме нещо тогава, но както казах по-важно им е било да те размотават и аз съответно съм ги преодоляла и даже са ми станали досадни. После да ми идват и да ми говорят за старите времена и да се опитват да си изживеят неизживяното поне при мен няма как да стане. Щом не са ме оценили на момента няма как да съм им на разположение цял живот, защото след години се присетили и нещо не им давало мира. Човекът не е играчка, която днес ти е кеф да си играеш с нея, после може да я захвърлиш в някой ъгъл и като не намериш по-интересна да се връщаш пак да си играеш със старата. Освен това на мен ми е неприятно някой да ме връща в миналото, особено хора които отдавна съм забравила и преодоляла. Така че според мен това момиче си има друг живот и хора в него, по-добре не и се натрапвай. Лично мое мнение, но ти си преценяваш за теб.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 574ff78371
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Малко объркано си го написал - тя кога искаше да се върне при теб, след като ти закъсня за среща или след като вече е тръгнала с друг? Има разлика, ако е искала да сте заедно въпреки закъснението ти за среща значи това вече и е минало, ако е искала да се върне при теб след като вече е била с друг не си заслужава усилията от твоя страна. И аз дълги години си спомнях за първата си изгора, случайните срещи бяха неловки, така и не си изясних какво ни е разделило (ако изобщо може да се каже, че сме били заедно при липсата на секс). С годините копнежът отшумя, остана само споменът, че там е имало един човек към когото съм изпитвал някакви чувства. Всичко заглъхна напълно когато тя престана да идва на срещите на класа, въпреки, че знаеше от приятелките си, че ще съм там. Правил съм и някакви нещастни опити за контакт във Фейсбук, но тя си е чешит (според приятелките и) и не ползва много социалните мрежи. Мисля, че всички знаеха за нас, и до ден днешен когато се засека с някоя съученичка разговорът неминуемо тръгва в посока изгората ми, направо имам усещането, че някои се опитват да ни сватосват, но то на една работа като и е писано да не стане няма да стане никога. Така че не си го слагай на сърце, един ден копнежът по неосъщественото ще изчезне, ще остане само приятния спомен, че си бил влюбен и в теб са били влюбени. Да не пропусна да кажа, че съм плакал насаме - ако и на теб ти се получава не се въздържай, ще ти олекне.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ca31cd63a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   То хубаво си мислил, да се свържеш с нея и да и кажеш, че си закъснял за срещата... ама, защо не си го направил още тогава. Изпуснал си момента. От какво толкова, си се притеснявал. Нещата е можело, да се развият по различен начин. Иначе, няма лошо да я намериш и да и пишеш. Въпреки, че са минали толкова години. Разбира се, че няма да започнеш да и се обясняваш, още в началото. С времето лека, полека.. и така между другото уж, можеш да и кажеш за това, че си отишъл на срещата, но нея вече я е нямало. Не го мисли чак, толкова много а я намери. Бъди по решителен.. И не се притеснявай от това, какво ще си помисли ако и пишеш, след толкова години... все пак сте стари познати, какво толкова.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 705a278969
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   До №1
Аз не искам да взема никъкво решение - просто си мисля, че ако и пиша, ще ми мине, и ще я забравя!Нищо не чувствам към нея, просто често мисля за нея, без да влагам чувства.
Аз продължих по пътя си още тогава.
До №2
Изобщо не смятам да и досаждам - просто едно кратко съобщение и край!
А и аз си имам собствен живот в който няма място за нея.
До №3
Остави ме заради друг, но после остави другия и искаше да се върне отново при мен.Закъснението беше в последния ден в който се видяхме, като впоследствие аз закъснях.
До №5
Не се свързах с нея на инат, а после и двамата заминахме наляво, надясно.Както знаеш, тогава нямаше мобилни телефони, фейсбук, скайп и др.Комуникацията беше невъзможна.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 4f1301d7f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   След 15 години да й пишеш, че си закъснял? ! Нещо като старческа деменция ми звучи.
Ако искаш я потърси, но на какво разчиташ? Вероятно сте над 30 годишни, може да има семейство. Но няма лошо да я потърсиш, след това по-късно можеш и да й кажеш за закъснението, щом си се фиксирал толкова в това.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 4fc45b331e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей! Беше коментирал преди половин година моя тема и те познах. Или поне историята ти. И моята е подобна и те разбирам. Моят съвет е да се свържеш с въпросната жена /едва ли ще е много трудно, вероятно има фейсбук/ и да я поканиш приятелски да се видите. Да си разкажете кой и до къде е стигнал с живота и т. н. 15 години са минали, а ти още я мислиш. По-добре излез с нея, нямаш какво да губиш. Дори и да не приеме поканата ти пак нямаш какво да губиш.

Но са прави в горните коментари. Не започвай с "15 години те мисля.... " А отдалече. Уж случайно си й забелязал профила, сетил си се за нея, интересно ти е как я кара и така. Току виж като излезете се изясниш със себе си. Пак ти казвам, опитай, нямаш какво да губиш.

От жена, в подобна на твоята ситуация

Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 705a278969
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   До №7
Просто сега я открих в социалните мрежи. Досега нямах никакви нейни координати. Да и двамата сме семейни и не очаквам, нито искам да има развитие. Темата е за това, как да я изтрия от мислите си, а не как да възобновя нещо от миналото. След толкова години мислене за нея дори започнах да си мисля глупостия от рода на разни фрази на Дънов: "Ако мисълта за даден човек никога не изчезва от съзнанието ви, знайте, че той ви обича"

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1fec9ae670
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Останало е неизживяно и недоизказано, затова я мислиш. Ако бяхте се разделили със скандали, нямаше да се сещаш за нея. Свържи се с нея и постепенно и кажи всичко. Тогава ще спреш да я мислиш, но може и да се влюбиш...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 705a278969
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До 8
Толкова ли съм разпознаваем по коментарите?
Живеем на различни места и просто няма как да се получи това със срещата, но дори и да бяхме в един град, пак не мога да си представя да седя срещу нея и да си говорим нормално. Та тя започна да ме подминава по пътя!
До 10
И мен от това ме е страх- ако ми отговори, да не започне някоя кореспонденция и да се влюбя в нея или тя в мен, че както сме семейни и двамата! Шансовете за това са супер минимални, да не кажа - нулеви.
От друга страна пък ме е страх да не ме игнорира, или да ми отговори супер надменно и да засегне самочувствието ми, и да ми стане още по-гадно.
За капак на всичко, снощи сънувах, че се срещаме, и в съня ми каза, че ме обича и винаги ме обичала, след което се разплака. И аз и казах същото, и нататък ми се губи!
Луда работа:)

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4fc45b331e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравей, аз съм номер 8. Ами, да. Едва ли сте много хора с подобна история. Беше казал, че са минали над 10 години и си отишъл на срещата, но късно и почти всеки ден се сещаш за нея. Предположих, че си ти.

Аз пак ти казвам, нямаш какво да губиш. Дори и да те игнорира, да отговори надменно или каквото и да е там, поне ще ти даде малко спокойствие. Нещата ще са в нейните ръце. Пиши й, само така ще разбереш как би реагирала. Знам колко е трудно.

Успех и пиши да ни държиш в течение. Следя темата ти с интерес.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 03eeb1fee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Номер 8, дай да прочетем и твоята история :) Коя е тя?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1b6e78851a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Забелязвам, че много от мненията се трият!Сега се замислих, че ако случайно тя прочете тази история е напълно възможно да се разпознае в нея:)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4fc45b331e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   До номер 14 http://spodeli.net/4/story-113113.html
Това е темата ми.

До автора. Не вярвам да се познае дори и да види темата. Нито знае, че си искал да отидеш да срещата, нито предполага, че я мислиш толкова време. Това винаги ме е удивявало. Как може някой да означава толкова много за някого, без дори да подозира.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1fec9ae670
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От 10: какво ще се случи никой не може да каже. Но представи си да не се влюбите, а да поговорите/чатите и да затвориш тази страница. Вече не сте същите като преди 15г, но ако не го изясниш ще те преследва още 15г сигурно. Ако те отреже или не ти отговори - пак ще разбереш че съдбата си знае работата. Няма защо да ти става гадно. Дано ти олекне
Само изтрий всичко което пишете, да не го види жена ти.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8b8809489b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Една вечер явно без да искам съм и изпратил покана във фейса!На сутринта видях това и веднага отмених поканата, тъй като ако вземе, че реши да я приеме, ще е в приятелите ми и съпругата ми ще я види!Незнам дали изобщо е видяла поканата, тъй като беше късно?Явно ще я мисля още, тъй като надали ще се реша да и пиша!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 30bf0a2ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Според мен факта, че си закъснял за оная среща, не е случаен. Убеден съм, че понякога някой от горе иска да ни предпази от някои неща и уж случайно се случва така, че изпускаме нещо. Може дори самата ти интуиция на подсъзнателно ниво да те е накарала да закъснееш, за да те предпази.

Не е добре да правиш каквото и да е, щом имаш съпруга. Проблемът е, че в мислите си я идеализираш. Но факта, че те е заразяла, затова че си бил смотаняк, не говори добре за нея. Ако беше разбрана, щеше да знае, че си неопитен и да иска да се развивате заедно и да си помагате и споделяте. Нищо не си загубил. Със сигурност нямаше да си щастлив с нея, просто сте се разделили в момент, в който емоцията от новата връзка е била във вихъра си и си я идеализирал най-много. Бил си заслепен от силното увлечение от ново и тя те е зарарязала точно тогава и спомена ти е замръзнал там - в идеализиния образ за нея.

Затова и се чувстваш все едно си недоизживял нещо с нея. Но всичкое само в галвата ти и със сигурност не е толквоа идеално, колктоо си го представяш. Просто трябва да осъзнаеш този факт и ще ти мине. Просто си представи какво щеше да стане, ако бяхте останал заедно. ами като в повечето връзки с времето просто нещата щяха да се изчерпят и да си омръзнете и дори можеше да ти стане и противна.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8b8809489b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   21 Благодаря за анализа- много точен е!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker